עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by scorpion,

וובכן רציתי לשתף אותכם בחוויה שקרתה לי לא מזמן (לפני 4 ימים לערך). מי שמסתובב בפורום בזמן האחרון שם לב שבתור ספקים זולים אני תמיד אמליץ על HEC והפעם- הסיבה. יום אחד, אני מקבל טלפון אחר הצהריים, להלן השיחה: אני: הלווו (עייף קצת אחרי התעוררות פתאומית : ) אבי, השותף של אבא: שומע, הייתה איזה קפיצת מתח במשרד. אני צריך את הסיסמה של המחשב השחור (הכינוי לדיורון 1.3 החדש שהזמנתי להם) אני: הסיסמה *** (טוב נו מה רציתם לקבל אותה?!). אבי:תודה עובד. אני:אתה יודע למה זה קרה כן? אבי: לא ממש.... אני: הספק הפעיל פיוז הגנה להגן על החלקים של המחשב משריפה. אבי: וואלה? אחלה... טוב ממשיכים לעבוד, ביי אני: ביי קיצור, הזמן שכל שאר העגלות (שני p1, שני סלרונים פנטיום2, פנטיום 3 תחנה ופ…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by shai11,

לא ידעתי איפו לשים את הנושא הזה.. משהו קרוב טס לארצות הברית והוא הזמין אותי למחשב נייד.. המחשב יהיה בעיקר לסרטים,ועבודות משרדיות או אייסיקיו מידי פעם.. בקיצור תנו לי איזה דגם מומלץ עד 10 אלף שקל ואם אפשר שיהיה לו כרטיס מסך של nvidia/ati שיריץ קצת משחקים בנחמדות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה האופציות שלי הן: Logitech G5 כמובן microsoft lm 6000 A4Tech x750 אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק + מה כדאי לי לקחת? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה אם יש עוד משהו שכדאי תמליצ…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by yair_gobani,

הלוח אם שלי תומך ATA100 ואני קונה דיסק קשיח ATA133 יהיה בעיה בזיהוי הכונן? ועוד שאלה הלוח שלי הוא VIA CA64-TC הוא יכול לתמוך בדיסק קשיח של 40גיגה נכון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mayhem,

חברים שלום, אני זקוק לעזרה בנוגע למקלדת והעכבר האחלוטיים שלי. יש לי ערכה של לוג'יטק: http://www.epsilon-pc.fr/catalog/images/Logitech_MX3000.jpg שעובדת רצוף ללא תקלות קצת מעל שנתיים.. בזמן האחרון העכבר והמקלדת החלו לזייף קצת, (קושי בלחיצה על מקש, דאבל קליק בעכבר וכו').. הפעולות שהן נקטתי עד עכשיו: 1. החלפת בטריות - לא עזר. 2. ניקוי חיצוני בלבד - לא עזר. אני מעוניין לבצע ניקוי פנימי של הערכה (כלומר לפתוח ולנקות אותה מבפנים). למרות שסביר להניח שרובכם חושב שזה עניין מאוד פשוט, בחיים לא פתחתי וניקיתי מקלדת אלחוטית ועכבר לייזר ולכן אני קצת חושש.. אשמח לקבל מדריכים (עדיף בליווי תמונות) או אולי סרטוני וידאו לצורך ליווי התהליך.. (כמובן שחיפשתי בעצמי מדריכים לפני שפניתי אליכם). …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חברה של אחותי רוצה לשדרג כמה חלקים במחשב שלה. יש לה כרגע את המחשב הזה: Intel P4 1800MHz GIGABYTE MOBO 128MB DDR RAM CD-ROM X52 GF MX440 MAXTOR 40GB אלה השידרוגים שאני אציע לה לעשות (בתקציב מאוד מאוד מוגבל): כרטיס מסך- RADEON 9550 128MB זיכרון- A-DATA 256MB PC3200 ספק- KSP 400W PFC נראה לכם שהספק הזה יחזיק את המערכת הזאת? אין עוד 80 ש"ח להוסיף ולקנות ספק יותר טוב, אז נאלץ להסתפק בזה. המערכת גם די חלשה (כולל השידרוגים שאני אעשה).

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by גוגומגוג,

הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]

9. שיהיה משהו מעוצב כזה ויפה.... בוא נגיד שאני מוכן להשקיע 200 שקל, אבל זה די גמיש.. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. שלום חברים העכבר שלי בשלבי התאבדות מתקדמים. (Razer Ouroboros) הגלגלת חורקת כמו צרצר והכפתורים כבר לא מגיבים כבעבר (3 שנים). הולך אני לתומי לבדוק מה חדש בגזרת רייזר ולהפתעתי אני מגלה בראש הרשימה שלהם את אותו מלך מזה שנים(Ouroboros)...נדיר. אז חקרתי קצת ופשפשתי מה התחדש בתחום בשנים האחרונות והגעתי ל-Logitech G900. חקרתי עליו לא מעט והאמת שדי החלטתי כי הוא הכי הרשים (1000שח ב-KSP). מה אתם אומרים? אני רואה 3 אפשרויות: 1 - לקנות עוד Ouroboros כי אני מכיר אותו טוב והוא די נח ומדוייק...אבל מה זה פחות משלוש שנים ככה להתקלקל?....ועוד זה הטופ שלהם. 2 - באמת ללכת על ה-G900 וזו באמת האופציה המועדפת לאור מה שקראתי\ראיתי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by srulikg,

אני מחפש מסך בגודל 21 או 22 בשביל צפייה ב-youtube ומשחקים. חייב שתהיה לו כניסת HDMI. התקציב: עד 1000 שקל. על מה אתם ממליצים?

12. Started by supercars,

איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by md22,

יש לי nvidia geforce2 mx 100/200 עם דרייבר 21.81 ב win me אני רואה ביציאת טלויזיה את כל פעולות המחשב ב win xp אני רואה רק את תמונת הרקע של המחשב האם הבעיה ידועה ויש פיתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mardona,

שלום חברי לפורום! אני צריך המלצות למדפסת הזרקת דיו טובה בסביבות המחיר של 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by OmerS,

שלום, לפני כמה שנים אבא שלי קנה לי סורק בלי שידעתי בכלל שהוא הולך לקנות, הוא הביא סורק שלחברה שלו קוראים Fedelia ומההתחלה הדיסק של הדרייברים היה דפוק, ועכשיו הוא דפוק לגמרי.. מה אני יכול לעשות? מישהו שמע על החברה הזאת או שיש לו את הסורק הזה?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by Dor Lavy,

שלום, מחפש לקנות מדפסת בדגש על הדברים הבאים: הנקודות המרכזיות: 1.מדפיסה דו צדדית 2.תחזוקה זולה יחסית (טונר/דיו חלופיים הניתנים להשגה .. אני בכל זאת סטודנט. 3. מתכנן להדפיס כמעט רק שחור לבן, אז מדפסת שחור לבן בהחלט באה בחשבון. 4.עדיפות למשולבת סורק 5.עדיפות לאלחוטית. 6.מהירות הדפסה לא מעניין.. אגב התקציב גמיש במידת הצורך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yair_gobani,

מה זה מגירה לדיסק קשיח למה צריך אותה ואיפה שמים אותה ואיך מחברים אותה בבקשה תענו לי על השאלות בתודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  18. אני צריך המלצות לספק כוח איכותי 400W עד תקציב של 400 שקל שימו קישורים המלצות.... תמונות ועוד

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. לפי הכותרת מעניין אותי אם יש ספק שיותר מ1100 WATT ;D? ואם אפשר לינק של הספק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by SMoKeR,

אז החלטתי לקנות סורק ואני מחפש משהו איכותי ועמיד שיחזיק לאורך זמן... אני מעוניין בסורק שולחני וחשוב לי שידע לסרוק תמונות וטקסטים באיכות גבוהה.... תקציב - עד 800 ש"ח (אפשר גם יותר זול - ואפשר גם יותר יקר כל עוד זה מצדיק את המחיר) בנוגע לפירמות של היום בשוק: יש הרבה דעות בעניין שטוענות שהכל תלוי בפירמה HP - איכות סבירה, אבל בכל הנוגע לאחריות הם נוכלים (ולא חסר מקרים כאלה עם HP, חפשו ותראו שאני צודק) Mustek - איכות עלובה, לא חסרות תלונות עליהם UMAX - לגבי יומקאס אני לא הכי בטוח כי חלק אומרים שהם מרוצים מהם וחלק לא, לי אישית היא נראית מאוד ממוצעת בתחום הזה Canon - ביקורות מאוד חיוביות, ובכלל בכל מה שקשור לאופטיקה קאנון בולטת לטובה Epson - טוענים שהיא החברה הטובה ביותר בתחום ה…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by ברוס לי,

שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by EAD,

היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by DaniDin,

האם זה תופס גם לגבי ASUS E612 , כי ברוב גאונותי ניסיתי זאת, ו..!!?? המחשב עלה בסדר אבל נורת הכונן כול הזמן הבהבה, ובמנהל ההתקנים במקום גרסת ביוס, ראיתי FLASH_3 רשום, למזלי היה לי גירסת FIREWARE חדשה (למעוניינים 1.4 ), וזה תיקן את המצב. שאלה שניה האם הטיפ שלך קיים גם לגבי ה-ASUS E612?

24. Started by giliboy,

אוקי אנשים יש גיפורס 4 ב"פלונטר" החברה "האהובה" ביותר.... ;D ;D ;D מחירים דווקא יחסית זולים לארץ של חברת Gainward מי שמעונין שכנס לכאן

25. Started by Pavius,

קניתי את הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו מעמד. ישנם כמה אופציות: - playseat: כיסא באקט + מעמד. לפי מה שראיתי נמכר בארץ הג'וניור והקלאסיק (אני מניח שזה דגם ישן). האם ניתן להשיג בארץ את ה- evolution יחד עם המעמד להילוכים של ה- G25? גוגל מראה שלא ומשלוח מחו"ל יעלה כ- 450 יורו לפני מכס ומע"מ. - wheelstand pro: רק מעמד, ללא כיסא. נחמד וקומפקטי אך מפריע לי שההילוכים לצד ההגה ולא במקומם הטבעי (למטה מימין). לא ברור אם יש משלוח לארץ ולא נראה שיש יבוא של הדבר. עוד הצעות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.