ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
תגידו מאיפה אני יכול להסיג את הדברים הבאים? אני צריך מן חיישן כזה שאני יכול להגדיר אותו לפי תביעת אצבע מסיומת אז הוא פותח את הדלת נגיד אני צריך חיישן לתביעת אצבע שרק הטביעות שאני מגדיר לו אז הוא פותח את הדלת הבנתם? ועוד משהו אני צריך מין סאט כזה של 20 מצלמות אינטרנט שמחוברים במפצל USB ביחד שכולם מתחברים לשרת אחד הבנתם בערך מה אני רוצה? מי שיכול לתת לי איזה מקום לרכוש את זה או שם של משהו שיכול לעזור לי אני יודא לו מאוד תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מדובר בבקר 100ATA ולוח האם הוא 33UDMA ויש לי צורב ימאהה 16*10*40 ו-HD IBM 40GB ATA 100 ובאופן כללי מה משפר כרטיס הפרומיס? תודה
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב לכולם !! אני מחפש מוכר אמין לקניית דיו תואם איכותי וזול למדפסת BROTHER גם ב EBAY או אליאקספרס אם זה משמעותי דגם הדיו: LC225XL + LC227XLBK BROTHER מחיר הכי זול בארץ: http://www.i-needyo.co.il/ProductInf...Id=3535&catId= מחפש לראות עד כמה ההפרש משמעותי. שבוע טוב ותודה מראש לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב אז ניגש לעניין , החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט די הרבה . ההתלבטות היא בעיקר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ועוד כמה דברים קטנים . יש לי חוסר ידע רציני בקשר לסוגים ולביצועים שכל רכיב מספק . המטרה שאני קונה את המחשב היא למטרת משחקים ולהקמת רשת ביתית קטנה וגם שהמחשב יספיק לי לתקופה הקרובה , ואני לא אצטרך לשדרג אותו בעתיד הקרוב . יש לי עוד מחשב - P3 550 . אני ממש לא יודע איזה כ. מסך לקנות מאחר ויש הרבה סוגים . ורציתי לדעת אם שווה להשקיע ב ג'יפורס 3 (אני חושב קדימה מאחר והמשחקים החדשים בקרוב יתחילו לנצל את העוצמה של הכרטיס הזה ) או ללכת על ג'יפורס 2 הכי חזק שיש כיום , מתוך חשיבה שזה אמור להספיק לשנה הקרובה . בקשר למעבד אני הולך על AMD אבל אין לי מושג איזה סוג עדיף ומה המ…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכמויות מסיביות של הדפסות לדוגמא 1000 פליירים בשבוע פוסטרים עשרות תמונות בגדלים שונים בשבוע עשרות הדפסות מסמכים יום יומיות מדובר בצורך פרנסתי, לכן אין לי בעיה לשקיע סכום גבוה ככל שצריך ע"מ לקבל חיסכון לטווח הארוך, בית דפוס לצערי הוא פיתרון שאינו על הפרק מהסיבה שלפעמים יהיה צורך לצלם ולהדפיס את התמונה באופן מיידי או וואטאבר אני מודע לעובדה שיכול להיות שהפתרון הזה יהיה יקר יותר מאשר בית דפוס אבל אין לי ברירה תודה מראש לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי במחשב של 480W. המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה כנראה בגלל שהספק לא עומד בעומס (שללתי אפשרות של וירוס וכדומה... בנוסף, המחשב שלי די עמוס: מעב דפנטיום 4B, לוח אם שמחובר אליו 3 כרטיסי PCI מופעלים, 3 כוננים אופטיים, הארד דיסק, פלופי ו2 מאוררים, בקיצור, מחשב שדורש הרבה אנרגייה). האם זה הגיוני שהספק פשוט לא עומד בזה? כמה W הוא באמת מספק? אם זו הסיבה אני כנראה אקנה ספק חדש ואולי איזה מארז חדש...
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שניהם צריכים להיות זולים פשוטים ושימושים מספר ההרחבות ליואסבי- עדיף ל-4 או 6, משהו קומפקטי ופרקטי, ולא גדול שולחני עם אורות צבעוניים ומנגינה של הבא נגילה כל פעם שמחברים התקן. צריך להיות זמין בארץ בטווח מחירים של 100-400 שקל. (usb 1.0) העכבר צריך להיות קטן ונוח לאחיזה (לא חובה אורגינמי- פשוט נוח) ומאריך ימים למרות הצטברות לכלוך (אין בעיה לנקות אותו על בסיס קבוע). טווח המחירים לעכבר הוא שוב בין 100-400 שקלים חדשים. שוב- דגש על מחיר זול עקב צמצום אדיר בהזרמת מזומנים פוטנציאלים. ואגב אם מישהו מכיר עכבר של נייד קטן ופרקטי אבל נוח לאחיזה- גם זה מעולה מבחינתי. הגודל לא קובע- ברוב המקרים.. תודה מראש- אביעד פארן.
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אז, ככה - אני מקבל מחשב חדש - מפרט מימין - ורציתי להחליף את הסט הבסיסי של מיקרוסופט האלחוטי שיש לי מעוניין בסט אלחוטי - ורק של מותג משמע מיקרוסופט/לוג'יטק אפשרי גם לא אלחוטי אם ממש טוב, פשוט די התרגלתי לאלחוטי וזה נחמד משחק במחשב וגם עובד איתו - תמונות וידאו סרטים אינטרנט אופיס וכו' לכן ה- G7 נראה לי לא מתאים עם משחקי הבטריות - פעם בשלושה ארבעה חודשים זה בסדר - לא פעמיים ביום חשוב עכבר לייזר - המשטח שאני עובד איתו קצת משקף וזה מפריע לאופטי נראה לי גם בזבוז לקחת סט מקלדת+עכבר ועוד עכבר ולזרוק את העכבר שעם הסט במקרה כזה אשאר עם הסט שלי ואקנה עכבר בנפרד ראיתי באתר של לוג'יטק את ה MX3200 אבל בארץ אני רואה רק את ה 3000 והמקלדת שלו מכוערת פחד באתר של מיקרוסופט יש את הסט של ה- 8…
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש משרדי. ראיתי שיש הרבה חברות והרבה דגמים. אנחנו מדפיסים בין 20 ל30 דפים ביום ולפעמים גם מדבקות. לקחתי כמה הצעות מחיר: 1. OKI C3600n מגיעה עם טיונרים ל500 דפים. דיו שחור עולה 220 וצבעוני 320. המחיר שלה הוא 1020 ש"ח. המחירים לא כוללים מע"מ. 2.לקסמרק C544 מגיעה עם טיונרים ל2000 דפים. טיונר שחור עולה 300 ש"ח וצבעוני 360 ש"ח. המחיר שלה הוא 1490. המחירים לא כוללים מע"מ. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
נגיד שקניתי מחשב, ועל הכרטיס מסך היתה לי אחריות של שנה. אחרי שנה וחצי יש בעיה- אני משלם מחיר מלא על הכרטיס?! איך זה הולך בדיוק? :o ???
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כמובן שצריך לשחקים בעיקר ושתהיה נוחה עכשיו האם G15 סתם מקושט ולכן עולה יותר יקר או שהיא באמת טובה דרך אגב את WAVE עולה 190 ו G15 עולה 400 או שעדיף משהו אחר עכבר דרך אגב אני לוקח G9 תקציב 400 שקל
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
עוד לא עניתם לי איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ולצפייה ב-DVD? אני מתלבט בין: GeForce 2 Titanium 32Mb + TV לבין Hercules 3D Prophet 4500 32TV Kyro II + tv out נו אז מה אתם אומרים??? נ.ב - בבקשה אבל בבקשה אחראי הפורום, אל תנעלו לי את השאלה, מכיוון שזה ממש דחוף לי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
יש מצלמה באיכות סבירה במחיר הזה? אני לא מעוניין במשהו עם איכות פיצוץ אבל משהו סביר לוידאו צ'טים ושלא יראו כהה ומגעיל...
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, נתקלתי במוצר הזה היום: http://www.ebay.com/itm/PS1-PS2-PSX-to-PC-USB-Controller-Adapter-Converter-/260761331142 מישהו השתמש בדבר כזה אי פעם? זה עובד טוב? זה בעצם משתמש בשלט שמתחבר כמו בשלט XBOX (למשחקים תומכים)?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
מדובר על כמה ג'יגות, כך שמייל או D.O.K לא באים בחשבון.
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני מחכה כבר חודש מאז שראיתי אותו למכירה בארה"ב ועדיין לא הגיע לכאן מה יהיה ? אני צריך לקנות אותו לאיזה בחור שאני מלמד מחשבים והוא עוד מעט עוזב את הארץ
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
Epson - Stylus Color C20UX - A4 - 720X720dpi - 6ppm - WIN 98/ME/2000 - USB איך הביצועים שלה?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה בכדי להכניס חומר למחשב לעריכת וידאו. האם אתם מכירים כרטיס מומלץ? אני רוצה שהאיכות שתכנס למחשב תהייה טובה מאוד. אין לי בעיה עם מחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הקיטריונים שצריך להסתכל עליהם שקונים מצלמה דיגיטלית ומה בדיוק משמעותם. אני מתכנן לקנות זוג מצלמות אחת בתקציב500$-1500$ והשניה עד 300$ בקירוב. אם אפשר גם דגמים של מצלמות שאתם ממליצים עליהם מניסיון או קישור להשוואה בין מצלמות או איםה ניתן לקנות. בתודה, אני עם התוכי Jim
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי את העכבר G400 של לוגיטק שקניתי לפני חודש בערך מ- TMS. בכמה ימים האחרונים יש תופעה מעצבנת כזו שאני גולל את הגלגלת למעלה ולמטה נגיד באתרים, מידי פעם יש קפיצה לכיוון ההפוך אליו אני מגלגל. ז"א נגיד אני גולל למעלה ברציפות, פתאום יש גלילה של שלב אחד מטה וזה נראה על המסך כמו קפיצה כזו. ולהפך למטה. האם זה תקין? שווה לממש אחריות בשביל זה...זה די מציק, אבל יכול להיות שככה זה בדגם הזה? חוץ מיזה העכבר ממש טוב.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-