ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה הקיטריונים שצריך להסתכל עליהם שקונים מצלמה דיגיטלית ומה בדיוק משמעותם. אני מתכנן לקנות זוג מצלמות אחת בתקציב500$-1500$ והשניה עד 300$ בקירוב. אם אפשר גם דגמים של מצלמות שאתם ממליצים עליהם מניסיון או קישור להשוואה בין מצלמות או איםה ניתן לקנות. בתודה, אני עם התוכי Jim
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? באיזה מידות הוא?(תגידו לי בס"מ) והאם הוא כולל ספק? יש לכם התנסות איתו? ביקורת כלשהי? ואם אין לו ספק שווה לקחת איתו ספק HEC 400W? (כבר בדקו לי ו400 זה מתאים למערכת שלי)
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004296022&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7377 של סמסונג, מחליף צבעים רנדומלית הזמנתי, אני מתרגש ממנו יותר מהX800GTO2 :o מישהו התנסה איתו ?
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מדובר בבקר 100ATA ולוח האם הוא 33UDMA ויש לי צורב ימאהה 16*10*40 ו-HD IBM 40GB ATA 100 ובאופן כללי מה משפר כרטיס הפרומיס? תודה
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64 עידן + קוניקה 9001 התוכנה עובדת דרך USB אך עידן + לא מוצא את השידור , למה לא ? http://p2pic.com/images/lol.png
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יום שני במיזם ההנחות הענקי כבר כאן, ואיתו רצף של הצעות מעודכנות שארזנו לכם במקום אחד מסודרלכתבה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברה בוקר טוב ניקיתי את המקלדת (microsoft multimedia keybord) ונאבד לי מקש אחד וחבל לקנות מקלדת חדשה בגלל זה...מישהו אולי יודע על מקומות שמוכרים בהם מקשים בודדים למקלדות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עכבר של מיקרוספוט או לוגיטק ארגונומי אלחוטי לשמאלי יש מצב להמלצות???
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול קניתי G9X חדש, ואני רוצה לדעת איזה פאד הכי יתאים לו.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת... עם פקס, סורק, WIFI, אפשרות להדפיס מאייפון כמובן חסכונית בקיצור אני חושב שכל אפשרות שיש חח מצאתי את המדפסת הזאת ורציתי לדעת איך היא... ד"א אם למישהו יש רעיונות אז אני מחפש מדפסת מחברה גדולה (HP,CANON,SAMSUNG) http://www.net-print.co.il/pl_product~SCX-4729FW~18~29.htm * אני מוכן להוציא הרבה כסף על המדפסת עכשיו (1000 ש"ח) אבל שישתלם בעתיד..
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
ראיתי וקראתי על ה G300 וכרגע זה נראה לי הכי טוב... יש לכם עוד הצעות אולי? רוב הזמן זה לא משחק אלא בעיקר גלישה..
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי X6 עשתה את שלה אני רוצ המלצה למקלדת גיימרים חדשה בתקציב 300-350 שקל חשו לי שהמקשים היו מוארים וכן אני רוצה מקלדת בעיצוב לא שיגרתי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום כולם, קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו. אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון). אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר). בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט 1- נוחות 2 - איכות הרכבה 3- איכות סאונד 4 - איכות מיקרופון ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה. אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על ה…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש ברשותי את הלוג'יטק MX1000. כאשר אני משתמש בדפדן פיירפוקס, כפתורי ה BACK/FARWARD לא מגיבים כלל. עידכנתי דרייבר מאתר היצרן ו"שיחקתי" עם על האופציות של התוכנה מהצורפת - נאדא. מישהו?
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קיבלתי הרגע את הספר fsp 350 thn עם המאוורר 12 בקיצר נכנסתי לוינדואס ולתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שמנטרת את הטמפרטורות וכל הפרטים של ספק הכוח ופתאום המחשב התחיל לצפצץ והופיעה לי התראה מישהו יודע מה זה אומר? או מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי. בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות. אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)? בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות). ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר,…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קודם כל אני אענה לשאלות שוודאי תשאלו: 1. כן, אני באמת רוצה מקלדת של DELL והיא נוחה לי. כן, אני יודע שיש אופציות אחרות. 2. כן, השתמשתי בה כבר, במשרד בעבודה. 3. לא, אני לא חושב שהיא מכוערת. 4. אני יודע שהיא נמכרת כחלק ממחשב מותג שלם ועכשיו לעניין עצמו - מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להשיג מקלדת של DELL בלי להתעסק עם היבואן ישירות? חנות/אתר/מה שלא יהיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר). מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב. שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד. תודה, מוטי
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
במהלך משחק BF-bc2 יש תקיעות וקטיעות בפעילות העכבר, מה שלא היה קורה לי בעכבר החוטי (עכבר מיקרוסופט מיני לניידים) סיכוי קלוש שזה כתוצאה מהמשטח - משהו שעכבר אופטי פשוט הצליח להתמודד איתו.. האם הגיוני - זה משהו שצריך לצפות ממנו בעכבר אלחוטי? או שזה ספציפי לעכבר שלי והוא תקול מדובר במחשב נייד של לנובו עם מעבד T6500 ו4 גיגה ראם
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגבי מדפסת משולבת של canon .. קיבלתי הצעה על המדפסת הבאה canon pixma mp150 ב400 שקלים רציתי לדעת עם היא טובה ועם המחיר הוא זול \יקר יש לי עוד שאלה קטנה במדפסת משולבת ה''דיו'' של הצילום הוא עם הדיו של ההדפסה או שזה בטיונר נפרד? והאם זה עפ אותם דפים של ההדפסה או דפים שונים? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי תמדפסת הזאת hp 940C ואכשיו אין לי צבע בכלל וצבע עולה 150 שקל,ומדפסת חדשה עולה 200 שקל עדיף לקנות מדפסת חדשה?והאם היא תבוא עם שתי צבעים.? כזאתי: http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogFamily.aspx?ID=592690&CID=100 http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogSku.aspx?id=3889557&famid=376226&PR=SP5 http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogSku.aspx?id=3801461&famid=376095&PR=SP5
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-