ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7377 של סמסונג, מחליף צבעים רנדומלית הזמנתי, אני מתרגש ממנו יותר מהX800GTO2 :o מישהו התנסה איתו ?
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
:bash אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה אני לא רוצה כל כך להשקיע בזה אבל רציתי לדעת מה הדעה של הרוב כאן מה יותר טוב??? pinnacles או fly video 2
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ראיתי אותו בכמה מקומות אך ללא כרית.למשל בBIGBOX.כרגע אני אם פד גנרי (עכבר G5) אם כרית ופשוט לא מסוגל להיפרד ממנה.אני יודע שהיא מפריעה במשחקים אך אני כמעט לא משחק.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום.. אפשר לקרוא לי גיימר אני משחק די הרבה, תאמת אף פעם לא הפריע לי לשחק עם עכבר ב 30 שקל של TEAC או חברה אחרת.. אבל הבעייה שהציאה PS2 החליטה להתאבד אצלי במחשב זה אומר שאני באמצע משחק כולי באטרף פתאום הלד של העכבר נכבה ואני צריך להזיז את כל המחשב ולנדנד את החיבור.. בקיצר אני לא מבין כלום בעניין הקצבתי לעצמי 100 ש''ח, ** חובה עכבר USB בלבד! אני לא אוהב את העכברים הקטנים האלה כי יש לי יד די גדולה.. ואני צריך עכבר נורמאלי למשחקים(cod4,crysis) מחכה לתשובה תודה ויום טוב!.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כרגע יש לי מדפסת של HP דגם Deskjet 5550, יש לי אותה על 7 שנים והיא עובדת כמו חדשה. המדפסת עובדת בצורה מעולה, אין איתה בעיה אחת. הדיו שלה הוא 56 שחור, 57 צבעוני. חסכוניים ?? השאלה היא האם יש כיום / עדיף כיום לקנות מדפסת אחרת (דגם אחר/חברה אחרת)? אם כן, המטרה שבמדפסת החדשה תיהיה גם מכונת צילום וסורק. תדירות שימוש במדפסת: שואף לאפס. אך יש את הימים שבהם צריך לצלם דפים. תמונת מדפסת - http://www.superwarehouse.com/images/products/printers/inkjet/hp/hp_deskjet_5550.gif . תמונת ראשי הדיו - http://img.tomshardware.com/us/2002/09/06/hp_deskjet_5550/hp_deskjet_5550_4.jpg .
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לוח אם - אין לי עדיין בחירה מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL זיכרון - CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz DDR 2 1024 MB דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS צורב DVDופנימיוGSA-H10NוLGו16וXו כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. 3D Aurora 570 Available Now (ATS/ATB) רמקולים מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOM דגם: 21025
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אם יש לי מתאם Bluetooth למחשב ואני מחבר אליו אוזניית Bluetooth,אני אוכל להשתמש בה כאוזנייה ומיקרופון לכל דבר או שזה יעשה לי בעיות מכיוון שזה לא מחובר דרך החיבור 3.5mm הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני לא צריך יותר מידייי לחצנים אבל שיהיה מספיק מעדיף כמה שאפשר לחסוך אבל 400 זה בכיף מה שאני רוצה להוציא אני רוצה גם שיהיה לחצני מולטימדיה למוזיקה ושהעיצוב יהיה נחמד לעין זה בעיקר הפיצרים אה וזה לגימיינג WOW, DIABLO3 CS וכו'
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב לסלון, עכשיו הכל טוב ויפה אבל אני כבר זמן מה מנסה למצוא כלי לתפעל אותו מהספא. עכשיו המרחק בין המחשב לספא הוא כ3 מטרים וכ10 סנטימטרים. אני קצת מבולבל. לפי מה שהבנתי לטווח גדול צריך בלוטות'. אבל יש גם את ה2.4Ghz שזה כפי שהבנתי רדיו ולא בלוטות'. מה בדיוק אני צריך ומה יעבוד לי ? תקרת התקציב היא 300 ש"ח ואפשר לחרוג ממנו מעט. תודה מראש, בברכה, רונן.ב.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל או שאני פשוט לא הכי מתמצא בחיפושים אני רוצה daskeyboard -Model S Professional keyboard במיקום שבכותרת תודה לעוזרים.... דרך אגב מצאתי שם בבסט ביי את הבלאק וינדוו של רזר ,השאלה שלי מה יותר קליקי אם יש לכם קישור למקלדת שעושה רעש יותר טוב מה DAS אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר סימטרי טוב ושוקל לקנות את ה-MX310 של לוג'יטק. קראתי על העכבר ביקורות ונראה לי שהוא יספק אותי. יש עניין אחד שמטריד אותי והוא הגודל (או הקוטן ) שלו. נאמר שהוא מתאים לבעלי ידיים קטנות עד בינוניות. ידיים קטנות בטוח אין לי אבל גם לא גדולות במיוחד. אשמח אם אדם שיש לו את העכבר ימדוד לי את אורכו (מקצה אל קצה,בנקודה הכי ארוכה שלו) ורוחבו (בנקודה הכי רחבה שלו). ככה אוכל להשוות את גודלו לעכבר הנוכחי שלי (intellimouse explorer). אשמח גם לשמוע דעות של חבר'ה שמשתמשים בו בנוגע לאיכות והנוחות. הרבה תודה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיים פאד בסביבות ה200 שקל, יש למישהו המלצה ???
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם! שבת שלום שבוע מצוין וחג שמח לכולם! מחר אני נוסע לקנות עכבר ופד העכבר הוא Razer DeathAdder. עכשיו אני מתלבט בין הפדים אני משחק בכל סוגי המשחקים אבל הרוב הם לא משחקי FPS עד 100 בלי חריגה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? באיזה מידות הוא?(תגידו לי בס"מ) והאם הוא כולל ספק? יש לכם התנסות איתו? ביקורת כלשהי? ואם אין לו ספק שווה לקחת איתו ספק HEC 400W? (כבר בדקו לי ו400 זה מתאים למערכת שלי)
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיל את הכתב במכשיר עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כולם פו ממליצים על AMD אבל אתם לא מדברים על זה שלאינטל יש אחריות לכל החיים והם ממש אמידים וגם אי אפשר לעשות שום-דבר אשר יכול לגרום לביטול האחריות (בניגוד ל OC אשר יש ל-AMD) בבקשה תסבירו!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
האם יש משמעות לצבע בו הכרטי\לוח צבוע? (למשל האדום ב RADEON9700 או השחור בלוחות EPOX\ABIT)
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איזה מהם עדיפה?ולמה?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כמה שאלות לגבי המארזים של אנרמקס וצ'יפטק: 1. המארז של אנרמקס הוא אלומיניום? 2. איזה מארז של צ'יפטק הוא זהה לאנרמקס FS710 ויש בו חלון? 3. ראיתי בספסיפיקציות שלהם שהם זהים לחלוטין - אם כן, מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חשבתי כעכבר את ה-G7 האם הוא עכבר טוב ומגיע ברמתו ל-G5? השאלה של המקלדת היא לא ברור כי אני לא יודע אם אפשר לקנות מקלדת שלא בסט עם עכבר? אני חוזר אני מחפש עכבר ומקלדת (העדפה לאלחוטיים) לגיימרים.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי של חברת Acrox, עם חיבור USB. יש איזושהי דרך להריץ אותו בDOS?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני קונה לאח של חברה שלי לברמצווה עכבר ואוזניות למשחקים איזה כדאי?? הוא משחק CS TF וכו. . קניתי לו כבר SteelPad 4D איזה עכבר ואוזניות כדאיי? מה עדיף 5H או SIBERIA ? עכברים משהו כמו MX או G5 או רייזר מה כדייי???
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את iMon Inside אבל גיליתי שלאחרונה הדגם משווק עם שלט שונה, קטן יותר ונראה כבעל פונקציות מעטות מקודמו. הדגם: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon24.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=24 השלט הישן: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon21.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=21 השלט החדש: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon22.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=22 נדמה לי שבארץ עדיין אפשר להשיג את הגרסה עם השלט הגדול יותר. מישהו יכול לנסות להבין את ההבדלים בינהם אם יש, ולאיזה שלט מבין השניים יש יותר פונקציות...? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שנאי חושב על כונן די וי די למחשב אין לי שום ידע בקשר לזה , אתם יכולים לתת לי את הכונן הכי טוב בסביבות 450 שקל? תודה
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-