ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בביקורת כתבת "מיד הוצגו מספר הספריות עם שמן. " אצלי מופיע רק D1, D2, D3.... לזה התכוונת בשם הספרייה?.. כי אני די התאכזבתי מזה וגם כתבת איזה משהו שאפשר לעדכן מהאתר של החברה, מה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין איזה אתר pricewatch ישראלי או אירופאי או משהו ? חייטין.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מרכיב ברגע זה תוכנית למחשב (אני רק מקווה שאני באמת אקנה אותו כי זה תלוי בהורים שלי...) 1) בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך בשביל לראות סרט DVD במחשב? אני זוכר בערפול משהו עם מפנעח... 2) לפנטיום 4 צריך מארז מיוחד, אבל לAMD לא, נכון? 3) אפשר להשתמש בATX שהוא "מיוחד לP4" גם לAMD? ו... זהו... ד.א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את הנושאים האלה אז אל תגידו לי תחפש, אולי חיפשתי מילים לא נכונות אבל לא ציפיתם שאני אעבור על כל דיון שרשום בו "מארז" נכון?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב! אני בשלבי הפטרות מכל הניירת בביתי, אז העברתי את רוב הדואר שלי לדוא"ל, סרקתי את רוב המסמכים הישנים ותייקתי הכל יפה בענן, הבעיה היא שיש דואר שעדיין מתעקש להגיע באופן מודפס. בבית יש לי סורק שולחני (אופקי) שהוא באיכות טובה, אבל לוקח זמן רב לבצע בו משהו שהוא יומיומי כזה - עד שהנורה מתחממת, מיקום הדף (יש דואר שהוא ארוך יותר מאורך הסורק), הסריקה עצמה, תוכנה מסורבלת עד שאני מוציא pdf נורמלי והעלאה ותיוק לG. Drive. אני מעוניין בסורק זול שיוכל לעשות את זה הרבה יותר מהר והרבה יותר פשוט - מכניס דף\דפים והוא סורק ונותן אופציה זריזה לתיוק. לא צריך איכות גבוהה - רק ברמה שאפשר יהיה לקרוא (ברור) את הטקסט, לא חובה אפילו שיהיה צבעוני. עדיף שיהיה קטן. ראיתי באינטרנט כמה סורקי מסמכים…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על לוח האם שלי יש שתי יציאות USB ישנות...קניתי מצלמה דיגיטלית, וכל הזמן קופץ לי חלון שאומר שאילו היה לי USB 2, ההעברה הייתה פועלת מהר יותר. האם קיים כרטיס pci או משהו בסגנון שפשוט מוסיף יציאת USB2? או שאני צריך מחשב חדש.......
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מדפסת משולבת עם פקס עד 700 ש"ח ומתלבט בין מספר מדפסות שהם ברשימה פה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db5620=5622&db379696=379697&db56930=179761&noidx=1 ועוד מדפסת של HP דגם LaserJet pro MFT M127fn מה שחשוב לי זה תמורה טובה למחיר למשל שמחיר הטיונר יהיה זול ושייתן תפוקת הדפסה טובה מאוד לפחות 1500 דפים ויותר חשוב לי אמינות שאני לא יחליף את המדפסת אחרי 3 שנים וכמובן שתיהיה איכותית בהדפסות ובסריקת מסמכים תודה רבה על העזרה רם. נ.ב אם יש דגם אחר שיותר טוב מכול הדגמים שהצגתי כאן אשמח שתציעו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שיש מדריך לקניה מדפסת בתודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין ה: Cordless Desktop® LX 710 Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/147&cl=CA,EN לבין ה: Cordless Desktop Wave http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3072&cl=ca,en תודה רבה לעוזרים והעוזרות....
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז שיקלול בתוכו ספק נורמלי, יתן פתרון קירור זול. כרגע יש לי חרא מארז עם ספק 250 W עם נפילות מתח עצבניות. אני מתקוון להתקין את שני המאוררים שיש לי במארז וגם לפרק את הספק שיש לי עכשיו ולשים את המאורר של הספק במארז. ושהמארז יוכל לכלול בתוכו את המאווררים הנ"ל. ועם אפשר שהחנות תהיה מאזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא, משהו מפוצץ..רק שאפשר לשמוע בווליום גבוהה ובאיכות מניחה את הדעת ושישאר לאורך זמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיגמי ה DX ל DA - מי יותר גדול וכן מארזי SUPER TALENT - על איזה דגם של CHIEFTEC הם מבוססים ה DA או הDX וכן כמה מקום לכוננים יש בכל אחד כי לא מצאתי פרטים על כל אחד בנפרד ויהיה מצויין אם מישהו יתן המלצה אישית או מידות מדויקות
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימר עד מ100 עד 200 שקל שהיה יפה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר כונן אופטי/צורב חיצוני איכותי במחיר סביר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום סוךף סוף קיבלתי את המסך החדש שלי samsung 955df רציתי לדעת מה הרזולוציה המומלצת לעבודה איתו ויותר חשוב מה התדירות ואיך אני משנה אותה יש לי כרטיס מסך של הרקולס ti200
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מארז וספק עד 700 שח הספק שיהיה איכותי ולא סתם ג'נרי זבל.!!..שיחזיק 6800GT..!! והמארז שיהיה נראה טוב...חלון צד...יהיה בו קירור טוב...ושקט...שיגיע עם 2-3 מאוררים..!!..
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
העכבר מכבה את עצמו אחרי שלא משתמשים בו לפרק זמן מסויום? תודה.
-
שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש הבדל אם הדיסק הקשיח יושב על הסלוט הראשן (SALVE) או השני (MASTER) בצמה אם הוא לבד?
-
אני מבקש המלצה לספק ( 660-680W )ב 600-700ש"ח. ולמארז עד 600 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטית לצרכים רגילים (לא מתעסק בצילום מקצועי או משהו כזה) 1)חשוב שתהיה מחברה מוכרת וטובה! 3)חשוב שיהיה בא פלאש 4)חשוב שתהיה קומפרטית ונוחה לניווט 5)חשוב שיהיה לה מסך LCD (צבעוני) 6)חשבו שאיכות התמונה תהיה טובה! ורזולוציית התמונה גם כן! זהו בצעם זה כל מה שאני צריך במצלמה.. התקציב שלי הוא 1000NIS +- תודה מראש.. דרך אגב מה דעתכם על Olympus C 120 ? http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-120 או http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=955266 (דרך אגב מי מהן יותר טובה?) מחכה להצעותיכם ! (:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך קוראים לחלקים האלה אבל אני מדבר על הצ'ופצ'יקים הקטנים האלה בגב המקלדת שאפשר להרים בשביל שהמקלדת תהיה בזווית , יש לי מקלדת מסוג logitech wave , תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס לשימוש ביתי. יש היום המון מוצרים בשוק וקשה להחליט מה לקנות. האם HP טובים וכדאי לקנות? הדגם HP6500 מומלץ? יותר מ 4500? והאם לקנות HP או משהו אחר? תודה רבה טל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-