עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by domiel,

חבר צריך משולבת שכוללת פקס, עד 500 ש"ח. עדיף מחברה נורמלית, המלצות? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kfirlion,

שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו

4. Started by eliXir,

יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by Ashand,

האם הכרטיס הפיסיקלי הזה הוא רק למשחקים? מה עם תוכנות עריכה? אודיו...וידאו...

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  6. 1. העובדה שאין לה מתאם PS/2 ורק USB אומרת משהו? מהירות משהו.. 2. האם מישהו התנסה איתה והאם קל להתרגל למקלדת כזו? 3. למישהו יש אולי את המידות שלה? לעומת מקלדת פשוטה של מיקרוסופט.. 4. האם הוא בא עם עברית על המקשים? אני כנראה אקנה אותה באמת כי זה באמת חשוב בריאות היד.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ciauai,

מחפש מקלדת לגימרים עד 100 שקל האתרים העדיפים KSP.CO.IL PANDAS.CO.IL הכי קל לי לקנות מKSP

8. שלום, אני מתלבט בין שני הג'ויסטיקים הבאים: Logitech Extreme 3D Saitek Cyborg Evo שניהם בעיקר למשחק BF, ו 2142 שעומד לצאת עומד מעט. איזה כדאי לי לקנות? ובבקשה אל תציעו דברים אחרים, זה מה יש. תודה! 8)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by aSim3tRi3,

טוב אז ככה. שני Benchmarks. אחד עם Winme אחד עם Winxp. Winme: 0wnsih WinXp: WTF?? אני משתמש בבקר HPT370 שיש על ה Abit KT7a-RAID. יש דרייברים מותקנים לשני המערכות. מה יכולה להיות הבעיה ? הכוננתים הם 2 IBM GXP60 60Gb. ב RAID 0, כמובן. תודה.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  10. 1-איך אני עושה שאני אראה על מסך מלא? כלומר שאני בא לקחת תמונה זה מראה לי על בקושי רבע מסך...איך אני עושה שזה יהיה על מסך מלא? 2-האם אני יכול לעשות דיליי? אילו שזה יצלם אחרי 3-5 שניות או משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Peri228,

לפני כמה שבועות הזמנתי מחו'ל את ה Enermax Aurora למחשב של אבא שלי, ומיד התאהבתי. עכשיו אני מחפש להשיג אחת נוספת בשביל המחשב שלי .. מישהו ראה אותה בארץ?

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by pergola,

איך המקלדת Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard ..? ועכבר איזה עדיף..? 518MX או הG5 אני בעיקרון לא משתמש בתכונה של המשקולות בG5 ולא צריך אותה והוא גם עולה יותר אבל האם עידין כדי יותר לקחת את הG5 אני גיימר.. או שלקחת את הMX518 כי הוא מספיק טוב.. האם למישהו יש תמונות של שתי העכברים..?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by dorosen,

אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by OmegaShadow,

אני משתמש בסקייפ לא מעט בתקופה האחרונה ואני חושב שאני אקח מתאם usb בשביל שאני אוכל לדבר ישירות מהטלפון ולא דרך מיקרופון (מה שיהיה יותר נוח פשוט). השאלה איזה מכל המתאמים שיש בשוק הוא הכי מומלץ, וזאת מכיוון שיש כמה סוגים שאני בטוח שיש הבדלים ביניהם וכמובן גם היחס בין מחיר\תמורה חשוב. שמעתי גם שיש מתאם שיכול גם לתאם בין תוכנת skype וגם בין תוכנות sip אחרות , אבל לא הצלחתי למצוא כאלה. אז איזה מתאם usb אתם ממליצים (אם בכלל) ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. אם אתה מחזיק אותו הרבה זמן ומשחק הוא נוח לידיים, כזה קל וטוב... או גדול מידיי?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שלום, אני מחפש שולחן/מתכת לא מסורבל אלא פשוט יפה עם עגלה בצד למחשב שפאשר לסובב את המחשב ולא להתכופף כמו נעל כל פעם בשביל החיבורים...שיהיה נוח וקל מכירים אחד או שתיים? אם כן אשמח לקישורים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. קניתי 7900GS ב-EBAY, שהגיע ללא מתאם כמוזכר. הספק הנוכחי שלי הוא ללא קונקטור PCIX (ולא בא לי להחליף אותו...). איפה מוצאים מתאם כזה ?? חרשתי משהו כמו 6 חנויות, שלרוב לא ידעו על מה אני מדבר..

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by natan805,

ראיתי בחנות אחת שזה עולה 250 .יש מקומות 320 .אני רוצה לדעת מה המחיר המקורי של העכבר .ואם יש מקומות שמוחרים יותר זול מ250 ?

19. Started by natan805,

אני לא מבין שאני מעלה את הdpi ל1600 העכבר פשוט ניהיה מהיר .!. אבל מהיר יותר מדי .מה אני אמור לעשות להאט את המהירות ב ... pointer speed ? או שיש משהו אחר לעשות פשוט אני השקעתי בעכבר 250 ש"ח ואני רוצה לנצל את הנוחות שלו עד הסוף

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by kfirlion,

אני רוצה עכבר למשחקים מדוייק ונוח לשימוש גג עד 300 ש"ח, תציעו הצעות

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  21. תגידו לי מה ההבדל בין אופטי לליזר, אומרים שלליזר יש יותר יתרונות, אם אתם יודעים תפרטו את מה ההבדל....

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. http://www.doomedpc.com/images/reviews/geniusmouse/large/mouse6.jpg זה חשוב במשחקי רשת? מאוד חשוב?

23. Started by elad76,

רציתי לדעת: 1.הG7 הוא עובד על בטריות נטענות כאלה מרובעות???שמקבלים איתו? 2.הMX1000 טוב גם למשחקים ?והאם אפשר להביא לי חנות טובה עם מחיר טוב עליו? 3.האם שווה לקנות את הG7 כי אני חורש אל משחקים.. 4.האם אתם יכולים להביא לי מחיר נמוך על עכבר טוב של משחקים ולהגיד לי מה ההבדלים בין העכברים?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by Dubek,

שלום. אני מנסה לתקן מחשב נייד שנמצא אצלי כבר הרבה זמן, אבל חסרים לי כלי עבודה המתאימים לפתוח את המחשב. אודה מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי לחנות ברשת שמוכרת כלי עבודה המתאימים לעבודות כאלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by kibub,

היי קניתי עכבר MX518 והבנתי שיש בצד שני כפתורים שהם "הקודם" וההבא" ומעל הגלגלת יש + להעלות DPI ומתחת יש - להוריד DPI אבל אני לא יודע מה עושה הכפתור שמתחת ל - ?זה מין שני ריבועים...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים