ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
במנהל ההתקנים זה לא מראה אם אופצית ה-DMA מופעלת, הרצתי SiSoftware Sandra Professional ושם ראיתי שהוא נמצא על UDMA 2 , ויש לי IBM GXP60 שזה UDMA 5, איך אני מפעיל את האופציה לDMA ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, רוצה לקנות מדפסת לייזר (לא משולבת) ולא במחיר גבוה מדי.. משהו בסביבות300-400 שח, אשמח להמלצות של דגמים ואולי קישורים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (עדיפות ללא משולבת) שתענה על הדרישות הבאות: - מחיר עד 800 ש"ח (מוכן לחרוג +100 ש"ח אם יהיה צורך) - הדפסה איכותית של צבע + ש/ל - הדפסה אוטומטית משני צידי הדף (דופלקס) - אמינות לאורך זמן - הפרדה בין מחסניות הדיו הצבעוניות (אם נגמר הצהוב - מחליפים רק אותו) - מחיר מחסניות דיו נמוך יחסית ואפשרות לשימוש במחסניות תואמות. פיצ'רים כמו WIFI ו-blutooth, מסכי מגע וכו' אינם רלוונטיים. כמו כן, ברשותי סורק איכותי ולכן אין חשיבות לאיכות הסורק במידה ומדובר במשולבת. אשמח להצעות העונות על הדרישות הנ"ל. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי , קיבלתי מצלמה דגיטלית מחבר - ללא דיסק דרייברים . המצלמה היא HP PhotoSmart 318 ולא הצלחתי למצוא דריייברים באינטרנט - באתר של HP הם מאפשרים להזמין את דיסק הדרייברים ולא להוריד אותו ... הווינדוס מזהה אותו כ HP PhotoSmart 318 אך לא מאפשר לי להתקין את הדרייברים כי אין לו מאיפה .. אני צריך את הדרייבר די דחוף , אז מי שיודע איפה אפשר למצוא אותו בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש המלצות למדפסת בעלת יעוד עיקרי להדפסה בשחור לבן ומעט מאוד בצבע. כמו כן שתהיה חסכונית בדיו - לא להחליף\למלות מחסנית כל שבוע. וכמובן מחיר זול ואמינות
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה הזאת: כשאני מחבר למחשב היא מופיעה במנהל ההתקנים אך כתוב: USB\VID_0C45&PID_6143\5&212AC8FC&0&6 היכן ניתן לחפש דרייברים? לא מצאתי בגוגל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש 2 מצבי טעינה בוסט ורגיל... איך אני יודע אם אני יכול להטעין על מצב בוסט או לא ?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קודם כל, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם את השאלה שלי אז אם זה לא המקום - תעבירו. יש לי כמה שאלות בקשר למצלמות אבטחה: א. מהם הדרישות למצלמה (מבחינת המחשב) ? על איזה רכיב צריך להשקיע יותר ועל איזה פחות (כרטיס מסך, זיכרון, מעבד וכו'). ב. מהי המצלמה הטובה ביותר שלא עולה יקר יחסית ? איפה הכי כדאי לקנות ? ג. איזה רכיב נוסף צריך להוסיף למחשב על מנת לחבר מצלמת אבטחה (אם בכלל צריך) ולאן אני מחבר את המצלמה, לאיפיה הכי עדיף ? ד. אם אני רוצה להתחבר למצלמה מהבית (דרך האינטרנט): 1. על איזה ספק ותשתית אתם ממליצים למטרה זאת ? 2. איזה מהירות אני צריך שיהיה לי בעסק ובבית על מנת לקבל תמונה נורמלית ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בשביל 10 מאווררים בלי המאוורר של המעבד ו- נורת ניאון (כחולה) וכול הסידי רומים יש לי 3 ושהוא יהיה יציב כי אני רוצה לעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק Sidewinder Force די ישן. החיבור שלו למחשב זה חיבור גדול לMIDI ולא USB. בנוסף יש לי גויסטיק Sidewinder רגיל עם אותו חיבור אבל יש לי מחבר לגויסטיק הזה מMIDI ל USB. הממיר הזה לא ממיר לי את הFORCE. האם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה. פשוט אני עובד עם מחשב נייד ואין לא MIDI אלא רק USB. תודה. ??? ???
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
הייתי כמעט סגור על ANTEC SONATA II שמגיע עם ספק 450 ועולה 770 ש"ח המארז מצוין ושקט אבל דיי משעמם מבחינת עיצוב אז חשבתי על שילוב של RAIDMAX X-1 ללא ספק שעולה :290 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=13759 ולהוסיף את הליברטי בעוד ב450 מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב! צריך את עזרתכם כדי לגלות מי היצרנית של הWEBCAM שבתמונה, כיוון שהדרייברים אבדו ואין לי דרך להפעיל את המצלמה לשימוש. ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
במחשב נישא בשימוש ביתי, מה עדיף לבטריה - שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, או לעבוד מנותק מהחשמל, ובכל פעם שהבטריה נגמרת להטעין? הנטייה הטבעית של בטריה טעונה היא להתפרק, אפילו כשהמחשב כבוי; כך שאני לא יודע מה מומלץ ???
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקחת? icemat siberia 5H medusa 5.1
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה הLEAGUER http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&= וזה המיקרוסאקס http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291136 שניהם באותו המחיר בערך כמו שאתם רואים.. עכשיו מה הייתם מעדיפים את מיקרו או את החברה השניה בחברה השניה הסוללות נטענות כמו שאפשר לראות.. ובמייקרו לא.. מה הייתם לוקחים?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייח שאני מעוניין לחבר אליו רמקולים אלחוטיים עם בלוטות'. הבעיה שלמחשב אין משדר\מקלט בלוטות', יש אחד מומלץ ואיכותי שניתן לחבר למחשב שאתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך נתונים של הספק במארז של A-TOP הדגם או A-BLADE ואם הוא יכול להחזיק מערכת של לוחם אם G1 של גיגה בייט כרטיס מסך X1800XT או X1800GTO2 שני ארדיסקים כונן די וי די מעבד PD940 ומאוור BIG TYPHOON אני מוצא נתונים על המארז אבל לא מצאתי נתונים על הספק שלו מה ההספקים שהוא מוציא וכמה חיבורים יש לו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין בקניית GAMEPAD אלחוטי למחשב שלי, ובמסע החיפושים שלי מצאתי את הבקר הזה: SpeedLink D-Struct Wireless PS3 PC Gamepad Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2731_2461_2463&products_id=22232 מישהו ניסה את הבקר הזה? הוא דומה מאוד לזה של PS3, שיש לי ניסיון רב איתו, ואוכל לנצל אותו גם בPS3 של אח שלי. המחיר - 181 ש"ח. השאלה השנייה היא - האם עדיף להוסיף עוד 60 ש"ח ולקנות את הגיימפאד של ה XBOX360 האלחוטי??? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1435 240 ש"ח - המחיר הכי נמוך שמצאתי תודה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מבקש המלצה לסט אלחוטי למטרת עבודה חייב טווח גדול של בין 5 ל7 מטר המחשב יוצב בארון עם דלת פתוחה. **בנוסף מבקש המלצה לסט מקלדת עכבר bluetooth הסט חייב להיות מקצועי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי 8)!!! קניתי די וי די נייד של Apex דגם JDP-707 עכשיו התרגום שאני שם ביחד עם הסרט בתור Data רואים אותו הפוך על המסך ... הבנתי שיש צורך בתוכנה שהופכת בחזרה את התרגום (לפני שאני שם את הסרט על דיסק) וניתן לצפות ללא בעיה מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה שם התוכנה ??? בבקשה בבבקשהה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=11369
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-