עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pringles,

האם זה משנה איזה מתאם אני אקמה יש ב20 שקל ויש ב100...

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  2. אני לא יודע עם זה מתאים לפה אם זה לא תעבירו תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  3. Started by G-BOY10,

קניתי עכבר אופטי אלחוטי חדש ואפשר לחבר אותו גם ל- PS/2 וגם USB (יש לי יציאות USB פנויות במחשב) אז כיצד כדאי לחבר אותו? אם אני אחבר אותו ל-USB הוא יהיה יותר מהיר או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by AmL1,

יש לי מקלט kingsun ks959 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 חיברתי אותו למחשב והוא מצליח לקבל קבצים אבל כשאני מנסה לגרום לו ללמוד פקודה של שלט דרך תוכנה הוא לא מקבל את זה למה? תודה

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by ZigZag,

שו GUILLEMOT ? מופיע כאן http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=j5g5pyxg344888d&id=685 תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by Radeon38,

שלום פורום ציוד היקפי. יש לי מדפסת כמו בכותרת ולאחרונה היא מתנהגת מוזר יש לה פנל בצד ימין איפה כדאי לקנות טונר חליפי ?? ואחרי סקר קצר ראיתי שיש הספקים לטונרים - כלומר בין 2000 ל 2500 דף . מצאתי בקופיטק ב 95 שקל ב DMO ב 169 ובאפיק מוצרי הדפסה ב 180. מה ששמתי לב שבקופיטק הם מציינים שהוא מספיק רק ל 2000 דף בעוד שהאחרים לא מציינים כלום. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by dbx22,

שלום, יש הרבה דגמים שונים ואני לא יודע מה טוב ומה לא אני צריך מצלמה שתתן תמונהה כמה שיותר איכותית(כמובן שאני לא מצפה באמת לאיכות ממש גבוהה, אני רק לא רוצה איכות כמו במצלמות אינטרנט הממש זולות), עד 150 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by Wolfboy,

מישהו יכול להמליץ לי על שלט+עינית אינפרא-אדום שניתן לקנות בארץ (בחנות וירטואלית עדיף)? אני משתמש המון במחשב לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים ובסרטי DVD ואני מאוד זקוק לשלט שיכול לשלוט מרחוק בתכונות של התוכנות שמריצות את הדברים האלה (במיוחד Winamp, PowerDVD, Windows Media Player). מצאתי באינטרנט את הדגם הבא http://sun818.home.mindspring.com/html/ir_remote.htm מישהו יודע אם הוא טוב ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ? גם המלצה על שלטים דומים תתקבל בברכה. תודה.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  9. יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by urich,

עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by GeForce,

קניתי כבל Parallel to USB למדפסת. המחשב מזהה את הכבל אבל כאשר אני שולח מסמך להדפסה הוא רושם לי שיש שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום המקלדת שלי X6 עשתה את שלה אני רוצ המלצה למקלדת גיימרים חדשה בתקציב 300-350 שקל חשו לי שהמקשים היו מוארים וכן אני רוצה מקלדת בעיצוב לא שיגרתי תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  14. שלום לכולם, מחפש מקלדת טובה למשחקים ועבודה. והדבר החשוב יותר - עכבר נוח וטוב למשחקים ועבודה שוטפת. ראיתי כמה אפשרויות: geniues 525 Logitech mx518 אשמח לכל הצעה אפשרית וטובה וגם חוות דעת על ה525.. (אגב, אני קונה מiqpc אך אם כדאי מאוד משהו ממקום אחר לא אתנגד) תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by 114508534,

אלהן, יש לי בעיה כנראה הפורט של המקלדת לא עובד החלפתי מקלדות ועדיין לא עובד , בדקתי על מחשב אחר את המקלדת הבעייתי והיא עובדת מצויין מה לעשות לקנות מקלדת USB או שיש פתרון מקורי כלשהו ? תודה אשמח גם כן לקבל המלצות למקלדות USB

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  16. היי, אני מחפש המלצה למשטח עכבר גדול ואיכותי אני כרגע עם G5 תקציב בכותרת.. אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by Haflo,

קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by yaronzeev1,

היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות?????

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  19. Started by KoDkOd,

אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב ואני ממש ממש לא יודע איזה ... אני פתוח להצעות... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000\XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  20. יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  21. אני קונה בזמן הקרוב מאוד MAXTOR 40GB 7200 RPM יש לי מחשב פנטיום 2 ולוח אם לפנטיום שתיים. מישהו אמר לי שמחשבי פנטיום 2 אינם קולטים מהירות 7200 RPM או שאינם קולטים HARDDISK של 40 GB. לפני כמה זמן חבר שלי הביא לי HARDISK של 40 GB (נראה לי SEGATTE משהו כזה לא יודע איזה מהירות) וHARDISK פעל מצוין האיש ההוא אמר לי שBIOS לא קולט את MAXTOR 40GB 7200 RPM ??? ??? ??? האם זה נכון ????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by Hadar,

יש לי ג'וסטיק של מיקרוסופט microsoft sidewinder feedback ווינדוס אקס פי הום אדישן בקיצר הוינדוס לא מזהה אותו (הג'ויסטיק חיבור רגיל לא usb אם ה משנה :-\) מה אני אמור לעשות????????? מאיפה להוריד דריבר כי לא מצאתי באתר????????? :-\ :-\ :-\

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  23. אני מחפש מארז יפה ושיקרר את המחשב עם ספק כוח 480W ומעלה ושהיה עד 550 ש"ח ועם יש מקום בתקציב אז פאן בס וכו'

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by meo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007908050&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by eran256,

שלום, קניתי עכבר SENSI של STEELSERIES ואני לא מצליח להפעיל אותו כמו שצריך. אני מתקין את הדריברים ואז הוא כל הזמן מהבהב בצבע כחול, בדרייבר עצמו הוא רושם please connect a steelseries engine compatible device to start ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק את כל הקביצים וזה עדיין לא עובד, אני כבר מיואש מזה... עוד מישהו נתקל בבעיה/מישהו יודע את הפיתרון תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים