ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
הספק למחשב הנ"ל נשרף (ולא לקח איתו רכיבים נוספים) השאלה אם לשים hec er-t או ספק ג'נרי ב80 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני עכשיו בונה מפרט ואני רוצה מארז יפה אני הייתי נעול על ה Xaser II A6000A Plus Tower Case http://www.pchardware.co.il/assets/thumb/a6000aplus.jpg אבל הייתי בפנדה והמארז מכוער לא כמו שרואים ברשת אקיצר אני מחפש משהו דומה בצבע כסף שהיה Plus Tower עם חלון שקוף משהו דומה לזה http://metku.net/modgallery/images/272_1.jpg ותגידו לי איפה אפשר לקנות תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל טיפים לגבי ניקוי המחשב מאבק. הבנתי שעליי לפרק חלק חלק ולנקות עם אויר דחוס. * אין לי קומפרסור. מה אני אמור לעשות? *האם עליי לפרק גם את הדיסקים הקשיחים והכונני סידי? *האם עליי לפרק גם את לוח האם? שחר .ק.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב P-3 1000 512 mb ram ויש לו תקציב עד 600 שקל. הוא מעוניין לקנות כרטיס מסך, לא רק למשחקים... ההורים שלו מעצבים גראפיים אז צריך משהו טוף גם... מה אתם ממליצים? אני אישית אמרי שכדאי ללכת על: * ASUS - V7700 Pure - GeForce 2 GTS - 200 MHz - 32 MB DDR - AGP - במחיר 656 ש"ח או * Innovision Geforce 2 TITANIUM 64M - במחיר 596 ש"ח. הראשון הוא כרטיס חזק, טוב ואמין (הפילטרים הם לא מקום ראשון בעולם אבל הוא חזק ויתאים לצרכים).. והשני הוא הג'י פורס 2 הכי חזק שיש כיום בשוק אבל אני לא יודע יותר מדי על Inovassion.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקורת על מצלמה דגיטלית של קנון....מישהו יודע היכן הביקורת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה מוזרה אבל איפה נמצא כפתור הריסט במארז Compucase 6al9 ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מבחר של סוגים של headsets (אוזניות+מיקרופון) ... האם יש מבחר בבאג או בכל חנות מחשבים אחרת ??? בתודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקנות hec שלפי מה ששמעתי הם טובים או משהו חדש שראיתי ספק של sweex או משהו כזה לא ממזמן התאכזבתי מספק של termaltec ב 350 שקל שקרס והפסיק לפעול אשמח להצעות או אפילו לספק יד שניה אם מישהו מוכר נ.ב מצטער שזה לא באשכול המתאים אבל יש שם כל כך הרבה הודעות שאני מפחד שלא יראו את ההודעה שם
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי במחשב נישא את תכונת ה- bluetooth ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לזה אוזניה/אוזניות כמו שיש לטלפונים סלולרים עם אותה הטכנולוגיה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם bluetooth מובנה. אני מחפש עכבר טוב שיכול להתחבר אליון ישירות בלי צורך ב DUNGLE או משהו אחר. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מצטער על הדרישות הגובוהות. יש כזה? כי לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם, השאלה שלי היא כזו. כרגע יש לי מחשב אחד שמשתמש בעכבר של לוג'יטק בתדר של 2.4GHz בעוד כמה ימים אקבל את המחשב החדש שלי שיוצב באותו חדר בקרבת המחשב הראשון, ואליו רכשתי סט אחר של לוג'יטק (מקלדת ועכבר) שעובד גם הוא באותו התדר. אפילו המשדר שלהם זהה: האם תהיה התנגשות ומערכת אחת תפריע לשנייה? למשל אני אקליד משהו במחשב אחד והוא יופיע בשני או אזיז את העכבר והוא יזוז גם במחשב השני וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים הכונן dvd של אחותי שבק חיים לכל חי.אני כעת מחפש לה כונן dvd בסכום של עד 400 ש"ח +. אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן הכי טוב בטווח המחירים הזה. עשיתי סקר קטן ולמען האמת די התבלבלתי.חלק אמרו לי asus חלק אמרו לי aponer <מה זה?> חלק סוני חלק טושיבה...בקיצור אני מאוד אשמח לי אם תתנו לי את שם הכונן הכי טוב <וגם מספר דגם> נ.ב .-יש לציין שאני בור ועם הארץ בנושאי מחשבים אז הבנתי שצריך תוכנה מסויימת להפעלת ה-dvd ברגע שאני מתקין אותה.שוב אודה לכם אם תעדכנו אותי מהי התוכנה הטובה היום בשוק ומהיכן אפשר להוריד אותה. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מעונין להשקיע בספק ומארז כ 600 שקל איזה קומבינציה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות למחשב ,בקרוב אני מזמין אחד חדש אז חשבתי גם לקנות אוזניות על הדרך שישומשו בעיקר לגיימינג ומוזיקה .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע Performance MX שעושה בעיות (דבל קליק ). הכול מה שמצאתי באינטרנט לא עזר והחלטתי להחליף. אני לא גיימר וצריך עכבר בעיקר לשימושים כללים. מה אתם ממליצים, MX חדש או G700?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הזמנתי את הסוג ספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 מטכנאי פרטי ולא משום חברה או אתר מוכר .. האם השם דגם של הספק שהזמנתי במחשב צריך להיות כתוב על הספק עצמו במדבקה כלשהי :s05:
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה עכבר לקנות?? בדגש על נוחות והתאמה לכל שימוש.. *Razer Deathadder Elite * Logitech G300S *Logitech G305 *Logitech Pro *OMEN 600 *LogiTech MX Master 2S *Logitech MX Anywhere 2s יש משהו מומלץ בבאנדל (הכולל מקלדת)?? פתוח לכל המלצה אחרת ...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-