ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי. אשמח להמלצה לעכבר איכותי בעל תחנת טעינה (שאפשר לשים עליו את העכבר שיטען ולא להחליף סוללות) 200 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3567581,00.html נראה חרטה
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בכל משחק באשר הוא, תמיד פועל לי רק ציר אחד-הציר השמאלי. בקיצור, למדתי לחיות עם זה (אולי כי אני לא יודע להגדיר). אתמול התקנתי את הגרסה החדשה של LOGITECH PROFILER בגלל שבכמה משחקים הכפתורים לא עובדים חשבתי שהתקנת גרסא חדש תעזור לי לפתור את הבעיה. לפני התקנת התוכנה, שני משחקים היו מותקנים אצלי (DMC3 וDMC4), בשניהם תמיד הציר השמאלי עבד,זה היה די נוח כי הוא רחוק מ4 הלחצנים העליונים. לאחר התקנת התוכנה, פסק הציר השמאלי מלתפקד וכעת רק הציר הימני מתפקד. כמובן זה לא נוח במיוחד כי זה כמעט בלתי אפשרי ילנוע ולעשות פעולות בו זמנית בגלל הקירוב בין הציר הימני ללחצנים. הציר השמאלי לא מתפקד בשני המשחקים. השאלה שלי היא איך מחליפים בין תפקוד הצירים?, לא ממש אכפת לי מהציר הימני, העיקר שהציר ה…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שלום לכם. אני מחפש אל פסק למחשב שלי (המפרט מופיע בחתימה). עכשיו, אני לא ממש מבין בחברות האמינות אבל הבנתי ש- advice היא חברה טובה. ראיתי בזאפ prpc750 - prd650 שעומדים בתקציב. מה ההבדל בדגמים ולמה ה-prd יקר משמעותית ? האם יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו כמו שצריך הוא תמיד ניתקע באמצע ההתקנה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתאם 2.4 GHZ של MICROSOFT למחשב ? כזה - http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מדפסת מסוג BROTHER שהייתה אצלי התקלקלה לא מזמן, והאמת היא שגם ככה לא אהבתי אותה. בכל מקרה, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, עם התכונות הבאות: *חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט ולצערי עבודות זה עניין שבשיגרה, כך שאני מעדיף להמנע מלקנות כל שבוע ראש דיו חדש, אפילו אם הוא מזוייף) *סורק *אני משער שברוב המדפסות המשולבות יש אופציה של "צילום", שזה בהחלט חוסך לי הרבה. *לא גדול מבחינה פיסית. אני צריך להניח את זה על השולחן שלי, כך שלעיצוב וקומפקטיות (יחסית) יהיה משקל רב בעת בחירת המדפסת. *אין ממש צורך בפקס, או בתכונות של מדפסת רשת . אבי הציע לי לקנות מדפסת לייזר בגלל החיסכון בטיונרים, אבל אז מדפסת משולבת עולה בסביבות 1000ש"ח (כגון Samsung SCX4500) , היא מוגבלת לשחור לבן, והבנתי שגם הרזולו…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, במסגרת הרכישה של מחשב חדש אני מעונין לרכוש גם מדפסת משולבת פקס, סורק וכו'. איני יודע מה עדיף ליזר או הזרקת דיו ואיני מכיר תחום זה כלל. השימושים שלי הם סריקות למינהן (לא פוטו), הדפסות של מלל בעיקר, מכשיר פקס וטלפון עצמאי היכול להבדיל בין פקס לשיחת טלפון על קו של הוט. ההדפסות הן בעיקר שחור לבן אך אם אין הבדל גדול באיכות המכשיר וחסכון בעלויות הדיו בין ליזר להזרקה היתי מעונין לשמור את האפשרות להדפסה צבעונית. כמות הדפים שאני מדפיס היא כ- 5 ליום. משמש בעיקר לפקס וגם זה בתדירות נמוכה למדי. (לא משרד ולא משרד ביתי אלא ביתי בלבד ) חשוב שהאיכות תהיה טובה, אמינות המכשיר, והחסכון בעלויות ההדפסה. אודה לעזרתכם. מיכה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את הדרייברים של העכבר, הוא פשוט לא מגיב. ראיתי שבמנהל ההתקנים כתוב על ההתקן של העכבר שהוא לא מותקן כראוי (קוד 37). ניסתי להתקין אותו מחדש דרך מנהל ההתקנים וקיבלתי את אותה שגיאה. ניסתי להוריד דרייבר מעודכן מהאינטרנט וזה גם לא עזר. כאשר אני בוחר במנהל ההתקנים "עכבר תואם HID" במקום הדרייבר של הMX518, העכבר עובד כראוי. עוד אציין שמדובר בWINDOWS XP SP2 ושהדרייברים של הUSB מעודכנים. יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי חיפוש מצאתי שאלו על זה בפורום אבל אף אחד לא ענה.. אך אפשר לכבות א תהשלט חוץ מהוצאת הסוללות והחזרתם ? תודה ________ קראו בבקשה את התגובה האחרונה..
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס במחיר של 500 ש"ח אני רוצה שהיא תיהיה חסכונית בקניית הדיו ובכללי חסכונית וגם מומלצת מאוד... כאילו שיהיה שווה לקנות אותה,למישהו יש המלצות בסכום? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר טוב. *אמין [שלא מתקלקל] *נוח ליד *איכותי טווח מחיר: 100 - 150 לעבודה כללית, לא גיימינג. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מקלדת יותר טובה logitech g15 או המקלדת Saitek PK17U לינק: http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm תודה רבה לעורים
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. נכון לעכשיו יש לי את העכבר הישן של Logitech והוא MX510 מי שלא מכיר זוהי הגירסא הישנה יותר של הmx518. עכשיו באמת עכבר סוס, יש לי אותו אני חושב שלוש+ שנים, מספיק זמן לעכבר לא? אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו לG5 - הגירסא החדשה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468 כמו שאתם רואים כאן, באייבורי הגירסא הזאתי עולה 170 שקל עכשיו זה נראה לי מאוד זול יחסית לעכבר הזה, כי כשהסתכלתי בzap - ועל החנויות האמינות שעליהם אני סומך ומכיר, והמחירים נעו בין 300-400 ש"ח, אז איך זה שאייבורי מוכרת ב170 שקל? קצת מוזר לי ;\ אז בסה"כ זה מה שרציתי, לשאול האם החברה אמינה, מה גם יש 3 שנים אחריות כך שזה בכלל טוב. עכשיו יש מולה גם את KSP שגם שמה זה נמכר ב180 ש"ח - כמעט אותו מחיר…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת עם פקס משולב לא יותר מידי גדול אמין ואם יש לייזר צבעוני במחיר הזה עדיף (אם יש משו שעונה על הצרכים ביותר זול עדיף השימוש לא מסיבי)
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעוניין במקלדת/עכבר עבור HTPC .... המרחק הוא כ 4 מטר .... חשוב לי מקלדת אמינה כי אני לוקח איתי לחו"ל מישהו אמר לי על Adesso 2.4 GHz RF Wireless Mini Keyboard w/Optical Trackball ... אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ממש חשוב לי לשמוע חוות דעת ממישהו שניסה את העכבר. כולם אומרים שעדיף את da אך לפי דעתי זה רק בגלל שיש עליו את הסמל של razar תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום קניתי G5 הוא מצוין. אך אני רוצה לדעת על איזה DPI מומלץ לשחק במשחקים, זה מהיר לי מידי ואם המשקולות הם דבר חיוני?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת חוטית לשימושים כללים,סטודנטיאליים ומולטימדיה חשוב שתיהיה נוחה עד כמה שניתן אך יחד עם זאת קומפקטית ומעוצבת יפה ובמחיר סביר... תודה!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-