עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ybit,

אני רוצה לקנות את המארז הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8487 בשילוב עם הספק כוח הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 כדי להרכיב את המפרט הבא - Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Conceptronic Ci1394B 3-port Firewire PCI Card 1 132 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 470 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 249 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1 1272 ¤ 17"…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by User,

מישהו יכול להמליץ לי פה על הגה למחשב לא יקר מידי אבל לא זבל אני רוצה לנהוג ולהרגיש שאני באמת נוהג ;D . משהו רוטט משהו טוב ... תודה .

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

אני הבנתי שמדפסת לייזר יוצאת מאד זול פר דף. אני אשמח להמלצה על מדפסת לייזר או כל מדפסת חסכונית אחרת באותו סכום אפשר עם חריגה קלה. יהיה טוב אם תהיה האפשרות להדפסה דו צדדית.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by roniok,

זהו כבר המקלדת שלי נהרסה ואני כבר רוצה לקנות אחת שלא תשבור לי את האצבע. אני בעיקר רוצה שהיא תהיה נוחה אבל שתהיה עמידה לאורך זמן יש למישהו הצעות? :

5. השירות שלהם לא יודע עליו דבר. שמתי לב שיש כבר את ה- X5 זמין לקניה. מישהו שעובד שם יודע אולי אם ה- X8 יהיה זמין בקרוב ? תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  6. בחלונות 7 64B, בפוטושופ, אין גישה לסורק דרך Twain, כמו שהיה ב XP. מישהו יודע מה קורה אם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  7. Started by Gil28,

יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by Demon.M,

מה הכי כדי לקחת לשימוש סטדנט/ משרד קטן? חשוב שתייה אפשרות חיבור לרשת.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  9. Started by e-d-a,

משתמש בעכבר להכל משחקים וכו חשבתי על אחד מהשלוש: 1. Logitech MX Revolution Logitech VX Revolution .2 Logitech MX1000 .3

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  10. שלום. אחרי שהמקלדת של Microsot שירתה אותה מספר רב של שנים. הגיע הזמן להחליף אותה. אני צריך מקלדת נוחה ושאולי יהיה בה קצת "מולטימדיה" בתקציב של 200 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  11. המלצה על אוזניות איכותיות עד 100שח למוסיקה ומשחקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by Regev,

בבקשה תבנו לי מחשב (לוח אם, מעבד וכרטיס מסך) שיתאים למשחקים ולאוברקלוקינג. ועוד משהו, שמעתי שאפשר לעשות אוברקלוקינג למסך, למה זה יגרום???

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  13. Started by shtroodel,

אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by ofcourse,

מה ההבדלים בין TASK CASE - TK3001 Screwless USB ובין Compucase Midi Tower CI 6A19 למה השני עולה 80 שקל יותר ? והאם הוא שווה את זה ?

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  15. מה עדיף? http://zap.co.il/model.asp?model_id=16395 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985

16. Started by Sargon,

אני מחפש מקלדת של 40 ס"מ שנוחה וארגונומית. אני פחות או יותר רוצה מקלדת רגילה רק ש"העיפו לה" את ה NUMPAD המקלדת הכי קרובה למה שאני רוצה שמצאתי בארץ זה המקלדת הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AGB-00014&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=〈=he הבעיה שאין אותה במלאי ולא בטוח שגם יהיה. אני יכול להזמין מקלדת מAMAZON למרות שהמשלוח יהיה קצת יקר. אז על איזו מקלדת אתם ממליצים שיש לה מקשים נורמלים(לא דקים בלי FEEDBACK), ויש לה פריסה של מקשים כמו מקלדת קלאסית אבל בלי ה NUMPAD? אם יש משהוא בארץ אז יותר טוב, ואם לא אז אפשר משהוא באמזון. הייתי אומר שאני מוכן לשלם עד בערך 400 ש"ח למקלדת לא כולל משלוח.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  17. Started by justit123,

לא משנה לי האחיזה של העכבר.. אני ישתמש בו למשחקי יריות (COD MW3ׂ) מה עדיף? logitech g500\ razer dethadder\ logitech g9x תודה!

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  18. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי עכבר של מיקרוסופט (פשוט מאוד), והוא כמובן חדש עם המחשב. כל ההתקני ה-USB שלי, פועלים כמו שצריך.. ככה שזה לא נראה לי בעיה במחשב. יש מצבים שהעכבר פועל ודופק עבודה כמו שצריך, ויש מצבים שהוא פשוט נכבה לו.. אני מנתק ומחבר שוב, וזה נדלק לכמה שניות ואז שוב נכבה. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט. מה הבעיה בנושא הזה?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  19. אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  20. אני רוצה להיפטר מהחלק העגול שמחזיק את המסך מחשב ולנצל את החלק הזה בשולחן טוב יותר. אני רוצה שהמסך יהיה צמוד מאוד לקיר אבל אני לא רוצה לקדוח בקיר, אז אני מחפש זרוע תלייה למסך על השולחן שהמרחק המקסימלי בין הקיר למסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  21. אני משחק CSGO FIFA אני מעוניין במקלדת שיהיה במה את הפונקציות של הווליום וכו' עכבר לא משהו רציני סטנדרטי מצידי אבל טוב ולא אלחוטי אני מעוניין גם במיקרופון בלי אזניות חפשתי בכ5 חניות ולכולם אין איפה אפשר למצוא כזה דבר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  22. שלום, קניתי את העכבר לפני קצת יותר מחצי שנה וגלגל העכבר שלו התחיל לחרוק בשבוע האחרון. זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה בתדירות גבוהה מספיק כדי לחרפן אותי בהדרגה. קשה לי להאמין שגלגל עכבר חורק שזה תוצאה של בלאי משימוש זה משהו שהאחריות מכסה (למרות שחצי שנה של שימוש זה ממש מעט זמן ולא הייתי מצפה מעכבר ברמה הזאת להראות בלאי כל כך מוקדם). זה משאיר אותי עם האפשרות לתקן את זה בעצמי, תהיתי אם למישהו יצא לפתוח עכבר כזה. אני מאמין שהברגים נמצאים מתחת לרגליות שלו ואני מפחד שאם אני אסיר את הרגליות הן לא ידבקו חזרה למקום אחר כך. בנוסף אין לי שמץ של מושג באיזה סוג של חומר כדי להשתמש כדי לשמן את הגלגל, WD-40 עשוי לאכול את הפלסטיק אז זה צריך להיות משהו שלא מוליך ולא אוכל פלסטיק.. אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. שלום, אני חדש בשוק הזה, אז ככה שאני לא הכי מבין בדיוק מה אני צריך ואנסה לקבל את עזרתכם. אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן משולבת פקס וסורק ומכונת צילום המדפסת היא למשרד ביתי חשוב לי שהיא תהיה חזקה, אמינה וכמות גדולה של הדפסות בטיונר. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות ולהתעדכן על דברים חדשים בנושא. תודה ליאור

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by maor18,

אהלן חברים יש לי בעיה עם הגלגלת, היא עובדת אבל עובדת לא טוב. כשאני גולל למטה זה יכול או לגלול לי למעלה או לגלול ברעידות כאלה(לעלות ולרדת). זה כבר תקופה ככה אבל היום זה ממש התחיל לעצבן. החלפתי סוללה, הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים וחיברתי מחדש את הUSB אבל שום דבר מזה לא עזר. מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לתקן חוץ מלקנות עכבר חדש?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  25. Started by rami_hsn,

שלום לכולם... יש לי מתאם כזה http://www.onemore.co.il/Product.aspx?ProductID=334 ומערכת הפעלה WIN7 x64 על מחשב נייח והבעיה הינה כדלקמן: כאשר אני מחבר את ההתקן למחשב הוא לא מותקן באופן מלא במחשב חפשתי פתרונות/דריברים ולא מצאתי שום דבר שימושי התמונה מציגה את הבעיה שהוינדוז מראה ולא מצליח לפתור ודרך מנהל ההתקנים כאשר אני נכנס לכל אחת מארבעת אלה -במצב ההתקן רשום: "‏‏מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה, לחץ על 'עדכון מנהל התקן'." כמובן כאשר לוחצים על "עדכן מנהל התקן" וינדוז לא מצליח למצוא עידכון להתקן זה. האם מישהו נתקל במשהו כזה, ומה יכולה להיות הבעיה??? תודה לעוזרים ;D …

• 1 תגובה
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים