עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by cganir,

הלו חברים ! מה נשמע ? אשמח לקבל המלצות ותגובות על הכרטיס הבא :Leadtek Geforce4 MX440 64MB DDR/TV-Bulk. האם שווה להשקיע בו 650 שקל ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by alex542,

אני צריך המלצה למקלדת 3 שפות אלחוטית.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by avihy,

אחרי שהמדפסת שלי התקלקלה, אני רוצה לקנות חדשה במקומה. אשמח להמלצות למדפסת משולבת בתקציב עד 800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by idaneqw,

עד עכשיו עבדתי עם מדפסת לייזר שטונר הספיק לכ- 2500 דף. מה כדאי היום, טונר או דיו? אין לי בעיה עם שחור לבן. הדרישות הן כאלו: הדפסת 2500 דף בשנה. פקס (משולבת). הדפסה דו צדדית יהיה אחלה, במידה ולא מיקר ממש את המדפסת. חיבור Wireless. טונר חלופי זמין וזול. תקציב סביב 400-600 שח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  5. היי לכולם, אשמח לקבל המלצות למדפסת עם היכולות הבאות: 1. צבעונית 2. סורק דו צדדי עם יכולת היפוך דף אוטומטי 3. אלחוטית מטרת המדפסת היא לשימוש בייתי (רוב העבודה היא סריקה והעברה למחשב), נדיר שאני מדפיס אבל אם כבר מדפיס שיהיה בצבע. איכות ההדפסה או זמן ההדפסה לא חשובים לי. מאוד מעדיף משהו קטן וקומפקטי כל עוד הוא עומד ביכולות שכתבתי למעלה. מחיר: לא משנה לי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by the_admor,

אני מתלבט בקניית כרטיס מסך בין : ATI Radeon 7000 32 MB DDR + T.V OUT או GeForce2 MX 400 64MB SDRAM + T.V OUT מבחינת המחיר שניהם כמעט אותו דבר ל GeForce יש יותר זכרון אבל ל ATI יש זכרון DDR (וחוץ מזה המחשב שלי לא כל כך חזק שהוא יכול לנצל את ה 64 מגה של ה GeForce) אנא עיזרו ואם אפשר להסביר את הבחירה זה יהיה נחמד. בברכה האדמו"ר ???

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by ido_,

מישהו מכיר אוזניות + מיקרופון אלחוטי מומלץ?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  8. אין לי כלום נגד ה COMPUCASE אני פשוט חושב אולי יש לי אופציות אחרות... יש כמה דברים שאני חייב במארז! שיהיה מקום לשני מאוורריי 120MM כמה שיותר פילטרים למאווררים!!! אם יש רק אחד למכניס אוויר זה נראה לי מספיק כמובן, USB ו AUDIO קדמי... יש לי עכשיו את ה ANTEC 1030B, הוא בן 4-5 שנים... אני חושב שעבר זמנו למרות שהוא מצויין... הבעיה שהוא שואב אבק פנימה בצורה מטורפת והמאווררי 80 די מעצבנים אותי, אני מעדיף 120 באותה עוצמה שמכניסים יותר אוויר, הגיוני לא? תודה אגב, אין לי תקציב מסויים... ועדיף מארז שבא בלי ספק... אם לא, לא נורא, אני כבר יסתדר... רק תנו לי את הדגם של המארז גם אם הוא בא עם ספק כח יניב

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  10. שלום, אני חדש בפורום אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי עם הבעיה. קניתי את הקומבו מקלדת + עכבר לוג'יטק MX5500 בארה"ב לפני כחדשיים. הכל עובד סבבה ואני מאוד מרוצה מהקניה (אני לא גיימר אז אני יכול לערוב רק לשימוש יומיומי של לימודים וסדרות וכו'). אבל דבר אחד לא מסתדר לי מהיום הראשון: המקלדת כמובן שולטת בווליום המרכזי של המחשב, אבל אי אפשר לדעת מהי רמת הווליום!! אני אסביר: לפני זה הייתה לי מקלדת של מיקרוסופט וכשהייתי משנה את הווליום היה מופיע לי על המסך פס ירוק שמיידע אותי לגבי הווליום. כעת הMX5500 מגיעה עם מסך LCD שאמור לתת לי את המידע הזה. הבעיה היא שהמידע שמוצג על הLCD לא קשור לווליום של המחשב. תמיד כשאני מעלה ווליום אז הLCD מראה כאילו אני מתחיל מהמינימום, וכשאני מוריד וו…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by --Shadow--,

משום מה הלחצן הימני שעל העכבר לא עובד טוב (שאני לוחץ עליו זה לא חלק כאילו נתקע משהו מתחת ללחצן וזה מפריע ) האם האחראיות שיש לעכבר שלי (3 שנים) כוללת החלפה של בעיה כזאת ? (החלפה של המקש הימני או מה שזה לא יהיה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by ran07,

כמובן שצריך לשחקים בעיקר ושתהיה נוחה עכשיו האם G15 סתם מקושט ולכן עולה יותר יקר או שהיא באמת טובה דרך אגב את WAVE עולה 190 ו G15 עולה 400 או שעדיף משהו אחר עכבר דרך אגב אני לוקח G9 תקציב 400 שקל

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by md22,

כשכתוב במאפינים של מצלמה "רזולוציה של 4.0 מיליון פיקסל (אינטרפולצית חומרה) " מה הכוונה אינטרפולצית חומרה תודה

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  14. מישו בבקשה יכול להמליץ לי על עכבר טוב לגיימרים? עד 200 ש"ח.. ובבקשה שיתן פרטים על העכבר גם לא רק את השם תודה אחים שלי =]

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by dbx22,

שלום, יש הרבה דגמים שונים ואני לא יודע מה טוב ומה לא אני צריך מצלמה שתתן תמונהה כמה שיותר איכותית(כמובן שאני לא מצפה באמת לאיכות ממש גבוהה, אני רק לא רוצה איכות כמו במצלמות אינטרנט הממש זולות), עד 150 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by ThE_BesT,

1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000?? 2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (לא משולבת) לשימוש ביתי. רוב ההדפסות הן שחור לבן, אבל יש מדי פעם גם צבעוני. מחפש משהו סטנדרטי יחסית, כשחשוב לי שתהיה חסכונית בדיו (עד כמה שאפשר לצפות ממדפסת הזרקת דיו). מכיון שבמדפסות כאלה רוב ההוצאות בסוף הן על הדיו, מוכן לשלם על המדפסת יותר, כדי שהדיו יהיה זול. מה ההמלצה שלכם ?

18. שלום, האם המקלדת תתאים מבחינת כל הפונקציות שלה והפקדים לXP האם הכל יפעל בסדר ? Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by h_yoav,

שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  20. טוב,הגיע הזמן להחליף את הMX518, הSIDEWINDER X6 ואת הSS QCK + המזדקנים והשחוקים. יש המלצות?עד אזור ה1000 ש"ח,בעיקר לגיימינג ולכתיבה מרובה .

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by Dr-XP,

מה אתם אומרים עליו: GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ?? מה עדיף יותר? abit geforce 3 t200 או GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ????

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by boblil,

ההורים שלי רוצים לקנות מדפסת ורציתי לדעת איזו הכי טובה.....עד 250 ש'ח תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  23. שלום לכולם! יש ברשותי מקלט אינפרא-אדום של עכבר אלחוטי ישן שמתחבר למחשב בחיבור PS2, ואני רוצה לנסות להשתמש בו כדי לשלוט על המחשב באמצעות שלט רגיל (של טלוויזיה, ממיר דיגטלי וכד'). חיברתי את המקלט למחשב באמצעות החיבור שיש לו כבר ולחצתי מולו על כפתורים בשלט של יס והנורית במקלט היבהבה- המקלט כן קולט את השלט. מצאתי בבית מתאם מ-PS2 לחיבור סיראלי. חיברתי ושלחצי עם השלט, הלד במקלט לא היבהב, רק כאשר נכנסתי לWINLIRC איפה שמגדירים את השלט אז המקלט כן הגיב לשלט. הבעיה היא שבזמן שאני מגדיר אומרים לי ללחוץ על כפתור והמחשב כאילו מתעלם מזה שאני לוחץ והוא פשוט אומר שהוא לא זיהה שום אות. יש למישהו רעיון למה הלד במקלט מהבהב אבל עדיין המחשב מתעלם ממנו?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  24. פשוט הנוכחי של RAPOO לא טוב כי הלחצן האמצעי נלחץ בקלות ומדביק טקסטים, פותח לינקים בטעות וכד' תודה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  25. שלום לכם יש לי מהמארז האחרון שהיה לי, תופס למאוורר המארז- 120 מ"מ, שמתחבר במקום המאוורר לגוף המארז, ואח"כ ניתן להכניס אליו בקליק כל מאוורר בגודל. איני יודע איך למצוא עוד אחד כזה.... פשוט גילי אחד כזה כבר במארז שלי. האם ידוע לכם על מאוורר מסויים שמגיע עם חיבור מהיר זה? אודה לכל עזרה עמית

• 1 תגובה
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים