עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ftzahi22,

אני מחפש עכבר ליד די גדולה שיהיה נוח (כרגע יש לי עכבר של מיקרוסופט אלחוטי עכברוWireless OpticalוMicrosoft והוא קטן לי ) אני רוצה עכבר שיתלבש לי על הכף יד , כרגע אני מחזיק את העכבר בעיקר עם האצבעות והוא לא נוגע לי בכף יד עצמה התקציב עד 300 שח בערך (מיועד למשחקים) תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ido.G,

שלום, בזמן האחרון ישנם רבים אשר ממליצים בפורום זה על 2 עכברים דיי דומים של ג'יניוס- ה Ergo 520 וה Ergo 525. העכברים זהים מבחינה חיצונות, אך ה520 הוא עכבר אופטי וה 525 הוא עכבר לייזר. אני רציתי להחליף עכבר. ראיתי את ההמלצות והביקורות הסבירות ומעלה על הג'יניוס- והתרשמתי. האם באמת עכבר דיי זול (יחסית למיצובו, 120 שקל זה עדיין הסכום הגבוה ביותר ששילמתי על עכבר) יכול להתחרות בחוד החנית- לוג'יטק? היה לי נסיון לא טוב עם העכברים של ג'יניוס בעבר, אבל החלטתי לתת עוד נסיון. אציין כי הנסיון הגרוע שלי עם ג'יניוס היה בגלל שהיו לי 2 עכברים שלהם שמתו בפתאומיות- דבר שעליו לא אוכל להעיד כאן. מאחר ודרישותי מעכבר לא עד כדי כך גבוהות- הסתפקתי בדגם האופטי, כאמור. עוד סיבה לבחירה בעכבר זה-…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. האם יש אתר שעושה השוואה בין כמות דיו של מדפסת אחת לאחרת?

4. Started by BetZeFer,

צריך מקלדת למשחקים ואינטרנט עד 199 שח. תודה דחוף! לא אלחוטי ומותג!!

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  5. ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.

6. תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :

7. Started by shainov,

שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. אוקיי האם זה טוב? אם בלילה הפסקת חשמל זה ישאיר את המחשב פתוח לכמה דקות ואז יקרוס? או שזה יסגור את המחשב אוטומטית.. תודה

• 204 תגובות
    • 28.1k צפיות
  9. שמעתי שבזמן הקרוב נכנסת לשוק מדפסת לייזרק צבעונית ב600 שקל האם זאת הייתה סתם שמועה או שיש פה מישהו שיודע על זה משהו.. הסיבה לפתיחת התרד היא מכיון שאני רוצה לדעת אם עלי להמתין קצת או ללכת ולהסתפק במדפסת הזרקת דיו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נמאס לי לחבר את המצלמת וידאו כל פעם, אז אני רוצה לקנות מצלמת רשת נורמלית. שתהיה באיכות טובה, עם מיקרופון מובנה עד 150 ש"ח. מעדיף שתהיה מלוג'יטק, אם כי לא חובה. תודה : )

11. Started by polip,

יש לי מדפסת A3 מסוג EPSON STYLUS PHOTO 1270 והיא לאחרונה התחילה להדפיס פסים ורודים על המסמך המודפס ללא קשר לסוג המסמך (תמונה, כתוב). מישהו יודע איך מתקנים את זה??

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by uguru1969,

מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה

14. למי שיש אותה, תנו המלצות או הערות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Tomersoni,

ובכן,קפצתי לקנות ציוד היקפי מבאג יש לי שובר שם.. וקפץ לי העכבר הזה לעין במחיר של 140 ש"ח... אופטי...לוג'יטק...מרגיש נוח ונראה ארגונומי... בקיצור מישהו מכיר איתו? חמישהו יש נסיון? איך הוא? האם יש עכבר מומלץ יותר בטווח מחירים הזה? הנה ביקורת עליו נראה טוב: http://tweakers.net/productsurvey/survey/3719 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by ben_amitai,

יש לי את המדפסת הנ''ל (חח) ואחרי כל פעם שאני מדפיס בה זה מדפיס לי גם את הדף הזה של הבדיקת צבעים זה נורא מעצבן נ.ב לא ידעתי אם זה בעיה תכנית אבל בכל זאת נכנסתי לפורום הזה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. אוקיי, הבנתי שאין דבר כזה מקלדץ אלחוטית בלבד, ובגלל שיש לי כבר עכבר אז אני קונה סט אלחוטי רק בשביל המקלדת. אז מה שאני צריך מהסט זה רק שיהיה לו מקלדת נורמלית, שאני אוכל להפעיל אותה בלי שום קשר לעכבר (שרוב הסיכויים ילך לפח או לאיזה פינה בארון...). תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shainov,

צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. Started by okpimp,

שלום.... מה אתם אומרים על העכבר של לוג'יטק ‏V200 Cordless Notebook ? דיי דחוף קנו לי את זה כבר ואין הרבה זמן להחליף. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by oz12,

מישהו יודע מתי אמור להגיע לארץ המקלדת החדשה של לוגיטק? מקלדת ה diNovo Edge ומה יהיה מחירה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. מדובר במכשיר משולב, מדפסת+סורק+צילום ישנן 2 מדפסות דומות ואני לא יודע אם זה אותו מכשיר או שיש הבדלים ביניהם(נראה מי מזהה את ההבדלים). מדפסת (HP PSC 1410 All-in-One (Q7290A http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090041-1090153-7364631-7364631-1121961-12147196-30548005.html מדפסת (HP Deskjet F380 All-in-One (Q8134A http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-12429260-12429260-12430580-12430582.html איזו מדפסת מדפיסה באיכות טובה יותר? גם קצת דגש על מהירות ההדפסה שחור וצבע. האם בשניהם ניתן להדפיס בשחור כאשר נגמר הצבע? תודה רבה.

22. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם יש התקן בלו טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. יש לי מדפסת קנון עם הכניסה הישנה(לא USB)איך אני מתקין אותה?המחשב צריך לזהות אותה אוטומטי? או שאני צריך עדין דריבר?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  24. חיבור USB בודד אחראי על המצלמה ועל המיקרופון. מצורף קובץ RAR עם ההקלטה שמדגימה את רעשי הרקע. מיקרופון אחר בחיבור הורוד לא קולט רעשים כאלה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yoni1234,

שלום בערך מאתמול אחר הצוהרים יש לי בעיה מוזרה ביותר. איכשהו המקלדת לא מגיבה לשתי לחצנים שאני מקיש פעמים. אני אתן דוגמא זה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים שאני צריך ללחוץ על שתי מקשים כדי ליצור מצב כלשהו אך בלתי אפשרי והמקלדת מגיבה לי רק למקש אחד. אם לדוגמא אני צריך C+D אז זה יגיב רק לאחד. ניסיתי לשים מקלדת אחרת אך ישנה אותה הבעיה. נסיתי להסיר את המקלדת לחבר מחדש , להתקין .. ממש הכל. אך ללא פתרון. אני חייב גם לציין שעוד באותו יום הכל עבד מצויין ולא התקנתי או הסרתי שום דבר. אם מישהו יודע אולי מה צריך לעשות אני ממש יעריך את זה. תודה [br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 17:22:46 עוד משהו גם תמיד יכלתי ללחוץ על ה NUM LOCK בלי שום קשר ל F LOCKאבל עכשיו כדי ללחוץ עליו אני חייב …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים