עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  2. לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by תושב העיר,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה שיש לה רק כניסת RCA (3 בננות אדום צהוב לבן) יש כבל כזה ? ואיפה קונים ?

4. Started by aviv00,

שלום אני מרבה לשחק ב Q3A ואני לא מרוצה מעכבר שיש לי מכירים עכבר אמין וטוב למשחקים כאלו שצורכים דיוק עד 100 שח ? זה עולה 70 שקל וכתוב שזה בשביל GAMERS http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by biodome,

היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  6. יש לי מצלמה של JVC מדגם GR-DVL910A ויש לי במחשב את החיבור 1394 (Firewire שאיתו מחברים מצלמות דיגיטליות) כמו שאני יודע אמור להיות לי דריבר למצמה אבל אין לי אותו ואני גם לא מוצא אותו באינטרנט אין לי בעיה עם הכבל או עם החיבור כי ניסתי אותם על מצלמה אחרת וזה עובד מצויין מי שיוכל לעזור לי או למצוא דרייבר או בעזרה איך לחבר את המצלמה בדרך אחרת אני יודה לו מאוד כי אני כבר נואש תודה מראש למי שרוצה לדעת החיבור Firewire שלי נמצא על הלוח אם מובנה הלוח אם הוא P4S8X של ASUS ויש לי גם חיבור על הכרטיס קול מדם AUDIGY 2 Platinum EX של CREATIVE אני ממש הודה למי שיוכל לעזור לי אני נואש עד מאוד

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by nice-1,

אהלן חבר'ה זה אני חברכם הוותיק עכשיו אני בדילמה משהו משהו אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ומחר יש לי יומולדת (מזל טוב). כרגע אני עם הוודו3 הנצחי שלי שתמיד אזכור בלבבי והגיע הזמן להחליף. המערכת שלי p3/450 20Gigs 7200 Maxtor ATA100 196SDRAM וזה כל מה שחשוב... לא? הציעו לי GF3TI200 של ABIT בערך ב500 שקל הפרנטס יכולים לקנות לי אותו אבל השאלה אם הכרטיס (והכסף) לא יתבזבזו על מחשבי העגלון? ההתלבטות עכשיו היא בין GF3TI200 של ABIT, שאין לי מושג כמה טוב הוא (ואני חושב שיש לי רק 2X AGP... אני כבר אבדוק) או איזה GF2MX400 או לא להחליף או RIVA TNT2, שיש לו דרייברים לDX8.1 (טוני הוק) ואני לא רוצה תשובות של: "קח את הג'יפורס 3" אני רוצה נימוקים [glow=red, 20, 300]תשובה לא מנומקת לא תתקבל![/g…

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by embedded,

היי המחשב הנייד בדרכו אלי ועכשיו אני מחפש עכבר BT. האם כדאי לקנות עכבר BT או עכבר אלחוטי? לא דרוש עכבר המיועד למשחקים. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  9. מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by giri71,

hey all for 6-10 hrs daily use wich mouse will be better for small hands?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  11. קודם כל רציתי להודות לכל העונים על מגוון התשובות והנסיונות לעזור. כידוע לכם היה לי צורב ימהה 2200 IDE כאשר כל צריבת דיסקים נשמעו ציפצופים בסאונד. לאחר כל מיני נסיונות שלא צלחו לצערי...הוחזר הצורב לחברת ס.ג והוחלף לימהה 2100 SCSI. (בהזדמנות זאת תודה לאשר מנהל מעבדת ס.ג על השירות הנפלא). אני שמח לבשר לכם שלאחר ההחלפה הפסיקו הצירצורים והצורב עובד כמו גדול! יש לי רק בעייה קטנה...במסגרת הנסיונות צירפתם לינק להורדת ASPI ,לאחר ההורדה התברר לי שהנ"ל פגם במדיה פלייר שבמחשב, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מצורף לכתבה באינטרנט,המדיה מסרב ונשאר על מצב CONNECTING אבל לא נפתח. הלינק בתשובה ל-ASPI כבר לא עובד והדף כבר לא זמין,במידה ומשהו יכול לצרף קישור חדש לקובץ ASPI כדי שאוכל לתקן את …

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  12. מחפש עכבר אלחוטי איכותי לשמאליים אשר יעודו העיקרי גרפיקה. עדיפות לחברת לוגיט'ק. אפשר גם במסגרת סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים. כעקרון, אין הגבלה תקציבית.

13. Started by tomer2004,

אני מתלבט בין שני המארזים האלו - 1) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) + אני מוסיף לו ספק 450 W בלא הרבה כסף http://www.pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm 2)Simbadda Q5 LCD Front USB 520W Case http://www.pch.co.il/docs/pd1893354460.htm -איזה יותר טוב ועדיף ? תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

רציתי לדעת אם ספק 500W ג'נרי יחזיק את המפרט הזה + HD + צורב DVD פשוט בנדוד שלי מקבל את זה ליומולדת ואני הבטחתי לו שאני קונה לו ספק...

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by roma,

היי, אני מחפש משהו איכותי יחסית ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח להמלצות. טווח המחירים הוא סביב ה300 שח. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. אהלן שלום לכולם, הפעם זה uboxing למקלדת challenger ultimate של חברת Tt esports by thermaltake, הצ'אנל מכיל עוד מספרי סרטונים review אתם מוזמנים לצפות בכולם... תהנו

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  17. המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  18. האם יש מקום בארץ עם תצוגה שאפשר להרגיש ולנסות עכברים לגיימרים לפני הקנייה ? אני מחפש עכבר איכותי ומעדיף להרגיש איך העכבר מרגיש על כף היד לפני הקנייה. תודה,

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  19. שלום, זקוק להמלצה על מצלמת רשת, לצרכים של ... שיחות רשת בעיקר. שתוכל להתחבר למחשבים ניידים שונים, וגם לעמוד על שולחן סתם. אם יש מצלמות עדיפות בהרבה בתקציב גבוה יותר, גם טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by IntoXicaTeD,

רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב : V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP או ( HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ?

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  21. היי אני שוקל לקנות את A60 או A70 של קאנון - ווידאו זה די שיקול חשוב אצלי במיוחד בעובדה שקאנון מצלמת עם קול ... ברור לי לא לצפות לווידאו איכותי כמו מצלמות ווידאו אבל אני עדיין מעוניין לראות איך תהיה האיכות שלו במצלמות אלו מישהו יכול להפנות אותי לקטע שצולם איתן או לשלוח לי קטע כזה ?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by boostero,

צריך המלצה למדפסת משולבת למשרד, היא צריכה להיות אמינה חסכונית בצבע ועמידה השימוש הוא בעיקר חשבוניות בערך 450 דפים בחודש ושליחת וקבלת פקסים לא צריכה להיות אלחוטית מתוחכמת או צבעונית מה עדיף לי דיו או לייזר שחור לבן עד 1200 שקל? תודה!

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by LAKOTA,

שלום רב, התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת. ביקשו מאיתנו להתחיל להכין "בוק" עבודה. מכיוון שיש לי מדפסת כל כך ישנה שאינה מוציאה איכות מספקת אבקש מכם המלצות למדפסת איכותית אין כל בעיה שתהיה משולבת. רצוי גם שיתוף עם הסלולרי, אלחוטית. איכות מינימום 300 DPI רב תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by albert13,

יש אותם בתקציב שלי: ‏Razer Sphex Mouse Pad‎ ‏Razer Goliathus Gaming Mouse SPEED\CONTROL ‏Razer eXactMat Mouse Pad ‎‏SteelSeries QcK Mass Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition Fnatic Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition SK Gaming Mouse Pad‎ ‏SteelSeries 4HD Mouse Pad‎ טוב זהוא הרבה אפשריות חשוב לי דיוק לא מהירות יהיה לי מספיק עם הIMP אני חשבתי על 4HD של SS הרבה בעלים שלו המלצו עליו....

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  25. Started by gilad_bk,

היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים