עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם יש יתרון לקניית סט עם Unifying Receiver ? או שעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד ? תקציב עד 300 והשימושים הם כלליים עם הקלדות של טקסט מידיי פעם.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by ZeppeliN,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי Big time כמו שאומרים אני רוצה לקנות מארז, עד 500 שקל בלי ספק יש את זה: Thermaltake V8000 WinGo Gaming Tower XaserV Thermaltake V7000 WinGo Gaming Tower XaserV ואת האורורה. מה הכי טוב? ותמליצו גם על אחרים

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by demultiplexer,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

4. Started by puNani,

קראתי עכשיו כתבה על הדרייברים החדשים של RADEON 8500 באתר TOMS HARDWARE, וכתוב שם משהו על כך שיש בעיות התאמה עם מעבדי ATHLON... מישהו יודע על זה משהו? זה נכון?

5. Started by boom,

יש לי 450/500 שח להשקיע במארז.. (כולל ספק) (מעבד AMD) קירור שיהיה למעבד- כנראה VOLCAN 7 או 9.. איזה מארז מומלץ? תודה

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by r.b.y,

אני רוצה לסרוק תמונות למחשב בכדי לעשות אלבום דיגיטאלי יש לי כמה תמונות שפיתחתי אותם על נייר אני רוצה לסרוק אותם למחשב אני יודע שסורק יש לו רזולוזציה גבוהה ולכן זה עדיף אך אולי יש גם משולב הסכום עד 400 שח תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  7. שאלתי האם אני יכול לשדרג את המעבד ל ATHELON 1.6 ולהשתמש באותו לוח תודה

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  8. אני קונה בזמן הקרוב מאוד MAXTOR 40GB 7200 RPM יש לי מחשב פנטיום 2 ולוח אם לפנטיום שתיים. מישהו אמר לי שמחשבי פנטיום 2 אינם קולטים מהירות 7200 RPM או שאינם קולטים HARDDISK של 40 GB. לפני כמה זמן חבר שלי הביא לי HARDISK של 40 GB (נראה לי SEGATTE משהו כזה לא יודע איזה מהירות) וHARDISK פעל מצוין האיש ההוא אמר לי שBIOS לא קולט את MAXTOR 40GB 7200 RPM ??? ??? ??? האם זה נכון ????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  9. אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה בארה"ב בסכום לא מבוטל של 14000 ש"ח ללא מארז שכבר יש לי (ותכף נגיע לשאלה שלי : ) וללא שני HD'S שכבר יש לי(WD 200GB SATA X2?) עכשיו כרגע יש לי את ה XSAER 3 של THERMALTAKE עם ספק בן חודש (שקיבלתי מתנה) גם של THRMALTAKE והדגם הוא PUREPOWER 460W עכשיו אני ישאר בארה"ב עד סוף יולי בתקווה שאוכל לרכוש את הקונרו וכמובן בתקווה שהוא יצא עד אז ואם כן אז נקנה לוח אם בהתאם והכרטיס מסך יהיה כנראה ה- X1900XT אלה אם עד אז ירדו המחירים טיפה ואולי אני אוכל לרכוש את ה GT אבל בכל מקרה זה הולך להיות ATI לפי ההמלצות פה. בשורה התחתונה רציתי לדעת האם אני צריך ספק חדש או שהנוכחי יספיק ? דרך אגב על איזה מסך הייתם ממליצים לי? מכס ומשקל הם כבר לא הבעייה עקב הצתרפו…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by shaybery,

אני מאוד מעוניין לקנות מקלדת Goldtouch כי היא ארגונומית במיוחד, אבל הבעיה היא שהעלות שלה בארץ קצת מופרזת 1200 ש"ח!!! האם משהו יודע איך אפשר לקנות אותה במחיר נורמלי? קבלו לינק למקלדת

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by G-BOY10,

קניתי עכבר אופטי אלחוטי חדש ואפשר לחבר אותו גם ל- PS/2 וגם USB (יש לי יציאות USB פנויות במחשב) אז כיצד כדאי לחבר אותו? אם אני אחבר אותו ל-USB הוא יהיה יותר מהיר או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by PriorTak,

הי. אני מחפש עכבר או סט אלחוטי טוב, וזול ככל שאפשר (תקציב עד 250 שקל). חשוב מאוד שהעכבר יהיה לאחיזת CLAW ולא PALM, כי היד שלי קטנה למדי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם זה יותר משתלם מאשר בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. Started by urich,

עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  14. אני מעוניין בקניית מדפסת הזרקת דיו זולה - עד 300 ש"ח. האופציות שמצאתי הם HP 3940/3745/3920 לעומת Pixma IP1500וCanon. מישהו יכול להשוות ביניהם? כמו כן, מהם ההבדלים בין מדפסות HP השונות. כיום בד"כ אני משתמש ל-HP שלי בראשי דיו חילופיים/מילוי דיו האם קיים שוק נרחב בתחומים אלו גם עבור ה-CANNON?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by MoSQuiTo,

אני מעוניין להקים במפעל לרהיטים רשת של מצלמות במעגל סגור. מדובר בכ-5 מצלמות פנימיות וכ-2 חיצוניות. במקום תהיה קיימת רשת מחשבים קטנה (2 מחשבים) כאשר אנו מעוניינים לראות את התמונה על שני המחשבים (דרך הרשת). וכמו כן, לקבל תמונה של המצלמות דרך האינטרנט מהבית. כמובן שעל המערכת לכלול הקלטה מסויימת לזמן מסויים (שבוע-שבועיים). מה החלקים הדרושים למערכת? האם ישנם חלקי מחשב מיוחדים למערכת מסוג זה?? האם ניתן לבצע תפרוייקט הנ"ל בעצמי? (לקנות מצלמות מקצועיות, להרכיב את הכל ברשת וכו')

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש מקלדת טובה למשחקים ועבודה. והדבר החשוב יותר - עכבר נוח וטוב למשחקים ועבודה שוטפת. ראיתי כמה אפשרויות: geniues 525 Logitech mx518 אשמח לכל הצעה אפשרית וטובה וגם חוות דעת על ה525.. (אגב, אני קונה מiqpc אך אם כדאי מאוד משהו ממקום אחר לא אתנגד) תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  17. שלום, מחפש מדפסת hp איכותית שתהיה אלחוטית שימוש ביתי משולב סורק פקס שימוש עיקרי הדפסת תמונות על ניירות פוטו גלוס מבריק. התקציב עד 800 שח תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום! לחבר שלי יש מחשב כזה: AMD 64bit athlon 2800+ 1024MB DDR 400 (בשני סטיקים) ולוח אם של ג'יגה בייט (שכחתי את הדגם :-[) בכל מקרה, היום הוא קנה Radeon X800Pro 256MB AGPx8, הרכבנו אותו, והכל עבד יפה, בדקנו כמה משחקים וכולי. אחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר שהוא ניסה להדליק את המחשב אבל אין תצוגה והווינדוס לא עולה. יש לו ספק כוח ג'נרי שקיבל עם המארז שקנה בKSP, אז הנחתי שהוא לא עומד בעומס (בנוסף מחוברים גם שני דיסקים קשיחים, CD, צורב DVD, פלופי וכרטיס רשת..) הוא בדק את הספק והיה רשום עליו 280W.. יש לי ספק שקניתי לפני שנה ומאז החלפתי מחשב, Enermax 350w, האם זה יסחוב את המערכת שלו? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  19. טוב אז ככה ניסיתי כבר הרבה HEADSETS במהלך השנים ובכולן היו חסרונות בולטים שמאוד הפריעו לי (הרבה מהם מSTEELSERIES, THERMALTAKE, ועוד) כרגע אני עם KULO 7.1 של ROCCAT .. מאוד לא נוחות, שבירות, הבילד פשוט מדיי, ובנוסף להכל הם ON-EAR ואני חייב משהו OVER-EAR. אז ככה, לפי מה שקראתי הTRITTON PRO+ 5.1 בגרסאת המחשב רק יצא לפני חודש, ככה שהוא לא יגיע בזמן הקרוב. האפשרויות האחרות שחשבתי עליהן : - Roccat Kave 5.1 - Razer Tiamat 7.1 - Logitech G35 מה שאני חייב באוזניות זה שיתחברו בUSB (הKAVE יוצא דופן כי יש בו 5 חיבורים של סאונד + USB למתח) כי יש לי מערכת שמתחברת בחיבור אנלוגי רגיל של 3.5 **חשבתי לקנות גם כרטיס קול לא יקר מדיי שישפר את איכות הסאונד ואת הסראונד בהתאם לאוזניות שאני אק…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  20. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=792566 לפי הרשימה הזאתי הוא לא הספק הוא cool it 480 הוא לא נימצא ברשימה הזאתי! החברה cool it גם מיצרת מארזים די איכותים ראיתי אצל חבר מארז של cool it אם סירוקלציה טובה מאוד!

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by MasterYoda,

אם כבר מדברים על הרדיסקים איזה הרדיסק לדעתכם הכי טוב? כולם ממליצים IBM 60XP אז במיקרה מצאתי השוואה ולמי שאין כח לקרוא, אז בהשוואה יש את ההרדיסקים הבאים: IBM Deskstar 60GXP Fujitsu MPG3409AH-E Western Digital Caviar WD400BB Quantum Fireball Plus AS Seagate Barracuda ATA III Seagate Barracuda ATA IV כולם ATA100 7200 RPM ומקום ראשון לוקח Fujitsu MPG3409AH-E

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  22. Started by law89,

אני משתמש במשך שנים רבות בסט של לוג'יטק MK270. מתחשק לי לשנות קצת. רכשתי סט של HP אבל העכבר קטן מדי. אשמח להמלצה על מקלדת ועכבר. הם לא חייבים להגיע כסט. הבנתי שיש כל מיני סוגים של מקלדות (מכניות וכו') שאינני מבין מה ההבדל ביניהם. הסט של לוג'יטק היה עולה סביב ה-110 ש"ח (כרגע עלה ל-130). אני לא מחפש להשקיע תקציב מטורף, אבל אם יש צורך אפשר לעלות קצת.

23. Started by zoman,

במארז זה יש מאוורר בתוך המארז בגודל 80 מ"מ,שאין לו יציאה החוצה ,מה תפקידו ? הוא נמצא מול המעבד וכנראה תפקידו לקרר את המעבד ,כיצד הוא עושה זאת כאשר הוא לא מכניס אויר או מוציא אויר מחוץ למארז?

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by ramil19,

אני רוצה לקנות UPS וקראתי הרבה תראדים בפורום זה בעזרת החיפוש. אך לא מצאתי תשובה לשאלה הבאה: כל כמה זמן ובאיזה עלות (לפי מה שהבנתי מהתראדים כמעט כמו UPS חדש) צריך להחליף את המצבר?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.