ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, שכן שלי רוצה לרכוש מדפסת A3. אין לי ניסיון עם מדפסות כאלו ורציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים? בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מארזים טובים שהציעו לי.. מי שחושב שיש לו משהו יותר טוב להציא בבקשה... ארב אין לי תקציב גבוהה למארז מקסימום 400-500 שקל אני יכול לגרד.. אני מחפש מארז בינוני לא מיני ולא פול לא אכפת לי עם יפה או לא חשוב לי רק שיהיה מרווח וגדול..מתוכנן מודינג רציני צריך הרבה מקום למאוררים מעדיף בלי חלון ועם אפשר תציעו לי גם ספק כ יש לי רק 230W :\ אתם יכולים להציע הצעה משלכם אבל מה שייעצו לי זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB או Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting הרבה תודה לעוזרים! נערך: לא עובדים הלינקים סורי.. :\
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום,ברצוני לקנות מקלדת חדשה בצבע שחור ושלא תעבור את ה120 ש"ח המליצו לי על ה Logitech Internet Pro keyboard רציתי לדעת מה אתם חושבים - ואם למישהו יש אותה יכול לתת לי תמונה יותר ברורה כי בפנדה לא רואים בקושי,אגב המקלדת שיש לי כרגע היא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=2485 עכשיו היא בסדר והכל אני מאוד אוהב אותה יש לי אותה כמעט שלוש שנים הבעיה שהיא מלוכלכת מאוד ניסיתי לנקות אותה עם אלכוהול וזה בקושי ירד אחרי יומיים חזר כל הליכלוך וגם חסר לי החלק ששמים עליו את הידיים... הלוג'יטק אינטרנט פרו היא בנויה בצורה כמו המקלדת שלי? תודה מראש. עריכה:ראיתי עכשיו בפנדה למטה דרייברים למקלדת ??? מה הם אמורים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום! יש לי עכשיו מקלדת אלחוטית שרוב הזמן היא בסדר אבל לפעמים היא פשוט לא מגיבה לדקה-שתיים(זה לא קשור לסוללות,בדקתי) אז אני מחפש מקלדת גיימינג חוטית בעברית עד כ350 (ואפשרי לחרוג קצת) הסתכלתי על Razer Lycosa,BlackWidow ועל Sidewinder x6(שיודוע לי שהיא פעם הייתה בעברית ועכשיו אני לא מוצא בעברית ) יש לכם הצעות מה לבחור, אולי מקלדות אחרות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי ג'וסטיק של מיקרוסופט microsoft sidewinder feedback ווינדוס אקס פי הום אדישן בקיצר הוינדוס לא מזהה אותו (הג'ויסטיק חיבור רגיל לא usb אם ה משנה :-\) מה אני אמור לעשות????????? מאיפה להוריד דריבר כי לא מצאתי באתר????????? :-\ :-\ :-\
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת לייזר משולבת צבעונית. אשמח לקבל ביקורת על מדפסת סמסונג CLX3175FN או כל מדפסת אחרת. התקציב עד 1600 ש"ח. אם יש מדפסת יותר טובה מCLX3175FN במחיר זול יותר אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור GAMEPORT... רציתי לשאול אם אפשר ליצר מתאם לבד בבית מ GAMEPORT ל USB? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מדובר על כמה ג'יגות, כך שמייל או D.O.K לא באים בחשבון.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ביחס למחיר INNO3D GF3 TI200 ב139 דולר ,או HERCULES RADEON 8500 LE ב169 דולר.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הזאת בארץ? (או כל מקלדת אחרת של Razer לצורך העניין)
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את שלה, התקציב הוא כ 400 שקל למארז כולל ספק וכ 300 שקל למארז ללא ספק. ודרך אגב על איזה ספק אתם ממליצים ? אני מתכוון ל300 ואט או 350.... למארז שלי כרגע יש בעיה של חוסר מקום למאווררים, מאחורה אין לי אפשרות בכלל לשים מאוורר, בגג אין לי מאוורר. יש לי רק מאוורר בדלת שמוציא אוויר ומאוורר קדימה שמכניס אוויר. אני חייב איזה מארז יותר מאוורר. תמונות של המארז אני ישים כאן אחרי הצהריים.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
טוב אחרי 9-10 פעמיים שהישתמשתי באותה מחסנית צבעונית שאותה מילתי כול פעם מחדש צער לי לבשר שהחור הצהוב ניסתם ולא מוציא יותר דיו לכן אני מחפש מחסנית למדפסת ריקה שאותה אני יוכל למלות שוב עשיתי חיפוש בלי הצלחה תודה למי שעוזר!!
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכמויות מסיביות של הדפסות לדוגמא 1000 פליירים בשבוע פוסטרים עשרות תמונות בגדלים שונים בשבוע עשרות הדפסות מסמכים יום יומיות מדובר בצורך פרנסתי, לכן אין לי בעיה לשקיע סכום גבוה ככל שצריך ע"מ לקבל חיסכון לטווח הארוך, בית דפוס לצערי הוא פיתרון שאינו על הפרק מהסיבה שלפעמים יהיה צורך לצלם ולהדפיס את התמונה באופן מיידי או וואטאבר אני מודע לעובדה שיכול להיות שהפתרון הזה יהיה יקר יותר מאשר בית דפוס אבל אין לי ברירה תודה מראש לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני עד כה השתמשתי בכרטיס הישן והטוב winfast tv2000 xp הבעיה שעברתי לוינדוס 7 64B ומאז הוא לא עובד וגם תשובת החברה למייל שלי (leadtek) הייתה שהציפ ישן מידי למערכת הפעלה זו. איזה כרטיס מומלץ במקומו ? (אשמח להמלצת גם ממוכרים באיביי במידה והמחיר מצדיק זאת) אין דרישות מיוחדות למעט מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אז, ככה - אני מקבל מחשב חדש - מפרט מימין - ורציתי להחליף את הסט הבסיסי של מיקרוסופט האלחוטי שיש לי מעוניין בסט אלחוטי - ורק של מותג משמע מיקרוסופט/לוג'יטק אפשרי גם לא אלחוטי אם ממש טוב, פשוט די התרגלתי לאלחוטי וזה נחמד משחק במחשב וגם עובד איתו - תמונות וידאו סרטים אינטרנט אופיס וכו' לכן ה- G7 נראה לי לא מתאים עם משחקי הבטריות - פעם בשלושה ארבעה חודשים זה בסדר - לא פעמיים ביום חשוב עכבר לייזר - המשטח שאני עובד איתו קצת משקף וזה מפריע לאופטי נראה לי גם בזבוז לקחת סט מקלדת+עכבר ועוד עכבר ולזרוק את העכבר שעם הסט במקרה כזה אשאר עם הסט שלי ואקנה עכבר בנפרד ראיתי באתר של לוג'יטק את ה MX3200 אבל בארץ אני רואה רק את ה 3000 והמקלדת שלו מכוערת פחד באתר של מיקרוסופט יש את הסט של ה- 8…
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש משרדי. ראיתי שיש הרבה חברות והרבה דגמים. אנחנו מדפיסים בין 20 ל30 דפים ביום ולפעמים גם מדבקות. לקחתי כמה הצעות מחיר: 1. OKI C3600n מגיעה עם טיונרים ל500 דפים. דיו שחור עולה 220 וצבעוני 320. המחיר שלה הוא 1020 ש"ח. המחירים לא כוללים מע"מ. 2.לקסמרק C544 מגיעה עם טיונרים ל2000 דפים. טיונר שחור עולה 300 ש"ח וצבעוני 360 ש"ח. המחיר שלה הוא 1490. המחירים לא כוללים מע"מ. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר מסוג G5 של לוג'יטק אני מחבר אותו והוא עובד.. אבל פעם ב.. הוא כאילו לא מחובר.. מתנתק וחוזר יש לי מישהו מושג איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
וובכן רציתי לשתף אותכם בחוויה שקרתה לי לא מזמן (לפני 4 ימים לערך). מי שמסתובב בפורום בזמן האחרון שם לב שבתור ספקים זולים אני תמיד אמליץ על HEC והפעם- הסיבה. יום אחד, אני מקבל טלפון אחר הצהריים, להלן השיחה: אני: הלווו (עייף קצת אחרי התעוררות פתאומית : ) אבי, השותף של אבא: שומע, הייתה איזה קפיצת מתח במשרד. אני צריך את הסיסמה של המחשב השחור (הכינוי לדיורון 1.3 החדש שהזמנתי להם) אני: הסיסמה *** (טוב נו מה רציתם לקבל אותה?!). אבי:תודה עובד. אני:אתה יודע למה זה קרה כן? אבי: לא ממש.... אני: הספק הפעיל פיוז הגנה להגן על החלקים של המחשב משריפה. אבי: וואלה? אחלה... טוב ממשיכים לעבוד, ביי אני: ביי קיצור, הזמן שכל שאר העגלות (שני p1, שני סלרונים פנטיום2, פנטיום 3 תחנה ופ…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני חושב על לקנות מחשב חדש והאופציה שהכי מצאה חן בעיני כללה לוח אם מבוסס KT266A. הדבר היחיד שאני לא בטוח בקשר אליו זה של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות אם למישהו יש הצעות מעניינות... :smoke:
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מה משני העכברים האלה יותר טוב למשחקים ולגלישה באינטרנט ובכללי מה מהם יותר טוב?, ולי עד עכשיו יש עוד מעט שנה את הסט הזה של: Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 -איך זה מרגישים הבדל משהו או שווה בכלל להישאר איתם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מדפסת לייזר שטונר הספיק לכ- 2500 דף. מה כדאי היום, טונר או דיו? אין לי בעיה עם שחור לבן. הדרישות הן כאלו: הדפסת 2500 דף בשנה. פקס (משולבת). הדפסה דו צדדית יהיה אחלה, במידה ולא מיקר ממש את המדפסת. חיבור Wireless. טונר חלופי זמין וזול. תקציב סביב 400-600 שח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש (בטח נמאס לכם מהשאלות עליו), ועכשיו הגעתי לשאלת המארז. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, מודינג וכו'... אין לי זמן לזה. מה שכן, החדר שלי חם, לא ממוזג והמחשב שלי הולך להיות מבוסס AMD 1800 או יותר. אז קירור טוב למעבד הולך להיות (volcano7), אבל בכל זאת אני צריך מארז מרווח, שיוכל להכיל שלושה דיסקים קשיחים ושיהיה בו מספיק מקום לעבודה, שהספק לא ישב בדיוק מעל המעבד ויחמם אותו, הזכרונות מתחת ל-cdrom... בקיצור, שלא יהיה כמו המארז המעפן שיש לי עכשיו. לפי מה שבדקתי ה- fs710b של אנרמקד יכול להיות מצויין בשבילי, אבל הבעיה שיחד עם ספק טוב הוא עולה 650+ ש"ח. לעומתו, ה-virgo של tsunami עולים בסביבות ה-200 ש"ח וכוללים ספק של tsunami, שהוא לא הכי טוב שיש אבל נחשב ליותר …
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יפעל עם 7-8 מאווררי מארז, מאוורר מעבד, BlOrB, ומארז צ'יפטק? רק שלא ימות לי ;D
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
איזה עכבר יותר נוח וביצועיסטי? Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 או Logitech® VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks יבואן Logitech שם תג מחיר לא מובן של 550ש"ח~ (תג מחיר היצרן בחו"ל הוא 70$), אך ניתן להשיגו במחיר 420ש"ח דרך יבואן אפור, ה- M$ עולה 420ש"ח (תג מחיר יצרן חו"ל 100$).
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-