עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by alfus73,

היי. מה זה ריילים? מה המשמעות של PL-250 (זה מה שרשום לי על הספק)? מה זו הטבלה שיש על גבי המדבקה שעל הספק ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by quilby,

Ive got the ultimate ears tf 10, but recently the casing of one of the earphones broke and 2 cables inside ripped. I just need to find a lab that can weld those 2 small cables together again. Please tell me if you know of one. Thanks!

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למדפסת לייזר שמיועדת לשימוש בייתי. מכיוון שעד עכשיו היו לי מדפסות דיו וכל פעם התייבש לי הדיו החלטתי שאולי עדיף לי ללכת על מדפסת לייזר פשוטה. אין לי צורך במאפיינים מיוחדים ואפילו עדיפות להדפסה בשחור בלבד ( אם זה יכול לחסוך) אם יש אופציה לסורק משולב אז עדיפות למדפסות מסוג זה. כמובן שעדיפות למחירים נמוכים גם בקניה וגם בעתיד. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by alex542,

אני צריך המלצה למקלדת 3 שפות אלחוטית.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by Vissor,

מחפש המלצה לאוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקרון שיתחברו למחשב.תקציב עד 600 שקל. כמו כן המלצה לכרטיס קול חיצוני עד 1000 שח.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. Started by zzer,

שלום,אני בא מאוזניות ה -razer banshee ואני מעונין להשתדרג כי הן היו ממש מאכזבות חשבתי על : roccat kulo steelseries 7h *FNATIC* logitech g35 אשמח לתשובה -מי שעונה שיענה עם ניסיון ושיסביר למה הוא בחר את האוזניות תודה,יום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by FlameThrow,

שלום רב,אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית בתקציב של עד 850 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) חשבתי ללכת על ה J6413 של HP אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by Drogba,

היי , אני צריך מארז+ספק איכותיים , מינימום 400W . התקציב הוא מקסימום 550 ( עם העדפה לכמה שיותר זול ) חשבתי על ה Sunbeam Samurai שעולה 200 ש"ח בנועה מחשבים + FSP LGA-775 400W שעולה 330 ש"ח בנועה מחשבים . שכחתי לציין שהמעבד הוא Pentium (כפול ליבה) , ושהציוד חייב להיות מאחת החנויות הבאות : - Noacomp - Memory'>www.memorypc.co.il"]Memory PC

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by Shoko,

יש לי לוג'יטק LX5 כבר כמה שנים(יותר מידי שנים). הוא ממשנוח לי הבעיה שלאחרונה הוא התחיל ללחוץ פעמיים במקום פעם אחת לפעמים וזה ממש מרגיז. אני מחפש עכבר שיהיה לי נוח כמוהו ואיכותי. מעדיף שלא יהיה מהעכברים הענקיים שיש היום. תודה.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למשל יש לי שתי לדים שמחליפים צבעים אז מדיי פעם הם מרצדים כאשר הם בצבע מסויים וגם קטודה שקצת מרצדת זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by supercars,

ערב טוב, יש לי עכבר לייזר G500 של לוג'יטק ואני זקוק לפאד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר קטן. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by 47,

אני רוצה להיתמש ברסיבר שלי כרסיבר רגיל ולא רק שיקלוט אותות מהשלטים של קריאטיב, כאילו לשנות את התוכנה של המקלט. כמו במדריך הזה: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 רק בלי בניית המקלט, ניסיתי עם התוכנות שהם נתנו אבל לא בדיוק הבנתי איך להישתמש בהם. יש לי את הדגם הנ"ל:

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by k22,

הכפתור הימיני של העכבר הפסיק לעבוד איפה אפשר להשיג כזה עכבר הוא עלה לי בערך 50 שקל קניתי אותו לפני כמה שנים אני יודע שבמחיר הזה יש הרבה יותר טובים אבל אני מכור לעכבר הזה קניתי אותו מksp

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by zoloboy,

אני מחפש ספק 350watt vb המטרה שלי זה שקט אופטימלי ושלא יעבור את ה 300 שקל מישהו מכיר את ה ספק של thermaltake ואו יכול להמליץ על משהו שקט שלא יעבור את ה 26 dba thanks

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sma1,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת PDA וכמובן שאני רוצה לקבל את המקסימום בהוצאה מינימלית. בכל אופן, נתקלתי בחנות שמוכרת ipaq h3835 בפחות מאלף שקלים. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר. בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by Master Boo,

אני לא יודע בדיוק כמה עולים מסכים כיום. אני מחפש מסך טוב שיתאים למשחקים- האם קיים אחד במחיר שפוי? או שלהשאר עם CRT? תודה, אביתר.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. SteelSeries SP Gaming MousePad SteelSeries S&S Pegasus Rigid Gaming Mouse Pad SteelSeries 9HD - מתגובות אומרים שהפלסטיק פשוט פשוט נתקע והעכבר לא מחליק Mionix Sargas 320 Material: Durable, smooth and flexible microfiber http://mionix.net/products/sargas-320/ Mionix Propus 380 Material: PVC-plastic base http://mionix.net/products/propus-380/ Mionix Ensis 320 Material: Aluminium alloy http://mionix.net/products/ensis-320/ and is this glidez are better than the SteelSeries ones ? MIONIX GAMING MOUSE GLIDEZ MOUSE FEET - ACC-GLIDEZ רשמתי את זה באנגלית בפורום אחר, וזה יעזור עדיין להבין מה בדיוק הבחירות, בכללי אני נוטה למשהו שהוא לא CLOTH, לא עשוי מבד, והביצועים הכ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dids22,

נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. שלום. אני חושב לקנות את המדפסת הזו אבל... אני מבפחד בקשר להתיבשות של ראשי הדיו. היו לי 2 קנון שמתו בדלל שהראש דיו התיבש. מישהו מכיר את המדפסת ועובד איתה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Guyn,

אני מחפש סט אלחוטי שמתאים למשחקים. מה שחשוב לי הוא שהעכבר לא יהיה כבד מדי, כי יצא לי לעבוד (לא בבית) עם 2 עכברים אלחוטיים שהיו ממש לא נוחים בגלל המשקל. לגבי המרחק- אני לא צריך יותר מ-2 מטר. מחפש סט חוטי איכותי למשחקים. אני מוכן לחרוג בתקציב מעט אם יש סט ששווה את זה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מדפסת Canon IP4200 שנמצאת בתקופה האחריות - התקלקלה, נשלחה לתיקון, ובמעבדה אמרו שראש המדפסת התקלקל, יש להחליפו (בעלות של המדפסת כולה, כמעט), ושהנ"ל לא מכוסה באחריות. אין ממש איך לבדוק האם המעבדה לא משקרת, אבל בכל מקרה - האם יתכן / מקובל / הגיוני שהחלק העיקרי במדפסת אינו מכוסה באחריות ? (קשה לי להאמין שכן, וגם אם כן - האם זה מחובתם לציין נתון חשוב זה, כאשר "מעניקים" אחריות ?)

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  22. אני יעשה את זה הכי פשוט והכי מהר שאני יכול יש את החיבור לאוזניות ולמקרופון במחשב קיצר חיברתי לשתיהם היה הכל סבבה וזה עד שבגלל שהחוט ארוך אז הוא התלפף סביב הכיסא שלי ואז שזזתי החיבור עצמו הדבר הכסוף הזה נתקע לי בתוך החור של החיבור ויעני חצי בפנים.. (אני לא יכול לגעת בוא עם היד זה יעני חלק קטן בתוך החור) חח קיצר. מה לעשות?? יש לי עוד חיבור אחד כזה מאחורה שרשום גם לאוזניות וגם למקרופון חיברתי אוזניות חדשות שומעים טוב אבל המיקרופון לא פועל

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. צהריים טובים לכולם השאלה שלי היא כזאת לאחר שעשיתי כל מיני חיפושים נתקלתי בהמוןןן מדפסות (hp epson brother וכו' וכו') אני מחפש מדפסת סבירה + לאחי הקטן עכשיו בגדול ראיתי דגמים של epson stylus sx שעל פי קריאת המפרטים שלהם דגם 210 לדוגמא הייתה ניראת סבבה אבל מה שכן לא מצאתי אותה בישראל(שום אתר לא משווק אותה עד כמה שאני הצלחתי לראות) או למשל HP DeskJet F2483 למרות שקראתי בכל מיני מקומות הסתייגויות מהמוצר עקב בעיות הדפסה או שהמדפסת לא עבדה בכלל אז אני אודה לעזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי לבחור בגדול אני צריך כמה פרטים 1.שזה לא יחרוג את ה600 ש"ח 2.שהספק הדיו יחזיק למשהו כמו 1000 דפים (שחור,ציבעוני פחות מדאיג אותי...זה לא כאילו כל שני וחמישי נדפיס תמונות) 3.שמחיר הדיו …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ואז המחשב ידליק אותה אוטומטית? יש לי XP מדפסת 840C

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by berner,

חברים שלום אני צריך מנסיונכם המלצה למצלמת אינטרנט שיהיה לא איכות צילום ורצף תמונות לא שבורות אודה לסיוע ועל תשאלו על כסף כי איכות סבירה שווה את המחיר ? בברכה ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.