עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

בשעה טובה התקנתי XP מחדש , אחרי 4 חודש של כל מיני סרטים רעים , לקחתי 2 דיסקים של 40 גיגה , ERICSONS , זרקתי אותם על RAID 0 , וקטע נורא מוזר הולך פה : אני מרגיש שהמערכת עפה , יותר מהר ממה שהיא הייתה עובדת , אבל !!! , התעבורה של הRAID נורא נמוכה . מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

2. Started by Ibrow-Now,

http://computers.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=148625 זה כל כך עצוב. Athlon XP קורע אותו...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ההבדל הוא של איזה 50 דולר ? למה ? האם הוא יותר טוב ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by XTreeGoldv2,

אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. יש למישהו מושג? בועד ש KVM ל 2 מחשבים (USB+SOUND אבל חיבורי מסך DSUB עולה עד 200 ואילו DVI עולה מעל 450) זה קצת הזוי לי

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  6. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009612357&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי athlon

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yogev_23,

למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by harry,

שלום לכולם, קיבלתי לידי את העכבר המדהים הזה של לוג'יטק, והוא בחיבור מקבילי, ואני לא חיברתי אותו למחשב, עשיתי ריסטרט, אמרתי לו לאתר חומרה חדשה, בדקתי שהחיבור הזה פעיל בביוס.. שום דבר לא עוזר העכבר לא מגיב.. אני מצרף תמונה, הייתי רוצה לנסות להוריד לו דרייבר ולראות אם זה יעזור, אבל חיפשתי את שם הדגם על הגב שלו והקלדתי בגוגל, ולא מצאתי. אם מישהוא מכיר את הדגם אני ישמח אם יוכל לכתוב מה הוא... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. יש לי את העכבר Razer Ouroboros ואת המקלדת Razer BlackWidow Ultimate וכשאני פותח את התוכנה Razer Synapse יש לי טאב של העכבר ועוד אחד שנקרא Macros שאין בו כלום. עכשיו לכבל שבא עם המקלדת יש 2 יציאות של USB וחיברתי אחד מהם (אני עובד עם KVM אז חיברתי את זה אליו) והמקלדת עובדת אבל לא מזוהה בתוכנה, מה זו היציאה השנייה ? והאם בגלל זה שאני עובד עם KVM תהיה לי אפשרות לחבר אותה ישירות לאחד המחשבים ומשם היא תזוהה ? עידכון: אז ככה, למקלדת יש 2 חיבורי USB כאמור, הראשון הוא זה של המקלדת והשני של הפורט. אם אני מחבר את זה של המקלדת ל-KVM ואת זה של הפורט ישירות למחשב שעליו אני עובד (השני של האישה והיא לא צריכה את האופציות שיש במקלדת...) אז התוכנה לא מזהה את המקלדת אבל אם אני מחבר את 2 החיב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי מחשב פנטיום 4 1700 384 מגה זיכרון sdram כרטיס מסך ati radeon 8500 וההגדרות בתוכנה היו על 1024*768 בלי antialiasing frame buffer על double texture format על compressed z-buffer depth על 24 bit ו rendering pipeline על d3d hardware t&l ויצא לי ציון של 4500 בערך .... זה נורמלי? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by iib,

הביצועים של הציפסט הזה די טובים רק מעט פחות מKT266A המחיר שלו נמוך יותר. והוא תומך בזיכרונות DDR333 ולא שמעתי על שום בעיות איתו... מדובר בלוח בציפסט מעולה ואני בהחלט הייתי קונה לוח מבוסס עליו ולו רק בגלל שהתמכיה שלו ב DDR333 נותנת יכולת אובר-קלוקינג וביצועי אובר קלוקינג טובים מאוד... בלי להעמיס על המערכת. אם אני הייתי צריך לבחור לוח הייתי הולך על ה Iwill XP333-R יש לו ביצועי אובר קלוקינג מרשימים ומחלק חמישי ושישי ל PCI + ביצועים לא רעים בכלל בגרסאות האחרונות שלו...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. :AR15: למה לשחוט? מדובר ב-Gainward Ti 4600 שבארה"ב עולה 400$, והם מוכרים ב-550$ לפני מע"מ כמובן. ידוע הרי שאין מס על הכרטיסים הללו. נבלות, אל תיקנו אצלם.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. חבל , אני שומע פה רק G Force G Force נכון היבואן המקולל אזטק לא מייבא אותם עדיין, אבל בקרוב הם ינחתו פה (פחות מחודש). תנו לאנשים להבין שיש כרטיס high end במחיר מצוין שמשתווה בביצועים ואף עוקף את ה G Force 3 TI 500 ולפעמים הוא טיפה אבל ממש טיפה יותר איטי) עדיין זהו כרטיס מצוין במחיר מצוין עוד יותר למה לשלם 1800 1900 על GF3 שיש כרטיס כזה בהרבה פחות . נ.ב הרזולוציה של האתר הזאת "סטינק". וטוב שחזרתם.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by neogod,

רכשתי את ה MX518 ולאחרת התקנתו ושימוש של כמה שעות (לייתר דיוק דיי בהתחלה) הגלגלת מרגישה דיי "זול" , לא מה שציפיתי מעכבר של 300 שקל !!! האם זה כל העכברים או שנפלתי על אחד עם פגם ?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  18. למה לעזעזל הזיכרון שלי פועל על מהירות זוועתית זו? איך אני יכול לסדר את זה? :-/ יש מפרט בתחתית ההודעה.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני מתכוון לגלגל של הווליום והכפתורים שמעבירים שיר או עוצרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מדפסת לייזר XEROX Phaser 3117 , ובזמן האחרון כל דף שנשלח להדפסת יוצא עם צד שמאלי טוב וצד ימני בהיר. חשבתי שאולי צריך להחליף טונר, אבל זה לא שזה לא מדפיס לי או מדפיס מקוטע, ובכלל לא דולקת נורה שהטונר גמור, מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by navk2,

יש לי מיקרופון מוטמע במצלמה של סילבר ליין, הבעיה היא שהוא לא עובד לי באף משחק, קוד, קרייסיס BF2... ובסקייפ אני כן יכול לדבר איתו ! הבעיה היא בעצם שהמד הזה של העוצמת קול לא מתמלא והוא לא שומע אותי, עכשיו בקרייסיס ובקוד רואים את הסימן של הרמקול אבל פשוט אנשים אחרים לא שומעים אותי.. מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by bird33,

שלום לכולם יש לי סורק UMAX מסוג ASTRA3400 שאינו בשימוש תקופה ארוכה מאוד. כשקניתי אותו עבד מצוין (WIN98) ועכשיו הוא לא עובד כי windows אינו מזהה אותו. האם המעבר ל XP הוא הגורם? אם כן איך משיגים תוכנת הפעלה (גם בתשלום)? תודה

23. Started by Notter,

שאלה דיי טיפשית אבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטי משיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב??? במחשב הקודם זה לא היה ככה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הדגם הוא Sony DSC-P72 Cyber-Shot Digital Camera ואני לא יודע למה חלק מהתמונות מטושטשות. זה מוזר כי אם כל רעידה טנה הורסת את התמונה זה מוגזם לפי דעתי...מה אתם אומרים? (צילמתי את זה בגודל שלvga 640x480 כי לא היה לי באותו הרגע מספיק מקום בזיכרון בעע אז אולי זה גם קשור איכשהו?) רוב התמונות יוצאות חלקות וברורות בעיקר בבוקר אבל יש פה ושם ולפעמים לא קצת תמונות מטושטשות וזה דיי מעצבן ואני משדל כמה שיותר לא לרעוד עם הידיים הינה דוגמאות:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים