ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון להזמין ביום ראשון את ההגה הנ"ל: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2490 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר שנים עם הMX518 הוותיק שלי, את האמת? עושה את העבודה נהדר. אבל הגיע הזמן לשדרג, קראתי רבות על ה G700 ואהבתי שהוא גם מדוייק וגם אלחוטי (יש לי מלא חוטים באיזור המחשב... מנסה לצמצם קצת) אני רוצה להזמין את הG700 (הגרסה הרגילה) כבר בשבוע הבא. המטרה כמובן היא משחקים, איך הוא בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע? ואיך הוא מבחינת סוללה? זה זוג הדברים שהכי חשובים לי בעכבר הנ"ל, אני לא רוצה להשתעבד לעכבר והלטעין אותו כל יום. תודה!
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מאוורר אחד של 120 מקדימה (או 2 של 80 מקדימה) אם אפשר אז גם עם פילטר אוויר.. מאוורר אחד של 120 מאחור (או 2 של 80 מאחור) עם פתחי USB, קול ו-FireWire מקדימה.. שיהיה רחב.. עם אופציה לאיוורור הכרטיס הגרפי מהצד.. מישהו מכיר מארז בתצורה כזו או דומה לזו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפד הזה של טרמלטק http://www.thermaltake.com/accessories/mousePad/a2256gammaPad/a2256gammaPad.htm הגיע לארץ? אם לא אז מתי? תודה לעונים... ד"א, איך אני עושה היפר קישור??
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת משולבת חדשה עבור חמי - המדובר באדם מבוגר (כבר הרבה אחרי פנסיה) - ולכן נדרשות הנקודות הבאות 1. קלות תפעול - בדגש מיוחד על אופציית הסריקה - חובה שתהיה במדפסת כפתור סריקה למחשב\דואל\קובץ וכיוב' - המטרה היא להפוך את נושא הסריקה להכי פשוט שניתן. 2. תאימות - נדרשת תאימות לחלונות 7 וחלונות 10 בדרייברים\אפליקציה. 3. חיבור - נדרש חיבור USB - רשת קווית גם יכול להועיל - WIFI רק אם לא מוסיף הרבה במחיר. המחיר גמיש אך מדובר על סדר גודל של בין 1-1.5K תודה רבה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנתי לחבר שלי מפרט מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך גם למעט משחקים. המחשב ללא מסך, נכון קראתי את המפרטים המומלצים אבל יש לי מספר שאלות. לא כדאי להשקיע בזיכרון ddr (המהירות בווינדוס חשובה לחבר שלי מאוד) + ga-7vtx-h אני הלכתי על מעבד 1000, זה בחירה די טובה בהתאם לדרישות לא? וזה המפרט: מעבד AMD Duron 1000 לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H זיכרון MUSHKIN 256 DDR PC 2100 hercules gf 2 mx 400 Maxtor 40 gb 7200 rpm Cd asus x 50 Pine 56.6 ess chip TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 יש לכם איזה הצעות לשינויים?
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=6806 יש לי עוד 4 סטיקים של זכרונות .... הרד דיסק אחד ! מאוור על המעבד....... מאורר על המארז.... וזהו וכמובן את המעבד!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יופי של מפרט המלצות לבחירת מחשב מומלץ לסוחרים ולקונים שמבינים :jump: :jump: קישור:http://www.hwzone.co.il/specs/
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך מדריך להוספת ספק כוח משני כי אין לי מה לעשות עם הישן שלי תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הבאה באיזור חיפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!
-
סביר להניח שהמחיר שלהם יהיה עדיין יותר גבוהה ממקבילים של AMD לעומת זאת יש עוד שיקול - אוברקלוקינג... יש להם פוטנציאל גבוהה מאוד לאוברקלוקינג כי הם מיוצרים ב 0.13u במהירות שאפילו לא צריך יצור של 0.13 - ולכן יותר מסביר שהם יוכלו ללכת עד לאיזור גיגה-הרץ שלם באוברקלוקינג... בעוד ה AXP המתחרה נמצא כבר באיזור הסופי שהוא יכול להגיע איליו. לכן לאוברקלוקר יכול להיות שהנורת'ווד מציע יחס Price/preformance הרבה יותר טוב....
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מודם כזה בשל יתרונותיו הרבים שעליהם מדברים אך אני לא יודע איזה ספק אינטרנט תומך במודם מסוג זה (או לפחות בתכונות המיוחדות שלו ) כי נטוויז'ן ספק האינטרנט שלי שאני חולה עליו לא תומך במודם ואני רוצה אחד כזה בשל שיחות נכנסות. ולא פחות חשוב אני רוצה המלצה למודם כזה!!!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מעניין לשמוע את דעתכם על ההשוואה הבאה כאשר לא לוקחים בחשבון שיקול כספי בכלל. מעבד פנטיום 4 1.7 על לוח מריוויל של אינטל ו 512 מ"ב זכרון מהיר (RDRAM). מעבד אתלון אקס פי 1700 על לוח ג'יגהבייט ו512 מ"ב זכרון (DDR). מה עדיף מבחינת ביצועים לשימוש בייתי כולל משחקים. אל תתיחסו בכלל לכסף תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי חלק, משחקים כמו EverQuest ומשחקים כבדים אחרים. עכשיו אני לא הכי מתמצא בדגמים וחברות של כרטיסי מסך ורציתי לשאול את הצעתכם. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא יקר מידי ושיהיה טוב. תודה. IntoXicaTeD
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
למישהו יצא במקרה לברר מול היבואן אם יש כוונה לייצר גרסה עם עברית?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אנשים סוף סוף סיימתי עם ההתעסקות של החומרה בבית בזאת שקיבלתי סוף סוף את ה 3D Prophet FDX 8500LE של הרקולס כמובן סיממתי את מערכת האופטימלית לדעתי (אחרי כל כך הרבה תכנון...) המערכת שנותנת את היחס של העלות\ביצועים הכי טוב : XP1600 Asus Av7266E (עם RAID כמובן ...) 256 DRR Game Theater (כנראה הקנייה הכי טובה בכל העולם ) מארז ENERMAX נפלא... מודם 56K (לצורכי גיבוי בלבד) שני כרטיסי רשת של Genius SWITCH של Genius אינטרנט - By ADSL :smoke: (שלושה מחשבים יושבים על הרשת ... עם אינטרנט) מערכת קולנוע ביתית מגבר 400W של AIWA סט של 5 רמקולים למערכת (חסר לי עדיין SUB :-/ ) (הנ"ל האחרונים משלימים את ה XP בצורה נפלאה...) DVD - ASUS *16 Aopen CDWriter 24*12*40…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם קיים בישראל קורא כרטיסים שמתחבר לusb3 חיפשתי בכמה חניות מחשבים, וכמה שזה הגיוני שיהיה, לאף אחד לא היה יכול להיות שאין דבר כזה? אני צריך קורא שיכול לקרוא כרטיסי sdhc 10
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
בילינו תקופה עם אוזניות גיימינג אלחוטיות - על מנת לגלות האם היתרונות של טכנולוגיית העידן החדש עולים על החסרונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-