ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
ההתלבטות שלי היא בין שני עכברים של A4TECH הראשון הוא X-750F והשני הוא X-718 .הראשון לייזר 2500DPI והשני אופטי 2000 DPI. שניהם לא אלחוטיים.אשמח לקבל חוות דעת ותודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש המלצות למקלדת + עכבר מיועדים לשימוש גנרי: משרדי, תכנות, קז'ואל משחקים. אחלוטי או לא - לא משנה בכלל. דרישה: מקלדת מלאה, נוחות חשובה, ושתהיה מרווחת מאוד (נגיד לא כמו לפטופ שהיא יחסית מצומצמת). עכבר - שיהיה גדול מהממוצע (פיזי). תודה חברים.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי עכבר עכבר LogiTech MX1000 ושמתי לב שבשימוש על השולחן הוא משאיר סימנים וכתמים שחורים/לבנים. ראיתי שיש המון סוגים של פאדים שמיועדים לסוגים שונים על עכברים. בעיקרון אני צריך רק פאד כדי שיפריד בינהם, על מה מומלץ במקרה הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מספר חודשים סט מקלדת ועכבר אלחוטי של לוג'יטיק מדגם MK260. לצערי אני ממש לא מרוצה - אין נוריות חיווי במקלדת, העכבר קטן ובלתי נוח בעליל (במיוחד לבעלי ידיים גדולות), הסוללות של העכבר נגמרות מהר יחסית. ראיתי עכשיו את מבצע מוצר שני ב-80% בבאג לכבוד ה-Black Friday וחשבתי לקנות סט אלחוטי איכותי הכולל מעמד הטענה לעכבר. אשמח לקבל המלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לשימוש יומיומי, לא לגיימרים). תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של JVC מדגם GR-DVL910A ויש לי במחשב את החיבור 1394 (Firewire שאיתו מחברים מצלמות דיגיטליות) כמו שאני יודע אמור להיות לי דריבר למצמה אבל אין לי אותו ואני גם לא מוצא אותו באינטרנט אין לי בעיה עם הכבל או עם החיבור כי ניסתי אותם על מצלמה אחרת וזה עובד מצויין מי שיוכל לעזור לי או למצוא דרייבר או בעזרה איך לחבר את המצלמה בדרך אחרת אני יודה לו מאוד כי אני כבר נואש תודה מראש למי שרוצה לדעת החיבור Firewire שלי נמצא על הלוח אם מובנה הלוח אם הוא P4S8X של ASUS ויש לי גם חיבור על הכרטיס קול מדם AUDIGY 2 Platinum EX של CREATIVE אני ממש הודה למי שיוכל לעזור לי אני נואש עד מאוד
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000?? 2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איזה מצלמת אינטרנט יש בשוק טובה ולא יקרה בעלת איכות תמונה טובה ואיך אפשר לדבר עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש במצלמות האינטרנט מיקרופון והאים אפשר להשתמש במצלמת אינטרנט ללא חיבור לאינטרנט תודה מראש מאיר
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה מאוד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
תבנו לי תצורות מחשב עם כרטיס מסך טוב לא על הלוח, שיהיה זול וטוב. כתבו מחיר משוער.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם, הפעם זה uboxing למקלדת challenger ultimate של חברת Tt esports by thermaltake, הצ'אנל מכיל עוד מספרי סרטונים review אתם מוזמנים לצפות בכולם... תהנו
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי שימוש: מוזיקה הערות: כרוכב אופניים אני צריך אוזניות אטומות ככל האפשר, למניעת קולות רוח. תקציב: עד 200 ש"ח. האם Sennheiser CX 300 מומלצות ועונות על הדרישות שלי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
נגיד שקניתי מחשב, ועל הכרטיס מסך היתה לי אחריות של שנה. אחרי שנה וחצי יש בעיה- אני משלם מחיר מלא על הכרטיס?! איך זה הולך בדיוק? :o ???
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב. קניתי מחשב חדש. פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות... נתחיל עם האוזניות - בעיות - *שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב. *בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים. *בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האד…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחרונה, יש מקשים במקלדת שלא מגיבים ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא פועלים. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, נתקלתי במוצר הזה היום: http://www.ebay.com/itm/PS1-PS2-PSX-to-PC-USB-Controller-Adapter-Converter-/260761331142 מישהו השתמש בדבר כזה אי פעם? זה עובד טוב? זה בעצם משתמש בשלט שמתחבר כמו בשלט XBOX (למשחקים תומכים)?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על גיימפאד אלחוטי שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפאד של ה PS3. תודה והאם מישהו מכיר דרך לחבר את גיימפאד של ה PS3 למחשב באופן אלחוטי ? כי זו היתה יכולה האופציה הכי טובה בשבילי. [יש לי bluetooth dongle, האם השלט מתמשק ל PC דרך BT ועובד טוב?] הבנתי שהחיבור USB של ה SixAxis עובד על מחשב שעזרת דרייבר, מישהו משחק ככה ויכול להמליץ ? (בלי להכנס לדיון האם גיימפאד מומלץ או לא), כל הכפתורים מתפקדים היטב ?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט איכותית והוא מעוניין לדעת מאיפה ובכמה לקנות.. התקציב לא מוגבל, אבל עדיף שהמחיר לא יהיה מוגזם מדיי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק חדש אחרי שנהרס לי מה שהיה לי ויש לי עד 500 ש"ח (אם בשביל אל פסק ממש טוב צריך להוסיף עוד 50 שקל ככה אין לי בעיה להוסיף גם את זה) אני ממש לא מבין בזה ככה שהנה הלינק לאל פסקים מזאפ פשוט תגידו לי איזה הכי כדאי לי http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-UPS תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-