עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=792566 לפי הרשימה הזאתי הוא לא הספק הוא cool it 480 הוא לא נימצא ברשימה הזאתי! החברה cool it גם מיצרת מארזים די איכותים ראיתי אצל חבר מארז של cool it אם סירוקלציה טובה מאוד!

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  2. הוא לא עלה,לא היה אפשר להכנס לביוס. מסרתי אותו למעבדה והיום לקחתי אותו. לפי מה שהם אומרים שהכבלים של הסי.די לא היו מסודרים נכון. האם צריך להיות להם סדר מיוחד?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by PeaS,

זה המפרט שאני הולך לקנות בקרוב... אם למישהו יש מישהו לומר, זה הזמן MOBO: EPoX 8K3A+ CPU: Athlon XP 1800+ OEM (94$!) Memory: SAMSUNG 256MB PC2700 Video Card: Leadtek Winfast A250 TD Hard Drive: MAXTOR 80GB ATA-133 (זה עם הDynamic Fluid Motor) CD-ROM: SAMSUNG X52 Floppy drive: Teac 1.44 Case and PSU: עוד לא החלטתי... עכבר, מקלדת וכרטיסי רשת יעברו מהמחשב הישן. יש גם קצת קירור: Heatsink: Tr AX-7 Fans: YS-TECH adjustable 80 mm -נגמרו בחנות האלה של ה120) MACPOWER DigitalDoc5

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה, זה או ה Antec True Power 550W שאני יודע שהוא ספק סוף הדרך, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאני לא יודע עם כמה מולקסים הוא מגיע (אם מישהו יודע שיגיד) או ה Thermaltake Silent PurePower W0023 560Watt with Active PFC שהוא מגניב יותר כי הוא עם סליבים ואפשר לנתק ממנו את הכבלים שלא צריכים, ואני יודע שיש לו מספיק מולקסים, אבל אני לא בטוח לגבי האיכות תכלס, אם הוא מצליח להגיע לרמה של האנטק או שהוא רחוק בהרבה? שניהם בערך באותו מחיר... ובבקשה אל תבואו ותגידו לי שאני לא צריך כזה ספק חזק, כי אני יודע מה החישובים שלי ואני יודע מה אני צריך. תודה לכל העוזרים! נ.ב מה לגבי הרמה של ה Thermaltake Butterfly Purepower 480W יחסית לשני הספקים האחרים?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לרכוש את המדפסת הזו HP P1102 הבעיה שבאחת הביקורות ב-ZAP כתוב שהיא לא מקבלת טונר חלופי, דבר שכמובן מאוד מיקר את המדפסת, אני מצאתי באינטרנט הרבה טונרים חלופיים הבעיה שאני לא באמת יודע המדפסת תקבל אותו או לא, יש איזו דרך לוודא זאת? אני משער ש-HP לא יודו בזה בחיים, אבל אולי יש כאן מישהו עם ניסיון עם המדפסת הזו? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שאלתי כמה, אמרו שככה זה עובד. אין מה לעשות ככה החברות הגדירו את המדפסת שלהם. כי הן רוצות שתיקנה דיו. אבל איפה ההיגיון פה? להדפיס סבבה צריך דיו. לצלם גם צריך דיו. אבל לסרוק? לסרוק צריך דיו? הרי היום יש משולבות עם אופציה לסרוק ישירות ל USB אפילו. אבל עזבו את הפיצ'ר הזה, אני מדבר על המשולבות הזולות. האם אתם מכירים מדפסת משולבת שכשנגמר לה הדיו היא אשכרה "מושבתת" ואי אפשר אפילו *לסרוק* בה? אני מאוד אשמח לגלות שיש מדפסת צדקת בסדום, שמישהו יגיד שיש לו משולבת שגם כשנגמר לה הדיו היא יודעת לסרוק. ואשמח להמלצות ל - 3 המלצות אני כבר אבחר, למדפסת הכי זול (אני מצרף לכם קישור לזאפ מדפסות משולבות כשזה כבר מסודר לפי המחיר הזול ביותר, חשוב לי שיהיה זול אין לי תקציב גדול). http://www.zap.c…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by nice-1,

http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המפרט למטה בחתימה. אני שוקל לשדרג את המעבד בלבד אבל יש לי תנאים מוקדמים... מעט פרטים מקדימים: הביוס מעודכן והוא האחרון שיצא. יש לי בבית מעבד פנטיום 3 733 (עם fsb 133) שיתנו לי,תמורת 400 ש''ח, אם אמצא פתרון לבעיה שלי. הבעיה? ובכן, המחשב לא עולה בכלל (אין אפילו את הציפצוף ההתחלתי) עם המעבד הזה. שאלותי הן: האם להשקיע בלוח אם חדש שיתאים ל 733 ? ואם כן, איזה ? או להעדיף מתאם (אם קיים כזה) שאני יכול להרכיב היכנשהו...יש לציין שיש לי את המתאם בין סוקט לסלוט 1 הדרוש (פשוט אני לא יכול להנמיך את המתח הדרוש להפעלתו מאחר שהמינימום שהלוח האם שלי יכול לרדת הוא 2.0v ...). או,וזו כבר אפשרות שלישית, לוותר על ה 733 ולקנות איזה סלרון 950 או 1 ג'יגה ולוח אם מתאים (או מתאם ללוח הקי…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by בזיק2,

אני שוקל לקנות אחת משתי המדפסות הבאות: Xerox Phaser 3140 או Samsung ML1915 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743096 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 לייזר - כי אני מדפיס כ15 דפים בשבוע, ומדפסת דיו לא משתלמת אחת מהשתיים לעיל - כי יש להן מגירה לדפים (חשוב לי) איך הן? ראויות לקניה ויעמדו במשימה? האם אחת עדיפה על השניה, ואם כן איזו ובמה היא עדיפה?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by CapthinVordexGaming,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12693 אני מת על עכבר חדש האם שוווה לי לקנות?? ואיזה פאד הכי מתאים לו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

יש לי מדפסת HP 6500 כבר כ4 שנים. ואני מתלבט אם לקנות מקורי או תואם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

נגמר לי הדיו במדפסת של Z645 LEXMARK מה יהיה יותר משתלם? לקנות ראש דיו שחור וראש דיו צבעוני או לקנות כבר מדפסת חדשה (כמו זאת לדוגמא http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=988) אני לא מדפיס תמונות וכאלו, רק מסמכים, ולא למטרות שמצדיקות מדפסת במעל למחיר הזול ביותר שניתן למצוא. כמה עולה דיו לLEXMARK אגב ? הכי זול שאפשר למצוא והHP הזאת באה עם דיו ? תודה

13. אני צריך מטען לטעינת Nexus 4 ו-iPad Mini 2 חשבתי שלא כדאי דרך ייבוא אישי, כי לך תדע... אולי אצטרך להצטייד באישור ממסרד תקנים... אולי פשוט לקנות מ-KSP? דוגמא: Sigma, GP השאלה היא על חברות שציינתי וחברות אחרות: Miracase, Sygnet, Gold Touch, Silverline חוץ מ-GP ו-SILVERLINE לא שמעתי על אחרים בכלל. בארה"ב לדוגמה יש מותגים כמו BELKIN, ANKER GRIFFIN ועוד שידועים כמותגים עמינים. אם הייתם קונים בארץ על מה הייתם מעדיפים? חוץ מזה, עדיף מטען עם 2 יציאות 2.1A ו-2.4A או מטען 1A ו-2.1A? תודה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by .:YoGy:.,

היי, אני רוצה לקנות מקלדת מEBAY או משהו כזה. (אני מחפש מקלדת אלחוטית עם עכבר בפנים ובארץ מה שעולה 250 שקל, עולה בEBAY 93 שקלים) השאלה היא, האם העברית קשורה אך ורק למערכת ההפעלה (אני לא צריך שיהיה כתוב לי על המקלדת איזה אותיות נמצאות איפה) או שיש גם צריבה כלשהי בלוח בשביל זה... ואז אני לא יכול להשתמש במקלדת בעברית בכלל...

15. Started by meez.,

רציתי לדעת אם לקנות את הk70 למרות שאני כבר עשר שנים משחק עם מקלדת רגילה membrane אני יצליח להתרגל אליה?/לשחק איתה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Gnome,

היי, יש לי עכבר של SUMSUNG אופטי והיום משום מה נהרס לי הלחצן הימני בעכבר וזה בערך אחרי שנה (קצת יותר) מאז שקניתי אותו. הייתי רוצה שתציעו לי איזה עכבר לקנות. אני מתכוון לעכבר אופטי טוב שיחזיק אצלי הרבה זמן (בערל שנתיים) במחיר סביר של עד כ- 150 ש"ח. עדיף שלא יהיה עכבר אלחוטי. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. Started by amit_amit,

שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?

19. ראיתי באיביי שיש המון מכירות של כרטיסי טלוויזיה במחירים ממש זולים אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לארץ. הנה כרטיס לדוגמה: Digital USB 2.0 DVB-T HDTV TV Tuner Recorder & Receive http://cgi.ebay.com/Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-/250559263020?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a567ef12c מידע חיוני שכתוב שם: Full DVB-T bandwidth reception (6/7/8 MHz). Support only MPEG2 format לפי מידע על השידורים בארץ: השידורים בתדר UHF 26 במרכז הארץ ודרומה ובתדר UHF 29 מחיפה צפונה ובאזור אילת ( ראו למטה). כ 40 משדרים קיימים אנלוגיים יוסרו עם תום שלב המעבר המלא לשידורים דיגטליים שימשך כשנה וחצי ובחודש ינואר 2011 ייפסקו השידורים האנלוגיים סופית . הש…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by barlevi123,

שלום לכם. אני רוצה לרכוש מצלמת אינטרנט בשביל לדבר עם בן דוד שלי בארצות הברית. הייתי רוצה שתגידו לי איזה מצלמה כדיי לקנות? איזה חברה כדי לקנות? וכמה עולה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by RobiC,

לחברי הפורום שלום! ראשית אני שמח להצטרף לקהילת הפורום והאתר. כמי שעוסק כבר זמן רב בקידום מוצרי Logitech במסגרת מקצועית, ובתור חובב מושבע באופן אישי אשמח לשמוע על חוויות ותגובות שלכם וכמובן גם לענות על שאלות לשתף אותכם בניסיון האישי שלי. חשוב לציין, שמתוך כבוד לכללי הפורום, אני לא אתייחס כאן לנושאים בעלי אופי מסחרי (מחירים, המלצה איפה לקנות וכד'). תודה, ונשתמע RobiC

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לדעתי זה התחיל מאיזה מילה שמישהו אמר כי הוא אהב את הכרטיס והיום אנחנו הופכים את זה למיתוס. שמישהו יביא לינק שבאמת מראה שלהרקולס יש את הפילטרים הכי טובים. או בכלל, משהו שמראה איזה רמה של פילטרים יש לכל חברה (משהו?!?). אנחנו אומרים את זה יותר מידי ואין לזה ביסוס. קדימה, להתחיל להביא לינקים.

• 55 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  24. לקחנו לבדיקה את חביב הסטרימרים אשר מסוגל להקליט ממחשבים וקונסולות באיכות גבוהה ולשדר להמונים. האם הפופולריות שלו מוצדקת או מוגזמת? תשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/לשחק-ולשדר-להמונים-avermedia-live-gamer-extreme-בביקורת/

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי 2 שלטים לסוני 2, וראיתי שיש ממש בזול מתאם לUSB. השאלה אם אפשרי לחבר את זה למחשב ולשחק, והאם התגובה תיהיה טובה, ואיך זה עובד בשני שלטים, מגיב טוב? אני מדבר על PES 2012, לא אמולטרור אלא רגיל למחשב (ואיך עובד הקינפוג של הכפתורים, זה מזהה לבד או שאני צריך להכניס לו ידנית שX זה מסירה וכו') (יש לי עיניין לשחק דווקא בשלט כי כל החברים שלי יש להם סוני 3, וכשאני משחק איתם אני רוצה להיות רגיל לשלט ולא למיקלדת, וגם נותן אפשרות של שני שחקנים בקלות בלי להצתופף על מיקלדת אחת) אני קונה מחשב חזק יחסית. (I3 2120, 6950, 8G RAM לוח ASROCK H61M-HVS ומסך DELL 2312) תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים