ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך עדיף (במחיר די דומה): Samsung 931BF LG 1970HR תודה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לגבי הסמסונג 17 אינטש הדגם הוא 740n והאסר הוא 1917al אינטש19 הסמסונג עולה 1000 והאסר עולה 1200 מה כדאי האם החברה חשובה א שעדיף מסך יותר גדול? בבקשה צריכה עזרה דחוף כי אני צריכה להודיע למוכר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום , רכשתי לאחרונה מצלמת וידאו דיגיטלית (PANASONIC NV-GS57 MINI DV) ואני מעוניין להעביר את החומר המצולם למחשב הביתי. היות ואני יודע שהחומר המצולם נשמר בצורה דיגיטלית על הקלטת ותופס נפח רב,אני כנראה צריך לרכוש כרטיס FIREWIRE כדי להעביר את החומר המצולם בקצב מהיר למחשב .(יש גם יציאת USB-2). השאלות שלי הן: 1. מדוע בחלק מהמקומו הכרטיס נקרא גם "כרטיס ללכידת וידאו DV "? האם מדובר בשני כרטיסים שונים? (עד היום חשבתי ש"לכידה" מתבצעת כאשר יש המרה מפורמט אנאלוגי לדיגיטלי) 2.האם התוכנה שמגיע עם חלק מהכרטיסים משמשת כתוכנה/דרייבר לצורך ביצוע ההעברה בפועל או תוכנת עריכה בלבד שאין חובה להשתמש בה? 3.מה פירוש "יציאת DV לעריכת הסרטים במחשב "?האם זה שם נוסף ל "FIREWIRE" או יציאה שונה לגמרי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגבי מדפסת משולבת של canon .. קיבלתי הצעה על המדפסת הבאה canon pixma mp150 ב400 שקלים רציתי לדעת עם היא טובה ועם המחיר הוא זול \יקר יש לי עוד שאלה קטנה במדפסת משולבת ה''דיו'' של הצילום הוא עם הדיו של ההדפסה או שזה בטיונר נפרד? והאם זה עפ אותם דפים של ההדפסה או דפים שונים? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אהלן, קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?] והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה.... -ג'ו
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על עכבר לייזר אלחוטי (רצוי LOGITECH) לשמאליים התלהבתי מאוד מהעכברים Logitech MX Revolution ו- mx1000. זה הסגנון שאני מחפש אבל לצערי שני העכברים המעולים האלו לא מתאימים לשמאליים . יש מצב שיוציאו גירסה לעכברים אלה לשמאליים? מה לעשות שייצרני עכברי המחשב מקפחים אותנו....אך אולי תפריחו לי את השממה ותמליצו לי בכל זאת על עכבר לייזר אלחוטי (בלי סוללות) שמגיע עם תושבת נטענת. בתודה מראש איציק
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח. חשבתי על 3 אפשרויות (ממה שראיתי בפורום): HP6813 קנון Pixma MP530 HP6313 אני מעוניין להשוות מחיר חומרים מתכלים כדי לחשב עלות/תועלת לטווח ארוך - היכן אפשר לברר פרטים אלו? אם יש המלצות נוספות - אשמח לקבלן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת הכוללת גם פקס התקציב שלי עד 1500 ש"ח (אפשרות לגלוש ל-2000 ש"ח אם המוצר ממש ממש שווה את זה) תכונות שחשובות לי: 1."סוס עבודה". לא מכשיר שמתקלקל כל יומיים 2.פשוט וקל לתפעול, כולל פעולות כגון החלפת דיו 3.איכות הדפסה וסריקה ברזולוציה גבוהה מאוד, כולל הדפסת תמונות 4.אפשרות סריקת דפים גם מתוך ספר או חוברת 5.משלוח פקסים עצמאי, ללא תלות במחשב ההתלבטות שלי כוללת את הדגמים C6183 או 6313 או דגם אחר של HP ואולי בכלל כדאי לשקול חברה אחרת כמו BROTHER (דרך אגב יש ל-HP סדרות של OfficeJet ו-Photosmart ,מה ההבדל בינהם?) האמת היא שיש לי ניסיון קצת מר עם HP .היה לי מדפסת מסדרת 690C שעשתה די הרבה בעיות, בעיקר בכך שהרבה פעמים היא משכה פנימה מספר רב של ד…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ... רציתי לדעת מה דעתכם על המקלדת של לוג'יטק שבקישור הבא:: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3850 והאם אתם ממליצים על אחת אחרת בתקציב של עד 90 ש"ח??? תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית, אבל לא בסט. מסתבר שאין דבר כזה בארץ, מבקש עזרה!!! תודה, דור לוי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש ג'ויסטיק (ולא gamepad) כמו שהיו פעם לאטארי או קומודור. כזה עם 2-4 כפתורים וידית נורמלית למשחק (לא כמו בג'ויסטיקים לסימולטורים). אשמח להלצה. תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת : אני מחפש מישהו אשר יש לו את העכבר הנ"ל, כי יש לי ולעוד מישהו מהאתר כמה דברים שאנחנו לא כל כך סגורים עליהם הדבר העיקרי הוא, האם העברת הDPI ON THE FLY מוגבלת ל400 800 1800 ו2000 DPI, או שניתן לכוונן את זה כך שזה יחליף לאיזה DPI שאני רוצה [נגיד, 400 600 1200 ו1600, סתם דוגמא] כי הוא קרא שזה נעול, ואני קראתי שזה פתוח לשינוי לפי צרכי המשתמש, כל זמן שזה בין 400 ל 2000 DPI... זה בערך השאלה העיקרית, אה והשאלה השניה שלי, איזה שימושים עיקריים יש ללחצן האגודל במשחקים? [ז"א, לאיזה שימוש אתם הגדרתם אותו] תודה מראש לכל מי שעוזר, ומצטער עם הכותרת לא הכי אינפורמטיבית מבחינת מה יהיו השאלות בתוך ההודעה, אבל כתוב בה בדיוק מה אני מחפש - בעלים של העכבר הנ"ל.. -ג'ו
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה עכבר יותר טוב? ה-mx518 של logitech, או העכבר הבא של samsung: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=793&scat=201&tcat= אני מניח שה-mx518 טוב יותר, אבל כתוב שלעכבר שלsamsung יש 6400frames/sec ול-mx518 יש רק 5.8 אם אני לא טועה... עריכה: תסתכלו על ההודעה החמישית ( שהיא שלי ) בבקשה ותעזרו לי... תודה מראש, יובל
-
- 48 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
צריך פד נוח לעכבר עד 70 ש"ח. שלא ישחוק לי את העכבר. ושהעכבר ינוע בדיוק יותר. וגם שיהיה נוח ליד שלי.
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום! לפני שנה וחצי, באוגוסט 05', קניתי Logitech MX518. עכבר מצוין, הכל עבד יופי עד לפני כמה ימים. הכפתור השמאלי בעכבר התחיל לעשות בעיות - צריך לפעמים ללחוץ עליו חזק כדי שיעבוד וזה לא מוצא חן בעיני, בעיקר כי אני גיימר וחייב תקפוד מושלם מצד הציוד שלי. לפי מה שהבנתי, האחריות היא ל-3 שנים, ושיש גם יבואן בארץ, רק שאני לא יודע מי היבואן, ואיך להגיע אליו. הרי אין מצב שבחנות מחליפים לי אחרי שנתיים, מן הסתם, נכון? אגב, יש עוד דבר שאולי עשוי לעבוד! לפני שבוע בערך חבר שלי קנה את אותו הדגם, אבל מחנות אחרת [אופיס דיפו]. אם אני בא לשם ואומר שהעכבר עושה לי בעיות עם האחריות של חבר שלי [עד שבועיים מיום ה'קניה'], יכולים להחליף לי לגמרי את העכבר? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מסוג logitech mx700 מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי פירמטתי את המחשב היום והתקנתי הכל, הבעיה שהכפתורים במקלדת לא עובדים כמו שצריך.... למי שמכיר, יש את כפתור ה-f-lock והוא לא ממש עובד, לעומת זאת, כפתור ה-Mute בעצם הפך להיות ה-f-lock שאני ממש לא מבין איך כי זה לא אחד הכפתורים שאפשר לשנות, אלא מותקן ככה.... יש הצעות? יש כמובן עוד כפתורים שלא עובדים...... פחות או יותר כל הכפתורים שכשורים לסאונד למניהם עושים משהו אחר בכלל...... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
למה לא מביאים לישראל את המקלדות המגניבות של ZIPPY הם הכי טובות בעולם וגם מאירות וגם רכות כמו מקשים של נייד http://www.zippy.com.tw/K_PRODUCT_DETAIL.asp?pk_pckrfnbr=1&pk_rfnbr=194&x=12&y=11
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ני מעוניין לקנות עכבר ל-GAMING, וחשבתי לקנות את ה-mx518. עכשיו יש לי את האפשרות לקנות את ה-G7 בערך באותו סכום ( מוזר אהה ), אבל אני לא יודע אם באמת שווה לקחת אותו. אני יודע שהנתונים שלו הרבה יותר גבוהים משל ה-mx518, והוא אחד העכברי גיימינג המובילים שיש, אולם יש איתו כמה בעיות: 1. כולו עשוי מפלסטיק חלק כזה מה שגורם להזעה, בניגוד ל-mx518 שאם אני לא טועה, בקצצות יש שם חומר רק ונעים. 2. צריך להחליף כל יום ( כל 12 שעות עבודה ליתר דיוק ) את הסוללה. 3. לפי מה שהבנתי, עכבר כזה ( או שזה הדרייברים, אני לא יודע, תקנו אותי ) מעיק יחסית הרבה לעכבר על הזכרון הפנימי ומשתמש בקצת. עכשיו, 2 הבעיות הראשונות לא מענינות אותי, ואני מניח שאני אסתדר איתן, אולם החסרון השלישי יכול להי…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי מעל שנה של שימוש במקלדת ה ZBOARD למי שמכיר... ומי שלא : ביקורת מוצר ב HWzone http://hwzone.co.il/reviews/zboard/ אתר החברה Ideazon http://www.ideazon.com/us/ אני קניתי לפני כשנה וחצי את המקלדת הנ"ל ברשת באג מחשבים אבל משום מה הם לא המשיכו להביא את יתר המוצרים של החברה... עכשיו אני וחבר הזמנו את ה FANG מארצות הברית ואחרי שימוש ראשוני של כחודשיים רציתי לחלוק איתכם את ההתרשמות שלי מהמוצר... סקירה: ה FANG הינה מקלדת קטנה שלא מחליפה את המקלדת הסטנדרטית כמו ה ZBOARD אלא משמשת כפד משחק במקום המקלדת רק לשעת משחק ה FANG מאוד מזכירה את הצד השמאלי של ה ZBOARD רק טיפה יותר מאובזרת... הדבר הראשון ששמתי לב אליו הוא איות הבניה - שוב ביחס ל ZBOARD ששם הס…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-