ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
(לא יודע אם מותר לעשות את זה פה, אז בבקשה אל תמחקו...) אז ככה אני מעוניין בכרטיס מסך סביר... ובתמורה אתן או אקולייזר מחברת "קנווד" או גלאי רדאר מחברת "יונידן" אז מי שרוצה שירשום את הפרטים של הכרטיס והפרטים שלו...
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
החבילה מכילה: xbox+צ'יפ אלדין (מפעיל את כל שיטות השידור)+120 GB+ כבלים+ 2 שלטים (שלט אחד של xbox+ עוד שלט עם מתאם של ps2!(רק המתאם עלה לי 100 ש"ח))+ מערכת הפעלה unlishx+ 35 משחקים+10 סרטים+ XBMC+הסברים על חיבור ה- XBOX למחשב, והעברת משחקים. מחיר: 1550 ש"ח. (לא יורד שקל, לא עולה שקל). מקום מגורים: באר שבע. icq: 321966161 פלאפון: 0504463184 למעוניינים רצינים בלבד! נ.ב: מי שמכיר אותי יודע שיש לי הבנה ב- XBOX ולא תתאכזבו מה- xbox כמו כן כל שאלה שיש אני ישתדל לענות אליה ה- xbox נראה חדש, כאילו קניתי אותו אתמול.
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת חדשים, זה בעיקר למטרות שימוש יום-יומיות וגיימינג מדי פעם. תודה לעוזרים אגב איך העכבר והמקלדת האלו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6477 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=2933 מעדיף לקנות בksp או ivory
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל. אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR), אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב ! אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT) ראיתי דעות מעולות על hauppauge אבל אני לא מבין כמה דברים - 1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה או שזה רק ב- WinTV-PVR-350. 2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין - 2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ? 2.2 איזה ערוצים קולטים ? 2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה) 3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית כרטיס מסך בין : ATI Radeon 7000 32 MB DDR + T.V OUT או GeForce2 MX 400 64MB SDRAM + T.V OUT מבחינת המחיר שניהם כמעט אותו דבר ל GeForce יש יותר זכרון אבל ל ATI יש זכרון DDR (וחוץ מזה המחשב שלי לא כל כך חזק שהוא יכול לנצל את ה 64 מגה של ה GeForce) אנא עיזרו ואם אפשר להסביר את הבחירה זה יהיה נחמד. בברכה האדמו"ר ???
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
??? באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. יש לי זיכוי של 400 שקל במחסני חשמל, וחשבתי ללכת ולקנות מדפסת משולבת עם הכל. יש להם רק לקסמארק וברודר. עכשיו על לקסמארק אני בכלל לא מעוניין ללכת, וחשבתי דווקא על ברודר. יש להם 2 סוגי מדפסות - 1. MFC-425CN - עולה 880 שקל 2. MFC-5440CN - עולה 740 שקל עכשיו לפי הנתונים שלהם, הזולה יותר (השניה) היא יותר טובה בנתונים שלה, אבל לפי הביקורות באינטרנט, הראשונה עדיפה. מה עדיף? (אם בכלל, ברודר היא חברה טובה?) הביקורות - הראשונה, http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1847845,00.asp , http://reviews.cnet.com/Brother_MFC_420cn/4505-3181_7-31139140.html השניה , http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1994506,00.asp אם יש לכם נסיון עם אחד מהמדפסות הללו, אשמח לשמוע עצות או המלצות…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש: pd 805 gigabyte 945pg leadteak 7600gt extreme ac pro 7 וכו'... ואני מתכנן אובר קלוק למעבד,הזמנתי את ה enermax noisetaker 420W. הבנתי לפי ת'רדים שונים פה שיש מצב שהספק הזה לא יספיק לי למערכת במידה ואני מבצע אובר קלוק,ושעדיף ספק עם מסילת 12V אחת ולא 2 (הוא נותן 18A על כל מסילה ו 29A ביחד) האם זה נכון ואם כך לכמה הוא יגביל אותי? כי אני לא מתכונן לקרוע את המעבד.. אם עדיף לי להחליף אותו אז לאיזה ספק (מפלונטר כי משם ביצעתי את ההזמנה). תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם יש מישהו שיודע היכן ניתן להשיג ציוד להמרת קלטות וסרטי/גלגלי סופר 8 לקבצי MP4 ???
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
היה למישהו במשפחה שלי 2 מחשבים ניידים שונים , כאשר הוא רצה להטעין אחד מהם ,הוא חיבר לו בטעות את המטען של המחשב השני ... כנראה שהם לא היו אותו דבר (אולי מתח שונה) והמחשב לא נדלק יותר... לדעתי הלך איזה פיוז שאמור להגן על הספק והלוח מהשריפה (כמו שיש באוטו.... הגיוני , לא ?) לפי הטכנאי : נשרף הספק כוח הלוח אם. 1500 ש"ח. יכול להיות .. ??
-
אני קונה מחשב למשחקים ומולטימדיה ואני רוצה לקחת את הסט הבא: LOGITECH CORDLESS DESKTOP S 510 שהוא כולל גם שלט שזה פיצ'ר נחמד. מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור
-
הנה הלינק:http://www.antec.com/pdf/article/info_DIYArticle1.html ---------- אחת ולתמיד,זוהי התשובה האולטימטיבית למה שווה לקנות ספק כח של חברה רצינית. *בעיקון מה שמעניין הוא הפרשי המתחים של הספק של Antec והספק (הדי מאפן) של אינטל, רואים את ההבדל הקטן והמאוד חשוב בין ספק איכותי(antec במקרה הזה) לבין ספק ג'נרי (אינטל בדוגמא הזו).. תחשבו כמה לקוחות היו מתאכזבים, אם היו רואים את הספקים העלובים שנותנים להם כשהם ממהרים לקנות מחשב חדש... קבלו דוגמא לכך שהאנטק מספקים את הסחורה שלהם..: ....שווה קריאה!!!
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי עכבר לוגיטק g703 והתוכנה שלו לא עובדת יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
[עריכה] לפי מה שהבנתי המבצע בבאג הוא על מוצרים שונים, ככה שזה לא רלוונטי, מה גם בחנות אחרת אפשר להשיג את השלט ב 213ש"ח שזה יותר זול עבור 2 מאשר בבאג. אני מחפש ג'וסטיק למחשב. הבנתי שזה של XBOX 360 מעולה למחשבי וינדוס. מן הסתם אני רוצה לפחות 2 בתור התחלה. יש את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10031 השני ב 80%, המבצע נגמר יום שבת. מה דעתכם, דיל שווה? והאם הג'וסטיק עצמו טוב? לוינדוס 7 כמובן. [עריכה] יש גם את החוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10457 שזול יותר ב 60ש"ח וגם השני ב 80%. האם האל חוטי שווה יותר? [סוף-עריכה] בדקתי גם באמזון http://www.amazon.com/Microsoft-Xbox-Wireless-Controller-Windows/dp/B004QRKWKQ אבל עם מיסים ומשלוח זה יוצא 274 ש"ח לאחד. תודה …
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
עשיתי חריטה ל Logitech G15 בעברית החריטה עצמה יצאה יפה מאד אבל התאורה באותיות בעברית היא חלשה . האם למישהו יש רעיון או פיתרון כדי שגם האותיות בעברית יהיו מוארות כמו האותיות באנגלית? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, קניתי עכבר SENSI של STEELSERIES ואני לא מצליח להפעיל אותו כמו שצריך. אני מתקין את הדריברים ואז הוא כל הזמן מהבהב בצבע כחול, בדרייבר עצמו הוא רושם please connect a steelseries engine compatible device to start ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק את כל הקביצים וזה עדיין לא עובד, אני כבר מיואש מזה... עוד מישהו נתקל בבעיה/מישהו יודע את הפיתרון תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (לא משולבת) לשימוש ביתי. רוב ההדפסות הן שחור לבן, אבל יש מדי פעם גם צבעוני. מחפש משהו סטנדרטי יחסית, כשחשוב לי שתהיה חסכונית בדיו (עד כמה שאפשר לצפות ממדפסת הזרקת דיו). מכיון שבמדפסות כאלה רוב ההוצאות בסוף הן על הדיו, מוכן לשלם על המדפסת יותר, כדי שהדיו יהיה זול. מה ההמלצה שלכם ?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני מניח שהתשובה היא כן, אבל אני מעדיף להיות בטוח. ובכלל, יש יתרון בלקנות את הערכה המקורית של מיקרוסופט או שגם הערכות החלופיות עושות עבודה טובה? ועוד שאלה: ניתן להפעיל גיימפאד אלחוטי שנקנה ללא מתאם למחשב עם המתאם שכבר ברשותי?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק עם זה שייך לפה .. לא מצאתי קטוגריה יותר מתאימה בקיצור ולעניין עם יש כזה דבר בכלל... ועם כן איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה ??? ???
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לכל החברה רב שלומות ותסלחו לי כולכם, אומנם אני מצדד בלקוחות אבל בתור איש מכירות , ובעל חברה לשעבר אתן לכם את זוית הראיה שלי ואז תבינו טוב טוב את הסוחרים. 1. האחריות למוצרים היא של היצרן בלבד - מה יקרה אם היבואן פושט רגל מי מבטיח שיחיה הרבה זמן , לכן לפי החוק האחריות של היצרן .במקרה ומתקלקל מעל שנה ועל הקופסא רשום שלוש שנים אחריות אתם צריכים לשלוח ליצרן והוא יחליף לכם. רק לידיעה משלוח עולה במינימום 15 דולר וצריך גם להמתין כחודש. 2. היבואן לא חייב לתת לכם שלוש שנים אלא מחווה של רצון טוב על תשכחו שהיבואן לא יכול לתת שלוש שנים אחריות וזאת מהסיבה מה יקרה אם היצרן יפשוט רגל אז היבואן יפשוט רגל כי הוא יצטרך לממן לוח חדש מהכסף שלו. 3.הרווח היום במחשבים הוא 3 אחוז נטו - בגלל מצב …
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לשלוח פקס, יש לי בבית קו של בזק, עם חיבור ADSL ( מודם ADSL USB Rotal ALE070 ) אני לא מעוניין ששליחת או קבלת הפקסים תפריע בדרך כלשהי לגלישה באינטרנט יש לי גם רשת ביתית שאני לא רוצה שתנותק או תופרע מסיבה כלשהי אנא העירו כאן הערות אם עלולה להתעורר בעיה כלשהי. תחילה חיפשתי מכונה משולבת שתכלול סורק ופקס ( מהמדפסת לא אכפת לי ) אך בחנות מסויימת המליץ לי המוכר שלא לקנות מכונה משולבת משום "שמכשירים מהסוג הזה מאיטים את עבודת המחשב" יש לי מחשב P4 2.53GHz עם 768 MB ראם (DDR) אני בספק עד כמה שזה יאיט את המחשב שלי, אבל בכל אופן. מה שמעניין אותי בעצם זאת האפשרות לשלוח ולקבל פקסים, ולסרוק תמונות ומסמכים. היום במקרה ראיתי שניתן לשלוח פקס איכשהו דרך הסורק, זאת א…
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-