עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. (נא להתייחס לדיון זה ללא קשר לריבים ישנים) ג'יפורס טי200 רגיל עולה בארצנו 1200 ש"ח בערך ג'יפורס של MSI עולה כיום כבר 950 ש"ח למרות שMSI היא לא החברה הכי טובה כשיש הרקולס וGAINWARD האם ההפרש שווה 250 ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by vered,

שאלה שתמיד רציתי לשאול, כרטיסי מסך, חוץ משהם אמורים להראות לנו דברים על המסך, יש להם יציאות שונות ומשונות, מה היציאות שקיימות? מה עוד אפשר לעשות עם המסך? ולמשל ה-TV OUT מאפשר לנו לראות טלוזיה, אבל איפוא, דרך מסך המחשב? רואים טוב בכלל? זו אותה רזולוציה כמו בטלוזיה בסלון שלנו? אשמח לתשובה/תשובות מפורטות, הנושא מעניין אותי מאוד. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Dr-XP,

תצביעו עכשיו ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by X-IntoXicaTeD-X,

שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי חלק, משחקים כמו EverQuest ומשחקים כבדים אחרים. עכשיו אני לא הכי מתמצא בדגמים וחברות של כרטיסי מסך ורציתי לשאול את הצעתכם. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא יקר מידי ושיהיה טוב. תודה. IntoXicaTeD

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by nutty,

אחרי שקראתי את הכתבה על כרטיסי מסך (חלק נרחב לפחות) גיליתי שעל פי הנתונים הטכניים: הradeon 8500 זהה ל-geforce 4 ti-4400, וש-radeon 8500LE יותר טוב מgeforce 4 ti-4200. בנוסף אמרתם כי לא היה חידוש טכנולוגי בגי'פורס 4 ו-nvidia אפילו בפיגור לעומת ATI מבחינה טכנולוגית. לפי זה ניתן להבין כי עדיף לקנות radeon 8500\8500LE!!!

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

הרגע ראיתי שיש אותם בחנות מסוימת, W00t! אבל הם תופסים הרבה מזמן עבודה של המעבד לא?

7. Started by משה...,

היה פירסום לפני תקופה שיש מיקרו של טרה בית ורציתי לשאול אם יש למישהו מושג איפוה קונים ומה המחיר

8. Started by sharon669,

יש לי עכבר לוגיטק לייזר (די חדש) בגלל שהשתמשתי ללא משטח עכבר הכריות פלסטיק שיש למטה נשחקו (משטחי ההחלקה הקטנים מהפלסטיק) האם ניתן לרכוש רק את הכריות לעכבר? תודה!!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by nemesisx2,

הי, רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג כריות חדשות עבור האוזניות roccat kave? יש לי את האוזניות האלה מעל 3 שנים ולאחרונה העור של הכריות התחיל להתפורר. ניסיתי לחפש בgoogle אם מוכרים איפשהו כריות חדשות ולא מצאתי ולכן אני שואל אתכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by SeaMonster,

אני מחפש את המוצר הבא בארץ: http://www.ebay.com/itm/NEW-1-1-Mouse-Keyboard-Soft-Tender-Gel-Wrist-Rest-Pad-Comfort-Cushion-WP-03-/260888574006?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3018091122399680681%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D260888574006%26 מישהו מקיר חנות בארץ שמוכרת דברים דומים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. קודם כל הבהרה: אין פה שום קשר לבעלי החנויות שמסתובבים באתר. OK בואו נגיד שקניתי מחשב: איך אני יכול לוודא שמוכר לדוגמא, לא כרטיס מסך בקופסא של ג'יפורס4 ושם בתוכו ג'יפורס3, או ג'יפורס4 חלש יותר. אותו הדבר לגבי המעבד: האם רשום על הקופסא NORTHWOOD? אם לא, איך אני אמור לזהות שהוא NW ולא ווילאמט?לעשות לו OC ולראות אם הוא מתקלקל? אותו הדבר לגבי הזכרונות, הכרטיסי קול וכל הדברים שבאים במחשב. אם יש לכם תוכנות שמראות את המפרט המדוייק של המחשב, שאני אוכל להריץ בחנות ממש אחרי שהוא סיים להרכיב, תנו לינקים, וחוץ מזה, כתבו את דעתכם

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת משולבת פקס משולב של HP. היום נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה כשניסיתי לשלוח פקס לעסק מסוים. שלחתי לעסק פקס והוא מקבל ממני דף ריק,רק עם השם שלי שחתום מראש בכל הפקסים שאני שולח. חשוב לציין שלאחר שהתגלתה הבעיה,ניסיתי לשלוח לעוד שני מקומות פקסים וגם הם קיבלו את הפקס,אך יצאו דפים ריקים. יש לציין שניסיתי לשלוח פקס גם עם סתם דף ריק שרשמתי שם כמה מילים וגם עם קובץ PDF מתוך המחשב,ככה שהבעיה היא לא בדף ששמתי הפוך או בבעיה אחרת. כיביתי את המדפסת המשולבת והדלקתי אך הבעיה נותרה בעינה. יש לציין שאם שולחים לי פקס,אני מקבל אותו במלואו...ז"א שאני לא מקבל דף ריק. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. אני מעונין לדעת מה שם הכבל שמחבר בין הטלויזיה לכרטיס מסך.. את השם הטכני... אני רוצה את זה די בדחיפות אני רוצה ליראות היום סרט מהמחשב לטלויזיה ... אז תענו בבקשה... :-X

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by SpEcToR,

צריך לחבר את שני החיבורים? או רק את החיבור המיוחד של SATA

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  15. יש לי מדפסת ביתית של HP, היא מדפיסה כתב מטושטש וקטוע, וזאת לאחר שפעלתי לפי הוראות היצרן, לדעתכם ומניסיונכם, האם כדאי להשקיע ונלסות לתקן?

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by jackhammer,

סליחה על האי קשירות פשוט אני לא יודע לאיפה זה שייך לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים בפורמט DIVX (מחובר לטלויזיה כמובן) יש לי כמה סרטונים קצרים ששלחו לי (בפורמט DIVX) ולכל סרטון הכנתי כתובית (איזה עבודה שחורה :bash:) איך אני צריך לצרוב את הדיוידי בשביל שיראו את הסרטונים עם הכתוביות? אני רוצה שתהיה לי בחירה בין עם כתוביות לבלי כתוביות אני ממש אודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by DisinfectedDuck,

יש לי מדפסת STYLUS COLOR 740 של EPSON. בזמן האחרון היא התחילה להדפיס עם מלא מריחות וכתמים ואפשר לראות שהיא מלוכלכת מבפנים. רציתי לדעת אם למישהו פה הייתה את אותה בעייה, לאן אפשר לקחת אותה שינקו אותה כמו שצריך מבפנים וכמה זה יעלה? (אולי כבר עדיף לקנות חדשה??) תודה!

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  18. שלום קניתי לפני כחודש מסך LCD של סמסונג, 703B יש מן כתמים כאלה כל המסך זה מתחיל להפריע לי, אם איזה חומר כדאי לנקות? ומה בערך העלות של זה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by A_D,

בפוסט שלך כתבתה שהזמנתה מחול את המארז P160 של ANTEC הייתי רוצה לקנות את ה P180 מחול הייתי רוצה לדעת איך יבאתה אותו לארצ העם משלמים מס או משהוא כזה וכמה זה עלה לך כל העסק?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by ymca,

היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

בלינק הזה אפשר לראות מי הוא: http://www.abit.com.tw/eng/buy/list.htm#18 מה מונע מהיבואן להביא לוחות בקצב סדיר, מה הוא לא חושב שהוא ירוויח מזה ? ברגע שאביט יגיעו לארץ ASUS יהיו בשפל. מה בדיוק מונע ממנו להביא לוחות _נורמלים_ שלהם ולכל החנויות ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום , היום קיבלתי עכבר INTELLIMOUSE EXPLORER 4.0 יש לציין שזה בחינם, אבא שלי הזמין מספקית כלשהיא שלוש מערכות הפעלה וקיבל אותו חינם... הוא יכול למכור אותו או להשאיר אותו לי... הדילמה היא: להשאר איתו וזה יהייה העכבר הקבוע... לחכות קצת עם העכבר המקולקל שלי(ERGO525 עם גלגלת שבורה) ואז לקנות G9 השאלה היא: האם הגרסא הזו מדוייקת כמו 1.1A? וטובה לגיימינג? לפי כמה בדיקות שעשיתי, המנוע מאוד מאוד מדוייק ורגיש,והרבה יותר דיוק מהקודם...והוא ממש נוח... מה אתם אומרים, להשאר איתו? ואל תציעו לי RAZER למיניהם כי אבא שלי מזמין לי את זה כדילר מספקים ואין לו כל ספק שמוכר RAZER...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לאחרונה קניתי מקלדת מכנית עם Cherry red , אהבתי מאוד את המקלדת אבל לא את המקשים , האדומים יותר מידי רכים ואני עושה מלא מלא שגיאות וmiss clicks , ניסיתי להתרגל אבל זה פשוט לא זה , אני שוקל להחליף את המקלדת במקלדת מכנית אחרת , מקשים חומים נשמעים לי כמו רעיון טוב כי יש יותר התנגדות ויותר קליק , אילו אופציות יש לי למקלדת מכנית טובה ולא במחיר שחיטה? (אהמ אהמ אייבורי)

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by 6kwar,

שלום אני רואה דבר כזה usb 2.0 ו USB 1.1 למה הכוונה מה זה נותן לי שזה 1.1 או 2.0 אם יש לי 1.1 מה אני משדרג אותו ל2.0 לא הבנתי אז מי שיכול להסביר לי את זה בבקשה

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים