ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה שיש לה רק כניסת RCA (3 בננות אדום צהוב לבן) יש כבל כזה ? ואיפה קונים ?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מרבה לשחק ב Q3A ואני לא מרוצה מעכבר שיש לי מכירים עכבר אמין וטוב למשחקים כאלו שצורכים דיוק עד 100 שח ? זה עולה 70 שקל וכתוב שזה בשביל GAMERS http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של JVC מדגם GR-DVL910A ויש לי במחשב את החיבור 1394 (Firewire שאיתו מחברים מצלמות דיגיטליות) כמו שאני יודע אמור להיות לי דריבר למצמה אבל אין לי אותו ואני גם לא מוצא אותו באינטרנט אין לי בעיה עם הכבל או עם החיבור כי ניסתי אותם על מצלמה אחרת וזה עובד מצויין מי שיוכל לעזור לי או למצוא דרייבר או בעזרה איך לחבר את המצלמה בדרך אחרת אני יודה לו מאוד כי אני כבר נואש תודה מראש למי שרוצה לדעת החיבור Firewire שלי נמצא על הלוח אם מובנה הלוח אם הוא P4S8X של ASUS ויש לי גם חיבור על הכרטיס קול מדם AUDIGY 2 Platinum EX של CREATIVE אני ממש הודה למי שיוכל לעזור לי אני נואש עד מאוד
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה זה אני חברכם הוותיק עכשיו אני בדילמה משהו משהו אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ומחר יש לי יומולדת (מזל טוב). כרגע אני עם הוודו3 הנצחי שלי שתמיד אזכור בלבבי והגיע הזמן להחליף. המערכת שלי p3/450 20Gigs 7200 Maxtor ATA100 196SDRAM וזה כל מה שחשוב... לא? הציעו לי GF3TI200 של ABIT בערך ב500 שקל הפרנטס יכולים לקנות לי אותו אבל השאלה אם הכרטיס (והכסף) לא יתבזבזו על מחשבי העגלון? ההתלבטות עכשיו היא בין GF3TI200 של ABIT, שאין לי מושג כמה טוב הוא (ואני חושב שיש לי רק 2X AGP... אני כבר אבדוק) או איזה GF2MX400 או לא להחליף או RIVA TNT2, שיש לו דרייברים לDX8.1 (טוני הוק) ואני לא רוצה תשובות של: "קח את הג'יפורס 3" אני רוצה נימוקים [glow=red, 20, 300]תשובה לא מנומקת לא תתקבל