ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את העכבר החדש של מיקרוספט ושל ראזר עם מישהו יודע מי מיבא אותו לארץ ומי מוכר אותו אני מודה לו
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמת לקנות לאח שלי. התקציב כ- 150-200 שח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו ממש משתלם. ניסיתי לפרסם בציוד הקפי, לא קיבלתי מענה אז אני מנסה לפנות לקהל רחב יותר אם יש למישהו המלצה אני מאוד אודה לו. חשוב לי שיראו תמונה באיכות טובה . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עלוי יותר טוב מהשלא האלחוטי של xbox?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
[poll] [opt] יש לי ואני משתמש בו. [/opt] [opt] יש לי אבל הוא לא בשימוש. [/opt] [opt] אין לי אבל אני מתכנן על אחד. [/opt] [opt] אין לי ואני לא מתקוון לקנות אחד.[/opt] [/poll]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בארץ קיים מבחר קטן מאוד של סורקים ומה לעשות שקשה בארץ למצוא סורק טוב. אני צריך לקנות סורק חדש כי UMAX 1200S לא עולה על XP (אני מרוצה ממנו עד השמיים... הייתי נשאר איתו גם במחשב הבא שלי מצידי). אז התחלתי לחרוש את הרשת וגיליתי שאומנם בארצנו הקטנה אין מבחר גדול אבל הסורק הכי טוב בשוק הסורקים הביתיים כן נמצא בארצנו ! טוב נתחיל לעשות סקירה קצרה על כל הסורקים האחרים לפני שנגיע אל הזוכה. HP : איכות סריקה ככה ככה בשקופיות וכו'... בתמונות הוא בסדר גמור. יש להם גם מהירות גבוה והבעיה היא תוכנות לא מי יודע מה איכותיות. AGFA : איטיות, והפרעות בסריקה (נקודות שלא קיימות, שחורות). CANON : לא חיפשתי, כי זה לא ראוי להתייחסות... UMAX : אני מרוצה משלי עד הגג, אבל הם פשוט לא "נחשבים" ואני דיי …
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, חייב מקלדת לבנה (בעיה בריאותית) אלחוטית ואיכותית הכי שאפשר. עלות לא כל כך עקרונית. הבנתי שהסט הזה מיועד בעיקר למק ואני צריך אותו ל-PC רגיל. האם זה יתאים לי בכל זאת?
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
יש לי G9 ונראה לי המשקולות האלה מיותרות מתי כדאי לשים משקולות של 4 ומתי של 7 גרם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.massdrop.com/buy/e-element-rgb-keyboard מקלדת מדהימה עם משלוח לארץ
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם קיבלתי היום סט לוג'טק 3200 שרכשתי התקנתי את הדיסק וניסיתי להתחיל לעבוד איתו 1. חיברתי את הקולט משדר למחשב וזוהתה חומרה חדשה 2. התקנתי את הדיסק ואישרתי לו עדכונים 3. לעכבר הכנסתי זוג סוללות חדשות מקופסה סגורה, הופיע אור ירוק מאוחור (הן עובדות) הבנתי שצריך ללחוץ על הכפתןר האדום כדי שישדר. לחצתי. - כלום! 4. ניסיתי להכניס סוללות למקלדת. זיהיתי את המקום אבל בשום אופן לא הצלחתי לפתוח אותו (דבר שמעולם לא קרה לי) חיפשתי הסברים הן על הקופסה, הן במעט היירות שצורפו הן בדיסק והן באתר - מסבירים רק כיצד לזהות מצב של low battery לא מסבירים כיצד להכניס אותן מישהו מכיר את הקיבורד הספציפית (או את ההסגנון של לוג'טק בהנחה שהוא קבוע) ויוכל להסביר לי? 5. בדרך אתחלתי את המחשב…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מחירם בארץ זול מאוד ובביקורת שקראתי, היו מרוצים מהם. האם מישהו רכש את הסט הזה ויכול להמליץ עליו?
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בחוברת של סקאל דיוטי פרי מפורסמת רשת אלחוטית F5D6050U. מישהו שמע עליה פעם או ניסה אותה. אשמח לשמוע רשמים.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
למישהו יש את המצלמה החדשה של לוג'יטק PRO5000 ויכול לתת קצת ביקורת עליה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
להקיש את המשפט: the quick brown fox jumped over the lazy dog כאשר 2 הSHIFT -ים לחוצים ולהעלות את התוצאה לכאן. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך היא מבחינת נוחות למשחקים וכדומה? אשמח לחוות דעת... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רשום בכותרת ... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המארז... לא מצאתי בחיפוש איך 2 המאווררים שלו? הוא יותר טוב מהסופרטאלנט? אני קונה אותו כי כבר אף אחד לא מוכר תסופרטאלנט
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני יודע שזה מארז בכלל לא משהו...ברור שזה יהיה ככה כי קניתי את המחשב מאייבורי ואז לא הבנתי כלום. : מצאתי את התמונה פעם בפנדה כמחשב קומפלט (לא זה היה המארז) מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קראתי ביקורות ברשת על ה-TRIGGER. לפיהן, היא אחת המקלדות המכניות הנוחות בשוק. הבעיה היחידה עם הדגם הזה שמאוד מפריעה לי היא החיבור הבעייתי של הכבל. אשמח לשמוע פרטים מדוייקים יותר מאנשים שיש להם את המקלדת. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אולה אמיגוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע בנושא כך שאם פיספסתי משהו ויצאתי אהבל, תפנו אותי בבקשה לאן שצריך ואני אמשיך לבד. מישהו קנה, ראה אצל חבר, ניסה אצל הסבתא, בדק איפשהו בעצמו את העכבר המדובר ? אה, כן, קראתי בערך גזיליון ביקורות בנושא והוא נראה כעכבר מגניפיקו אך אני מעוניין בדעה של מישהו שכבר מישמש אותו ואולי יכול להוסיף. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הQCK הרגיל וחשבתי לקנות את הHeavy ורציתי לדעת אם הוא יותר נוח או שהוא לא שווה 150 שקל ושאני אלך על ה+? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=15255 תודה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-