ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נגיד שקניתי מחשב, ועל הכרטיס מסך היתה לי אחריות של שנה. אחרי שנה וחצי יש בעיה- אני משלם מחיר מלא על הכרטיס?! איך זה הולך בדיוק? :o ???
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אנשים אני בחיפש אחר USB PCI CARD בשווי של עד 120 ש"ח, לא אכפת לי כמה יציאות ועם זה 2.0 או 1.1 מישהוא יודע איפה יש? ועוד דבר ראיתי בפלונטר USB PCI CARD עם 4 כניסות, 2.0 ב-130 ש"ח. הוא שווה משהוא? זה של חברות אחרות.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי איכותי לשמאליים אשר יעודו העיקרי גרפיקה. עדיפות לחברת לוגיט'ק. אפשר גם במסגרת סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים. כעקרון, אין הגבלה תקציבית.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מישהו יודע איזה ספק כוח (דגם, הספק..) מותקן בתוך מארז Thermaltake דגם V8000A ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v8000a.htm תודה !
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק עם זה שייך לפה .. לא מצאתי קטוגריה יותר מתאימה בקיצור ולעניין עם יש כזה דבר בכלל... ועם כן איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה ??? ???
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז של COMUCASE 6A19 +2 מאווררים של 120מ"מ ויש לי שאלה אני חיברתי את המאווררים לתוך הלוח אם בחיבור שקוראים לו AUXFAN1 ו- AUXFAN2 וראיתי שיש חיישנים על המאווררים וחיפשתי במחשב ולא מצאתי מקום שממנו אני יכול לקרוא אתהנתונים מיהם(החיישן בצבע ירוק) דבר שני איך אני יכול לדעת שהמאוורר מסתובב על המהירות הכי גבוה???? עמית
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כמובן ג'ויסטיק שאפשר לקנות בארץ!!!
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שיודע/קרא/מה שזה לא יהיה? השאלה שאני רוצה לשאול זה זה : יש לי ג'י פורס 2 GTS ואני רוצה לדעת אם ההבדל בין ג'י פורס 2 שלי לבין ג'י פורס 3 (נגיד TI200) גדול? אני מתכוון מבחינת הביצועים... אני שואל את זה כי יש לי חבר שלא ממש מבין במחשבים, יש לו כרטיס מסך RIVA TNT 1 ככה שהוא רוצה לקנות כרטיס חדש, יש לו 3000 בתקציב , אז מה עדיף לו לקנות, ג'י פורס 2 כמו שלי או את הג'י פורס 3 TI200??? [glow=green, 2, 300]סליחה על הניסוח הלא טוב[/glow]
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית כרטיס מסך בין : ATI Radeon 7000 32 MB DDR + T.V OUT או GeForce2 MX 400 64MB SDRAM + T.V OUT מבחינת המחיר שניהם כמעט אותו דבר ל GeForce יש יותר זכרון אבל ל ATI יש זכרון DDR (וחוץ מזה המחשב שלי לא כל כך חזק שהוא יכול לנצל את ה 64 מגה של ה GeForce) אנא עיזרו ואם אפשר להסביר את הבחירה זה יהיה נחמד. בברכה האדמו"ר ???
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לכל החברה רב שלומות ותסלחו לי כולכם, אומנם אני מצדד בלקוחות אבל בתור איש מכירות , ובעל חברה לשעבר אתן לכם את זוית הראיה שלי ואז תבינו טוב טוב את הסוחרים. 1. האחריות למוצרים היא של היצרן בלבד - מה יקרה אם היבואן פושט רגל מי מבטיח שיחיה הרבה זמן , לכן לפי החוק האחריות של היצרן .במקרה ומתקלקל מעל שנה ועל הקופסא רשום שלוש שנים אחריות אתם צריכים לשלוח ליצרן והוא יחליף לכם. רק לידיעה משלוח עולה במינימום 15 דולר וצריך גם להמתין כחודש. 2. היבואן לא חייב לתת לכם שלוש שנים אלא מחווה של רצון טוב על תשכחו שהיבואן לא יכול לתת שלוש שנים אחריות וזאת מהסיבה מה יקרה אם היצרן יפשוט רגל אז היבואן יפשוט רגל כי הוא יצטרך לממן לוח חדש מהכסף שלו. 3.הרווח היום במחשבים הוא 3 אחוז נטו - בגלל מצב …
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים קיבלתי היום הארד דיסק 40 גיגה, משהו נחמד, 7200RPM 8 MB CACHE, משהו נחמד שאני לא יתנגד להוסיף למחשב. עכשיו, נכון להארד דיסק מתחברים שתי סוגי כבלים? אני צריך כבל מאריך לאחד מהם! תמונה מצורפת (לא התמונה הכי טובה אבל בהחלט ניתן להבין מה אני צריך) מה שאני צריך זה הכבל שמוקף בצהוב, אני צריך מאריך, כי החוט שכרגע נמצא אצלי לא מגיע עד להארד דיסק, אשמח לדעת מאיפה ניתן לרכוש. (ואל תגידו בבקשה מכל חנות מחשבים כי אני לא מצאתי) קישור לתמונה: http://img309.imageshack.us/img309/8004/untitled3xz.jpg תודה שי. עריכה: אני יודע שהתמונה מתארת כבל שמתחבר לסידירום, אבל העיקר הכוונה, שתבינו איזה כבל מבין השניים שמתחברים להארד דיסק אני צריך.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה למי שיודע מה ההבדל בין ה socket 423 socket 478 ההבדל ביניהם זה שהמעבד ש423 מגיע עם זיכרון L2 256 וה478 מגיע עם L2 512?????
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עם אני יילך עכשיו לחנות ויקנה מחשב עם זיכרונות DDR 400MHZ החנות גם תוכל להזמין לוח תואם לפי דרישה? או שהזיכרונות עדיין לא הגיעו לארץ? ומה המחיר שלהם? יותר יקרים מה-RDRAM? תודה מראש, gonzila
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מאחורי הספק (בצד החיצוני) רשום 230W וחוץ מזה לא רשום על הספק כלום. זה הגיוני שהספק הוא של 230W ? (יכול להיות שה - 230 מציין משהו אחר?) נראה לי מוזר כי המחשב שלי די עמוס ואין שום בעיות יציבות או משהו. איך אני יכול לדעת מה ההספק שלו? בכל מקרה זה חשוב לי כרגע כי אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש שידרוש עוד קצת כוח מהספק ואני צריך לדעת אם הספק שלי מספיק.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
[עריכה] לפי מה שהבנתי המבצע בבאג הוא על מוצרים שונים, ככה שזה לא רלוונטי, מה גם בחנות אחרת אפשר להשיג את השלט ב 213ש"ח שזה יותר זול עבור 2 מאשר בבאג. אני מחפש ג'וסטיק למחשב. הבנתי שזה של XBOX 360 מעולה למחשבי וינדוס. מן הסתם אני רוצה לפחות 2 בתור התחלה. יש את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10031 השני ב 80%, המבצע נגמר יום שבת. מה דעתכם, דיל שווה? והאם הג'וסטיק עצמו טוב? לוינדוס 7 כמובן. [עריכה] יש גם את החוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10457 שזול יותר ב 60ש"ח וגם השני ב 80%. האם האל חוטי שווה יותר? [סוף-עריכה] בדקתי גם באמזון http://www.amazon.com/Microsoft-Xbox-Wireless-Controller-Windows/dp/B004QRKWKQ אבל עם מיסים ומשלוח זה יוצא 274 ש"ח לאחד. תודה …
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
כבר מאסתי בלוג'יטק הסטנדרטי והחלטתי שאני רוצה להשתדרג. אין לי דרישות מיוחדות מהעכבר, הוא ישמש אותי בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט ולא למטרות גיימינג. ה- Logitech MX518 קרץ לעיניי אבל לצערי, הוא קצת חורג מגבולות התקציב. אשמח לקבל המלצה לעכבר בעלות של עד 100 ש"ח. אין חשיבות לחברה מסויימת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
-
אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, המדפסת מדפיסה עם קווים ראו תמונות. טונר חדש, האם יש כזה דבר ניקוי אוטומטי ואם לא האם ניתן לנקות את התוף? ניתן לראות תמונה אחת שהכל קווים ובתמונה השניה יש מקומות שהטקסט לבן יותר
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בסופו של דבר, בהמלצתכם (פלוס מינוס) קניתי את ה HEC WIN 550 (זאת האופציה שהכי המלצתם שהיתה זמינה בזיגזיג). בקיצור, הגיע מתאם AMD ATXGES כזה שמתחבר ל24 פין ול8 פין ללוח (4 בלוחות הסטנדרטיים). מה זה? אגב, ב-ULTRA-D וחיבורתי ללוח רק את המולקס ולא את החיבור של הפלופי (אמרו לי שמיותר לחבר את הפלופי ללוח במידה ולא משתמשים ב SLI). סבבה? ואיזה בדיקות אפשר להריץ למחשב לבדוק את הספק אם הכל פסדר איתו? סך הכל נראה ממש נחמד, ולדעתי כבר הגיע הזמן להוציא לחפש"ש את ה HEC 300W שליווה אותי שנים (:
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי שימוש: מוזיקה הערות: כרוכב אופניים אני צריך אוזניות אטומות ככל האפשר, למניעת קולות רוח. תקציב: עד 200 ש"ח. האם Sennheiser CX 300 מומלצות ועונות על הדרישות שלי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה נראה לכם יותר משתלם?(מבחינת המחיר של הטונר לעומת הדיו?) והאם תוכלו להמליץ לי על מדפסת זולה יחסית עם דיו או טונר זול? (חשבתי על המדפסת הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691511 מה אתם אומרים?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
היי, אני די חדש פה ואני זקוק לעזרה בבחירת עכבר למחשב שיתאים לצרכים שלי. אני משחק בעיקר במשחקים מגוף ראשון (אז צריך שהוא יתאים לגיימינג) ומשחקי תפקידים (rpg) וקצת גלישה מידי פעם, עכשיו אני לא מבין כלום בעכברים ונמאס לקנות עכברים ב 80 שקלים... אז החלטתי ללכת על משהו איכותי שיחזיק לזמן מה ולא לחצי שנה או שנה טופ. התקציב המקסימלי שלי הוא 300 שקלים, אני מקווה שתמצאו משהו בישבילי ואלי גם תתנו דעה משלכם אם העכבר שאתם ממליצים לי עליו נמצא ברשותכם, מה רע/טוב בו... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק חדש אחרי שנהרס לי מה שהיה לי ויש לי עד 500 ש"ח (אם בשביל אל פסק ממש טוב צריך להוסיף עוד 50 שקל ככה אין לי בעיה להוסיף גם את זה) אני ממש לא מבין בזה ככה שהנה הלינק לאל פסקים מזאפ פשוט תגידו לי איזה הכי כדאי לי http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-UPS תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום.... מה אתם אומרים על העכבר של לוג'יטק V200 Cordless Notebook ? דיי דחוף קנו לי את זה כבר ואין הרבה זמן להחליף. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-