ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מיקרופון טוב שיושב על האוזן הלי אוזניה , למישחקים בעיקר
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום שאלה קצת מוזרה ובלי תקציב אבל ננסה אני רוצה להדפיס ברמה בערך של פוסטרים, כלומר להדפיס על נייר מיוחד (שאני מתאר לעצמי שיש למדפסות, הוא יקר ולא זמין?) תמונות מהמחשב ברמה שאני יכול לתלות על הקיר, בגודל של הנייר או לחבר מספר הדפסים ביחד. אני יודע שזה אפשרי כי אני מכיר תמונות כאלה שמוכרים אבל יש מדפסות במחיר נורמלי שיכולות לעשות את זה באיכות סבירה? כמובן בנוסף להדפסות נייר רגילות... לא צריך סורק או פקס תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי האם טונר לא מקורי למדפסת מספיק לכמות הדפים כמו מקורי? האם זה פוגע באחריות או מזיק למדפסת? תודה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
-
מעוניין לקנות עכבר + פאד במחיר של 200 ש"ח. אפשרות חריגה לא יותר מ-50 ש"ח. העכבר הוא לגיימינג (כמובן). תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקי לאחר האכזבה מ Razer Dimondaback 3G , אני הולך למכור אותו ולקנות משהו בתקציב הנ"ל ראיתי מס' המלצות : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=9895 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1350&products_id=17077 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35208 הבנתי שה MX 518 מומלץ אבל הוא נראה די מכוער עם הכתמים השחורים האלה על הרקע הכסוף שלו... ומה ההבדל בין MX 510 ל 518 ?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני זקוק להצעות לעכברים ארגונומים בתקציב של 200+- דחוף לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני כבר שנתיים סובל ממדפסת הזרקת הדיו שלי שפשוט שוחטת לי את הכיס, כל כמה חודשים(מעטים) אני צריך לקנות מחסנית דיו חדשה בעלות של מעל ל-100 שקלים, הוצאה כבדה מאוד. הבנתי כי כיום מדפסות הלייזר הפכו זולות, פשוטות לתפעול, מהירות ושקטות אך הכי חשוב משתמשות בטונר ולכן עלות ההדפסה יורדת משמעותית, האם זה נכון? אם כך ארצה המלצה למדפסת לייזר בתקציב של עד 1000 שקלים. אך עכשיו אני בדילמה, האם לקנות מדפסת לייזר פשוטה של שחור לבן בלבד ובמידה ואצטרך להשתמש בצבעוני אוציא מן הקבר את המדפסת הזרקת דיו שאני משתמש בה כעת או האם כדאי לקנות מדפסת לייזר משולבת וצבעונית ולמכור את המדפסת הישנה בעבור חופן שקלים ולקזז הוצאות? בקיצור אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן אשר תשמש …
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם באמת במשחקים יש הבדל מהותי ומורגש בין עכבר אופטי 800 dpi לבין עכבר זהה אבל עם 1600 dpi? השאלה מתייחסת בהנחה שעיקר השימוש הוא למשחקים כמו crysis ואין שום כוונה להתחיל לשנות את ה-dpi תוך כדי משחק.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האלן חברה, צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר. התקציב נמוך (בין 100-200 ) ואני לא יודע אם אפשר להשיג אלחוטיים במחיר שכזה אני משחק במשחקי FPS אם זה שוב כי הבנתי שיש דבר שנקרא DPI והוא חשוב במשחקים שכאלה.. אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל אחרי קניית המחשב לא נשאר הרבה כסף. תודה רבה רבה מראש! *חשוב לי לציין שאני לא גיימר בכלל ! אני לא אבדיל בין 800DPI לבין 50000000DPI ..! לכן אני לא צריך עכבר מיוחד לגיימרים או משהו.פשוט משהו שיהיה אמין ולארוך זמן.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
העכבר הכי חדש שלהם והעכבר אחד לפני, האם HABU הוא עכבר טוב ? איזה דגמים יש לעכברים של RAZER כמו ללוגי'טק בדומה לכפתורים בצד לעשות BACK FOWARD, ולמעלה ליד הכפתור אמצעי להחליף מהירות DPI ? יש ב MX518 כפתור נוסף שהוא מתחת לכפתור להורדת ה DPI, בעיקרון הכפתור הזה שימושי בויסטה לעשות שימוש מהיר בכפתור של וינדוס + TAB שעושה את ה 3D FLIP.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות את השלט אלחוטי ... האם הוא נוח לשימוש במחשב האם הוא אמין ומספק את התמורה למחיר ( 300 שח ) האם אפשר להשתמש בו גם ב VISTA ( ז"א שאין איזה בעיות תאימות ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המדפסת HP Photoamart C5283 AIO ? אמרו לי שהיא חסכנית ויש לה ראשי דיו XL ושהיא מדפסת מעולה לפוטו... מה דעתכם עליה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את המדפסת HP OfficeJet J5783 ואני נתקל בקצב הדפסה מאוד איטי (בשחור) ולפי מה שהבנתי היא אמורה להדפיס עד 30 עמודים שחורים בדקה מישהו יודע מהי הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר'ה.. עכבר גיימינג חדש שבטח רובכם לא מכירים.. תירשמו את השם שלו בגוגל ותראו הרבה ביקורות חיוביות לעכבר הגיימינג המעולה הזה והוא עולה רק 207 שקלים http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_408&products_id=3837 לידיעתכם
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רציתי לקבל פה את כל הפרטים האפשריים על הG5 ואיך הוא עובד במשחקים והפונקציות השונות שלו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית נשארה לי עוד שנה אחת והלכה לי המדפסת קפוט. אני לא משתמשת בצבעוני, אולי לעיתים נדירות וזה ממש לא קריטי מבחינתי הצבעוניות. אני צריכה מדפסת חדשה ומתלבטת האם לקנות משולבת כדי שיהיה לי גם סורק או לקנות כבר לייזר כגון Xerox 3117 או brother HL-2030 או HP 1018? אני לא משתמשת הרבה בסורק, אבל זה טוב שיש בבית וגם אני לא מדפיסה כמויות אבל שונאת להתקמצן בהדפסה. עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני לא משתמשת בצבעוני כמעט, הצבע יכול להתייבש או שיקרה לו משהו שיגרום איזשהו נזק למדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-