עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by asaf556,

שלום המקלדת שלי X6 עשתה את שלה אני רוצ המלצה למקלדת גיימרים חדשה בתקציב 300-350 שקל חשו לי שהמקשים היו מוארים וכן אני רוצה מקלדת בעיצוב לא שיגרתי תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. Started by Pc_Master,

Epson - Stylus Color C20UX - A4 - 720X720dpi - 6ppm - WIN 98/ME/2000 - USB איך הביצועים שלה?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  3. כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  4. קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  5. האם המארז הזה - Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock No PS Gaming Case פלוס הספק הזה - Antec 400W SL400P SmartPower קישור למארז -http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5425 קישור לספק -http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6806 האם שניהם ביחד ישתוו (או יהיו אפילו יותר טובים) מהמארז הבא -COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT קישור -COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT אני מתכוון לשים במערכת הזאת 6800GT ג'יג'ה ראם וAMD 3000+, אז מה יותר כדאי לי? נ.ב איכות קודמת ליופי!

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by scorpion,

אז ככה: אני רוצה לעשות עבודה ברמה די בסיסית על איך עובד מחשב אשמח אם תפנו אותי לאתרים בנושא בתודה עמרי

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  7. שלום לכולם! עד היום השתמשתי בעכברים פשוטים של מיקרוסופט. אבל חשבתי שאולי כדאי להשתדרג למשהו בכיוון של ה-MX518 . האם מרגישים הבדל גדול בגלישה באינטרנט למשל? (כיאלו הוא ממש נוח או שבעבודה רגילה אני לא ארגיש הרבה הבדל?) או שלצרכים שלי זה חבל על הכסף ?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  8. נשאר לי להחליט רק על הזיכרון והכונן. אני צריך זיכרון DDR333, השאלה היא החברה. קראתי הברבה דבים טובים על הזכרונות DDR333 של CRUCIAL, אבל לא ראיתי אותם באף חנות (בחו"ל), הם עדיין לא למכירה? הבנתי שלא כדאי ללכת על OCZ, אז איזה חברה כדאי? בקשר לכונן יש לי רק שאלה קטנה. אחרי הביקורת במנטור החלטתי שאני יקנה את הSamsungx52, שהחיסרון היחיד שלו אלה הטעויות שליפת אודיו. לא נראה לי קריטי. מה דעתכם על הכונן?

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה לעונים .

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by mkx,

אני רוצה לקנות יחד עם מחשב חדש, מקלדת ועכבר. שהם יהיו אלחוטיים ועכבר אופטי. אני רוצה משהו איכותי וזול. מה אתם מציעים?

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. אז מאיפה עדיך לחבר תעכבר? דרך ה חיבור הרגיל הזה?הירוק? או דרך USB? האם יש הבדל?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by kalimero1234,

Logitech ClearChat Comfort USB HeadSet with Microphone‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8646 Logitech ClearChat Pro USB HeadSet with Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7852 הכי חשוב לי הנוחות על האוזן.... תקציב עד 220 שח שימוש - סרטים

13. Started by yoss100,

היום קבלתי אותו עכבר ממש טוב ונוח מאוד ללא ניתוקים או דיליי שזה היה הכי חשוב לי למשחקים. הכפתור האמצעי בעכבר בלחיצה לצדדים(scroll right- left ) עובדים אך לא משמיעים טיקים האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  14. וכיאלו אם אפשר אני רוצה שמות של חניות שאפשר להשיג ... אני לא מתכוון שתביאו את דעתכם איזה חנות עדיפה רק איפה מכיוון שחיפשתי ולא מצאתי .. תודה רבה לעוזרים. השאלה בכותרת !

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by .AloN,

לפני כמה ימים קיבלתי את המארז - Enermax FS-710. היום רציתי לחבר את הצורב מהמארז הישן לזה ולהפתעתי לא היה שום מקום לחבר את הברגים, כלומר החיבור שמחזיק את הצורב. הסתכלתי לראות איך הסידי היה מחובר והיה לו מעין ברזל משני צידיו שפשוט מכניסים אותו פנימה והוא נתפס למארז. אם מישהו הבין על מה אני מדבר, איפה אפשר למצוא את הדבר הזה ?? תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by gevAA,

שלום לכולם:] יש לי את הסורק הזה כבר הרבה מאוד זמן ואני רוצה עכשיו להשתמש בו. מצאתי את הדריברים שלו והתקנתי אותם אבל עדין אני לא מצליח לזהות אותו במחשב. לא ניראה לי שיש בעיה בסורק כי יש אור והוא נראה תקין הוא נשמר במצב טוב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  17. Started by roeesnir,

לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. ובאילו בעיות נתקלתם עם המדפסת שלכם(שעלה עד 350 שח), עלות צבע וכדומה. תודה.

19. Started by Meir787,

רצוי משולבת (אם יש כזו, ללא פקס) , פשוטה יחסית, גודל דףA5. לא כל כך משנה היצרן, תקציב - בערך 500-700 שקל.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  20. מחפש כבר בנרות ולא מוצא. 1. או כבל DVI ל-D-SUB/VGA או מתאם/ממיר DVI/VGA אבל שיהיו לו שתי כניסות נקבה ( בד"כ זה זכר/נקבה) צריך עזרה דחופה בשביל לחבר מסך שיש לו רק יציאת DVI למערכת מחשבים עם קופסת KVM. תודה!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

תמליצו לי בבקשה על מצלמה דיגיטלית + לינק אם אפשר עד 5000 ש"ח חנות מישראל בבקשה (אין כ.אשראי בי"ל)

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by haziri,

הסבירו לי למה ישנם ספקי כוח ל AtX 2?? מזה בעצם?? האם ספק כזה מתאים למערכת מחשב שלי???

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  23. מהו המחיר למעבד פנטיום 3 733 חדש ? מהו המחיר לצרכן ומהו המחיר לסוחר ?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  24. Started by lalamor123,

כרגע עם ה-G5, ומעוניין לשדרג. חייב לציין שאני יותר נוטה לעכברים עם לייזר, ורגיל לצורה של ה-G5 (מאד נוח). מה יותר טוב? המחיר לא משנה, בארץ MIZAR ו- G400s, מחו"ל G500s, כך שהמחיר די דומה. אחיזה טובה מאד חשובה לי, DPI גבוה אף פעם לא שיפר אותי במשחקים...

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  25. Started by Pc_Master,

שלוחות של GIGABYTE עדיפים מלוחות של ASUS ל פלטפורמת AMD?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.