ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי ת'פאד QCK והוא קצת התלכלך איך אני מנקה אותו בדיוק ?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 אך הוא? שווה את המחיר? אני משחק בכל המשחקים מF.E.A.R. ועד C&C הוא נוח? אך הכפתורים שלו? לייזר יותר טוב מאופיטי?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר למשחקים והחלטתי את ה-Microsoft Laser Mouse 6000, לפי מה שראיתי הוא טוב למשחקים אבל הבעיה שלא כתוב עליו את רמת הדיוק שלו, הכוונה ל-dpi, האם מישהו יודע כמה dpi יש לו?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse OEM ל - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL ??
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימר עד מ100 עד 200 שקל שהיה יפה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
צריך המלצה למקלדת ועכבר נוחים לשימוש לעבודה אינטנסיבית שלא מעייפים את הידיים. לאו דווקא למשחקים. עדיף עכבר אלחוטי. אפשר לחרוג מהתקציב אם יש לכם משהו טוב במיוחד להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם כן... יש משהו מומלץ ? עד עכשיו לא השתמשתי... אבל אולי... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות עבר בערך ב200 שקל. אני מעדיף לוג'יטק אבל אם מישהו מכיר עכבר טוב של חברה אחרת זה גם סבבה. מה שחשוב לי מאד זה שיהיה לו רסיבר קטן (USB קטן כזה) כי אני רוצה את זה ללפ-טופ. אם מישהו מכיר עכבר נטען טוב (בלי סוללות) אז שירשום. בשביל זה אני מוכן להשקיע גם עוד כסף. נראה לי ממש מציק לטעון סוללות כל פעם. דרך אגב, הסוללות שמגיעות עם העכבר הם נטענות? כדאי לקנות לייזר או שאופטי רגיל זה מספיק? אם מישהו מכיר סט של עכבר+מקלדת בערך ב300 שקל אז זה גם סבבה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נכון שבמדפסות החדשות (או אולי בחלקן) כל פעם שמדפיסים יש חלון כזה שאומר כמה דיו נשאר? אז יש לי בעיה איתו. כשאני מדפיס וזה מראה לי את החלון הזה הוא מראה לי אותו כמו בקובץ המצורף. מה אפשר לעשות? יש לי מדפסת HP Deskjet D1360. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הדגש הוא על זמן תגובה זריז(למשחקים) וחיי סוללה טובים, אם כי אני הולך לקנות סוללות נטענות(2700mah) בקרוב כך שזה לא אמור להוות בעיה. אני יכול להוסיף עוד כ-50 ש"ח לתקציב אם העסק כולל גם עכבר(אלחוטי). עריכה: עדיף מרשת KSP(ת"א) כי יותר נוח לי לבוא ולאסוף.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אני משתמש בעכבר של לוגיטק כמו שכתוב למעלה והכפתורים Back + Forward שבעכבר לא עובדים בפיירפוקס אבל בשאר התוכנות כן... מה ניתן לעשות בשביל לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
השלט של ה-XBOX 360 עולה 250 ש"ח. וה-RUMBLEPAD של LOGITECH עולה, 209. מה עדיף? ובבקשה תפרטו.... תודה לעוזרים מראש נ"ב ומה זה השלט הזה-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2225,CONTENTID=12183 נראה מעניין...
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
ראיתי את המצלמה הזו אצל חבר שלי והאיכות שלה באמת מצוינת: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=77&SCID=89&MNO=PK-636MA כתוב בפירוט של המצלמה שיש לה 350K Pixels ב CMOS 640X480.... אני לא כל-כך מבין את זה, אבל כתוב גם שהיא מצלמת באיכות 1.3מגה פיקסל בתמונות רגילות... יש גם את המצלמה הזו: http://vgear.com/products/list.asp?ProdID=AMVG1-010-023 שם כתוב שהיא 350K אבל אני לא הבנתי אם זה בצילום תמונה רגילה (כפי שיש למצלמה הראשונה 1.3מגה) או במצב ווידוא (אני מניח) כפי שיש גם לראשונה 350K, כי לא מפורט באתר וגם לא על הקופסא.. מישהו יכול לעזור? ואם שתי המצלמות בעצם שוות ב350K, אז כמה פיקסלים יש למצלמה השניה בצילום תמונה רגילה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מדפסת - היתה לי קאנון S400 במשך 5 שנים בערך והיא כבר לא ממש מדפיסה. התקציב לא ממש מוגדר אבל כנראה יוגבל לכמה מאות שקלים - כרגע לא בטוח כמה מאות. כתבתי 600 אבל אם יש משהו אדיר עם חריגה קלה אני אעמוד בזה. הרעיון הוא שאני לא רוצה לשלם סתם בשביל משהו שלא צריך, אבל ללא איכפת לי לשלם קצת יותר אם זה כדאי. אני לא בטוח שאני צריך משולבת כי לדעתי סורק זה ממש מיותר (עוד לא מצאתי משהו לסרוק) ולפי מה שהבנתי הפקס בד"כ לא עובד עצמאית (תקנו אותי אם אני טועה). הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד - זולה בהדפסות ודיו זמין וזול יחסית. אם אפשר להדפיס תמונות לפעמים זה נחמד. בד"כ היא תדפיס פה ושם עבודות לב"יס וכל מיני ציורים ודפי צביעה לילדים. אם אפשר גם לקבל מדפסת עם חיבור רשת זה ממש ית…
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני עורך וידאו, עובד שעות רבות מאוד מול המחשב, משמע - חשוב לי נוחות . עכשיו יש לי משרד חדש,מעוצב עם ריהוט כהה. אני רוצה סט מקלדת ועכבר אלחוטי, לא מחייב בסט אחד. חשוב לי : 1. שיהיה נוחות לידיים. 2. צבע שחור (אפשרות שילוב כסף) 3. אורך חיים ,שלא תגמר הבטרייה שאמצע עבודה שוטפת של עריכה, אפשרות ל"נטען", ונכבה לבד כשהמחשב נכבה. 4. חשוב ביותר: אני עובד דרך KVM דיגיטלי שיש לו חיבור נפרד לעכבר וחיבור נפרד למקלדת. אם אני אקנה סט יחד של מקלדת ועכבר, אני מניח שיהיה להם חיבור USB אחד, ויש מצב שתיהיה בעיה עם החיבור ל KVM (אני לא בקיא בנושא הזה ואין לי נסיון בזה). אני נוטה לכיוון של לוגיטק. חשבתי על עכבר MX1000. חשבתי גם על Logitech cordless desktop S510 , האם העכבר הזה טוב? יש גם את ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=10298 מה בדיוק הדבר הזה? למה יש 2 ג'ויסטיקים ומה כל אחד משמש, והאם הוא באמת ברמה גבוה? ועוד שאלה, מה ההבדל בין 3 הדגמים של לוגיטיק (הראשונים) שנמצאים פה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_179 על היקר מהם נרשם בZAP בתגובה שהוא לא מתאים לFS .. אני רוצה באמת משהו איכותי על מה ממליצים? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי בהתחלה logitech {לא לייזר} חמש שנים לוא עשה לי בעיות ובסוף הוא נהרס בהשמתי. העכבר שיש לי עכשיו זה silver line לייזר חיבור usb והוא על הפנים אחרי חודשיים נהרס לי .אמרתי שעכשיו אני מוכן להשקיע עד 200 ש"ח לעכבר מצויין שיחזיק מעמד .אני רוצה עכבר לייזר .איזה חברה מומלצת?ואיזה סוג אם אפשר לעשות לי רשימה של עכברים שאותם מומלץ לקנות .תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כמו הכותרת, אני צריך מקלדת אלחוטית שפועלת ב-BT. אין הגבלת מחיר, רק שתיהיה איכותית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני צריך מדפסת .. רציתי מדפסת שיש לה גם סורק .. (משולבת) אני בעקרון אשתמש בעיקר בהדפסות שחור (טקסטים) אבל אני צריך גם צבעוני בשביל הגרפיקה שאני עושה .. איזה מדפסת "שותה" הכי פחות דיו ? ולאיזה מדפסת הדיו צבעוני\שחור הכי זול ? נ.ב. אני רוצה מדפסת עם ראש שחור בנפרד\ וראש צבעוני בנפרד(כל שלושת הצבעים בראש אחד) ... אודה לכם אם תענו לי בהקדם. שבת שלום לכם !
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 דיסקים קשיחים ו-2 צורבים (הדיסק הקשיח הרביעי ממש עכשיו יצא לדרכו אלי בדואר) ואין לי מקום להכל במארז.. ראיתי פה פעם משהו על ICAGE ויש לי כמה שאלות עליו, ועל סידור המארז מבפנים באופן כללי 1. האם המוצר הזה בכלל מתאים למארז שלי, או שהוא מתאים רק למארזים של TT ? כלומר, אני הייתי בטוח שכלובים מתאימים למארזים באופן כללי, כי המידות הם לפי תקן, אבל האיש בחנות, אמר שהוא לא בטוח (כשהתקשרתי לברר) 2. אני תוהה, אם אפשר להרכיב 2 כלובים כאלה, של TT במארז שלי, אחד במקום הכלוב הנוכחי, ואחד במקום הכלוב של הכוננים הרגילים ? אם כן, אז אני מזמין 2 כלובים כאלה נראה לי.. מה הכלוב הזה מחליף ? את הכלוב של הצורבים או את הכלוב של הדיסקטים ? לא הבנתי בדיוק והאם אפשר להוציא כלוב …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש , אני משחק הרבה משחקי FPS ויש לי בעיות עם העבר שלי כרגע (הוא ממש גרוע ) אני מבקש מכם שתעזרו לי למצוא עכבר חדש- אלחוטי (בגלל שהמחשב שלי למטה ועכבר למעלה אז יש בעיות של נפילה של החוט- ממש מעצבן ) אני מוכן להוציא 300 שקל על עכבר - העיקר שיהיה טוב ואלחוטי ראיתי שיש את ה=MX1000 ב-320 בנועה ו-MX710 ב-300 גם בנועה העם הם נוחים וטובים ?
-
- 59 תגובות
- 5.5k צפיות
-