עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by IP,

היא שווה 400$? אם כן, הסביר למה. אם לא, נמקו את תשובתכם. ;D תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by rafigordon,

שלום לכולם! ברשותי מדפסת ALL IN ONE של hp מדפסת זאת כוללת פקס תקין. המדפסת היא לשימוש ביתי. כעת, המדפסת מחוברת דרך מפצל לקו טלפון כך שעקרונית אני יכול לקבל פקס בכל רגע נתון. העניין הוא שאם מקנפגים את המדפסת לקבל פקס אוטומטית. נאמר אחרי 4-5 צלצולים, אז יהיו מקרים (כשיש יותר צלצולים, לא הספיקו להרים שפורפרת, אך זה לא פקס) של אובדן שיחות. האם יש פתרון ביתי פשוט של זיהוי פקס אוטומטי ? משהו כמו מרכזת עם שתי שלוחות עם זיהוי פקס אוטומטי על שלוחה מסויימת ? בברכה, רפי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איבדתי לפני כמה חודשים את ה Steelpad QcK שלי ): זה היה בזמן שהפסקתי לשחק עקב עומס לימודים.. עכשיו חזרתית לשחק (BF2 בעיקר) ואני מרגיש אבוד בלעדיו! עכשיו אני רואה כאן (נועה מחשבים) את ה QPAD הזה שנראה מאד יפה ומוסיף צבע לעמדת המשחק P: אבל אני רוצה ללכת כרגע על מיקצועיות. אז כרגע אני מדבר על חנות נועה מחשבים, יש שם את ה QPAD שעולה 70 ש"ח ואת ה SteelPad שעולה 70 ש"ח. כרגע אני רק צריך המלצות של מישהו שמבין בזה, אז תודה רבה לפורום המצוין הזה (שתמידדדד עוזר)!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by GRINFELD,

אני רוצה לקנות מצלמה עד 750 שקל. שיהיה פלאש ומקום לזיכרון. ראיתי כמה אבל אני לא יודע מה לבחור. תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. שלום, הזמנתי היום את המחשב שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות שכנע אותי במקום להחליף כמה חלקים, ונתן לי יום להתחרט לפני שהוא מזמין. החלק הראשון הוא המארז. 1) זה מה שאני בחרתי (וגם מה שלקחתי בסוף). ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1125 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת. ThermalTake Element S Windows 2*23cm Fan Black VK60001W2Z http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=922 החלק השני הוא צורב. 1) זה מה שאני בחרתי. Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=844 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת (וגם מה שלקחתי בסוף). LG GH22NS40 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אני לא מצליח להבין מה הבעיה שלו... הלד(נורה) לא נדלק קבוע... אני משחק עם הסוללות והיא נדלקת ונכבת כל שניה... עכשיו אתם בטח אומרים זה בטוח מגעים.אז זהו שאני לא חושב... לא יודע מה לעשות... עכבר טוב חבל לי עליו... אשמח להצעות

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by dudidu08,

יש לי WIN7 על המחשב והורדתי את הדרייבר של הסורק עשיתי לו תאימות לXP וחיברתי אותו והכל כשאני פותח תתוכנה זה רושם לי שלא נמצא אף סורק למרות שהסורק מחובר... איך מפעילים אותו בווינדוס 7 או שאי אפשר?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. לאיזה מבין השניים אני צריך לחבר את הכבל כדי לשלוח ולקבל פקס, ומה אומר הכניסה השניה. תודה.

9. שלום וברכה, 1. מישהו אולי מכיר את המדפסת הזאת אם כדאי לקנות אותה? http://www.bug.co.il//prodtxt.asp?id=6482&perur=2&t=6&c=208 2. יש לי מחשב נייד וראיתי פעם שיש סורק שמתחבר דרך הUSB והוא בגודל של עט ופשוט מעבירים אותו על הדף והוא מעביר למחשב. מישהו אולי נתקל בכזה דבר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. קניתי לא מזמן דיו למדפסת שלי HP 970 CXi עלה לי המוןןן עכשיו אני רואה באתר הזה: http://www.gamby.org/product_info.php?cPath=119_306_307&products_id=836&osCsid=73c9446147ecaa937a60255ae809dc03 שהם מוכרים צבע למילוי במחיר מצחיקקק!!!!! השאלה שלי אם זה אפשרי למלות את ראשי הדיו ואיך עושים זאת? :s05:

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by Guymz,

אהלן חברה, אחרי חיים שלמים עם משטחים רכים החלטתי לקנות משטח קשיח לעכבר. ניסיתי אצל חבר ואמרתי שאתן לזה צ'אנס! אבל יש לי בעיה שלא מצאתי שום דבר בנושא... לפעמים העכבר שלי פשוט "נתקע" בגלל גרגר חול מסכן שהיה במקרה על המשטח. כשהמשטח נקי לגמרי אז אין לי שום בעיה, אבל מספיק שהייתה טיפה רוח שהעיפה גרגר חול אז השימוש לא חלק. בנוסף זה גם שורט לי את הרגליים של העכבר! קניתי רגליים חדשות וטובות כי חשבתי אולי זה יפתור לי את הבעיה (בתקווה שאם העכבר יהיה גבוהה יותר הוא לא יתקע) אבל ללא הצלחה - גם החדשות נשרטות ונתקעות. האם מישהו נתקל בתופעה? משטח העכבר הוא corsair mm600 והעכבר הוא mx performance ממש מוזר לי שלא מצאתי שום דבר על הנושא... אשמח לדעת מה אני אוכל לעשות כדי לפתור את זה, אם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by itaysp,

שלווום ביום שבת ניקיתי את המארז.. קצת שואב אבק קצת אויר דחוס.. ויצא שהמאוורר בגב המארז יותר מרעיש ממקודם בקיצור זה המאוורר הבעייתי.. יש לי עוד מאוורר 120mm של TT על הגוף קירור של המעבד והוא יותר טוב אבל מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים אני חושב שיש משהו יותר טוב ושקט. חשוב לי יותר שקט מביצועים.. אבל שיהיו ביצועים סבירים. לא חשוב לי אם זה מאוורר עם לדים או לא.. זה לא משנה יש לי.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  13. שלום, אני חדש בשוק הזה, אז ככה שאני לא הכי מבין בדיוק מה אני צריך ואנסה לקבל את עזרתכם. אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן משולבת פקס וסורק ומכונת צילום המדפסת היא למשרד ביתי חשוב לי שהיא תהיה חזקה, אמינה וכמות גדולה של הדפסות בטיונר. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות ולהתעדכן על דברים חדשים בנושא. תודה ליאור

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by saar200,

רק מאייבורי ובאג ואם יהיה משהו איכותי משמעותית ממנו אז עד 150 שח תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Gnome,

שלום, אמת היא שאני רוצה לקנות מצלמת רשת (NETCAM) שאני אוכל להישתמש בה בעיקר ב MESSENGER וחשבתי שאולי ה LOGITECH QUICKCAM MESSENGER היא מספיקה בהחלט. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_46&products_id=251 דעות, הצעות, או שינויים כלשהם יתקבלו בברכה נ.ב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by cateye,

היי, יש לי מקלדת LYCOSA של RAZER אני מאוד אוהב את המגע של המקשים והאור הכחול היפה שמשתלב לי עם הMAMBA אבל.... מאוד לא נוח לי להשתמש בה כי המקשים נתקעים ואני צריך ללחוץ דיי חזק בשביל לוודא שהמקש נלחץ אחרת נעלמות לי אותיות במשפט ולפעמים המקש נשאר לחוץ או שאני "נלחם" בשביל שהאות תודפס על המסך יש מה לעשות בקשר לזה או שככה המקלדת הזו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  17. יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם. בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם. בקיצור לנושא אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב? מה אתם אומרים? איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח? אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by dark_b0y,

שלום לכולם , האם למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? (מצאתי בפנדה) http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm האם באמת יש חסימת רעשים והמארז הופך להיות שקט ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by BMWE,

קנינו מדפסת משולבת הזרקת דיו MFC-295CN של brother. הגענו למצב שהדיו שסופק איתה נגמר ומחפשים להחליף. אני מכיר את המונחים ראש דיו מקורי, ראש דיו ממחוזר אבל לא מכיר מה זה אומר ראש דיו תואם. אשמח להסברים/הבהרות

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  20. leadtek geforce 4 ti 4400 (החלפתי לכרטיס הזה) והלוח אם הזה הוא לרדרם והוא יותר טוב מכל ההאחרים וגם יותר יקר... ועבר מיקרוסופט אופטי מהחדשים...

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by tomz,

שלום, אני מחפש הגה שיתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן 2 שלי, מתחבר לUSB כמובן, כולל פדלים, ועדיפות לכפתורים על ההגה (לא יודע ממש איך זה עובד, אבל צריך כמה כפתורים להילוכים נגיד וכל השטויות האלה לא? :\) עדיפות לחברה מוכרת סטייל לוגיטק תודה מראש=]

22. Started by ConeMan,

אז ככה.. קניתי cobra של raidmax מארז חמוד ונחמד הכולל ספק כח כלול במחיר (410). שאלתי היא האם בשביל משתמש ממוצע כמוני משחק משחקים כבדים פה ושם גולש הרבה לרוב על האי סי קיו ... ובוא נגיד שהמחשב שלי דולק איזה יומיים שלוש ברציפות בין כיבוי לכיבוי... האם שווה להשקיע בספק איכותי? מהם החסרונות הבולטים בספק ג'נרי? והאם הרעש שלו הוא אחד החסרונות הבולטים? תודה מראש לכל הקוראים דין זה וכפליים לעונים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by noodle,

שלום לכם, היום קניתי את העכבר logitech mx518, חיברתי אותה ללפטופ של חבר ועבד יופי, חזרתי לבית חיברתי אותו למחשב שלי ועבד יופי הוצאתי אותו התקנתי את התוכנה ומאז הוינדוס לא מזהה שאני מחבר את העכבר פשוט כלום לא קורה, אבל שאני מחבר את העכבר האור האדום נדלק מלמטה. ניסיתי את העכבר על מחשב של חבר ואותו דבר, לא קורה כלום שאני מחבר את העכבר, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל הוינדוס עדיין לא מזהה את העכבר, וניסיתי בכל החיבורי USB שיש לי במחשב. יש לי עכבר אלחוטי שעובד יופי בכל חיבורי ה-USB, כך שהבעיה בעכבר כנראה. windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף למדפסת עם אפשרות לדו צדקקי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.