עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז מאיפה עדיך לחבר תעכבר? דרך ה חיבור הרגיל הזה?הירוק? או דרך USB? האם יש הבדל?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by saar3,

שלום! אחי שאני סגור על איזה מקלדת אני לוקח אני עכשיו רוצה לדעת איזה מבין העכברים יותר טוב ה habu או ה sidewinder למשחקים...אני יודע שיש יותר טובים מהם אבל אלו שתי האפשרויות היחידות שלי. תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by M-a-T-a-N,

אני יודע שאין מחיר אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך לא להסחף אבל זה חשוב יש לי הספקות חשמל בבניין אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מארז - ANTEC P180

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  4. זה המקלדות המעוקלות האלו,אם אני לא טועה בד"כ הרווח מתפרש על שני הצדדים(לפני עיקול),זה אלו שעולות יורדות מסתובבות חוזרות... ניסיתי למצוא תמונה אבל לא מצאתי. משהו כזה~~~~~~~ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  5. כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by Sargon,

איזה ציוד אני צריך בשביל לשים אחת עד ארבע מצלמות בבית שיקליטו 24 שעות ווידאו? אני מניח שהיום יותר זול ויותר הגיוני פשוט להקליט את הווידאו על מחשב ולא על קלטות ווידאו מגנטיות, כפי שעשו בעידן שבו רוב המשתמשים באתר הזה עוד לא נולדו. (סתם צוחק, נא לא להעלב). אז אני רוצה מחשב יעודי למטרה הזו. כלומר המחשב צריך להקליט את הווידאו, וגם לאפשר לצפות בו, מקסימום שיהיה ניתן לצפות בווידאו על מחשב אחר. אז צריך מחשב, צריך ציוד מיוחד להקלטה, צריך מצלמות (נתחיל עם אחת) וצריך את התוכנה המתאימה. אני מתכוון לקנות הכל, כולל התוכנה, אז להוריד דברים לא חוקיים זה לא רלוונטי. אני פשוט לא יודע מה צריך לעשות כדי שדבר כזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by BetZeFer,

צריך מקלדת למשחקים ואינטרנט עד 199 שח. תודה דחוף! לא אלחוטי ומותג!!

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

האם מישהו מכיר/שמע/קנה פעם מחברת Sustainer?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by sergey_k,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2876 הדברים שמצורפים למארז הם GENERIC? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by Klayhamn,

קודם כל אני אענה לשאלות שוודאי תשאלו: 1. כן, אני באמת רוצה מקלדת של DELL והיא נוחה לי. כן, אני יודע שיש אופציות אחרות. 2. כן, השתמשתי בה כבר, במשרד בעבודה. 3. לא, אני לא חושב שהיא מכוערת. 4. אני יודע שהיא נמכרת כחלק ממחשב מותג שלם ועכשיו לעניין עצמו - מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להשיג מקלדת של DELL בלי להתעסק עם היבואן ישירות? חנות/אתר/מה שלא יהיה? תודה

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  11. היי אני שוקל לקנות את A60 או A70 של קאנון - ווידאו זה די שיקול חשוב אצלי במיוחד בעובדה שקאנון מצלמת עם קול ... ברור לי לא לצפות לווידאו איכותי כמו מצלמות ווידאו אבל אני עדיין מעוניין לראות איך תהיה האיכות שלו במצלמות אלו מישהו יכול להפנות אותי לקטע שצולם איתן או לשלוח לי קטע כזה ?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by etay1187,

היי חברים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני רכישת לוח גרפי של חברת WACOM ראיתי שיש מספר דגמים ללוח כמו draw / art / photo / comic הבנתי בערך מה הם עושים בכל אחד מהם, אני מחפש משהו שאוכל לאייר / לשרטט / לצייר בו - בעיקר איורים לדפוס אני עובד עם תוכנת illustrator ורוצה להבין מה כדאי לקחת? ההתלבטות היא בין draw ל-art ראיתי ששניהם מגיעים עם תוכנות שונות אז חשוב לי להבין מה ההבדל? האם בשניהם אפשר לבחור סוגי קו זהים? (פחם / עפרון / צבעי מים וכו'...) תודה מראש לעונים! איתי

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by Motix,

מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר). מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב. שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  14. איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  15. הפד שלי כבר עבר את זמנו והשתמשמתי בו הרבה והמשטח כבר שרוט, כרגע יש לי את ה-Thermaltake tai chi M2. דרישות: 1) יהיה פד אורטופדי כדי להימנע מבעיות בשורש כף היד. 2) שייחליק טוב, ולא יהיה "תקוע".

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by NoamH,

שלום רכבתי סט של לוגיטק המגיע כסט (עבר+מקלדת) מדגם K520. באופן כללי המוצר בסדר גמור, כפתורים שימושיים, עיצוב נחמד (אפשר לעבוד עוד על איכות המקשים). בכל מקרה, הבעיה היא שהמקלדת כל הזמן נכנסת למצב שינה ! האם יש דרך להפסיק את זה? מה זה אומר מצב שינה? לאחר זמן מסויים ללא שימוש במקלדת, לוקח בערך 3 שניות עד שניתן להקליד שוב. תודה

17. Started by Spring,

אני רוצה לקנות עכבר ופאד לגיימינג, מה עדיף לפי דעתכם: עכבר Logitech MX510 + פאד טוב או עכבר Logitech MX518 + פאד של איזה חברה לא מוכרת?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by snaek212,

שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  19. מה המצב אנשים!? זה קורה על ווינדוס ויסטה בלפטופ שלי, יש סיבה לדבר המוזר הזה? בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי, שקיפגתי את הווינדוס אז קבעתי שהמקלדת תיהיה בעברית והווינדוס באנגלית עכשיו מה שקורה זה כשאני מחליף שפה זה לא מראה למטה בבר את השינוי שפה, זה מחליף את השפה אבל קצת מציק שזה עדיין מראש EN ולא HE, בתודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by ari,

קיבלתי מצלמת אינטרנט די ישנה למי שזוכר מצלמה בצורת חתול א. אני לא מוצא דרייבר שמתאים לxp ב. אחרי שהתקנתי דרייבר איך אני מפעיל אותה באמצעות איזו תוכנה

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים של מחשב 3.5 ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) יש דרך לחבר את כולם שיעבדו יחד או מוצר כלשהי לברור בנינם עם שלט? או מיקסר/רסיבר פשוט וזול שיהיה ניתן לחבר אליו רמולים של מחשב עם חיבור 3.5 מדובר בשימוש בסיסי למטרה הזאת לחדר תודה

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by Or ei,

אני מפש כתבה שמסבירה על הרכבת מחשב בפירוט על כל הפרטים הכי קטנים והכול

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  23. אני רוצה מחנות בארץ בבקשה..

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  24. ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון

25. מישהו יודע אם אני יכול להשיג את הקומבו הזה בארץ ? (כל מקום שניסיתי אמר שכרגע אין במלאי ולא יהיה עד סוף אפריל/תחילת מאי). :-\

• 3 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים