עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. איזה סידירום קורא את כל הדיסקים ולא עושה בעיות....!! איזה באמת הכי טוב.............?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. החיבור שיש בכרטיס הם רק VGA או DVI

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by FeedMe,

שלום! קניתי לאחרונה 7900GT ומכיוון שלספק הכוח הנוכחי שלי (TT 420W) יש רק משהו כמו 13A על ה-+12V, החלטתי להחליף לספק TOP-550P5! ;D הביצועים לפי פנדה מחשבים: 12V1 20A 12V2 20A Max combine current 30A אני יכול להשתמש בספק הזה גם ליצירה של SLI עם שני 79GT? :s05: (בעתיד) (למרות שהוא לא מאושר SLI ) תודה! עריכה: חשוב שהוא גם יספק מתח יציב ל-OC.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by ScreameR,

אני רוצה להחליף את המדפסת בבית. השימוש בה הוא כלל וכלל לא אינטנסיבי. אולי 30-40 דפים בחודש. האם כדאי ללכת על מדפסת דיו או לייזר? אני קונה בעיקר טונרים חלופיים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zoyaniv,

היי אני בקרוב מחליף עכבר והנתי שה G5 הוא הטופ הבנתי גם שה 7 הוא המשך של הסידרה רק אלחוטי רציתי לדעת במחינת ביצועים האם הם זהים או שהחוטי נותן יתרון ובאופן כללי מה ההבדלים בנייהם

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. משהו יודע אם מוכרים כונן כזה בארץ ואם כן אז איפה..? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by gjook,

אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן , אני קונה מחשב חדש , ובשביל כל מיני דברים כמו חיבור מצלמת ווידאו אני צריך כרטיס firewire בכל מקרה אני צריך שהוא יהיה מהחנות tms. הכרטיסים שיש להם הם: http://tms.co.il/index.php?cPath=84_166_319 האם אפשר ללכת על הכי זול STLAB 1394 Firewirex3 + Ulead V8 PCI F-230 שעולה 75 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by mr. president,

קודם כל אני אציין שאני שמאלי ולכן אני ריך עכבר מתאים. אני רוצה עכבר עם כמה כפתורים וזה משהו נחמד שראיתי ב170ש"ח.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה למקם מצלמת אינטרנט בפינה של חדר מסויים ולחבר אותה למחשב שנמצא 9 מטר בקו אוירי ( בקצה השני של החדש ) ו 15 מטר בערך צמוד לקיר עכשיו להעביר כבל USB לאורך 15 מטר זה לא נראה לי הכי ריאלי השאלה אם יש אפשרות לשים בלוטופ/אינפרא או כל דבר אחר על כבל הUSB של המצלמה ובמחשב הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בלוטופ/אינפרא שבאים עם USB נקבה. אשמח לשמוע רעיונות או פתרונות יוגב

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by shaipeleg,

וקיבלתי 11125 3D marks יש רעיונות לשיפור

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by alergic,

מדפסת לא יקרה שתדפיס תמונות באיכות טובה (רוצה להדפיס תמונות על דף מיוחד חלק) ראשי דיו לא יקרים במיוחד ועדיף שתהיה שקטה.. אם יש לייזר שתדפיס תמונות באיכות ולא תהיה יקרה מידי אז בבקשה שימו. תודה מראש על העזרה.

14. Started by Symbore,

אני צריך מדפסת מאמין שעדיף לי הזרקת דיו, רוב ההדפסה היא בשחור לבן אבל לפעמים יש גם צבע. הדגשים שלי שתהיה אמינה, שקטה ולא תזלול דיו כמו מטורפת (אני מדפיס בחודש ממוצע כמאה דפים) חשובה לי בעיקר האופציה של סריקה. יש לי הנחות באופיס דיפו וקרביץ אז אני מתכוון לרכוש משם, אם ידוע לכם על מדפות מומלצות משם אני אשמח. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by שורטי,

מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yigael_o,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות טונר בזול? יש לי זירוקס 3120 שעשתה עד עכשיו 1450 דפים בשנתיים האחרונות. לחילופין (אם יהיה יקר מידי) אני שוקל לקנות זירוקס 3117 שעולה עכשיו 449 באופיס דיפו. אני זוכר שביררתי בקניה של המדפסת ואז טונר עלה 550 ש"ח באופיס דיפו, אני מקווה למצוא משהו תחליפי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ccc,

שימו לב לזה: זה מארז טוב? מומלץ?

19. Started by liran2003,

אני כבר כמה שנים טובות משתמש בעכבר האופטי הפשוט של מיקרוסופט. אני רוצה להשתדרג קצת.. ה-g5 נוח? (יש לי יד גדולה),איך הוא יהיה בתור עכבר לעבודה משרדית/פוטושופ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by Arturh87,

איך אני יודע מה גודל המארז שלי? (כדי להגיד למוכר בחנות)

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by ofirlik,

אני מחפש אוזניות למשחקים ושירים עד 400 ש"ח אם חריגה של 50 אני רוצה אוזניות איכותיות ובעיקר שיהיו נוחות ולא יכאיבו אחרי כמה שעות. תודה על העזרה נ.ב אם אפשר אני מעדיף חנויות באזור רחובות וראשון

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X7-007,

אז יש לי את ה SteelSeries SX שהוא היה הכי יקר כבר יותר משנה או שנתיים והוא כבר לא מתפקד כמו שצריך, חלק באמצע יבש בכל השאר וצריך להילחם על כל X או כיוון ל Headshot במשחקים , אין הנאה. יש לי את ה RAT7 שקיבלתי רק היום, ואני צריך משהו שיחזיק טוב, לא משנה כמה יעלה, שלא יהרס ידהה או יאבד מהתיפקוד שלו או לפחות יותר משנה. אני עברתי וראיתי הרבה תגובות על Razer Destructor אבל יש אנשים אומרים שה RAT לא אוהב את המשטחים האלו. ‏Razer Sphex Mouse Pad‎ - אומרים שהוא טוב אבל מתחיל לאבד מהתיפקוד אחרי שימוש ממושך. סידרת ה Golthius יש לי את ה CONTROL הישן לא מהסידרה החדשה או FRAGGED ואני לא הכי מרוצה ממנו השאלה אם החדשים טובים וגם לא נהרסים. ‏Razer Megasoma - אומרים שהוא טוב אבל מאבד מהתיפקו…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by raviv1989,

אני מחפש עכבר נוח ללפטופ שישמש לעבודה משרדית. אשמח להמלצה:)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.