ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני העכברים הנ"ל - האם לרבולושן המטען הוא גם סטנד לעכבר? כי ראיתי שבג'י 7 צריך להוציא את הבטריה ולהטעין אותה בנפרד מהעכבר כל פעם (העכבר מגיע עם 2 בטריות באריזה). והמטען/סטנד שלהם - הוא מתחבר ליו אס בי בשביל המתח, או ישר לשקע חשמל? אני ראיתי את שני העכברים בהפרש של שקל בבאג, אבל עכשיו בזאפ אני רואה שהג'י 7 גם משמעותית יותר זול (343 מול 525 במינימום), אז יש איזה פיצ'ר נוסף שאני צריך לשים לב אליו, שעלול להטות את הכף לטובת הרבולשן בכל זאת? נ.ב. - יש לשניהם או לאחד מהם כבר דרייברים לויסטה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח. חשבתי על 3 אפשרויות (ממה שראיתי בפורום): HP6813 קנון Pixma MP530 HP6313 אני מעוניין להשוות מחיר חומרים מתכלים כדי לחשב עלות/תועלת לטווח ארוך - היכן אפשר לברר פרטים אלו? אם יש המלצות נוספות - אשמח לקבלן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מדפסת קנון עם הכניסה הישנה(לא USB)איך אני מתקין אותה?המחשב צריך לזהות אותה אוטומטי? או שאני צריך עדין דריבר?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם יש אתר שעושה השוואה בין כמות דיו של מדפסת אחת לאחרת?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מערכת all in one קומפקטית. יש לי היום את ה-t65 של hp ואני מחפש משהו קטן הרבה יותר שלא יתפוס חצי שולחן וגם צבעוני. מישהו מכיר אולי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמת רשת טובה. חיפשתי ומצאתי 2 מתחרות עיקריות: 1. LOGITECH QuickCam® Pro 5000 2. Microsoft® LifeCam VX-6000 מה תגידו? איזה עדיף לקחת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן. כמו שהכותרת אומרת. P: צריך מקלדת אלחוטית טובה למשחקים וגלישה במחשב נייד עד סביבות 400 ש"ח - עדיף בלי באנדל עכבר אם אפשר, כי זה סתם מייקר את העניין וגם כבר יש לי עכבר (למרות שהיום כמעט וכבר אין באנדלים של מקלדות אלחוטיות בלי עכברים :'( ) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת, עדיף משולבת עם סורק, בערך ב400 שקל. ישנן הצעות כלשהן?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מדפסת כזאת, רצוי שתהיה חסכונית וראשי דיו במחירים "לא בשמיים". התקציב הוא 500-600 אבל אם צריך יותר יש אפשרות להוסיף. תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרשותי עכבר של גינויס דגם 520 הכפתור גלילה שלו עושה רעשים כמו שהוא צריך שימון הוא משהו כזה ... אם משהו נתקל בדבר כזה ? ואם זה אילה להפעיל את האחריות ?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האחת - HP officejet 4355 לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6148 השניה- Lexmark X5470 לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6487 לא יודע למה של ה HP כזה יקר, ב-office depot מוכרים אותו באותו מחרי כמו את הלקסמרק (590 ש"ח). ככה שהם אותו מחיר מבחינתי.( גם נועה וגם אופיס דיפוט קרוב לי לבית). א. אז מה עדיפה מביניהם ? מבחינת איכות הדפסה וסריקה והפקס... מהטלפון לא אכפת לי בכלל ... או אולי יש עוד אופציה במחיר הזה (עד 600 ש"ח) שהיא גם מדפסת , סורק ופקס ? ב. מה אומר שה-HP היא "מדפסת טרמית" ? לקנות לה צבעים חדשים יעלה יותר מללקסמרק ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=338 אני לא ממש הבנתי מה מיתחבר לזה ואיך זה עובד מחברים את זה למחשב מחברים מסך מיקלדת ועכבר וזה מפצל את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום.. ראיתי אצל חבר שלי מקלדת IBM [די ישנה] של IBM וכשמקלידים בה המקשים מאד חזקים וממש נוחים.. בגלל שהמקלדת מאד ישנה היא לא נימכרת בשום מקום כבר.. אם מישהו מכיר מקלדות טובות יהיה נחמד אם ימליץ על משהו תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעונינת בעזרה איזה ספק אני צריכה לכרטיס: GEFORCE 8800GTS 640 MB ואיזה סוג מארז יכול להתאים?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מדפסת משולבת שתכלול בנוסף להיותה מדפסת גם מכונת צילום, סורק (אם יש פקס אז סבבה אם לא לא צריך) תקציבי הוא 500-700 שקל משהו כזה.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP משולבת:מדפסת, סורק ופקס. הפקס ניתן להפעלה מן המחשב. את המכשיר מסוג HP6213 רכשתי לפני כ 10 חודשים. מידי מספר ימים התוכנה של הפעלת המכשיר "נעלמת" דבר שגורם לכך שלא ניתן לשלוח פקסים מן המחשב והדפסות רגילות למדפסת. יחד עם זאת המכשיר כשלעצמו ממשיך לתפקד: ניתן לשלוח פקסים צילומים וכו... נהלתי אין ספור שיחות עם התמיכה הטכנית אולם הפתרון היחיד שנתנו לי כצפוי הוא הסרה והתקנה מחדש. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי כולם.. אני מחפש עכבר למשחקים (אך גם לשימוש רגיל משרדי) של Logitech ואני נתקלתי פה בפורום בהרבה דגמים של החברה וזה ממש מבלבל.. קראתי כל מיני המלצות על ה-MX-1000 שהוא מאוד נוח ונחמד אך ראיתי שיש עוד דגמים כמו G5, G7.. מה ההבדל בין כולם? אני מחפש עכבר אלחוטי, עם מעמד שטוען אותו.. תוכלו לתת המלצה? עד 400 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את ה-G5, ויש לי שאלה עליו... הלחצן האמצעי לא מתפקד במשחקים... הלחצן האמצעי בעצם לא עושה את הפקודות שנתתי לא במשחק... הוא עושה מה שהגדרתי בדרייבר, וכאשר הגדרתי שלא יעשה כלום זה גם לא עזר. כמו כן עם התוכנה בבילון, אין לי אפשרות לתרגם מילה בעזרת הלחצן האמצעי... יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לשימוש ביתי קל(לא משולבת) עד 400 ש"ח. חשוב לי שהמדפסת תהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. הדגמים שמצאתי עד עכשיו הם: HP 2360 - במחיר 270 ש"ח. Cannon? PIXMA iP2200 - במחיר 370 ש"ח. Cannon ?PIXMA iP1700? - במחיר 290 ש"ח. מה היא המדפסת העדיפה ביניהם ? ומה ההבדל בין שתי דגמי הקנון?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קבלתי אותו אמתמול אבל הוא עוד באריזה אני בנתיים עם :MAG770FS
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על אמצעי שליטה לHTPC שלי, כרגע יש לי מקלדת אלחוטית שכוללת עליה TRAKBALL קטן והיא די כבדה וגדולה. אני מחפש משהו קטן ונוח שיאפשר לי שליטה במחשב ובתוכנת ניגון הסרטים (MV2PLAYER) אני חשבטי על TRAKBALL אלחוטי (רצוי Bluetooth) שכולל כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות אבל לא מצאתי משהו כזה. תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט שתהיה מספיק איכותית המטרה בעיקר ל- MESSENGER וכדומה. מחיר של עד כ- 300 ש"ח. תודה מראש למלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-