עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hen1235,

אני לא מצליח להיסגר איזה מהשיטות אני רוצה אצלי בבית. סה"כ אני לא מדפיס יותר מדי, 20-30 דפים בשבוע (לפעמים "מתפרע" ומדפיס 50). רוב ההדפסות הן של מסמכי וורד פשוטים בשחור לבן. הלייזר הרבה יותר יקרה במעמד הקנייה ובהמשך עם הטיונרים... מה אתם חושבים? משתמש ביתי כמוני צריך מדפסת לייזר? בתקציב של 600-700 אפשר בכלל למצוא מדפסת לייזר צבעונית איכותית?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by sababchik,

מקס 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by RealTime,

שלום. אני רוצה לקנות gamepad למחשב ואני רואה שהרבה ממליצים על זה של ה- XBOX360 למחשב. ויש לי כמה שאלות: 1: ה-gamepad תומך בכל המשחקים שבו ה- gamepads של logitech יתמכו? כלומר יש מצב שמשחק תומך ב-gamepad של Logitech אבל לא בזה של ה-xbox360 ..,מישהו יודע? 2: אני מתלבט בין החוטי לאלחוטי. קודם כל, האלחוטי שווה את המחיר? מהירות תגובה זהה לחוטי ? כמה זמן הוא מחזיק לפני שצריך להחליף סוללות? צריך מתאם כלשהו? עכשיו ראיתי פה מחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20419#details זה בא עם מתאם? תודה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by tal_p,

אז לפי הכותרת כמו שהבנתם אני רוצה ג'ויסטיק... תקציב עד 180... אני רוצה ג'ויסטיק כמו של טיסה ,לא כמו של הPS..

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by yousux,

לדעתכם ? (לשימושים כללים במחשב וקצת משחקים, לא למעצבים או משהו כזה)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום רב לכם, יש לי איזו בעיה נורא מעצבנת עם מדפסת+סורק של חברת BROTHER, את הדגם אני יכול להביא אם צריך(למרות שאני מאמין שהמחסניות דומות בכל סוגי המדפסות של חברה זו,לא?) בכל מקרה,המדפסת הפסיקה לפתע פתאום לקלוט את מחסניות הצבע השחור..ניסיתי אחת,המדפסת שאלה האם החלפתי את המחסנית-ולאחר מכן כתבה כי המחסנית ריקה..חזרתי לחנות,לקחתי מחסנית חדשה והבעיה נמשכת..נראה שיש איזו בעיה עם זיהוי המחסנית.. למישהו יש רעיון לפתרון? תודה רבה מראש עריכה: נראה לי שהדגם הוא 115C, כזה: http://practicality.files.wordpress.com/2007/03/dcp-115c-unpacked.JPG

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by CraXeD,

למישהו יש אותה ? מוכן לתת חוות דעת עליה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. השאלה שלי היא כדאי ליקנות מקלדת אלחוטית או שזה מתקלקל מהר

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  10. כותרת^^ [br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 12:22:00 בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון ‏3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by lol_minbet,

צריך עכבר לגיימינג עד 300 והוא נשמע טוב מהכתבה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by יוסי כהן,

המקשים שלמעלה ושבצד לא פועלים התקנתי כבר את הדיסק ניסיתי כבר הכול אולי אתם תצליחו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר משולבת עם כרטיס רשת שיכולה להדפיס ולסרוק משני הצדדים. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בכך? גיל

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. מחפש עכבר אלחוטי עם כפתורים להעברת שקופיות. אם אפשר שיהיה גם כפתור החשכת מסך ואולי גם סמן ליזר (לחלקם יש) בהתחלה חשבתי לתכנת את המקשים הפונקציונלים בעכבר 5 לחצנים רגיל לפונקציות אבל כשהרצתי חיפוש ראיתי את המגוון הענר שיש. בעיקרון הייתי שמח גם להמלצות של עכברי 2.4 GHZ לצורך טווח ואם אפשר אחד שיהיה עם דונגל שנצמד לעכבר. בבקשה תוסיפו אם יש לכם ניסיון שימוש עם עכברים כאלה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Logitech Freedom 2.4 הכי משך אותי? יש משהו מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by itzik1,

חשיבות עליונה חיי סוללה השאר, זה הנוחות.. כמויות מקשים שליטה על סאונד בעיקר וכו' וכו'.. כן אני משחק במשחקים אבל מוכן להתפשר בכך שזה אלחוטי ולא מיועד לגיימנג. תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by shlomi6,

יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אתמול הם הפסיקו לעבוד, ניתקתי אותם, וחיברתי מקלדת PS2 ועכבר USB. המקלדת עובדת, והעכבר לא. כל שאר האביזרים המחוברים לUSB עובדים ללא בעייה. כאשר אני מחבר את העכבר ( יש לי כמה אז ניסיתי את כולם ובכניסות שונות ) המחשב מזהה אותו, העכבר מגיב לשניה, וכאשר המחשב מסיים להתקין את הדרייבר של העכבר, העכבר לא מגיב ( הלד למטה ממשיך לדלוק ). כאשר אני מנתק את העכבר מהמחשב, יש את הצליל של המערכת שמעיד על ניתוק של רכיב USB כל שהוא, כלומר המחשב מזהה את החיבור של העכבר וכן את הניתוק הפיזי שלו. בלוח הבקרה העכבר לא מופיע כאשר עכבר PS2 מופיע ועובד. מחקתי את כל הדרייברים של ה USB בלוח הבקרה, ולאחר האיתחול של המחשב הם הותקנו אוטומטית, ולא עזר. במצב של safe mode , אותה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אוקיי הכותרת די אומרת הכל, האם קיים כזה ג'ויסטיק: למחשב? או אולי חיקוי מאוד טוב?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by ArtCore17,

רציתי לדעת איך המקלדת והעכבר הבאים.. מקלדת --> Genius Ergo Media Keyboard עכבר --> Genius Ergo 525 Laser Mouse ראיתי שיש עליהם מבצעים בTMSFOX אז רציתי לדעת עליהם קצת יותר..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gman_il,

חברים , אני חושב לרכוש את הסט הנ"ל ביד שניה. האם יש למישהו ויכול להעיד על הביצועים? מה שמעניין אותי זה: 1. טווח קליטה 2. התאמה למשחקים / גיימרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  23. העכבר החדש של מיקרוסופט הX8....

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. מה המצב אנשים!? זה קורה על ווינדוס ויסטה בלפטופ שלי, יש סיבה לדבר המוזר הזה? בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי, שקיפגתי את הווינדוס אז קבעתי שהמקלדת תיהיה בעברית והווינדוס באנגלית עכשיו מה שקורה זה כשאני מחליף שפה זה לא מראה למטה בבר את השינוי שפה, זה מחליף את השפה אבל קצת מציק שזה עדיין מראש EN ולא HE, בתודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים