עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by OferS16,

שלום, אחי מחפש לקנות אוזניות אבל הוא רוצה אוזניות טובות ועמידות במחיר סביר. כשהוא שאל אותי על דגם מסוים אמרתי לו שישנן אוזניות שמיוצרות משנות ה80(עד היום כמובן) והן אמינות בצורה בלתי יאמנת וגם האחריות שלהן מאוד טובה , אך מכיוון שהזיכרון שלי מעולם לא היה משהו שחכתי את שמן ואיני יכול להיזכר בהן כעת. בעיקרון זה אוזניות קשת שאם אני זוכר נכון יש להן ציור תכלת כחול כזה בצד וצורה מוזרה מעט . הן ידועות מאוד והן נמכרות באזור ה200-300 ש"ח , זה כל מה שאני יכול לזכור עליהן . אה גם השם שלהם זה PORTAL או משהו כזה. אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מתלבט אם לקנות OCZ ModStream 520W או OCZ PowerStream 520W. שמעתי שההבדל הוא שהראשון מודולרי והשני לא. אין לי מושג מה זה אומר כך שהחלטתי לשאול יודעי דבר אשמח לקבל הסבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ybe,

אחת הסיבות שאני רוצה לקנות את הכרטיס זאת תכונת video in .האם התכונה הזאת בכרטיס מוצלחת? או שאולי עדיף כרטיס מסך אחר עם video in ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני זקוק לאמצעי שיאפשר גלישה ברשת שאיננו מחשב נייח או נייד, מחשב לוח או סלולרי. ראיתי את הפיסקה הזו לגבי PDA: "בחלקם משולבת תקשורת אלחוטית, המאפשרת שליחה וקבלה של דואר אלקטרוני והודעות מידיות ואף גלישה באינטרנט." אבל לא הצלחתי לברר אופציה מעשית. מישהו יכול להבהיר אם זו קיימת או אם יש אמצעי אחר לצורך גלישה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני ממש הייתי מבסוט מהעכבר שיש לי עכשיו עד שהוא התחיל לעשות בעיות, פתאום הוא מחליט שלא לזוז או סתם לקפוץ לאנשו במסך בלי קשר. עכשיו לכל אלה שחושבים שפרצו לי למחשב, אז לא. כי כשאני הופך אותו ומזיז את האצבע מעל הלד הוא פשוט לא מגיב ודורש כמה מכות מכל הלב כדי שיגיב. אז החלטתי לקנות חדש, כל הקטע שאין לי מושג על מה ללכת, חשבתי לקנות עוד סתם עכבר שוק ולהיות מרוצה ממנו ואז פתאום נזכרתי בטראק-בול של לוג'יטק ואז חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע. בקיצור אני ממש לא יודע. ממש אשמח לקבל תגובות בנושא הטראק בול. וגם לגבי עכברים אחרים. אה, וכן התקציב בערך 250 ש"ח. תודה לכם מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסך LCD?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by aviel131,

שלום לכולם, קניתי את העכבר והתקנתי את הדריבר עכשיו הליזר לא פועל יענו יש מנורה אבל אין את האדום זה ככה צריך להיות? או שצריך להיות אור אדום? תודה.

8. שלום רב, במסגרת הרכישה של מחשב חדש אני מעונין לרכוש גם מדפסת משולבת פקס, סורק וכו'. איני יודע מה עדיף ליזר או הזרקת דיו ואיני מכיר תחום זה כלל. השימושים שלי הם סריקות למינהן (לא פוטו), הדפסות של מלל בעיקר, מכשיר פקס וטלפון עצמאי היכול להבדיל בין פקס לשיחת טלפון על קו של הוט. ההדפסות הן בעיקר שחור לבן אך אם אין הבדל גדול באיכות המכשיר וחסכון בעלויות הדיו בין ליזר להזרקה היתי מעונין לשמור את האפשרות להדפסה צבעונית. כמות הדפים שאני מדפיס היא כ- 5 ליום. משמש בעיקר לפקס וגם זה בתדירות נמוכה למדי. (לא משרד ולא משרד ביתי אלא ביתי בלבד ) חשוב שהאיכות תהיה טובה, אמינות המכשיר, והחסכון בעלויות ההדפסה. אודה לעזרתכם. מיכה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by asili,

אני קניתי כונן די וי די של פיוניר והוא ישמש לי גם כסי די רום רציתי לדעת האם אני צריך לחבר אליו כבל סאונד כדי לשמוע מוסיקה למשל או שזה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by asili,

שלום רציתי שתביעו דעה על המארז הזה האם הוא טוב בפיזור האוויר האם הוא מרווח מספיק? ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD אנא ענו תשובות עניניות בתודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Regev,

סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gal505,

Zowie FK + Steelseries QcK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10609 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10758 או שמא עדיף G400 על פני ה-FK ? חשוב לציין שאני אוחז את העכבר ב-CLAW תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by shloosh,

כרגע אני עם המחשב שבמפרט ואני מעוניין להעביר את המחשב למארז קטן כמו shuttle או איזה HTPC אז אני מחפש מארז שיתאים לכמה שיותר חלקים מהמחשבים הנוכחי. מה בדיוק הפרוצדרה? מה אני יכול להעיבר? מה צריך להחליף? תודה על העזרה!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by coffee time,

ערב טוב , אתמול רכשתי פד חדש ל G5 שלי - Razer exactmat... אך מה ? הפלא ופלא ,ב control side העכבר פשוט לא מגיב , וב speed side - הוא מגיב , כל עוד אני לא מזיז את העכבר מהר מאוד או לחלופין מצד לצד בזריזות . כמובן שווידאתי שהבעיה הינה בפד ולא בעכבר ע"י השוואה עם המשטח הישן . לפני כמה שנים נתתי צ'אנס ל steelpad s&s שבו ה G5 הגיב מעולה (אולי כי הוא היה מתכתי לעומת הרייזר שהוא מפלסטיק עם ציפוי שקר כלשהו) , אך פשוט לא התרגלתי לשחק בלי 'כרית' לפרק כף היד - וכתוצאה מכך מכרתי אותו . אז מה גיימר שחפץ בפד איכותי ולא יכול בלי כרית תמיכה אמור לעשות ? חשבתי לקנות razer vespula , אבל כמה כבר אפשר לזרוק כסף לאוויר ? בנתיים , משנת 2003 , אני משתמש בפד בד עם 'כרית' , שהוא אגב , מ…

15. Started by zoman,

במארז זה יש מאוורר בתוך המארז בגודל 80 מ"מ,שאין לו יציאה החוצה ,מה תפקידו ? הוא נמצא מול המעבד וכנראה תפקידו לקרר את המעבד ,כיצד הוא עושה זאת כאשר הוא לא מכניס אויר או מוציא אויר מחוץ למארז?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by r.b.y,

אני רוצה לסרוק תמונות למחשב בכדי לעשות אלבום דיגיטאלי יש לי כמה תמונות שפיתחתי אותם על נייר אני רוצה לסרוק אותם למחשב אני יודע שסורק יש לו רזולוזציה גבוהה ולכן זה עדיף אך אולי יש גם משולב הסכום עד 400 שח תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מה עדיף? מיועד לHTPC חשיבות עיקרית למרחק!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by סלרי,

אני מחפש פווול טאור רגיל!!!!!!!! בלי שום עיצוב מצידי שיהיה גרניק חיפשתי בכל מקום -פלונטר,פנדה,סימפלטק,למיר.............................. הדרישות: 6 ומעלה מקומות 5 וחצי 2 ומעלה 3 וחצי הרבה מקום תרשמו גם חנויות רגילות לא חייב באינטרנט תודה מראש סלרי עצבני (טעם ליופלה)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כבר החלטתי ללכת על לייזר. אבל סה"כ זאת המדפסת לשימושים בייתיים הדפסות שלנו ושל הילדים 1. רציתי לירכוש את 321 OKI ב 580 ש"ח ואין אותה יותר במלאי של היבואן 2. הייה כאן דיון על OKI 301 - האם היא מספיקה ומומלצת סה"כ ? ביחס ל 321 ?...מה ההבדל ? 3. כל המלצה תיתקבל בברכה....חשוב לי ללכת על דגמים חדשים יחסית תקציב 800 . ואפילו 1000 ש"ח אם זה ממש ממש שווה תודה מראש לכל מי שעוזר

20. יש מבצע לחגים על העכבר הזה: Logitech G7 Gaming Laser Mouse הוא עולה באתר של לוגי'טק, 40 דולר במקום 80 ואחרי משלוח לארץ זה יגיע למחיר של כ-230 שח שווה לדעתכם? נ.ב. ממה שאני מבין זו הגרסה האלחוטית של ה-MX518

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Katriel Monastirski,

היי אני מחפש לקנות מדפסת ביתית חסכונית ורצוי שזולה. חובה שיהיה לה סורק ורצוי שיהיה אפשר לקנות גם דיו זול לא מקורי. אני מדפיס כ-50 עמודים בחודש. אשמח להצעות ולעזרה. תודה רבה!!

22. יש לי 2 שאלות אם אני יקנה מעבד של intel ב533 מהירות בס ואני ישים אותו בלוח שלי (בחתימה) אז זה יעבוד ולא משנה שיהיה מהירות של 400 כי זה זמני ושתים זה אם אני יקנה כרטיס מסך בכפול 8 agp אז זה יעבוד לי ???? אני הולך לטוס לאמריקה מנהטן ואני רוצה לקנות שם את הדברים העלה ואז אחרי כמה חודשים לקנות לוח אם טוב כדי להכניס אותם ללוח אם שאני יקנה בארץ אז הכרטיס והמעבד יעבדו או בלוח שבחתימה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by almonime,

אולה אמיגוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע בנושא כך שאם פיספסתי משהו ויצאתי אהבל, תפנו אותי בבקשה לאן שצריך ואני אמשיך לבד. מישהו קנה, ראה אצל חבר, ניסה אצל הסבתא, בדק איפשהו בעצמו את העכבר המדובר ? אה, כן, קראתי בערך גזיליון ביקורות בנושא והוא נראה כעכבר מגניפיקו אך אני מעוניין בדעה של מישהו שכבר מישמש אותו ואולי יכול להוסיף. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Shlomi XD,

איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור וכו'?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Silvering,

מה אתם אומרים על המחשב שלי???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים