עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Avivc4,

עכבר LogiTech G5 Laser Mouse או עכבר LogiTech MX518 אם למשל אני יכול להשיג את 2 העכברים באותו מחיר, איזה מהם עדיף למשחקים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הי, קניתי לי HTPC ושמתי עליו גםכרטיס מסך palit 9600GT כדי שאני אוכל גם לשחק קצת (מטרה משנית). בערך באותו סדר עדיפות אני צריך המלצה לסט אלחוטי. כלומר, אני מבין שלא תהיה לי חווית גיימינג מושלמת עם סט אלחוטי, אבל הייתי רוצה למקסם את החוויה, במסגרת התקציב, ותוך כדי לזכור שהמטרה העיקרית זה לשבת בסלון ולנהל HTPC (טווח 4-5 מטר). הערה קטנה - אני מוכן בקלות לוותר על כפתורי מולטימדיה. אז דבר ראשון, אני צריך המלצה. דבר שני - למשהו יצא לנסות לשחק עם מקלדת XGENE, או מקלדת אחרת שכוללת עכבר? איך היתה החוויה?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by doker,

אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by Swed,

היום קיבלתי את המדפסת הנ"ל.. להפתעתי הרבה קיבלתי אותה ללא חיבור USB.. בחוברת הוראות התקנה לא כלול USB אלה כבל כמו של טלפון (וזה חוץ מהכבל טלפון שמתחבר לקו טלפון). עכשיו השאלה שלי.. זה לא מוזר ? ולאן אני מחבר את זה בלוח אם (דגם הלוח EP35C-DS3R).. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by matizami,

פתאום שמתי לב שהנורה מהמשדר לא עובדת. לחצתי על הכפתור, החלפתי חיבור USB, עשיתי ריסט, כלום לא עזר. יש עצות ?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by oryrm19,

היי שימוש: מוזיקה הערות: כרוכב אופניים אני צריך אוזניות אטומות ככל האפשר, למניעת קולות רוח. תקציב: עד 200 ש"ח. האם Sennheiser CX 300 מומלצות ועונות על הדרישות שלי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by pringles,

מחפש עכבר לשליטה מהמיטה פעולות מצומצמות כמו לסגור ישומים ולהתחיל לא משנה גודל לא משנה צבע העיקר שיהיה זול וכמובן טווח הקליטה עד 3 מטר.. לא צריך יותתר לא משנה לי חברה או אל העיקר שיהיה אמין. איך העכבר הזה: http://www.21.tv/Templates/productdetails.aspx?CategoryName=computers&AuctionId=67682 תודה מראש אלכס.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by ORrrr,

שלום אני מתכוון לקנות עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש הבדל בין bluetooth לאלחוטי רגיל. הבנתי שבבלוטות' יש סוג של לאג? פשוט הרעיון שלא יהיה לי תקוע מתאם usb בצד נורא קורץ לי. ואם בסופו של דבר זה כן מומלץ, אז איזה עכבר הייתם ממליצים? ראיתי את זה http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={B4C46CD2-F0A5-4E1E-9C00-32D77A83345A}&details_type=1&itemid={DF3DF77A-742B-4DAB-8CD7-310FC1CCD7C8} וזה נראה לי סבבה מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב! צריך את עזרתכם כדי לגלות מי היצרנית של הWEBCAM שבתמונה, כיוון שהדרייברים אבדו ואין לי דרך להפעיל את המצלמה לשימוש. ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by nizzan7,

שלום לכולם, יש לחבר שלי מדפסת PIXMA 1500 CANON, אתמול הוא הדפיס כרגיל והיום פתאום היא מתה כלומר מדפיסה אבל כל הדפים יוצאים לבנים לגמרי. כבר עשינו ריסט למחשב ולמדפסת. הוחלפו טונרים גם כן. מה ניתן לעשות כדי להחזירה לחיים? תודה, ניצן

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר. בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי. ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dorman2,

כשאני מחפש פרטים על המוצר ב GOOGLE מופיעים רק אתרים ישראלים. כשנכנסים לאתר TEAC אין בכלל קטגוריה של מקלדות עכברים. מה הוא מקור המוצר? יש להם אתר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by cool_g,

היי חבר'ה, רציתי לשאול לגבי מדפסת HP כפי שאני חושב HP היא הכי טובה בתחום אז רציתי לקבל מידע על מדפסות מומלצות למשתמשים כבדים, לבית, האם HP J6413 עונה על הצרכים? אין בעיות? יש מדפסת יותר מומלצת ממנה? והאם היא מדפסת שקטה? זה בעיקר בשבילי כי אני רוצה לקנות מדפסת מאחר ויש לנו ישנה ואיטית אז רוצים לשדרג, והשאלות האלה מופנות גם בשם המשתמשים האחרים שבטח ירצו לקנות או לשדרג את מדפסות הבית שלהם. נא עזרתכם האדיבה.. תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by אישי555,

מדובר בPhaser 3117 כשאני לוחץ על הכפתור במדפסת הוא מדפיס עמוד נסיון אבל כל מה שאני מנסה להדפיס מהמחשב לא. ניתקתי מהחשמל ואת הUSB וזה לא עזר. מה נראה לכם צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by 246810,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות הגה למחשב שישמש אותי למשחקי NEED FOR SPEED אני אשמח אם חוץ מהמלצה על הגה תוכלו גם לתת לי המלצה לעוד משחקי מכוניות למחשב

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by Os.Master,

תמיד רציתי לדעת מה הדבר הזה בדיוק עושה. אם יש מישהו שיודע אני אשמח לדעת גם....

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by zivler,

eXactMat או Razer Destructor מה הכי ממולץ??

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש והעכבר והמקלדת לא נכבים לאחר כיבוי של המחשב . העכבר והמקלדת עובדים במחשב אחר ! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by ranran,

שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by John Nash,

אני מחפש דרייבר למצלמה SILVER LINE DC6120 אני מצליך למצוא .אבל שאני נכנס לאתר אני לא מוצא . אז מי שיכול לעזור בבקשה לינק להורדה ממש . תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מדפסת שחורה/לבנה, להדפסת מסמכים, אין צורך בצבע ושתהיה כמה שיותר זולה לא צריך משהו רציני, סך הכל שתעבוד במחיר מינימלי כמה שאפשר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by supercars,

איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by chap123,

יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה. 1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו) 2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך? :s05:

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים