עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Royz,

מישהו יכול להגיד לי האם דבר זה נכון? "המתכת של המסגרת יוצרת מעין כלא מגנטי זה אומר ששדות מגנטיים מבחוץ לא מגיעים לתוך הרכיבים במארז בשדות עם חלון אין את האפקט הזה ושדות חיצוניים יכולים להגיע לרכיבים כשצ'יפ מחשב נחשף לשדה מגנטי זה יכול להפריע לו מידת ההפרעה תלויה בעוצמת השדה"

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by Or ei,

הכרטיס הזה שוה את המחיר שלו?? ASUS V7100 PRO 64GF MX 400 PRO 108$ 538 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mccartney,

היי! מישהו יכול לחוות דעה על המדפסת HL-2035 של BROTHER? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598) מחוות דעת מאתר amazon וזאפ עולה שהיא מרעישה עד חצי שעה לאחר שהיא מסיימת להדפיס, מישהו מכיר ויודע האם זה עד כדי כך גרוע? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מארז מדהים! פשוט יפיפה,בעיקרון הזמנתי מפנדה אבל מצאתי חנות שכבר יש להם אותו. 960 ש"ח(מחיר למזומן)-שווה ללא ספק.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by AlphaAndOmega,

שלום,יש לי את המדפסת המשולבת Samsung SCX-4200,וכרגע היא מחוברת בusb לראוטר ומשותפת ברשת. הבעיה היא שאי אפשר לסרוק בדרך הזאת,לכן רציתי לקנות שרת מדפסות כזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=99360-110-00&Cat2Cat1ID=135&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם זה יאפשר לי לסרוק דרך הרשת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, חבר'ה . מחפש אוזניות, וצריך את העזרה שלכם. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אבל גם כדי שאני אוכל להשתמש בהן למוסיקה לדוגמא. הן צריכות להיות בעלות מיקרופון ונוחות ברמה סבירה (אין לי אוזניים גדולות כ"כ, אבל האוזניות הנוכחיות שלי נורא לוחצות ומציקות לאורך זמן). בגלל שאני לא רוצה לעבור את טווח ה-300 ש"ח כי אני לא משחק יותר מדי, אני רוצה ללכת על הSteelSeries Siberia V2, אבל יש לי כמה שאלות לגביהן: אני משתמש בכרטיס קול חיצוני, אז כמה דברים : א' - האוזניות הנוכחיות שלי תפקדו ככרטיס הקול של עצמן. זאת אומרת שחיברתי ל-USB ומיד הן עבדו בלי קשר לכרטיס קול של המחשב. האם גם בסבריה זה אותו הדבר? ב' - איזה חיבור יש להן? במידה ולא USB, האם תהיה לי אפשרות להשתמש במתאם PL קטן לגדול (ל…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפעמים כשאני פותח את המחשב אני שומע רעשים מתוך המארז זה לא ממש תקתוק זה .... לא יודע רעש מכני פתחתי אותו ושמתי לב שזה מהחלק הקידמי של המארז שם הארדיסקיפ ונראה לי שמתוך ההארדיסק מה שעוד יותר מפחיד אותי שכשהסתכלתי בפנים שמתי לב שההארדיסק שלי הוא .......WD ??? : :-X ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kotel,

אם לארדיסק צריך ATA133 אז מה צריך בשביל ה-RAID?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by MisterL,

קניתי PSP וכרטיס זיכרון 128מגה בייט... העברתי מוזיקה (Mp3) וכשאני לוחץ על הסמל של המוזיקה זה לא עובד...? (הוא מראה שאין מוזיקה...) איזה פורמטים אני יכול לשים שם? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  10. שלום, יש לי רכזת USB עם שנאי, וכשאני מכבה את המחשב, הרכיבים שמחוברים לרכזת עדיין דולקים (עכבר מקלדת וכדומה). האם יש דרך "לאותת" לרכזת להפסיק לתת מתח כשהמחשב כבוי? אולי כשאין מתח מהפורט USB במחשב - זה שהרכזת מחוברת אליו, אז הרכזת תזהה זאת ותכבה את שאר הרכיבים המחוברים אליה?? חשבתי שכך זה אמור לעבוד בכל מקרה... בביוס של הלוח אם (אסוס Z87 ROG) הדלקתי את אופציית ה ERP, (ספק חדש של סיסוניק שתומך בזה) וניסיתי לחבר את הרכזת לפורטים שונים USB2/3 וגם כרטיס USB PCI. יש מה לעשות?? נ.ב. ללא שנאי הרכזת לא מתפקדת כלל, גם עם מעט רכיבים שמחוברים פרטי הרכזת: http://ksp.co.il/?uin=18038 מפצל STLab USB 2.0 10-Port Hub With External Power Adapter U-500 תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333158.0 לא נותר לי אלא לקנות מדפסת חדשה, לא משולבת ולא לייזר. הדרישות הן: *מדפסת שאפשר לתפעל אותה בקלות ובלי הרבה תסבוכות. *מדפסת שמדפיסה באיכות טובה. *מהירות לא ממש חשוב לי, שיהיה מהירות סבירה. הערה: אם יש מדפסת שאפשר להעביר אלייה את מחסניות הדיו אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. המטרה בעיקר הדפסה ישירות על דיסקים- אז דגם שלא תומך- נשלל מייד. עד עכשיו היה לי Epson R270 - שהיא כ"כ טובה- פשוט סוס עבודה. 3 כאלה עברו אצלי, כ"כ הרבה שעות עבודה, ותמיד שהתקלקלה פשוט רצתי לקנות שוב את הדגם הזה- גם בגלל הסיבה שאני מדפיס עם סט חיצוני של דיו דומה לזה: http://www.ink-ciss-toner.com/UploadFile/20086633988571.jpg כרגע ה270 ה"חדשה" עושה בעיות, ואין יותר את הסדרה ה R שלהם (שאחרונה הייתה 295). חשבתי על הדגמים של קנון- בתנאי שיש להם גם ערכת דיו חיצונית. יש את ה 4600, 4700 ועכשיו את ה 4850 שמחליפה אותם. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום, אני צריך קצת מידע על המקלדת: האם היא מתנתקת לפעמים (כאילו, לפעמים קורה שהמחשב לא קולט את האותות? ויותר חשוב: לאיזה מרחק זה יכול לקלוט? אם מישהו ניסה זה יהיה מצויין. תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by yoav9,

המסך שלי מרעיש, מי היה מאמין, כמו צרצר מעצבן כזה, זה משגעה אותי, עושה לי כזה כאב ראש, אני לא מבין למה, למישהו יש הסבר? פתאום זה קרה. עבד יפה הרבה זמן relisys 722

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, יש לי אייפון ודונגל bluetooth שמחובר למחשב. האם ניתן בצורה הזו להשתמש במקלדת של המחשב לאייפון? אם כן כיצד? תודה על העזרה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז האם יש דבר כזה מקלדת מכנית אלחוטית? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. השאלה בכותרת, שיהיה במארז גם זרימת אוויר טובה ...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אח שלי מעצב בפוטושופ ובפלאש, והוא ביקש שאני אחפש לו לוח כתיבה אלקטרוני. התקציב הוא 300-400 ש"ח. (אפשר לחרוג, אבל לא להגזים). צריך משהו כמה שיותר מקצועי בגדר התקציב, לא ל"ילדים קטנים". זה לשירטוטים, ציורים מקצועיים, לא שטויות של ילדים קטנים. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pponi,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מדפסת עד 300 שח להדפסה בש\ל בלבד, לא אלחוטית, אין לי מושג אם מומלץ דיו או לייזר זה אתם תמליצו לי, והאם יש מדפסות שעובדות רק בש\ל והם מומלצות\משתלמות יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yanivsk,

תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by CyberBot,

יש לי סט ג'נרי של חברה שקר כלשהו חשבתי להשתדרג BF4 100% תקציב 450 עם חריגה 50-100 תלוי באיכות דגש מאוד חשוב שיהיה מאותה החברה הסט!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Motix,

מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר). מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב. שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by Rbix,

מחפש לרכוש רמקולים איכותיים למחשב 2.1. תקציב: 250-300 שימושים: סרטים והרצאות אקדמאיות בקשות מיוחדות: סאונד איכותי (הכי טוב במסגרת התקציב) עדיפות לרכישה מהארץ

24. שלום, אני מעוניין ב 2 עכברים, אחד לבית ואחד לעבודה, וששניהם ישתמשו באותו חלק של ה USB. יש דרך? תודה מראש,

25. Started by godisme171,

APACER האם זו חברה טובה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.