ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב ואני ממש ממש לא יודע איזה ... אני פתוח להצעות... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000\XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני קניתי כונן די וי די של פיוניר והוא ישמש לי גם כסי די רום רציתי לדעת האם אני צריך לחבר אליו כבל סאונד כדי לשמוע מוסיקה למשל או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אין לי כלום נגד ה COMPUCASE אני פשוט חושב אולי יש לי אופציות אחרות... יש כמה דברים שאני חייב במארז! שיהיה מקום לשני מאוורריי 120MM כמה שיותר פילטרים למאווררים!!! אם יש רק אחד למכניס אוויר זה נראה לי מספיק כמובן, USB ו AUDIO קדמי... יש לי עכשיו את ה ANTEC 1030B, הוא בן 4-5 שנים... אני חושב שעבר זמנו למרות שהוא מצויין... הבעיה שהוא שואב אבק פנימה בצורה מטורפת והמאווררי 80 די מעצבנים אותי, אני מעדיף 120 באותה עוצמה שמכניסים יותר אוויר, הגיוני לא? תודה אגב, אין לי תקציב מסויים... ועדיף מארז שבא בלי ספק... אם לא, לא נורא, אני כבר יסתדר... רק תנו לי את הדגם של המארז גם אם הוא בא עם ספק כח יניב
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם לבורד של MSI יש סאונד בלאסטר יותר טוב מה-LIVE שיש לי? כי אני ממש מתלבט!! עזרה דחוף ו!! ואם הוא כל כך איכותי כמו ה-LIVE או יותר ממנו!!
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן אהלן הייתי מעוניין לדעת אם התקן שיחליף את הIDE בכוננים הקשיחים תקף גם לגבי הכוננים האופטיים
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אם כבר מדברים על הרדיסקים איזה הרדיסק לדעתכם הכי טוב? כולם ממליצים IBM 60XP אז במיקרה מצאתי השוואה ולמי שאין כח לקרוא, אז בהשוואה יש את ההרדיסקים הבאים: IBM Deskstar 60GXP Fujitsu MPG3409AH-E Western Digital Caviar WD400BB Quantum Fireball Plus AS Seagate Barracuda ATA III Seagate Barracuda ATA IV כולם ATA100 7200 RPM ומקום ראשון לוקח Fujitsu MPG3409AH-E
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
-
אני צריך מקלדת עם מקשים מוארים, כיוון שהמחשב בחדר שינה וחברה שלי ישנה בלילה, יוצא שאני לא רואה מה אני מקליד וזה ממש מקשה עליי לעבוד/סתם לגלוש. מצאתי בלוחות יד שנייה G510 בערך 200 ש"ח, שווה את המחיר? אולי יש מקלדת מוארת חדשה במחיר שקרוב לזה? לא יודע..בגלל זה אני שואל פה ;D תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
היי, אני מחפש KVM עם חיבור ל 4 מחשבים במסכים כפולים עם DVI, USB וסאונד כמובן שבארץ לא מביאים דברים כאלה אז מצאתי בחו"ל מה דעתכם על הדגמים האלה? http://www.amazon.com/IOGEAR-4-Port-Dual-Link-Switch-GCS1644/dp/B0029U15GC/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1408602025&sr=1-4&keywords=kvm http://www.amazon.com/StarTech-com-Port-Switch-Audio-SV431DD2DUA/dp/B001GQ9D2I/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-1&keywords=kvm http://www.amazon.com/Aten-Network-CS1944-DisplayPort-Switch/dp/B00JOCP9HO/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1408614334&sr=1-9&keywords=CS1944 http://www.amazon.com/Belkin-OmniView-KVM-Switch-F1DH104D/dp/B0…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
אשמח להמלצות לגבי מדפסת משולבת ( פקס סורק וכו') לייזר צבעונית או רק שחור לבן שתהיה קופקטית למשרד הביתי, שקטה וחסכונית ועם שירות טוב. לא הצלחתי להחליט אם צבעונית או רק שחור לבן, אשמח למידע לגבי איכות ההדפסה בצבעוני ועד כמה מייקר נושא הטונרים את עלות ההדפסה. תודה על כל המלצה של דגם!!!! :-)
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
קניתי כבל Parallel to USB למדפסת. המחשב מזהה את הכבל אבל כאשר אני שולח מסמך להדפסה הוא רושם לי שיש שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (לא משולבת) לשימוש ביתי. רוב ההדפסות הן שחור לבן, אבל יש מדי פעם גם צבעוני. מחפש משהו סטנדרטי יחסית, כשחשוב לי שתהיה חסכונית בדיו (עד כמה שאפשר לצפות ממדפסת הזרקת דיו). מכיון שבמדפסות כאלה רוב ההוצאות בסוף הן על הדיו, מוכן לשלם על המדפסת יותר, כדי שהדיו יהיה זול. מה ההמלצה שלכם ?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הזאת בארץ? (או כל מקלדת אחרת של Razer לצורך העניין)
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכמויות מסיביות של הדפסות לדוגמא 1000 פליירים בשבוע פוסטרים עשרות תמונות בגדלים שונים בשבוע עשרות הדפסות מסמכים יום יומיות מדובר בצורך פרנסתי, לכן אין לי בעיה לשקיע סכום גבוה ככל שצריך ע"מ לקבל חיסכון לטווח הארוך, בית דפוס לצערי הוא פיתרון שאינו על הפרק מהסיבה שלפעמים יהיה צורך לצלם ולהדפיס את התמונה באופן מיידי או וואטאבר אני מודע לעובדה שיכול להיות שהפתרון הזה יהיה יקר יותר מאשר בית דפוס אבל אין לי ברירה תודה מראש לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
האם מערכת AMD 3200 עם זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 שיושב איתו רק עוד הרדיסק אחת וצורב במחשב יחזיק את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ? תודה לכם .
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש דרך לקשר עכבר בלוטות' ליותר ממחשב אחד ? בתודה מראש !.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ברשותי Abit bx6-2 ו Asus cusl2 - 815e. אני יכול עדיין לשדרג את ה Asus לP3-1000 או להשתמש במתאם של PowerLeap כדי להתקין על ה - Abit את הסלרון החדש. לפי השוואות באתרים שונים ה Celeron 1200 חזק מהפנטיום. הבעיה היא שה Abit תומך ב UDMA 33 וב AGP*2 כשהאסוס תומך ב UDMA*66, AGP*4. האם משהו יודע את ההשפעה על כרטיסי מסך חדשים ודיסקים קשיחים חדשים?
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כרגע אני עם המחשב שבמפרט ואני מעוניין להעביר את המחשב למארז קטן כמו shuttle או איזה HTPC אז אני מחפש מארז שיתאים לכמה שיותר חלקים מהמחשבים הנוכחי. מה בדיוק הפרוצדרה? מה אני יכול להעיבר? מה צריך להחליף? תודה על העזרה!!
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר מה ההדל בין ספק ATX לבין ספק ATX 2? וכן, האם ספק מסוג ATX 2 (החדש יותר לפי הבנותי), יחזיק מערכת יחסית ותיקה מסוג AMD 64 SOCKET 754? בתודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-