ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!! כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals". אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר. איפה אני משיג אחד??? תודה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז הזמנתי את ה HTPC החדש שלי היום עכשיו אני מתחיל לחשוב איך בעצם שולטים עליו מרחוק: האם חייבים מקלדת ועכבר אלחוטיים? אם לא, מה האלטרנטיבה? אם כן, אשמח להמלצה? בעיקרון את מרבית הדברים אני יכול לעשות גם דרך RDP, לא? כמובן גם צריך שלט - אני מאוד אשמח גם להמלצה פה. אני מתכנן להשתמש ב xbmc לצפייה.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי חשבתי עד לא מזמן על ה- G700 של לוגיטק אך ירדתי מזה מפאת המחיר. מחפש עכבר גיימינג אלחוטי(זה די חשוב שיהיה אלחוטי) נוח לעבודה ממושכת, מדויק, עם כפתורים הניתנים לקינפוג. מרבה לשחק ב- BATTLEFIELD 4. אגב, שלא ייזייף באלחוטי. תודה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מדבר על CQ199C ועל CH350C (זה הנספר דגם שלהם) שתיהן באותו מחיר, קראתי את המפרט שלהן באתר של HP והוא זהה אז מה ההבדל ביניהן? למה לאחת קוראים HP Deskjet 2050A ולשניה קוראים HP Deskjet 2050 ?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה לאוזניות ON EAR (כלומר, קשת). שני דברים שצריכים להיות: 1. האוזניות עצמן צריכות להיות מרופדות (כמו RAZER carcharias וכדומה) ולא מעור (כמו 90% מהאוזניות בשוק), כי הן יהיו על האוזניים שעות ארוכות והן חייבות להיות נוחות מאוד. 2. זמינות איפשהו באיזור ירושלים (אפשר להתרחק טיפה, אבל לא מאילת או משהו בסגנון). אולי יהיה לחלק מכם מצחיק לשמוע - אבל השימוש העיקרי של האוזניות לא יהיה למוזיקה, אלא לשמיעה של רדיו. תקציב 700+- תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני לא קונה מיד אבל רוצה לדעת מה כדאי. חשוב ספק טוב (יש במחשב את'לון 2500 וריידאון 9600 וכשמשחקים הוא עושה ריסט כנראה מהחום הכללי. טמפ' גבוהות במארז) וקירור טוב ושקט. זה הכל...
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר . בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... ) אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי .. אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים : ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240 ?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290 80?HEC 425W (True Watts)? -> 2 המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים. בעיקרון קניתי את …
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
משום מה הלחצן הימני שעל העכבר לא עובד טוב (שאני לוחץ עליו זה לא חלק כאילו נתקע משהו מתחת ללחצן וזה מפריע ) האם האחראיות שיש לעכבר שלי (3 שנים) כוללת החלפה של בעיה כזאת ? (החלפה של המקש הימני או מה שזה לא יהיה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי ממיר שבאמצעותו ניתן להעביר סרטים מקלטות וידאו (דרך הוידאו) למחשב. הוא נקרא: Super Digital Video מסדרת VIVID. התקנתי את הדרייבר למחשב ובנוסף את התוכנה שבאמצעותה ניתן לבצע את ההמרה. הכל נראה תקין. כאשר אני מקליט ישנה תמונה וההקלטה תקינה, הבעייה היא....שאין קול! מן הסתם, הבעייה טמונה באחת מ2 האפשרויות: הגדרות או חיבורים. הגדרות: ייתכן ולא הגדרתי נכון את מקור השמע ולכן לא שומעים קול בהקלטה. אלו ההגדרות: הגדרתי שאת הvideo התוכנה תקבל מcomposite (שזה החיבור= RCA ="בננות") ואכן המחשב מזהה את הוידאו. לגבי הגדרת הaudio יש באפשרותי בחירה בין USB 2.0 שזוהי נקודת החיבור בין הממיר למחשב למחשב לבין C-Media שזה הכרטיס קול שלי שאליו מחוברת לי המערכת סטריאו שדרכה אני ש…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז, ככה - אני מקבל מחשב חדש - מפרט מימין - ורציתי להחליף את הסט הבסיסי של מיקרוסופט האלחוטי שיש לי מעוניין בסט אלחוטי - ורק של מותג משמע מיקרוסופט/לוג'יטק אפשרי גם לא אלחוטי אם ממש טוב, פשוט די התרגלתי לאלחוטי וזה נחמד משחק במחשב וגם עובד איתו - תמונות וידאו סרטים אינטרנט אופיס וכו' לכן ה- G7 נראה לי לא מתאים עם משחקי הבטריות - פעם בשלושה ארבעה חודשים זה בסדר - לא פעמיים ביום חשוב עכבר לייזר - המשטח שאני עובד איתו קצת משקף וזה מפריע לאופטי נראה לי גם בזבוז לקחת סט מקלדת+עכבר ועוד עכבר ולזרוק את העכבר שעם הסט במקרה כזה אשאר עם הסט שלי ואקנה עכבר בנפרד ראיתי באתר של לוג'יטק את ה MX3200 אבל בארץ אני רואה רק את ה 3000 והמקלדת שלו מכוערת פחד באתר של מיקרוסופט יש את הסט של ה- 8…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני מרבה לשחק ב Q3A ואני לא מרוצה מעכבר שיש לי מכירים עכבר אמין וטוב למשחקים כאלו שצורכים דיוק עד 100 שח ? זה עולה 70 שקל וכתוב שזה בשביל GAMERS http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי המחשב הנייד בדרכו אלי ועכשיו אני מחפש עכבר BT. האם כדאי לקנות עכבר BT או עכבר אלחוטי? לא דרוש עכבר המיועד למשחקים. אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני מחפש UPS זול טוב ואמין שאני אומר זול אני מתכוון עד 400 ש"ח אני מחפש משהו למחשב ביתי רגיל ופשוט אני מעוניין מספק בגלל שכל יום שאני מגיע הביתה אני רואה את המחשב מכובה ואני מבין כבר מה קרה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי המלצה על הנדון - בצור סורק "מקצועי" (פידר-לא צעצוע, יכולת לסרוק שקופיות). מכירים? מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
חשבתי כעכבר את ה-G7 האם הוא עכבר טוב ומגיע ברמתו ל-G5? השאלה של המקלדת היא לא ברור כי אני לא יודע אם אפשר לקנות מקלדת שלא בסט עם עכבר? אני חוזר אני מחפש עכבר ומקלדת (העדפה לאלחוטיים) לגיימרים.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הורדתי את הדרעעברים החדשים של ASUS ה 23.11 (ממה שפורסם בחדשות האתר לפני כשבועיים) ויש לי בעייה , הוא לוקח בתור DEFAULT תדר רענון של 60HZ בגרסה הקודמת של ASUS שהיית לי ה 6.31 היתה אפשרוץ לכוון לכל רזולוציה תדר רענון DEFAULT , מה שמאוד חסר בגרסה החדשה. אם למישהו יש מושג Let Me KNow
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחכה כבר חודש מאז שראיתי אותו למכירה בארה"ב ועדיין לא הגיע לכאן מה יהיה ? אני צריך לקנות אותו לאיזה בחור שאני מלמד מחשבים והוא עוד מעט עוזב את הארץ
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
וובכן רציתי לשתף אותכם בחוויה שקרתה לי לא מזמן (לפני 4 ימים לערך). מי שמסתובב בפורום בזמן האחרון שם לב שבתור ספקים זולים אני תמיד אמליץ על HEC והפעם- הסיבה. יום אחד, אני מקבל טלפון אחר הצהריים, להלן השיחה: אני: הלווו (עייף קצת אחרי התעוררות פתאומית : ) אבי, השותף של אבא: שומע, הייתה איזה קפיצת מתח במשרד. אני צריך את הסיסמה של המחשב השחור (הכינוי לדיורון 1.3 החדש שהזמנתי להם) אני: הסיסמה *** (טוב נו מה רציתם לקבל אותה?!). אבי:תודה עובד. אני:אתה יודע למה זה קרה כן? אבי: לא ממש.... אני: הספק הפעיל פיוז הגנה להגן על החלקים של המחשב משריפה. אבי: וואלה? אחלה... טוב ממשיכים לעבוד, ביי אני: ביי קיצור, הזמן שכל שאר העגלות (שני p1, שני סלרונים פנטיום2, פנטיום 3 תחנה ופ…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1001867867&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה מאוד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת משולבת למשרד, היא צריכה להיות אמינה חסכונית בצבע ועמידה השימוש הוא בעיקר חשבוניות בערך 450 דפים בחודש ושליחת וקבלת פקסים לא צריכה להיות אלחוטית מתוחכמת או צבעונית מה עדיף לי דיו או לייזר שחור לבן עד 1200 שקל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-