ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
זהו כבר המקלדת שלי נהרסה ואני כבר רוצה לקנות אחת שלא תשבור לי את האצבע. אני בעיקר רוצה שהיא תהיה נוחה אבל שתהיה עמידה לאורך זמן יש למישהו הצעות? :
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 אני שואל במיוחד על המקלדת ואני יודע שיש אותה בנפרד ב290 אבל שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל גם עכבר+5 שנים אחריות בפנדה השאלה האם משהו התנסה עם המקלדת הזאת? והאם היא לא זהה ל k350 ?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם אפשר להשתמש בעכבר בצורה חוטית בלבד? לגיימינג בעיקר? ידוע לי שבצורה אלחוטית העכבר מזייף אפשר להסיר את הסוללה? אין עם זה בעייתיות עם טעינת סוללה לאורך זמן? תודה עבור העזרה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב, אז אני יודע שזה לא ספק ברמה הכי גבוהה שיש, אבל הוא יחזיק לי את המערכת הזאת? Core 2 Duo E6300 DFI Infinity 975X CORSAIR XMS2 1GB SAPPHIRE X1900XT בהתחלה רציתי לקחת את האנרמקס535 אבל הוא יקר בצורה לא אנושית. ויש מצב פיצפון שהספייר הזה מחזיק CF של שני X1900XTים?
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לסורק, הפרמטר הכי חשוב לי זה המהירות סריקה. ועכשיו השאלות: 1. מה הסורק הכי מכיר שניתן לרכוש ? 2. האם הוא מכיל פידר (Feeder)? 3. כמובן שאשמח לקנות את הסורק הכי משתלם ביחס למהירות ומחיר. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תלחצו על התמונה היא תגדל יהיה את שם החברה עליה התמונות בקטן בפורום תלחצו ויגדלו מה הדגם בבקשה או קישור ישיר לזאפ יהיה בכלל מצוין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת עם המאפיינים הבאים: הזרקת דיו. מחירי דיו/דיו חלופי זולים יחסית. משולבת סורק איכותי. שימושים: ביתיים: הדפסות צבעוניות ודפי קריאה. סריקת מסמכים. רמת שימוש: בינונית (לא ברמת משרד). תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
זה לא שאני צריך לקנות סורק או משהו פשוט מעניין אותי לאיזה חברה יש סורקים טובים יותר? canon?epson?.. לי יש את lide 30 של קנון, נחמד ביותר אני די מרוצה ממנו, כמובן שאם אני אקנה סורק עם נתונים יותר רציניים אפשר יהיה להנות מאיכות יותר גבוהה בסריקה של כל מיני מגזינים.. אבל סה"כ אחלה סורק קיצר.. מה הכי טוב מהניסיון האישי שלכם?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
סביר להניח שהמחיר שלהם יהיה עדיין יותר גבוהה ממקבילים של AMD לעומת זאת יש עוד שיקול - אוברקלוקינג... יש להם פוטנציאל גבוהה מאוד לאוברקלוקינג כי הם מיוצרים ב 0.13u במהירות שאפילו לא צריך יצור של 0.13 - ולכן יותר מסביר שהם יוכלו ללכת עד לאיזור גיגה-הרץ שלם באוברקלוקינג... בעוד ה AXP המתחרה נמצא כבר באיזור הסופי שהוא יכול להגיע איליו. לכן לאוברקלוקר יכול להיות שהנורת'ווד מציע יחס Price/preformance הרבה יותר טוב....
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חברה שמייצרת אביזרים למשחקים ולשוק הגיימרים.... יש מקלדת שלהם שאני מאוד רוצה לקנות אבל אני לא מכיר את החברה..... http://www.saitek.com/uk/prod/cykeyv2.htm אני מאמין שהיא תעלה בערך חצי מהטרנטולה (ויש בה לא פחות אביזרים אם לא יותר...) רק נראה לי שהיא אל חוטית וזה מה שיעצור אותי בדרך לקנייה.... שאלה נוספת לא הכי קשורה לחברה ראיתי מקלדת גיימינג של GENIUS בשם SLIMSMART 335 היא מומלצת?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 16:18:20 הגיוני שאף אחד לא מכיר את החברה....?אחד המנהלים אולי....? :s05: מצטער על ההקפצה אבל ממש חשוב לי אני חוקר את זה ממש לעומק העניין! בתודה מראש שגב
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין וינדוס דרך הדוס אבל הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להשתמש במקלדת האלחוטית שלי logitech lx710 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות סורק משומש. באתר יד שנייה יש 2 סורקים אין לי גם מה לסרוק באיכות גבוהה יש 2 דגמים אני לא יודע מה להחליט HP Scanjet 5470c Scanner או Scanner Model HP Scanjet 3400C אם אפשר פרטים בנוסף להחלטה , באיזה שנים כל אחד יוצר ומהתקדם תר מ יו
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי צורב plextot 24-10-40 ניסיתי לצרוב את המשחק רד-אלרט2 עם נרו וcolon-cd ולא הצלחתי 1 האם יש תוכנה צריבה פשוטה וטובה 2 האם בתוכנות שהזכרתי יש אופציות שאני צריך לסמן 3 האם כדי לצרוב משחקים מוגנים אני צריך רק צורב שיכול לצרוב הגנות או רק תוכנה או שניהם
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
amikledet seli rak be anglit ba entarnet, ba mesenger ve ba word lo ma lasot? toda
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מחפש כרגע מתנה לאחי בצורת אוזניות חדשות לגיימינג (OVER EAR). עד היום שנינו השתמשנו ב SteelSeries Siberia V2 עם מתאם הUSB. שנינו מאוד אוהבים את הנוחות ואיכות הסאונד שהן סיפקו בזמנו ואפילו עד היום ולכן מחפש משהו עם הפרמטרים הבאים (לא בסדר המצוין): נוחות - שיהיו יחסית קלות ונוחות, יש לו ראש ואוזניים בינוניים, ואיכות סאונד (מן הסתם) - הוא משחק כרגע בעיקר בDOTA 2 אבל אולי ירחיב אופקים, ולפגישות אינטרנט כך שמיקרופון בינוני ומעלה גם צריך. אם יש אוזניות אלחוטיות שיעשו עבודה טובה בתקציב - מעולה (ואם יש להן תאימות לאקס בוקס מעולה ++), אם לא - לא קריטי. תקציב: עד איזור 750, אפשר חריגה אם יש משהו סופר מוצלח ומשתלם. בינתיים הסתכלתי על SH ZERO ו SS ARCTIS …
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
יש לי מדפסת עם חיבור רשת. כיצד אפשר להפוך אותה לאל-חוטית? מה צריך להוסיף? האם יש פלאג מיוחד או משהו כזה? תודה. :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
פתאום זה מדפיס כל דבר בכתב מראה.. וזה למרות שבהגדרות כתב מראה מסומן OFF .. ממש משונה ומעצבן.. רק שאני עושה הדפסת טיוטה זה מדפיס טוב.. מה עושים עם המקרה המוזר הזה?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
SB live 5.1 - 45$ - 210 NIS הכרטיס הזה שווה 210 שקלים? תודה, אנא נמקו
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי את הטרמלטק גאמה פד: ואני מחפש תחליף טוב בשבילו, שיהיה גדול יותר (עדיף) ועם כמה צבעים כמו הפד הנ"ל. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן, במארז chieftec מה זה הדבר הסגול המאד לא ברור הזה שנמצא בחלק הקדמי של המארז מאחורי המגירה של ההרדיסק? הכוונה לדבר הזה עם ה-4 ריבועים אם אני לא טונה שנמצא מאחורי המאורר הקדמי של המארז? עריכת המודר: כותרת לא ברורה.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 Sennheiser EH 150 יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, יש לי פאד מצוין של steelSeries, אני לא כל כך זוכר את הדגם שלו אבל. אחרי שנים של שימוש הוא כבר נשחק לגמרי ובצד אחד הוא נעשה חלקלק לחלוטין לעומת הצד השני אז אני רוצה להחליף לאחד חדש, ומתלבט. לקנות קשיח. גמיש? מה הם היתרונות והחסרונות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-