ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי אם אני קונה מארז Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case אני צריך לקנות ספק כוח אם שיש בו כבר ואני לא צריך??? אותו שאלה לגבי המארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless אני מחכה לתשובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מזמין את המקלדת הנ"ל, והבנתי שאני צריך מקלט IR האם מדובר במקלט שניתן לבנות לבד בעזרת המדריכים הנפוצים? לקנות מתאם USB? או שצריך להשקיע כסף נוסף ולקנות מקלט ייעודי של מייקרוסופט (שזה עוד דרך שלהם לעשות כסף..) אם מישהו כאן עובד איתה, הייתי שמח לדעת איך היא כל תגובה תתקבל בברכה אלי
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי די נעול על הENERMAX420W ועכשיו ראיתי גם את ה HEC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3407\ מה אתם אומרים? האנרמקס פה http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5499 או שיש ספק יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב, לא ידעתי באיזה פורום זה צריך להיות אז רשמתי פה. אני שוקל לקנות מצלמת ווידאו, ואני רוצה להשתמש במחשב לעריכה. (לא מקצועית... סתם עריכה, לחתוך קטעים וכו') אז קודם כל אני רוצה להבין מה הכוונה בכלל במצלמת ווידאו דיגיטלית, ומה ההבדל בינה למצלמת ווידאו רגילה (אני יודע ששניהם מתבססות על קלטות, והדיגיטלית לא עובדת על כרטיסי זיכרון) וגם, מה ההבדל בין עריכה עם כרטיס DV, לבין עריכה עם כרטיס רגיל ש"מקבל" אותות ווידאו מכל מכשיר שמשדר באותו כאלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מידת הנוחות, אמינות, חסכון סוללה, וכל מה שעולה לכם לראש. אשמח אם תוכלו לשתף אותנו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
למי שיש את ההגה הזה יודע שמתחבר אליו שניי, ספק כזה, אפשר בבקשה חנות שמוכרת את השניי הזה או דגם מדוייק והאם אפשר להשיג אותו בכלל בחנויות או שזה מיקרוסופט בלעדי והלך לי ההגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה) מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה. לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש) המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'. תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך. אודה להמלצותיכם
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סקירה קצרה של עכברי גיימינג, נראה שהקונצנזוס מושך לכיוון Deathadder. הבעייה היא שאין אותו בארץ. טוב, לא מדובר במוצר הראשון שלא מיובא באופן רשמי, אבל שתי חנויות ששאלתי אמרו לי שבכלל לא מייצרים יותר עכברי Deathadder, אלא רק את המחליף שלו, 3G (אני מניח שהתכוונו ל Diamondback). האם הדבר נכון? באתר של רייזר, כמובן, עוד לא "קברו" את ה Deathadder...
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מיקלדת חדשה של איכסקרוסופט והבעיה שלי היא שההקלדה על הכפתורים רועשת ביותר (קליקים שיכולים להטריף אדם שפוי) ביחוד על כפתור הרווח (space בלעז) השימושי כל כך ביחוד בהקלדות שימוש פופולרי ביחוד אצל אחותי הסטודנטית. הטם יש דרך לגרום למקלדת להיות שקטה יותר בבקשה!!!!!
-
הסבירו לי למה ישנם ספקי כוח ל AtX 2?? מזה בעצם?? האם ספק כזה מתאים למערכת מחשב שלי???
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אוקיי הלוח שלי צריך ספק כח עם חיבור נוסף של 8 פינים 12V (תקן EPS12V ). הספק הנוכחי של חברת SUPERMICRO מרעיש בצורה יוצאת דופן ונשבר לי ממנו. אני יודע שANTEC ENERMAX וחברות גדולות שמיובאות לארץ מייצרות דגמים כאלה אבל לא מצאתי אותם בחנויות פה. אם מישהו יודע אשמח לשמוע!! כמו כן ENERMAX מציינים שבדגמים שלהם יש לפעמים האותיות VE בתוך שם היחידה ואז הם כן עונים לתקן הנ"ל (לדוגמא EG475P-VE או EG485P-VE וכ'). אז אם מישהו מכיר/יש ברשותו דגם של ENERMAX עם VE אשמח מאוד לשמוע אם אכן ישנו החיבור הנוסף של 12V בעל 8 פינים (נראה כמו החיבור המרובע של 4 פינים 12V רק כפול). כל מידע בנושא יוערך מאוד!!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות שלט למחשב שיאפשר לי לשלוט על הווליום, WINAMP ושאר תוכנות. בעבר היה לי שלט במחשב פאקרד בל הישן שלי אבל אבד לי חלק והוא לא עובד. בכל אופן מי שיכול להמליץ לי על שלט למחשב לא יקר שיאפשר לי לשלוט ב WINAMP, כי אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט. מי שמכיר חנות שמוכרת שלט שכזה באיזור ראשון והמרכז שיגיב לי. בתודה, Obg1
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי בתוכנה everest אבל לא היה רשום בה אם זה USB2... ד.א יש במחשב שמונה USB :שני חיבורים מקדימה,ארבעה מאחורה בלוח אם ועוד 2 שכנראה הוסיפו שהם נמצאים כמו כרטיס כזה והם לא כברירת מחדל של לוח האם
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רוצה לקנות צורב דיוידי אבל לא יודע איזה באיזה חיבור אני צריך לקנות ide או sata ? אגב לוח האם שלי הוא asus p4s800d תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם ספק ג'נרי של 500 וואט יוכל להפעיל לי geforce fx5900 MSI DVI ? ולאיזה כח של ספק של חברה טובה הוא משתווה? בתודה...
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מפצל של lindy מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים חיפשתי איך מעבירים ממחשב למחשב אין כפתור על הקופסה ואין לי מושג לא מצאתי שום מדריך על זה משהו אולי יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש פיתרון של מדפסת משולבת (מדפסת, סורק, מכונת צילום) שהיא גם פקס עצמאי ויכולה גם לשמש כטלפון לשיחות, כמו (רוב?) מכשירי הפקס הייעודיים. האם קיים בכלל משהו כזה ברמה טובה (לא זבל סיני) ובאיכות סבירה (איזור ה-1,000 ש"ח, נניח) ? אם לא, מה מומלץ בתחום המחירים הזה עבור מכשיר משולב עם פקס אמיתי? האם המכשירים האלה כוללים יציאת טלפון, כך שניתן יהיה לחבר אליהם טלפון למעשה על אותו חיבור בקיר, והמכשיר ידע לזהות ולהבדיל בין שיחות טלפון ובין הפקס? יש לי ניסיון מינימלי עם Lexmark X5470 וההתרשמות שלי ממנו היא "סביר מינוס", כשבשלב מוקדם מאוד בחיים התחילו כבר בעיות של טעינת דפים וכו'. חשוב לי שהמכשיר יהיה ידידותי ונוח לשימוש, עם איכות הדפסה גבוהה ושיהיה יעיל וחסכוני. עדיף שלא יהיה…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במידה ואני רוצה לחבר מקלדת אחת לשני מחשבים, ללא קופסת מיתוג (KVM) איך עושים זאת? כמובן שחייב להיות מיתוג כלשהוא איך ניתן? אשמח אם מישהו יכול לעזור...
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט ואני יכול לקנות את המדפסות למעלה מה יותר כדי כי לפי המחיר ה5510 עולה לי 828 ש"ח והשניה 630 . מה ההבדל ביניהם? האם שווה ההבדל בכסף? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת שקטה במיוחד ומעונין בהמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכוווולם! אני צריך מקלדת חדשה בסביבות ה-80 ש"ח (אפשר קצת יותר אבל לא כדאי) שימושי המקלדת יהיו משחקים (בעיקר FPS) ואינטרנט... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי צג של dvd עם 30 פינים למתה ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם אפשר ועם לא אז לעושות איתו משהוו תודה לעוזרים :yelclap: תמונות התמונה האחרונה זה משהו אחר רק רציתי לישאול עם זה lcd טוב
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני חושב לקנות עכבר SteelSeries Sensei בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שהוא אחד הטובים אם לא הכי טוב במחינת פונקציות וחיישן והאיכות שלו והבנתי שהוא גם מתאים ל PALM. האם יש אנשים שהשתמשו/משתמשים בו בPALM? ויוכלו לאמת את דעותי לגביו? לגבי מקלדת ראיתי שה SteelSeries g6v2 או g7 הם ממש מומלצות אבל לא ממש מצאתי מידע באתרים בארץ לגביהם ראיתי שאפשר להזמין ב Pcgames אבל רציתי לראות אם מישהו כאן שהשתמש במקלדות או משתמש יכול לתת חוות דעת עליהם ומה ההבדל ביניהם? והאם ניתן להשיג את המקלדת עם עברית או לחרוט בעזרת מקום שעושה חריטה מקצועית שלא פוגעת במקלדת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה המלצה למדפסת הזרקת דיו לבית. רוב השימוש הוא להדפסת מסמכים ומעט הודעות צבעוניות (לגן ילדים). יש לי כרגע hp660 שתפקדה במשך כמה שנים אבל היא גבר מעבר לשיא שלה ... הבעיה היחידה שהייתה לי איתה היה תדירות רכישת טונרים (גבוהה מאוד). אין לי מושג כמה אני הולך להשקיע (עקב חוסר התמצאות בנושא) אבל חשבתי ש-400 ש"ח הינו סכום הגיוני ביותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-