עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MoshikoC,

יש לי עכבר של LOGITECH G5 והעכבר נפל לי והגלגלת שלו נידפקה היא נכנסה בפנים , עדיין אפשר ללחוץ עליה אבל זה מציק וקשה , השאלה שלי זה האם יש דרך לפתוח את העכבר ואם כן איך ומאיפה כי אני לא יודע מאיפה לפתוח אותו .. תודה !

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  2. מה עדיף? http://zap.co.il/model.asp?model_id=16395 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985

3. כלומר שתי משתמשי מחשב שמשותפים במחשב בודד אחד. ???

4. לקחנו לביקורת עכבר מעניין של Cooler Master מדגם MM830, המיועד בעיקר למכורים אל משחקי MOBA ו-MMO מקוונים לכתבה

5. Started by eliyaex,

שתיהיה טובה שקטה ואם אפשר כמה שיותר פיצרים או עיצוב לא גיל כדי שההורים שלי לא יכעסו שאני קונה מקלדת "רגילה"במחיר כזה אם יש משהו דומה לMAD CATZ STRIKE5/7 אז אני מוכן להשקיע אפילו יותר

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  6. אני מניח שהתשובה היא כן, אבל אני מעדיף להיות בטוח. ובכלל, יש יתרון בלקנות את הערכה המקורית של מיקרוסופט או שגם הערכות החלופיות עושות עבודה טובה? ועוד שאלה: ניתן להפעיל גיימפאד אלחוטי שנקנה ללא מתאם למחשב עם המתאם שכבר ברשותי?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by shlomom,

אני חושב לקנות מדפסת - היתה לי קאנון S400 במשך 5 שנים בערך והיא כבר לא ממש מדפיסה. התקציב לא ממש מוגדר אבל כנראה יוגבל לכמה מאות שקלים - כרגע לא בטוח כמה מאות. כתבתי 600 אבל אם יש משהו אדיר עם חריגה קלה אני אעמוד בזה. הרעיון הוא שאני לא רוצה לשלם סתם בשביל משהו שלא צריך, אבל ללא איכפת לי לשלם קצת יותר אם זה כדאי. אני לא בטוח שאני צריך משולבת כי לדעתי סורק זה ממש מיותר (עוד לא מצאתי משהו לסרוק) ולפי מה שהבנתי הפקס בד"כ לא עובד עצמאית (תקנו אותי אם אני טועה). הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד - זולה בהדפסות ודיו זמין וזול יחסית. אם אפשר להדפיס תמונות לפעמים זה נחמד. בד"כ היא תדפיס פה ושם עבודות לב"יס וכל מיני ציורים ודפי צביעה לילדים. אם אפשר גם לקבל מדפסת עם חיבור רשת זה ממש ית…

8. Started by FireofEvil,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הזאת בארץ? (או כל מקלדת אחרת של Razer לצורך העניין)

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by bugosdckh,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה בכדי להכניס חומר למחשב לעריכת וידאו. האם אתם מכירים כרטיס מומלץ? אני רוצה שהאיכות שתכנס למחשב תהייה טובה מאוד. אין לי בעיה עם מחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by MrMale,

היי, אני די חדש פה ואני זקוק לעזרה בבחירת עכבר למחשב שיתאים לצרכים שלי. אני משחק בעיקר במשחקים מגוף ראשון (אז צריך שהוא יתאים לגיימינג) ומשחקי תפקידים (rpg) וקצת גלישה מידי פעם, עכשיו אני לא מבין כלום בעכברים ונמאס לקנות עכברים ב 80 שקלים... אז החלטתי ללכת על משהו איכותי שיחזיק לזמן מה ולא לחצי שנה או שנה טופ. התקציב המקסימלי שלי הוא 300 שקלים, אני מקווה שתמצאו משהו בישבילי ואלי גם תתנו דעה משלכם אם העכבר שאתם ממליצים לי עליו נמצא ברשותכם, מה רע/טוב בו... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by elad76,

רציתי לדעת: 1.הG7 הוא עובד על בטריות נטענות כאלה מרובעות???שמקבלים איתו? 2.הMX1000 טוב גם למשחקים ?והאם אפשר להביא לי חנות טובה עם מחיר טוב עליו? 3.האם שווה לקנות את הG7 כי אני חורש אל משחקים.. 4.האם אתם יכולים להביא לי מחיר נמוך על עכבר טוב של משחקים ולהגיד לי מה ההבדלים בין העכברים?

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by spectra,

שלום כולם, קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו. אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון). אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר). בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט 1- נוחות 2 - איכות הרכבה 3- איכות סאונד 4 - איכות מיקרופון ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה. אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על ה…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by ~The_Sultan~,

אני קונה מחשב למשחקים ומולטימדיה ואני רוצה לקחת את הסט הבא: LOGITECH CORDLESS DESKTOP S 510 שהוא כולל גם שלט שזה פיצ'ר נחמד. מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון איתו?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by spiidx117,

אהלן, עד היום הייתי סגור על ה Driving force GT, אבל עכשיו ראיתי שבעוד 10 דולר יש את ה Fanatec 911 Carrera ה 911 מגיע עם קלאץ וידידת של 6 הילוכים, ועם דוושות יותר טובות. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא הרבה סרטונים או המלצות עליו. רציתי לדעת אם יש בעיות ידועות עם ה911. (מה גם שיש לי ניסיון מעולה עם השירות לקוחות והאחריות של לוג'יטק, ו FANATEC היא חברה קצת קטנה, אז אני חושש טיפה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by eyal,

קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by roc,

שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל6600GT אבל לאחרונה חבר שלי הציע לי לקנות בחנות ממש זולה כרטיס של לידטק 6800 ב1262 זול לא? הנה האתר: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&language=he&osCsid=c5e0293d0a25df0ceca481c0065bb951 בכל מקרה אני צריך גם ספק חדש כמובן הספק שלי כעת החלש מאוד,אני גם לא רוצה חום במחשב!, הם המארז ישפיע משמעותית על קור המחשב? המארז שלי יש בו מקום ל2 מאוררים 80MM אחוריים ומקום ל1 קידמי,התקציב שלי הוא 1550 שקל אם יש לכם עצה אחרת כיצד לקנות אשמח לתשובות..תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

נגיד שקניתי מחשב, ועל הכרטיס מסך היתה לי אחריות של שנה. אחרי שנה וחצי יש בעיה- אני משלם מחיר מלא על הכרטיס?! איך זה הולך בדיוק? :o ???

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  18. או שיש מדריך לקניה מדפסת בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  19. לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by ToMeRv32,

היי, נתקלתי במוצר הזה היום: http://www.ebay.com/itm/PS1-PS2-PSX-to-PC-USB-Controller-Adapter-Converter-/260761331142 מישהו השתמש בדבר כזה אי פעם? זה עובד טוב? זה בעצם משתמש בשלט שמתחבר כמו בשלט XBOX (למשחקים תומכים)?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  21. אני מתכוון לשדרג מספר רכיבים- מעבד,לוח אם, כרטיס מס,כרטיס קול וזכרון המפרט שאני הרכבתי והייתי שמח לקבל המלצות או תיקונים לגביו: מעבד- amd xp1800+ מחיר-790 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD מחיר-580 ש"ח כולל כרטיס קול ורשת זכרון- 128MB DDR2100 כרטיס מסך- Radeon 8500le עדיין מתלבט בין הרקולס לגיגהבייט עקב הפרשי המחיר ??? מחיר- 930-1050 ש"ח סה"כ כ2600 ש"ח מה אתם אומרים??!!

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by elyaz,

אני מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת הנוכחית והוותיקה - digital media pro חשוב לי שיהיו הכפתורים של הווליום (עדיף בצד שמאל) כמו כן חיבור חוטי, ואין צורך ב-RGB אשמח להמלצה תודה

23. שלום מחפש המלצה על גיימפאד אלחוטי שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפאד של ה PS3. תודה והאם מישהו מכיר דרך לחבר את גיימפאד של ה PS3 למחשב באופן אלחוטי ? כי זו היתה יכולה האופציה הכי טובה בשבילי. [יש לי bluetooth dongle, האם השלט מתמשק ל PC דרך BT ועובד טוב?] הבנתי שהחיבור USB של ה SixAxis עובד על מחשב שעזרת דרייבר, מישהו משחק ככה ויכול להמליץ ? (בלי להכנס לדיון האם גיימפאד מומלץ או לא), כל הכפתורים מתפקדים היטב ?

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

בסופו של דבר, בהמלצתכם (פלוס מינוס) קניתי את ה HEC WIN 550 (זאת האופציה שהכי המלצתם שהיתה זמינה בזיגזיג). בקיצור, הגיע מתאם AMD ATXGES כזה שמתחבר ל24 פין ול8 פין ללוח (4 בלוחות הסטנדרטיים). מה זה? אגב, ב-ULTRA-D וחיבורתי ללוח רק את המולקס ולא את החיבור של הפלופי (אמרו לי שמיותר לחבר את הפלופי ללוח במידה ולא משתמשים ב SLI). סבבה? ואיזה בדיקות אפשר להריץ למחשב לבדוק את הספק אם הכל פסדר איתו? סך הכל נראה ממש נחמד, ולדעתי כבר הגיע הזמן להוציא לחפש"ש את ה HEC 300W שליווה אותי שנים (:

• 8 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים