עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Boomer,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מתכוון לעכבר שאין בו כפתור שיכול לעבור מרגישות מסויימת לרגישות אחרת בהנחה וה- DPI קבוע ולא ניתן לשינוי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  4. למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by shohami,

שלום לכולם. אני די חדש כאן בפורומים העוסקים בחומרה, אבל אני די הרבה זמן מתעסק במחשבים. שאלתי היא, למה כולם ממליצים כל הזמן על מעבדי AMD ? מה רע בפנטיום 4 עם איזה לוח אם Asus P4T-E וחצי ג'יגה של זכרון RDRAM ? יכול להיות שישנתי ופספסתי משהו קריטי ? או שיכול להיות שממליצים על AMD בגלל (או בזכות) המחיר, אבל בעצם מערכת עם מעבד אינטל, זכרון RDRAM ולוח 850 טוב היא מערכת מצוינת ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מדברים על הכרטיס של VIA והכל, אבל תזכרו שיש בארץ כרטיס PCI USB 2.0 והוא נמכר בלמיר למשל...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by elekamit,

כולם יורדים עלי פה שאני הולך לקנות פנטיום 4 למה? למה זה לא טוב?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עקב המחירים המוגזמים של המקלדות האיכותיות בארץ, אני שוקל להזמין מקלדת מחו"ל. ראיתי שמס' אנשים בפורום עשו זאת ורצית לשאול למה כדאי לשים לב ומה הלקחים שיש להם בנושא. כמו כן, אשמח לדעת מה שיטת המשלוח הכי בטוחה והכי משתלמת מבחינה כספית. תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 8.8k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

שאלה באמת ברצינות !!!

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. למה מיהרו להעלים את הדגמים של הצורבי DVD של LG4167 ומטה מהחנויות ובכלל? והכניסו את DVD-RAM GSA-H20L הרי זה אותו מהירות בדיוק

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. סך הכל רציתי להחליף את המקלדת האומללה שלי במשהו חדש ואלחוטי...שיהיה יפה לחדר וטוב למשחקים. ומשום מה כל מקלדת אלחוטית שאני רואה שמוצעת למכירה באה עם עכבר......אבל אני לא צריך יש לי את הDIAMONDBACK שלי וזה סתם בזבוז כסף...למה?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by oren,

יש ברשותי כרטיס SCSI ואני מעוניין לדעת למה הוא משמש, כלומר, איך הוא יכול להועיל לי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DAN,

למה פלקסטור ? ולא למשל ריקו 7200A (יש לי אותו). ואני מיתכוון גם באספקט של יחס עלות לתמורה !!!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by yosi-m,

מישהו מוכן להביא הסבר מפורט למה פנטיום 4 כל כך גרוע ?? למה יש כאלה שאומרים שהפנטיום 3 יותר טוב ? ולמה כל הבלאגן ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Boomer,

יש 20 אנשים מחוברים (זה אומר שהם מחוברים לפורום נכון - מה שכתוב בדף הראשי של האתר) ורק חמישה אנשים (2 מתוך ה-7 זה אני) הסתכלו בכלל על השאלה שכתבתי בפורום מערכות הפעלה. זה אומר שכל מה שמעניין אנשים כאן זה הפורום חומרה וזה לא כל כך טוב לפי דעתי. למרות שזה אתר חומרה אחרי הכל. בקיצור, אני כותב כאן כי אני יודע שכולם נמצאים בפורום הזה תמיד. אז אם אתם יכול, תענו לי בבקשה על השאלה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=2792

16. Started by AdamS,

טעות.... נא למחוק.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by lol_minbet,

.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by LaSagna,

טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. יש לי מצלמה HP318, אני קיבלתי אותה בלי תוכנה, ואני לא מצליח למחוק את התמונות מהכרטיס. מישהו מכיר את המצלמה הזאת ויכול לעזור לי בנושא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני מחפש כרטיס מסך ישן PCI בשביל לעבוד עם שני מסכים ... אני מדבר על משהו לא יותר מדי ישן כי יש לי כבר איזה אחד בבית שהWIN פשוט לא מוכן לעבוד איתו אם לימשהו יש .... יש על מה לדבר תודה מראש רוי

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. *ניסיון אחרון פה בפורום... מה דעתכם על Kraken 7.1 והאם כדאי להוסיף 150 ש"ח לMegalodon 7.1 חשוב לי העמידות, נוחות, ואיכות השמע וכן היכולת לשנות את עוצמת הערוצים בנפרד... האם זה אפשרי בקראקן ?ובקראקן יש תוכנה לעומת המגלדון, חשוב ?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by huber,

1.יש לי בין 1000 ל 1300 ש"ח להשקיע על מערכת קול למחשב. אחרי הרבה התלבטויות שעדיין לא נגמרו ד"א, חשבתי ללכת על הרנקולים הללו. אבל - וזה אבל גדול, אני לא אקנה רמקולים אף פעם ללא שמיעה שלהם. מכיוון שבשתי חנויות די מפורסמות סירבו לפתוח את האריזה ולתת לי להאזין להם (דבר די סטנדרטי ברכישת מערכת שמע) אני מעניין לברר למי יש מערכות אלו (או מערכות מקבילות של CREATIVE (3500 ודומיהם) וגר באיזור נהריה-עכו-קריות-חיפה וכו'? 2. יש איזשהו סט טוב של רמקולים 5.1 בסכומים אלו? מכיוון שאני אשתמש בהם בעיקר לצפייה בסרטים (וגם למשחקים), הסנטר די חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  23. אחד הכרטיסים החזקים מריץ לי Just Cause ושאר ירקות על הגדרות הכי גבוהות :] קצת פרטים על הכרטיס Sapphire ATi 256MB DirectX 9.0 - Shader Model 3.0 / OpenGL Support Dual DVI VIVO (Video IN / Video Out) GDDR3 Memory PCI EXPRESS HD CP Ready (High Definition Digital Contents Protection) תמונה של הקופסא: עוד פרטים: http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=147&grp=3 מחיר: 1,200 ש"ח יאללה ספרו חוויות :] (המפרט המלא שלי בצד..)

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  24. היי מאחר ואין HP 8500 עם הכפתורים ( לא רוצה טאץ' ) בחנויות , ראיתי את המדפסת הזאת למי יש אותה והאם היא כדאית ? ןתןדה לעוזרים http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2764

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים