ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב יש לי אכבר אלחוטי של לוגיטק והוא עושה לי קצת בעיות אז חשבתי להחליף אותו באחד העכברים האלה או Razer Lachesis לאו logitech G5 עכשיו אני יודע שהrazer יותר יקר אבל לא כזה משנה לי המחיר אז רציתי לקבל מיכם דעה נוספת תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
-
טוב, אז הדרישה שלי נשמעת אולי מוזרה, אבל היא מאוד פשוטה- אני מעוניין בעכבר אלחוטי, שישמש אותי בעיקר מהמיטה (מסך המחשב הוא טלוויזית LCD 32" התלויה מול המיטה). היה לי MX revolutions עם חיישן לייזר, שכנראה לא ממש מסתדר עם סדינים (מכרתי אותו השבוע) על השולחן הוא עבד נפלא, אבל על סדינים (בעיקר בהירים) הוא קרטע לגמרי, והשימוש בו מהמיטה היה ממש מלחמה עם הסמן. אני חושב שהבעיה טמונה בחיישן הלייזר שלו, שכן כשאני משתמש ב MX-518 החוטי שלי באמצעות כבל מאריך - במיטה, הוא זז מעולה (החיישן של ה MX 518 הוא אופטי, ולא לייזר). אז לסיכום, הייתי מעוניין בעכבר כמה שיותר דומה ל MX-518, רק שיהיה אלחוטי, ועם חיישן אופטי (לא לייזר). מבחינה פיזית, האלחוטי שהכי דומה ל MX-518 הוא ה G7 עד כמה שיצא לי…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בעכבר טוב לשימושים כגון גראפיקה, משחקים וכו'...... תקציב כ300 ש"ח אם אפשר לקבל גם כמה הצעות מאתרי אינטרנט בארה"ב(חבר כנראה יכול להביא לי מניו יורק) התקציב תקף גם לגבי ארה"ב(כ85$) למרות ששם המחירים הרבה יותר זולים כך שאמורה להתקבל הצעה עם עכבר טוב יותר מבארץ. רצוי שיהיה גם יפה ונוח תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
רציתי לקנות מפצל USB וראיתי שבחלק מהדגמים יש כניסה לחשמל.... רציתי לשאול בשביל מה צריך את הכניסה לחשמל??? זה עוזר במשו???.. נ.ב.: אם לא הבנתם אותי....כנסו לקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1781&CatCode=461
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
במחשב. משחקים כמו פאר קריי, קרייסיס, קוד וכו' כי לדעתי זה בלתי אפשרי ליצור דיוק כמו עם עכבר במשחקים כאלה, ועוד שבמקלת יהיו כפתורים נוספים לשימוש מה שלא יהיה בגיימפאד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין שיחוברו למחשב שלי שתי מקלדות: אחת בהתקן USB ואחת בהתקן הרגיל. כמובן שאני מעוניין שהם יעבדו בו זמנית כדי שאני ואחי נשחק PES יחד. השאלה האם זה אפשרי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בעקרון אני והשותפה שלי (סטודנטים) רוצים לקנות מדפסת שתעבוד ברשת (עדיפות לאחת שמתחברת לרשת עצמאית ולא זקוקה למחשב שיעבוד בזמן ההדפסה), ואני מאמין שנלך על שחור לבן כדי לחסוך קצת כסף וזיהום לעולם, וגם כי הן יותר מהירות. לפי מה שהבנתי רוב המדפסות שעונות להגדרות האלה הן משולבות סורק ופקס, אז אין לי בעיה כי אני מאמין שבסורק נוכל למצוא שימוש. כמו כן, חשוב שהמדפסת תדע לעבוד טוב עם ויסטה. התקציב, כמובן, סטודנטיאלי. עדיפות לכמה שפחות אבל לפי דעתי לא נמצא משהו מתחת ל 500 ש"ח (שיתחלקו בינינו כך שנוכל לחיות עם זה). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים, ואני לא מוצא את הדיסק שמכיל את הדרייבר של המצלמה הזאת והיא מסרבת לעבוד בלי דרייבר. חיפשתי בגוגל, אבל אין אתר מסודר שמכיל את הדרייברים האלו, ולא ראיתי של-silver line יש איזשהו אתר שמכיל דרייברים של המוצרים שלה. למישהו יש מושג היכן אני יכול למצוא את הדרייברים למצלמה הזאת כדי שאני לא אצטרך לזרוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה הבעיה שלו... הלד(נורה) לא נדלק קבוע... אני משחק עם הסוללות והיא נדלקת ונכבת כל שניה... עכשיו אתם בטח אומרים זה בטוח מגעים.אז זהו שאני לא חושב... לא יודע מה לעשות... עכבר טוב חבל לי עליו... אשמח להצעות
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות של שיהיה הכי עדכני כלומר מבחינת ה DUAL LAYER וחברה שהיא אמינה משהו עד 200 שח .
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו אולי יודע האם אתלון 2400+ עם 256 זכרון ניתן לשים עליו win xp pro ולמהאיזה מהרות שווה אתלון 2400+ במהרות של אינטל האם הוא שווה ל2.4 ghz בתודה ilan_imm
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
זה הקישור לתמונה http://hwzone.co.il/reviews-files/buyers_guide/newpc.jpg http://www.a-top.com/xblade/s_xblade-g.jpg בקיצור אני צריך לדעת אם משהוא יודע מאיפה אני משיג את הסט הזה תודה ....רבה ויום נעים לכולם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 המארז הזה הוא ג'נרי? לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום הוא איך שהוא קשור לחברת צ'יפטק.. אז אני די מבולבל
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-