ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיף מאוד שיהייה אלחוטי, ולא משנה לי שזה לא חברה כל עוד התנסתם בו ויש לכם חוות דעת תודה.
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפש עכבר של Logitech או Microsoft אלחוטי. תקציב עד 450 ש"ח. הביקורת באתר על Logitech G7 לא חד משמעיות, מומלץ / לא מומלץ ? תודה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ראיתי אותו בכמה מקומות אך ללא כרית.למשל בBIGBOX.כרגע אני אם פד גנרי (עכבר G5) אם כרית ופשוט לא מסוגל להיפרד ממנה.אני יודע שהיא מפריעה במשחקים אך אני כמעט לא משחק.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
איזה ציוד אני צריך בשביל לשים אחת עד ארבע מצלמות בבית שיקליטו 24 שעות ווידאו? אני מניח שהיום יותר זול ויותר הגיוני פשוט להקליט את הווידאו על מחשב ולא על קלטות ווידאו מגנטיות, כפי שעשו בעידן שבו רוב המשתמשים באתר הזה עוד לא נולדו. (סתם צוחק, נא לא להעלב). אז אני רוצה מחשב יעודי למטרה הזו. כלומר המחשב צריך להקליט את הווידאו, וגם לאפשר לצפות בו, מקסימום שיהיה ניתן לצפות בווידאו על מחשב אחר. אז צריך מחשב, צריך ציוד מיוחד להקלטה, צריך מצלמות (נתחיל עם אחת) וצריך את התוכנה המתאימה. אני מתכוון לקנות הכל, כולל התוכנה, אז להוריד דברים לא חוקיים זה לא רלוונטי. אני פשוט לא יודע מה צריך לעשות כדי שדבר כזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כרגע יש לי: עכבר MX518 אני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה אוזניות מדוסה 5.1 שקניתי לפני כמה ימים.. ומקלדת מייקרוסופט מלפני 3 שנים שאותה אני מת להחליף מה אתם ממליצים.. משהו חוטי אין לי בעייה של חוטים שלא יהיה יותר מידי יקר.. משהו על גבול ה500 כמה שפחות יותר טוב D:
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות יחד עם מחשב חדש, מקלדת ועכבר. שהם יהיו אלחוטיים ועכבר אופטי. אני רוצה משהו איכותי וזול. מה אתם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
העכבר G9 (נראה נוח בטרוף ) המקלדת G15 לגיימרים העכבר והמקלדת יעלו 99$ כל אחד ויגיעו לחנויות בספטמבר. למידע עליהם: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=36375
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הבא? http://hipergroup.com/English/products/hpu-4m530.html
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי בלבד, הכי טוב שיש לשימוש כללי, שיוכל לתפקד ממרחק מעל 5 מטרים שיהיה כמובן נח לאחיזה מהיר ומדוייק,לא משנה המחיר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
HP DeskJet 2180 HP Officejet J4580 HP Officejet 6500 אני מחפשת מדפסת עם הדפסת תמונה איכותית יחסית עד 600 שח, חשוב גם שהדיו יהיה זול...אם יש הצעות למדפסות של חברות אחרות אני אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי צבע חדש ציבעוני(שלקח לי הרבה זמן עד למציאת הדגם המתאים כדי שזה ידפיס צבעוני),הבעיה שלי זה כאשר אני מבקשת לפני הדפסה בהעדפות/מאפיינים להדפיס צבעוני אז אם יש דברים שכתובים בשחור באותו הדף זה מדפיס אותם עם צל אבל כאשר אני מנסה לבחור הדפסה של שחור לבן זה מדפיס בלי צל. טכנאי מחשב כבר בדקו לי אותו אולי הגדרתי צל-ולא הגדרתי! ניסו להתקין לי וורד חדש וזה לא עזר אמרו לי לבדוק את חיבורי המדפסת וזה גם לא עזר אמרו לי למחוק את התקנת המדפסת ולהתקין אותה מחדש וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור ולי ויודע את הפתרון אני אשמח כי כבר בזבזתי הרבה צבע רק על ניסיונות הדפסה כושלים,ואני צריכה להדפיס עבודות ואין לי פתרון לבעיה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בירשותי מארז XASER5 V5000A של Thermaltake בחלק העליון של המארז יש חיבור לרמקולים ולמיקרופון. כאשר חיברתי את החיבורים האלה ללוח האם שלי-יש לי כרטיס קול מובנה AC97 אז החיבורים של הכרטיס המובנה היו מושבתים ורק החיבורים של המארז עבדו. כעת יש לי כרטיס קול Creative Live 24BIT. אני מניח שאם אני אחבר את החיבורים ללוח אם כשהכרטיס קול מחובר אז הם לא יעבדו מכיוון שהדריבר של הכרטיס קול מותקן. אז מה אני אמור לעשות? יש מצב שצריך לחבר את זה לכרטיס קול ואז אני יוכל לחבר רמקולים גם ליציאות של הכרטיס קול וגם למארז? כי אם בכל פעם אפשר לחבר רק ליציאות של המארז זה לא שווה גרוש..זאת אמורה להיות יציאה מהירה לאוזניות שכל פעם שמים ומוצאים ומתי שאין אוזניות זה פועל גם דרך הרמקולים...ככה …
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בעל המפרט הבא: M.B - nforce 4 Ultra CPU - amd athlon 64 3000 mhz venice s 939 RAM - 2X512 ddr 400 mhz 2.5 CL dual channel Graphics Card - 6600gt or 6600 Hard Disk - 160 gb 7200 rpm SATA II floppy 1.44 dvd rom dvd-+rw 16x dual layer optical mouse multimedia keyboard כרגע רשימת הרכיבים הסופית לא סגורה ולכן לא ציינתי דגם ספציפי. כמובן שצריך לחשוב גם על מאוור מארז נוסף ומאוורר למעבד. שאלתי היא האם המארז המומלץ כאן בד"כ Compucase 6A19 המכיל ספק 300W של HEC אמור להספיק למחשב כזה ואם צריך אחר אז איזה? והיכן? שאלה נוספת היא האם יש משמעות של התאמת מארז ללוח אם. כלומר אם אקנה מארז+ספק, האם אני צריך לבקש.לבדוק התאמה ללוח Nforce 4 ספציפי או שזה ג'…
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היא נמכרת ב-1200 שקל וחשבתי לקנות אותה ! אלא אם כן יש לכם משהו יותר טוב בתקציב של עד 1300 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המארז - Enermax FS-710. היום רציתי לחבר את הצורב מהמארז הישן לזה ולהפתעתי לא היה שום מקום לחבר את הברגים, כלומר החיבור שמחזיק את הצורב. הסתכלתי לראות איך הסידי היה מחובר והיה לו מעין ברזל משני צידיו שפשוט מכניסים אותו פנימה והוא נתפס למארז. אם מישהו הבין על מה אני מדבר, איפה אפשר למצוא את הדבר הזה ?? תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אתם חושבים ששוה לקנות את הפד הזה ? במה הוא שונה מפדים אחרים ?(אחרי הכל בשביל 86 חייב להיות הבדל!) תודה לכל העונים (אם יהיו בכלל :-*)
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
על פי ידיעה המופיעה באתר זה, המעבד athlon xp ישווק בקרוב מאוד ובמחירים אפילו נוחים(למעשה t.bird 1.4=xp 1.4) לפחות בחו"ל. אני מעונין לרכוש T.BIRD 1.4 בימים אלה וכרגע אני מתלבט, להלן: 1. האם 1.4 XP יציג עליה משמעותית בביצועים ? 2.באם אני אקנה היום T.BIRDעם לוח אם asus a7v133-c , ואני ארצה לשדרג בעתיד לXP הלוח אם יתמוך? 3.ובקיצור, האם יש טעם לחכות(לפחות חודש חודשיים להערכתי)?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
שלום חברים, כפי שכתוב בכותרת, אני מבקש המלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 1000 שקל. השימוש הוא בעיקר גיימינג וגם קצת מוסיקה. אני יודע שלחוויית גיימינג טובה תמיד מומלץ ללכת על אוזניות איכותיות... בעניין הזה יש לי כרגע את Siberia V2 ואני מאוד מרוצה מהם ולא רואה לנכון לשדרג אותם כרגע. תמיד הייתי חסיד של אוזניות ומעולם לא היה לי רמקולים למחשב מאז שאני זוכר את עצמי. העניין הוא שסתאם בשביל הספורט חיברתי את הסאונד-בר של הסלון למחשב (בחיבור אופטי) והפעלתי את BF1... מה אני יגיד לכם, אהבתי אבל ממש אהבתי ולי אישית זה נתן עוד בוסט לחוויית המשחק והחלטתי לאמץ את העניין (ולסאב הייתה השפעה לא קטנה :)). מחיפושים ברשת נתקלתי לא מעט בהמלצ…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למחשב 5.1 עד 550 שקל חשבתי על Z506 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק לסריקת תמונות ומסמכים. התקציב הוא לא מוגבל, צריך משהו ממש טוב ואיכותי, תציעו מה שמומלץ ואני אחשוב אם זה בתקציב. אני לא צריך מדפסת משולבת, רק סורק. רק שיסרוק באיכות גבוהה ויהיה אמין ונוח. המשתמש יהיה צלם, והתמונות יהיו מסוג של תמונות נוף. אני צריך לדעת מה הסורק הכי טוב שיש לדברים כאלה. מחיר 1000 בערך, עם חריגות גדולות. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי. תודה, נועם
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל או שאני פשוט לא הכי מתמצא בחיפושים אני רוצה daskeyboard -Model S Professional keyboard במיקום שבכותרת תודה לעוזרים.... דרך אגב מצאתי שם בבסט ביי את הבלאק וינדוו של רזר ,השאלה שלי מה יותר קליקי אם יש לכם קישור למקלדת שעושה רעש יותר טוב מה DAS אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש 5 מדפסות עבור 5 פקידות/פקידים, כאשר השיקול החשוב ביותר הוא - 1. עלות פר דף (רכישת טונר חדש צריכה להיות משתלמת/זולה) 2. אמינות גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצה! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
מה לבחור - Razer BlackWidow Ultimate 2013 Gaming Keyboard או Logitech g710 ? תודה. עריכה - לא רלוונטי, ניתן למחוק.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-