עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Lolnoobi,

לפי דעתכם כמה אפשר למכור את המוצרים האלו? המחשב תקול : מסך משוחרר(נופל ולא מחזיק בזווית) ולא תקין , המחשב לא נדלק אבל מבחינת נתונים של מעבד כרטיס גרפי וכל השאר הוא תקין לחלוטין. היה אצלי שנה וחצי.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתשמש חדש. שמי שחר ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים. ביחד עם המחשב, אני רוצה להתפנק גם ועכבר גיימינג סביר. אין לי תקציב מוגדר, בעיקר בגלל שאין לי מושג מה המחירים היום (לא מפריע לי להזמין גם מאתרים מחו"ל, אם המחיר שם זול יותר). אני לא עמוס בכסף, אז יותר מ400 שקל אני כנראה לא אוציא. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. אהלן! יש לי צורב של NEC 2510A. לא מזמן ההורים שלי חזרו מארה"ב והביאו לי (בטעות) שתי חבילות של דיסקים של VERBATIM DVD+R DL במקום DVD רגיל. שאני מנסה לצרוב על הדיסק משהו אם נרו הוא נותן לי כל מיני שגיאות מוזרות ולא מצליח לסיים צריבה כמו שצריך. בדקתי באתר של NEC והצורב אמור לתמוך בדיסקים האלה ומשום מה הוא לא. חשבתי שעידכון FIRMWARE יעזור ועידכנתי לגרסה המקורית הכי עדכנית (2.18) ועדיין נרו לא צורב. מה עושים?? אגב אם מישהו מעוניין בחבילה יש לי אחת אקסטרא צרו איתי קשר בה"פ

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by arikez,

קניתי אל-פסק ADVICE 700 עם חיבור COM למחשב אך אין לי יציאות COM בלוח (ABIT AW8) האם ניתן לחבר אותו איכשהו? אם לא איזה אל-פסק קיים עם חיבור USB?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  5. Started by hosham,

הזמנתי מחשב חדש: pd 805 gigabyte 945pg leadteak 7600gt extreme ac pro 7 וכו'... ואני מתכנן אובר קלוק למעבד,הזמנתי את ה enermax noisetaker 420W. הבנתי לפי ת'רדים שונים פה שיש מצב שהספק הזה לא יספיק לי למערכת במידה ואני מבצע אובר קלוק,ושעדיף ספק עם מסילת 12V אחת ולא 2 (הוא נותן 18A על כל מסילה ו 29A ביחד) האם זה נכון ואם כך לכמה הוא יגביל אותי? כי אני לא מתכונן לקרוע את המעבד.. אם עדיף לי להחליף אותו אז לאיזה ספק (מפלונטר כי משם ביצעתי את ההזמנה). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by roei_b,

שלום! אבקש את המלצתכם להגה למחשב שעלותו עד 300 ללא חריגות (אלא אם השדרוג ממש משמעותי). כמובן ככל שהמחיר יותר נמוך - יותר טוב ;D אגב - ראיתי אצל חבר שלי שאיך שמסובבים טיפה את ההגה אז המכונית עושה סיבוב ענק.. בכל ההגים זה ככה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by Dusk,

איזה מין העכברים שווה יותר כיום ומה הסיבות?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by MHIR,

קניתי מצלמה עם וגם ערכה של אוזניות עם מקרופון לערכה יש 2 יציאות יציאה לאוזניות ויציאה למקרופון הכל עובד לי חוץ מהמקרופון יש לי במחשב מאחורה 3 יציאות לאן אני מחבר ניסיתי את כולם לא עובד לי מספר ICQ שלי 145758752 מספר האודיגו שלי 6339116 תודה מראש לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by guyyug,

אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by ory,

הלוח-אם הזה מגיע עם כרטיס רשת וסאונדבלסטר או לא ???

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  11. האם אפשר קצת מידע על מצלמות דיגיטליות (לתמונות, לא וידאו!) בסביבות 500-700 ש"ח? שמעתי על מצלמה של HP ב600 ש"ח, שווה? (מצטער, אין לי פה ת'פרטים...) איזה מצלמות בטווח מחיר זה מומלץ לקנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  12. אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by איש,

:s05: :s05: :s05: שבוע טוב חברים יקרים! קראתי את הכתבה על הכבר החדש של לוג'יטק, ואני מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי מה הייחודיות של העכבר? מה מיוחד בעכבר הזה? מה הכונה עכבר עם 1600DPI ? אשמח לקבל עזרה.. תודה חברות וחברים

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  14. שלום לכולם, אני כותב לכם עכשיו מהמחשב החדש שלי: AMD ATHLON XP 1600 GIGABYTE - GA7VTXH MAXTOR 40GB D740X ENERMAX S710-B ASUS X50 YAMAHA X16 X40 X10 LOGITECH Mouse Man Optical + Wheel SB Live Value Curical 256MB 2100 DDR Elsa Gladiac 721 בכל מקרה רציתי להגיד שהמחשב פצצה !!! אני מרוצה ממנו מאוד... משחקים רצים מדהים. ותודה לכל מי שהמליץ על המארז של - ENERMAX, ללא ספק החלטה כדאית...! בכל מקרה רציתי לשאול, אני מנסה להוריד את העידכון לביוס של לוח האם של GIGABYTE אך משום מה הלינק שם לא עובד, האם למישהו יש את העידכון האחרון והמעודכן ויכול לשלוח לי ?!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  15. אני שאלתי את השאלה הזאת כבר בפיסי-פרו ואני לא רוצה להיות ספאמר, רק שזה דיי דחוף Encoder אתה בטוח שהרדיאון 8500 כבר בארץ ויש לך לינק לידיעה על זה או משהו? תודה מראש

16. Started by Component,

ראשית כל, זו לא דעתי על המעבד, הוא מעבד מצויין, השתמשתי בכותרת כדי שיותר אנשים יקראו את ההודעה שלי אז ככה: יש לי צורב Philips 32*12*8 ואני משתמש ב nero. כשאני מפעיל את nero התוכנה כותבת לי שיש בעיה בדרייבר ה aspi ובשל כך אני יכול לצרוב רק image מישהו כאן הציע לי תוכנה שמתקינה את הדרייברים מחדש אבל היא לא עזרה. ניסיתי להביא את הדרייברים מחבר, הרצתי sfc ואפילו ניסיתי להתקין windows מחדש. הבעייה לא היתה קיימת כשהשתמשתי ב windows millenium. כרגע אני משתמש ב win 98. ניסיתי גם easy CD creator 5.0 אבל היא נתקעת בכל פעם שאני לוחץ על data prioject. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by amirs 28,

מה ההיתרון בצורבי sccsi לעומת צורבים רגילים?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

תמליצו לי בבקשה על מצלמה דיגיטלית + לינק אם אפשר עד 5000 ש"ח חנות מישראל בבקשה (אין כ.אשראי בי"ל)

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by xena,

יש לי מחשב ואני רוצה למכור אותו רק שאין לי מושג כמה הוא שווה. אולי תוכלו לעזור לי. הנה המפרט: PIII 450 MHz HD 30GB צורב HP 18xx מסך מאג 17" 128 MB RAM כרטיס מסך VooDoo 3000 + tv out כ. קול S.B. live מארז כונן דיסקטים אל תשאלו אותי יותר פרטים כמו איזה דיסק קשיח וכאלה כי אין לי מושג. אני רוצה מחיר בערך. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  20. יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by Natan,

שלום ! אני רוצה לבנות משדר רדיו שבלחיצה על כפתור שנמצא עליו יופעל זמזם על המקלט. אם מישהו יודע איך לעשות את זה ומבין בזה נא לשלוח לי הודעה בדואר. העיניין דחוף. תודה לכל העוזר! נתן.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by nadavP3,

שלום יש לי שעלה בקשר למחשב כף יד: אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן 1 העם בכלל יש כזה 2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אופשר איפו אפשר לכנות אותו) 3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by ooopsi,

אני מדפיס הרבה (וגם גרפים צבעוניים ולכן לייזר לא רלוונטי) אם למישהו יש המלצה אחרת, אשמח ללמוד מחירים אגב: C62 = 450 C82 = 650 תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by Dadude,

אתם יכולים להמליץ לי על משהו אכותי וטוב במחיר 1000 שקל? תודה רבה חברה 8) ולהסביר לי קצת מה המאפיינים של מצלמה טובה חוץ מכמות הפיקסלים? כי הבנתי ששי מצלמות שכמות הפיקסלים זהה אבל האכות של התמנוה ממש שונה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by sergey_k,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2876 הדברים שמצורפים למארז הם GENERIC? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים