עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by scorpion,

וובכן רציתי לשתף אותכם בחוויה שקרתה לי לא מזמן (לפני 4 ימים לערך). מי שמסתובב בפורום בזמן האחרון שם לב שבתור ספקים זולים אני תמיד אמליץ על HEC והפעם- הסיבה. יום אחד, אני מקבל טלפון אחר הצהריים, להלן השיחה: אני: הלווו (עייף קצת אחרי התעוררות פתאומית : ) אבי, השותף של אבא: שומע, הייתה איזה קפיצת מתח במשרד. אני צריך את הסיסמה של המחשב השחור (הכינוי לדיורון 1.3 החדש שהזמנתי להם) אני: הסיסמה *** (טוב נו מה רציתם לקבל אותה?!). אבי:תודה עובד. אני:אתה יודע למה זה קרה כן? אבי: לא ממש.... אני: הספק הפעיל פיוז הגנה להגן על החלקים של המחשב משריפה. אבי: וואלה? אחלה... טוב ממשיכים לעבוד, ביי אני: ביי קיצור, הזמן שכל שאר העגלות (שני p1, שני סלרונים פנטיום2, פנטיום 3 תחנה ופ…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by Fighter,

מי מהם עדיף להשיג, בבקשה רק מבין השניים. אני הסתכלתי במלא מקומות וקשה למצוא razer mantis speed במלאי בארץ אבל את הgoliathus קל למצוא. האם כדאי לי להתעקש למצוא מנטיס או להתפשר על גוליאתוס? מיועד לעכבר razer copperhead שאני מעוניין לרכוש יחד עם הפד. תודה.

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by סלרי,

אני מחפש פווול טאור רגיל!!!!!!!! בלי שום עיצוב מצידי שיהיה גרניק חיפשתי בכל מקום -פלונטר,פנדה,סימפלטק,למיר.............................. הדרישות: 6 ומעלה מקומות 5 וחצי 2 ומעלה 3 וחצי הרבה מקום תרשמו גם חנויות רגילות לא חייב באינטרנט תודה מראש סלרי עצבני (טעם ליופלה)

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by ybe,

אחת הסיבות שאני רוצה לקנות את הכרטיס זאת תכונת video in .האם התכונה הזאת בכרטיס מוצלחת? או שאולי עדיף כרטיס מסך אחר עם video in ?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by md22,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003189192&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  6. כבר החלטתי ללכת על לייזר. אבל סה"כ זאת המדפסת לשימושים בייתיים הדפסות שלנו ושל הילדים 1. רציתי לירכוש את 321 OKI ב 580 ש"ח ואין אותה יותר במלאי של היבואן 2. הייה כאן דיון על OKI 301 - האם היא מספיקה ומומלצת סה"כ ? ביחס ל 321 ?...מה ההבדל ? 3. כל המלצה תיתקבל בברכה....חשוב לי ללכת על דגמים חדשים יחסית תקציב 800 . ואפילו 1000 ש"ח אם זה ממש ממש שווה תודה מראש לכל מי שעוזר

7. אני זקוק לאמצעי שיאפשר גלישה ברשת שאיננו מחשב נייח או נייד, מחשב לוח או סלולרי. ראיתי את הפיסקה הזו לגבי PDA: "בחלקם משולבת תקשורת אלחוטית, המאפשרת שליחה וקבלה של דואר אלקטרוני והודעות מידיות ואף גלישה באינטרנט." אבל לא הצלחתי לברר אופציה מעשית. מישהו יכול להבהיר אם זו קיימת או אם יש אמצעי אחר לצורך גלישה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  8. MHZ מהירות DDR או משהו כזה כתבה שהיתה באתר של X-BIT LABS למישהו עדיין יש לינק או משהו

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by almonime,

אולה אמיגוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע בנושא כך שאם פיספסתי משהו ויצאתי אהבל, תפנו אותי בבקשה לאן שצריך ואני אמשיך לבד. מישהו קנה, ראה אצל חבר, ניסה אצל הסבתא, בדק איפשהו בעצמו את העכבר המדובר ? אה, כן, קראתי בערך גזיליון ביקורות בנושא והוא נראה כעכבר מגניפיקו אך אני מעוניין בדעה של מישהו שכבר מישמש אותו ואולי יכול להוסיף. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by Regev,

סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by lepton,

ברשותי Abit bx6-2 ו Asus cusl2 - 815e. אני יכול עדיין לשדרג את ה Asus לP3-1000 או להשתמש במתאם של PowerLeap כדי להתקין על ה - Abit את הסלרון החדש. לפי השוואות באתרים שונים ה Celeron 1200 חזק מהפנטיום. הבעיה היא שה Abit תומך ב UDMA 33 וב AGP*2 כשהאסוס תומך ב UDMA*66, AGP*4. האם משהו יודע את ההשפעה על כרטיסי מסך חדשים ודיסקים קשיחים חדשים?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by vald95,

שמעו יש לי Siberia v1 כבר איזה שנתיים ונמאס לי מהאוזניות האלה יש חיסרון ענק וזה המיקרופון , בגלל שהוא נפרד.הוא נדפק לי לגמרי כבר, והאוזניות עצמן כבר דפוקות וחשבתי לקנות חדשות, עכשיו אני יודע שיש הבדל ענק במחיר, ה5Hv2 עולות 350 שקל והMegalodon עולות 500. ובגלל בהתחלה חשבתי ללכת על המגלודון , אבל אני לא בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  13. אני מחפש מקלדת אלחוטית עם משטח נגיעה שישמש כעכבר. ממש כמו במחשבים הניידים. המטרה שלי היא לשלוט על המחשב שנמצא ליד הטלוויזיה כדוגמת הMEDIA CENTER. אני מכיר את המקלדת החדשה של לוג'יטק, diNovo Edge, אך מעולם לא שמעתי ביקורות עליה. יש עוד מקלדות כאלה שאני מפספס? המחיר של הלוג'יטק הוא ממש מופקע. תודה ח'ברה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  14. Started by OferS16,

שלום, אחי מחפש לקנות אוזניות אבל הוא רוצה אוזניות טובות ועמידות במחיר סביר. כשהוא שאל אותי על דגם מסוים אמרתי לו שישנן אוזניות שמיוצרות משנות ה80(עד היום כמובן) והן אמינות בצורה בלתי יאמנת וגם האחריות שלהן מאוד טובה , אך מכיוון שהזיכרון שלי מעולם לא היה משהו שחכתי את שמן ואיני יכול להיזכר בהן כעת. בעיקרון זה אוזניות קשת שאם אני זוכר נכון יש להן ציור תכלת כחול כזה בצד וצורה מוזרה מעט . הן ידועות מאוד והן נמכרות באזור ה200-300 ש"ח , זה כל מה שאני יכול לזכור עליהן . אה גם השם שלהם זה PORTAL או משהו כזה. אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  15. אני מתלבט אם לקנות OCZ ModStream 520W או OCZ PowerStream 520W. שמעתי שההבדל הוא שהראשון מודולרי והשני לא. אין לי מושג מה זה אומר כך שהחלטתי לשאול יודעי דבר אשמח לקבל הסבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by omri123,

אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by desheh,

יפעל עם 7-8 מאווררי מארז, מאוורר מעבד, BlOrB, ומארז צ'יפטק? רק שלא ימות לי ;D

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by User_Name,

יש לי ספק 230V, ואני חוסך לכרטיס מסך חדש, הRadeons החדשים ידועים כזוללי אנרגיה, האם תהיה לי בעיה עם הכרטיס Radeon9500pro בספק הנוכחי? לא הייתי בטוח איפה לשים את הthread... תודה לעוזרים דרך אגב, את המסך אני מחבר לספק, כדאי לחבר אותו במקום לספק לחשמל? אני מתכוון אם כבל מהמסך לשקע ולא כמו שיש לי עכשיו מהמסך לספק

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  20. שיהיה הפד תואם לעכבר של לוגי'טק g5

21. Started by gal505,

Zowie FK + Steelseries QcK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10609 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10758 או שמא עדיף G400 על פני ה-FK ? חשוב לציין שאני אוחז את העכבר ב-CLAW תודה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  22. Started by Idanp,

אני מחפש מקלדת טובה באיזור ה250 שח' , השימוש העיקרי יהיה למשחקים מה מומלץ בטווח הזה ? ראיתי את ה ms sidewinder x4 שניכנסת בתקציב , יש אלטרנטיבות יותר מומלצות ?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by lior777,

שלום רב, הכיוון שלי כרגע הוא מדפסת מחברת ברדר בגלל עלויות נמוכות זה דיו! ראיתי 2 דגמים ואשמח לחוות - MFC-J430W והשני מדגם MFC-J265W מה עדיף? השימושים זה קצת הדפסות, סריקה, פקס וצילום פה ושם

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  24. שלום הלכה המדפסת הישנה שלי HP 930c ואני צריך דיי דחוף מדפסת חדשה חשבתי על זו : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1926 איך היא? איך הדיו שלה מבחינת מחירים ? אגב במדפסת הקודמת שלי היה קטע כזה שלא ניתן היה להדפיס דף עם דיו שחור בלבד אם לא הייתה מחסנית בצבעוני(ועד כמה שזכור לי זה לא היה תקלה אלא זה היה פשוט המדפסת ככה..) חשוב לי שזה לא יהיה פה..כי גם ככה רוב ההדפסות שלי זה בשחור-לבן אז אני בספק אם אני יקנה בכלל צבעוני תודה מראש, לירן

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by UVnet,

יש לי שאלה אני חושב על לקנות מחשב חדש והאופציה שהכי מצאה חן בעיני כללה לוח אם מבוסס KT266A. הדבר היחיד שאני לא בטוח בקשר אליו זה של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות אם למישהו יש הצעות מעניינות... :smoke:

• 2 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים