עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתלבט בין 2 מארזים טובים שהציעו לי.. מי שחושב שיש לו משהו יותר טוב להציא בבקשה... ארב אין לי תקציב גבוהה למארז מקסימום 400-500 שקל אני יכול לגרד.. אני מחפש מארז בינוני לא מיני ולא פול לא אכפת לי עם יפה או לא חשוב לי רק שיהיה מרווח וגדול..מתוכנן מודינג רציני צריך הרבה מקום למאוררים מעדיף בלי חלון ועם אפשר תציעו לי גם ספק כ יש לי רק 230W :\ אתם יכולים להציע הצעה משלכם אבל מה שייעצו לי זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB או Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting הרבה תודה לעוזרים! נערך: לא עובדים הלינקים סורי.. :\

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by barakaaron,

שלום,אני רוצה המלצה למדפסת חדשה בתקציב של 500 ש"ח, המדפסת היא לא לי, היא לחבר, והוא דיי סגור על HP, פשוט הוא לא מבין במדפסות אז הוא רוצה המלצה על דגם טוב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by מישה,

אני מחפש דרך לשלוח פקס, יש לי בבית קו של בזק, עם חיבור ADSL ( מודם ADSL USB Rotal ALE070 ) אני לא מעוניין ששליחת או קבלת הפקסים תפריע בדרך כלשהי לגלישה באינטרנט יש לי גם רשת ביתית שאני לא רוצה שתנותק או תופרע מסיבה כלשהי אנא העירו כאן הערות אם עלולה להתעורר בעיה כלשהי. תחילה חיפשתי מכונה משולבת שתכלול סורק ופקס ( מהמדפסת לא אכפת לי ) אך בחנות מסויימת המליץ לי המוכר שלא לקנות מכונה משולבת משום "שמכשירים מהסוג הזה מאיטים את עבודת המחשב" יש לי מחשב P4 2.53GHz עם 768 MB ראם (DDR) אני בספק עד כמה שזה יאיט את המחשב שלי, אבל בכל אופן. מה שמעניין אותי בעצם זאת האפשרות לשלוח ולקבל פקסים, ולסרוק תמונות ומסמכים. היום במקרה ראיתי שניתן לשלוח פקס איכשהו דרך הסורק, זאת א…

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  4. יש לי מצלמה של JVC מדגם GR-DVL910A ויש לי במחשב את החיבור 1394 (Firewire שאיתו מחברים מצלמות דיגיטליות) כמו שאני יודע אמור להיות לי דריבר למצמה אבל אין לי אותו ואני גם לא מוצא אותו באינטרנט אין לי בעיה עם הכבל או עם החיבור כי ניסתי אותם על מצלמה אחרת וזה עובד מצויין מי שיוכל לעזור לי או למצוא דרייבר או בעזרה איך לחבר את המצלמה בדרך אחרת אני יודה לו מאוד כי אני כבר נואש תודה מראש למי שרוצה לדעת החיבור Firewire שלי נמצא על הלוח אם מובנה הלוח אם הוא P4S8X של ASUS ויש לי גם חיבור על הכרטיס קול מדם AUDIGY 2 Platinum EX של CREATIVE אני ממש הודה למי שיוכל לעזור לי אני נואש עד מאוד

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  5. תגידו מאיפה אני יכול להסיג את הדברים הבאים? אני צריך מן חיישן כזה שאני יכול להגדיר אותו לפי תביעת אצבע מסיומת אז הוא פותח את הדלת נגיד אני צריך חיישן לתביעת אצבע שרק הטביעות שאני מגדיר לו אז הוא פותח את הדלת הבנתם? ועוד משהו אני צריך מין סאט כזה של 20 מצלמות אינטרנט שמחוברים במפצל USB ביחד שכולם מתחברים לשרת אחד הבנתם בערך מה אני רוצה? מי שיכול לתת לי איזה מקום לרכוש את זה או שם של משהו שיכול לעזור לי אני יודא לו מאוד תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by BigFart,

אני קונה עכבר חדש הלכתי על הMX510 כי הוא בתקציב שלי וקראתי ביקורות עליו והוא ניראה טוב! עכשיו הלכתי לזאפ ובדקתי מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אותו ומצאתי אותו באתר הזה: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2178 עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר את החנות הזאת ויש לו ביקורות עליה (אני לא מת"א ככה שאיני מכיר את החנות הזאת) תגיבו בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים את החנות.. אני רוצה לראות אם מכירים אותה בכלל :s05: תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  7. אני מתכנן על מחשב חדש (בטח נמאס לכם מהשאלות עליו), ועכשיו הגעתי לשאלת המארז. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, מודינג וכו'... אין לי זמן לזה. מה שכן, החדר שלי חם, לא ממוזג והמחשב שלי הולך להיות מבוסס AMD 1800 או יותר. אז קירור טוב למעבד הולך להיות (volcano7), אבל בכל זאת אני צריך מארז מרווח, שיוכל להכיל שלושה דיסקים קשיחים ושיהיה בו מספיק מקום לעבודה, שהספק לא ישב בדיוק מעל המעבד ויחמם אותו, הזכרונות מתחת ל-cdrom... בקיצור, שלא יהיה כמו המארז המעפן שיש לי עכשיו. לפי מה שבדקתי ה- fs710b של אנרמקד יכול להיות מצויין בשבילי, אבל הבעיה שיחד עם ספק טוב הוא עולה 650+ ש"ח. לעומתו, ה-virgo של tsunami עולים בסביבות ה-200 ש"ח וכוללים ספק של tsunami, שהוא לא הכי טוב שיש אבל נחשב ליותר …

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  8. כבר החלטתי ללכת על לייזר. אבל סה"כ זאת המדפסת לשימושים בייתיים הדפסות שלנו ושל הילדים 1. רציתי לירכוש את 321 OKI ב 580 ש"ח ואין אותה יותר במלאי של היבואן 2. הייה כאן דיון על OKI 301 - האם היא מספיקה ומומלצת סה"כ ? ביחס ל 321 ?...מה ההבדל ? 3. כל המלצה תיתקבל בברכה....חשוב לי ללכת על דגמים חדשים יחסית תקציב 800 . ואפילו 1000 ש"ח אם זה ממש ממש שווה תודה מראש לכל מי שעוזר

9. Started by geigera,

שלום רב במשך זמן רב הייתי משתמש בנייד שלי עם מקרן והכל היה בסדר. אחרי שהחלפתי כבל VGA כי הקודם התקלקל, עם הכבל החדש המחשב תמיד במצב של הקרנה במקרן בלבד. מרגע שאני מחבר את הכבל אני לא יכול לראות על המסך. גם כשאני בוחר באופציה של מסך כפול אפליקציה שבמחשב ששולטת על המקרן - זה לא משנה את המצב. עזרה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  10. אהלן שלום לכולם, הפעם זה uboxing למקלדת challenger ultimate של חברת Tt esports by thermaltake, הצ'אנל מכיל עוד מספרי סרטונים review אתם מוזמנים לצפות בכולם... תהנו

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by ~The_Sultan~,

אני קונה מחשב למשחקים ומולטימדיה ואני רוצה לקחת את הסט הבא: LOGITECH CORDLESS DESKTOP S 510 שהוא כולל גם שלט שזה פיצ'ר נחמד. מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון איתו?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by xlSnaK,

אני רוצה לקנות מדפסת ורציתי לשאול כמה דברים: 1. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו רגילה 2.האם במדפסת לייזר לא צריך להחליף כלום אף פעם או שנגמר משהו כמו הראשי דיו 3.אם אפשר אז המלצות למדפסות לייזר שמדפיסה מהר וצבעוני עד 600 ש"ח תודה D:

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  13. אשמח לשמוע המלצות למערכות הגה + דוושות למחשב. אני לא מכיר כל כך את התחום, אז אני לא בטוח מה ההבדל בין ההגאים השונים. אשמח לשמוע איזה תכונות רצויות יכולות להיות להגאים, ואיזה הגאים מומלצים. לא ידעתי לציין מחירים, כי אני לא כל כך מכיר את המחירים בתחום. אני חושב שלא ארצה להשקיע יותר מ-500 שקל בהגה. (אבל אולי 500 שקל זה ממש מוגזם להגה, אני לא יודע)

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  14. נUSB הקידמיים שלי הלכו. ראיתי מקרה באתר של KSP את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6971 רציתי לשאול איך הוא? והאם לקנות אותו בלי לדאוג? ואיך זה מתחבר? ישירות ללוח? תודה, אריאל

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by barzanger,

קיבלתי איתו משקולות פאנל וחוברת עכשיו השאלה שלי לא צריך להיות דיסק דריבר שליטה על כפתורים משו נ.ב ממליץ לכל אחד באתי במטרה לקנות G5 אל תקפצו אני יודע שה MX518 עדיף אבל אני רציתי את המשקולות אני אוהב עכבר כבד ובקיצור הוא נגמר במלאי של החנות הידועה והזולה ביותר בארץ אי...רי חחחחח אז הלכתי על הG9 הוא ירד למחיר ריצפה 270 שקל

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by guyishai,

שלום, המקלדת הנוכחית שלי כבר ישנה וקשה מאוד להקלדה, ואני רוצה להחליף אותה בחדשה. אני מחפש מקלדת (חוטית) שתהיה נוחה להקלדה (אך לא ארגונומית), עם מקשי Enter ו-Backspace גדולים, ואם אפשר עם כמה כפתורים בצד שיכולים לבצע פונקציות שונות (למען המאת מעניין אותי רק להגביר ולהנמיך את הווליום, ולפתוח את ה-Calculator). בנוסף, אני מחפש מקלדת שלא נצבר בתוכה לכלוך, או לפחות מעט מאוד. במקדלת שיש לי כעת הצטבר המון לכלוך מתחת למקשים, ופעם אחת כשהוצאתי את כולם כדי לנקות, המקלדת הפכה למכונת כתיבה כשהחזרתי אותם : אולי אם היא תהיה דומה למקלדת של לפטופ, שם אין ממש "בורות" בין מקש למקש, יהיה פחות לכלוך... תקציב: עד 150 ש"ח. מה אתם אומרים? בתודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  18. Started by cganir,

הלו חברים ! מה נשמע ? אשמח לקבל המלצות ותגובות על הכרטיס הבא :Leadtek Geforce4 MX440 64MB DDR/TV-Bulk. האם שווה להשקיע בו 650 שקל ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by ORANGEJUICED,

אני לא יודע בדיוק עם זה שייך לפה .. לא מצאתי קטוגריה יותר מתאימה בקיצור ולעניין עם יש כזה דבר בכלל... ועם כן איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה ??? ???

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by shayt,

טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל. אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR), אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב ! אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT) ראיתי דעות מעולות על hauppauge אבל אני לא מבין כמה דברים - 1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה או שזה רק ב- WinTV-PVR-350. 2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין - 2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ? 2.2 איזה ערוצים קולטים ? 2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה) 3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  21. Started by nim901,

מה דעתכם על http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VM1000C&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? הוא מאד זול (יחסית) הוא נראה טוב, הוא מאובזר, על פי האתר הוא צריך לבוא עם 4 מאוררים, 1 בדלת אחד מאחורה ועוד 2 איפה שהוא השאלה שלי: האם הוא שווה את הכסף? והאם הוא בא עם ספק? אם כן, כמה וואט ? ואם למישהו יש ביקורות אני אשמח לראות (חישפשתי בגוגל אך הופנתי לחנויות)

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by Haflo,

קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by ybe,

אחת הסיבות שאני רוצה לקנות את הכרטיס זאת תכונת video in .האם התכונה הזאת בכרטיס מוצלחת? או שאולי עדיף כרטיס מסך אחר עם video in ?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  24. שלום, בעקבות סט תקול שיצא מהחברה הציעו לי להחליף את המקלדת והעכבר לסט הזה: Wireless Desktop® MK300 לוג'יטק שאלו אותי אם אני רוצה את הזה Wireless Desktop® MK300 ואם כן איזה "layout" אני רוצה. מה הכוונה ב layout ? התרגום של המילה הזאת זה מערך, אבל אני לא מבין מה הכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  25. Started by roma,

היי, אני מחפש משהו איכותי יחסית ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח להמלצות. טווח המחירים הוא סביב ה300 שח. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים