ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש המלצה להגה עד 350 ש"ח ל- PC, רוטט, עם דוושות - לא חובה ידית הילוכים
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת משולבת למשרד, היא צריכה להיות אמינה חסכונית בצבע ועמידה השימוש הוא בעיקר חשבוניות בערך 450 דפים בחודש ושליחת וקבלת פקסים לא צריכה להיות אלחוטית מתוחכמת או צבעונית מה עדיף לי דיו או לייזר שחור לבן עד 1200 שקל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שכתוב בכותרת, אני מבקש המלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 1000 שקל. השימוש הוא בעיקר גיימינג וגם קצת מוסיקה. אני יודע שלחוויית גיימינג טובה תמיד מומלץ ללכת על אוזניות איכותיות... בעניין הזה יש לי כרגע את Siberia V2 ואני מאוד מרוצה מהם ולא רואה לנכון לשדרג אותם כרגע. תמיד הייתי חסיד של אוזניות ומעולם לא היה לי רמקולים למחשב מאז שאני זוכר את עצמי. העניין הוא שסתאם בשביל הספורט חיברתי את הסאונד-בר של הסלון למחשב (בחיבור אופטי) והפעלתי את BF1... מה אני יגיד לכם, אהבתי אבל ממש אהבתי ולי אישית זה נתן עוד בוסט לחוויית המשחק והחלטתי לאמץ את העניין (ולסאב הייתה השפעה לא קטנה :)). מחיפושים ברשת נתקלתי לא מעט בהמלצ…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גימינג במחיר שפוי של לא יותר מ400+- שקל. הן צריכות לשמש לרמה הגבוהה בגיימינג (שמיעת צעדים ובידוד סאונדים חשובים) וכן יש להתחשב גם באיכות סאונד בשביל סרטים(אופציה) תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה לאוזניות ON EAR (כלומר, קשת). שני דברים שצריכים להיות: 1. האוזניות עצמן צריכות להיות מרופדות (כמו RAZER carcharias וכדומה) ולא מעור (כמו 90% מהאוזניות בשוק), כי הן יהיו על האוזניים שעות ארוכות והן חייבות להיות נוחות מאוד. 2. זמינות איפשהו באיזור ירושלים (אפשר להתרחק טיפה, אבל לא מאילת או משהו בסגנון). אולי יהיה לחלק מכם מצחיק לשמוע - אבל השימוש העיקרי של האוזניות לא יהיה למוזיקה, אלא לשמיעה של רדיו. תקציב 700+- תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
לפי דעתכם כמה אפשר למכור את המוצרים האלו? המחשב תקול : מסך משוחרר(נופל ולא מחזיק בזווית) ולא תקין , המחשב לא נדלק אבל מבחינת נתונים של מעבד כרטיס גרפי וכל השאר הוא תקין לחלוטין. היה אצלי שנה וחצי.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אז ככה......... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את האיכס פי........... פתאום אני פותח את הmy computer ונעלם לי הצורב! הביוס מזהה אותו אבל הווינדוס לא גם קודם השתמשתי באיכס פי אבל קודם שידרגתי מ2000 פרו אז צריך עזרה די דחוף תודה בכל מקרה!
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום.. אפשר לקרוא לי גיימר אני משחק די הרבה, תאמת אף פעם לא הפריע לי לשחק עם עכבר ב 30 שקל של TEAC או חברה אחרת.. אבל הבעייה שהציאה PS2 החליטה להתאבד אצלי במחשב זה אומר שאני באמצע משחק כולי באטרף פתאום הלד של העכבר נכבה ואני צריך להזיז את כל המחשב ולנדנד את החיבור.. בקיצר אני לא מבין כלום בעניין הקצבתי לעצמי 100 ש''ח, ** חובה עכבר USB בלבד! אני לא אוהב את העכברים הקטנים האלה כי יש לי יד די גדולה.. ואני צריך עכבר נורמאלי למשחקים(cod4,crysis) מחכה לתשובה תודה ויום טוב!.
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1005813687&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי חשבתי עד לא מזמן על ה- G700 של לוגיטק אך ירדתי מזה מפאת המחיר. מחפש עכבר גיימינג אלחוטי(זה די חשוב שיהיה אלחוטי) נוח לעבודה ממושכת, מדויק, עם כפתורים הניתנים לקינפוג. מרבה לשחק ב- BATTLEFIELD 4. אגב, שלא ייזייף באלחוטי. תודה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי בלבד, הכי טוב שיש לשימוש כללי, שיוכל לתפקד ממרחק מעל 5 מטרים שיהיה כמובן נח לאחיזה מהיר ומדוייק,לא משנה המחיר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
נכנס לחנות. מסתכלים עליי כאילו אני איזה מפגר. -"לא, יש לנו רק אלחוטי". מרוב שכולם רוצים כל דבר אלחוטי, עוד מעט האסלה תהייה גם אלחוטית. אז הסיפור הוא ככה: יש לי מקלדת שקניתי אותה אולי לפני 7-6 שנים. לא צריך להגיד לכם מה המצב שלה. צריך חדשה ועל הדרך אני רוצה לגלח טיפה מהמימדים. הרוחב של מה שיש לי זה 47 ס"מ. אני רוצה לצמצם את זה ל-45 או 44. איך אני מוצא מקלדת לפי מידה? מזמן כבר הייתי משיג לי משהו מאיביי אבל אני רוצה שיהיה לי עברית (מדבקות לא בא בחשבון). 1.מקלדת מולטימדיה מלאה. כל המקשים הרגילים, כולל ה-NUMPAD. מקשים: ,on/off, sleep, play/pause, stop, next, prev., volume up/down, mute 2. רוחב 45 ס"מ ומטה. 3. אורך הכבל: 140 ס"מ ומעלה. 4. PS/2, אפשר גם USB 5. שפות : אנגלית, עבר…
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מדריך? (עדיף בעברית אבל באנגלית יתקבל גם) להרכבת מחשב? אתם יכולים לרשום פה מניסיונכם האישי גם..
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
hey all for 6-10 hrs daily use wich mouse will be better for small hands?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגיימפאד הזה מספר חודשים. לאחרונה שמתי לב שהנורה שליד "MODE" על הגיימפאד מהבהבת משום מה, מה שאני לא עושה זה ממשיך להבהב. גם המקלט שלו לפעמים מהבהב. השלט כרגע עובד, אבל בכל זאת, זה לא היה.. מישהו יודע אולי מ'זה?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
יש לי מארז עם חלון ומין X שבאמצע מאוור.... נדוש מכוער וזה נמאס עלי..... אז רציתי לדעת אם מוכרים בחנויות רק דלת אחד של מארז כאילו רק צד אחד ?!?! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי בזאפ מקלדת שנראית לי אדירה (יש בה משטח לעכבר כמו בלפטופ) אבל היא של חברת Perixx שאני לא מכיר. יותר מזה, הסתכלתי על עוד מקלדות של החברה הזו בזאפ, ואפילו לא מקלדת אחת קיבלה שם ביקורות כך שאין לי מושג מה טיבה של החברה הזאת או המקלדת הספציפית שמעניינת אותי. מישהו מכיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746729
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני צריך ציוד היקפי (מקלדת,עכבר,משטח לעכבר,אוזניות) עד 400 שקל. אני צריך ציוד ממש בסיסי שיתאים לגיימר מתחיל . אני מעדיף מקלדת היברידת ולא מכאנית ורצוי שהגודל של הפד שהיה בינוני
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש אותם בתקציב שלי: Razer Sphex Mouse Pad Razer Goliathus Gaming Mouse SPEED\CONTROL Razer eXactMat Mouse Pad SteelSeries QcK Mass Mouse Pad QcK+ Limited Edition Fnatic Mouse Pad QcK+ Limited Edition SK Gaming Mouse Pad SteelSeries 4HD Mouse Pad טוב זהוא הרבה אפשריות חשוב לי דיוק לא מהירות יהיה לי מספיק עם הIMP אני חשבתי על 4HD של SS הרבה בעלים שלו המלצו עליו....
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור חלקים , אני יתן לכם קצת רקע איזה מחשב אני רוצה... אוקי, דבר ראשון המחשב לא מיועד למשחקים!!! דבר שני איזה מעבד אתם ממליצים intel או amd !? איזה לוח אם כדי לשני סוגי המעבדים !? זכרונות מה תומך במה ?! כרטיס מסך ניראה לי שאני הולך randeon 7500 מה אתם חושבים? טוב זול מה עוד ? איזה קירור כדי לקנות או להשאיר בכלל את הקירור המקורי? איזה מארז לקנות אני רוצה big midi אבל משהו טוב מחורר כמו שצריך וגם שיהיה יפה אתם מכירים משהו ?! איזה כרטיס קול צריך זה חשוב בכלל? מודם יש המלצות ?! אני מאוד ישמח אם תענו על כל השאלות ותכינו לי מפרט של מחשב טוב ואם תענו מהר זה יהיה מצויין תודה מראש אהה..ואני מקציב לזה 3000-4000 + - אנ…
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שימושים: סריקה של תמונות ובולים. הדפסה רגילה (לא משהוא מיוחד) מה לגבי הדיו שלה, הוא מחסנית אחת או שניים? במקרה של שניים, אם ניגמר השחור או הציבעוני זה יכול להמשיך להדפיס אבל רק עם הצבע השני?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
ראיתי אותו בכמה מקומות אך ללא כרית.למשל בBIGBOX.כרגע אני אם פד גנרי (עכבר G5) אם כרית ופשוט לא מסוגל להיפרד ממנה.אני יודע שהיא מפריעה במשחקים אך אני כמעט לא משחק.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום.... מה אתם אומרים על העכבר של לוג'יטק V200 Cordless Notebook ? דיי דחוף קנו לי את זה כבר ואין הרבה זמן להחליף. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת של 40 ס"מ שנוחה וארגונומית. אני פחות או יותר רוצה מקלדת רגילה רק ש"העיפו לה" את ה NUMPAD המקלדת הכי קרובה למה שאני רוצה שמצאתי בארץ זה המקלדת הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AGB-00014&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=〈=he הבעיה שאין אותה במלאי ולא בטוח שגם יהיה. אני יכול להזמין מקלדת מAMAZON למרות שהמשלוח יהיה קצת יקר. אז על איזו מקלדת אתם ממליצים שיש לה מקשים נורמלים(לא דקים בלי FEEDBACK), ויש לה פריסה של מקשים כמו מקלדת קלאסית אבל בלי ה NUMPAD? אם יש משהוא בארץ אז יותר טוב, ואם לא אז אפשר משהוא באמזון. הייתי אומר שאני מוכן לשלם עד בערך 400 ש"ח למקלדת לא כולל משלוח.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-