עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by penny,

היי אני ממש צריך ביקורות רק על הרקולס טי 200 ו500 (עדיף 500) זאת אומרת שאני לאצריך ביקורות של השוואה בין מאיצים אחרים אלא ביקורות שעוסקות אך ורק בכרטיסים האלה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by musari,

שווה באמת כל שקל מומלץ בחום

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. יש את המקלדת הזאת: Logitech Classic Keyboard שהיא בדיוק בצבע שאני רוצה - שחור מבריק, שקוף כזה... המקלדת הזו טובה לי מבחינת תקציב, אבל היא לא מולטימדיה.. ואני צריך שיהיה לי כפתורי קיצור על המקלדת כמו "עצור, נגן, שיר הבא, הקודם..." בקיצור אני מחפש מקלדת מולטימדיה בצבע הזה... בתקציב של עד 100 ש"ח.. העדפה למייקרוסופט או לוג'יטק, אבל כל דבר אחר מתקבל בברכה.. תודה! ** יש אפשרות לתכנן מקשי קיצור לבד? למשל ש: לחיצה על 9+8 פותחת את המחשבון של ווינדוס?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by maya li,

שלום לכולם לאחרונה חשבתי לשדרג את המקלדת שלי, כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט סטנדרטית בעבודה (תכנות) ומקלדת מכנית זולה (RK G87) בבית. ההבדל מן הסתם מורגש מאוד, אפילו שמדובר בסוויצ'ים חומים לא מוכרים. העניין הוא שרוב היום השימוש הוא במקלדת של העבודה וחשבתי לשדרג את העניין כדי שיהיה יותר נוח וכיף להשתמש לא ניסיתי יותר מדי סוויצ'ים אז אין העדפה, אבל נראה לי שהכחולים יהיו לי רועשים מדי (או לחברי הצוות, אם וכאשר נחזור למשרדים) אין מגבלת תקציב, אבל לא בא לי להוציא סכום רציני אם אפשר להשיג את אותה התחושה בחצי מחיר ורק יחידי סגולה יחושו בהבדל, לא נראה לי שאני שם (עדיין, אולי בהמשך) במצד אידיאלי הייתי קונה את drop shift רק בגלל הnumpad שחסר לי לפעמים…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מחפש עוזניות בעיקר למשחקים אבל גם לאיכות טובה למוזיקה ועם מיקרופון איכותי. נדלקתי על עוזניות אלה של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8191&cID=690 או יש גם את אלה Fatality של- Creative http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8161&cID=1051 מה אתם אומרים, מה יותר טוב ? האם יש עוזניות יותר טובות משנים אלה בתקציב של עד 300 שקל פחות או יותר ? איך המקלדת הזאות של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=439 האם נוח לשחק במשחקים עם כפתורים נמוכים ? האם יש חסרונות במקלדת הזאות ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Green,

שלום קניתי את הTrack Man Optical של לוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2150,CONTENTID=5006 העכבר אלחוטי ועובד על סוללות (לא פנימי) ורציתי לדעת איך אני שומר על אורך זמן הסוללה יש דרך לסגור את העכבר שהוא לא בשימוש או שהו נסגר לבד של נוגעים בו או איך זה עובד?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  8. אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה. אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER. יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!! הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר: זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן. אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Lumber_Jack Jim,

:s05:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 1. הוא הזול מבינהם, מדובר במצלמה : Microsoft LifeCam VX-2000 YFC-00001. 2. יותר יקר אך לא משמעותי בכסף, Microsoft LifeCam VX-3000 68A-00002. ע''פ הפרמטרים שקראתי, השניה עדיפה. האם באמת השניה יכולה לצלם ולשדר באיכות HD כי כתוב באתר "High Definition Photos". ורציתי לדעת בנוגע למיקרופון המובנה, שומעים ברור בצד השני? או שצריך מיקרופון נוסף. אשמח לחוות דעת מאנשים שמבינים בתחום ואנשים שיש ברשותם את המצלמות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by redead,

אני מדבר על מקורי ולא חיקויים.. מחיפוש שעשיתי בזאפ החנות הכי זולה ה"איי ניד דיו" מישהו מכיר? יכול לתת המלצות או להזהיר? המדפסת שלי דרך אגב היא HP L7590.. גם איבורי דרך אגב מאוד זולים בתחום הזה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Natan_Rozen,

היי שלום יש לי בעיה במקלדת ובעכבר הבעיה היא שברגע שמזיזים את העכבר הוא פתאום נתקע קצת וממשיך, כך באופן מחזורי הבעיה החלה מאתמול עשיתי ריסטארט בתקווה שהבעיה תיעלם והיא אכן נעלמה והיום היא חזרה שוב הבעיה אותה בעיה במקלדת שמקלידים איתי היא נתקעת וממשיכה נתקעת וממשיכה.... ניראה לי שהבעיה היא בחיבורי PS בלוח אם מכיוון שמדובר גם במקלדת וגם בעכבר יש למישהו רעיונות איך אני פותר את הבעיה ? :'(

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  13. שלום! יש לי אל פסק של APC שבו כל השקעים הם מסוג IEC נקבה (4 שקעים - 3 עם גיבוי מצבר ו-1 רק עם ייצוב מתח). את המסך והמחשב חיברתי בעזרת כבלים IEC זכר - IEC נקבה (כבלים כאלו אין בעיה להשיג - זה כבל זהה לכבל שמחברים מסך לספר כוח במחשב (בספקי כוח שיש בהם יציאה כזו)). הבעיה היא שאני רוצה לחבר לאל פסק גם את המדפסת והסורק, שכמובן, לא יכול להתחבר אליהם כבל IEC. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ (עדיפות לאזור הצפון) כבל שבצד אחד הוא IEC זכר (כי השקע באל פסק הוא נקבה) ובצד השני הוא שקע/ים ישראלי/ם (שיהיה אפשר לחבר אליהם את המדפסת והסורק)? צירפתי תמונה של איך כבל כזה צריך להיראות (עדיף שיהיה יותר משקע אחד ישראלי בצד השני, אבל אני אסתפק גם בשקע ישראלי אחד בצד השני). בתודה מראש! הערו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בחנויות המארז הזה מופיע כ'מיני', אבל באתר החברה הוא מופיע כ'מידי' זה המארז באתר החברה http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10 אפשר לראות שהוא מופיע שם כ'מידי'. המידות שלו הן 43x42x19.7. אז זה מיני או מידי? אני מתכוון לקנות לוח אם neo2 platinum. האם הוא מתאים?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by Regev,

עכשיו ברצינות, בלי קשר למחיר, בקשר לביצועים ולאמינות בלבד! Pentium 4 (512cache) or AMD Athlon XP

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by singera,

קניתי לפני שבועיים את הפרופט 2 טיטניום המבוסס על מעבג ג'י פורס 2 טיטניום ו64 מגה DDR ואין לי אפשרות עבודה ב CLONE ואין בכלל תפריט TWIN VIEW (אני יכול להציג או בטלביזיה או במסך לא בשניהם) עיזרו לי זה חשוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הייתה לי מדפסת אפסון R200 שהייתי מרוצה ממנה, התחילה לעשות בעיות, החלפתי ל R270. אני מדפיס כריכות לDVD והדפסה על DVD ישירות על הדיסק, בכמויות דיי גדולות. שמתי לב שהצבעים "מתים" יותר, יותר גהויים, פחות צבע, כאילו נטייה לאפור (כמו אפקט של להוריד קונטרסט). מה הסיבה? הדרייברים דיי דומים, אותם הגדרות כמו בעבר אני שם. תודה

18. Started by gal,

אני מעוניין לקנות אבל דווקא נגנים עם זכרון פנימי כי קניתי נגן עם דיסקים ואחרי חודשיים הלך לעולמו ולכן נסיוני לא טוב מה אתם ממליצים???

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה במחשב בעקבות התחממות שגרם לי לכיבוי המחשב ומסכים כחולים. עד שסוף סוף לקחתי את המחשב לתיקון ואחרי 14 יום שאמרו לי שהלוח אם נהרס והחליפו לי אותו ואחרי שאמרו לי שאני עשיתי אוברקולוק (שבחיים לא עשיתי) אמרו לי שנשרף לי המעבד והזיכרון ולפי האחריות זה לא תקף. (לפי סעיף שימוש לא נכון) אחר כך שלחו אותו למעבדה ששם יקבעו מה לעשות שיראו מה יכלו לעזור לי, התקשרתי אחרי יומיים ואמרו לי שמחשב סודר החליפו לי את המעבד + זיכרון + לוח אם הכל חדש, הכל בסדר גמור שדברתי עם איש המעבדה אמר לי שרק אני צריך להחליף ספק כוח (הספק הישן שלי זה גיריו 500w) והחלפתי אותו ב- HEC 475W. האם הספק הזה טוב מספיק עבור המחשב? אמין ? חזק? ואם אפשר בעתיד הרחוק להחליף לכרטיסי מסך חזקים יותר…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  20. אני מחפש מדפסת משולבת חסכונית עד 450שקל

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. כל הדגמים של KVM השונים שראיתי כוללים גם חיבור CRT. האם חייבים לחבר גם את המסך על מנת שה KVM יעבוד? אני רוצה לשמור על השימוש ב DVI למחשב המשחקים, כנראה להשתמש ב HDMI בהמשך. המחשב השני הוא נייד eeePC עם חיבור CRT בלבד. למסך חיבור CRT, DVI HDMI. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. התקנתי win 7 לפני כשבועיים ומאז המדפסת שלי לא עובדת... באתר של xerox אין דרייברים לwin 7, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המדפסת איכשהו?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת משולבת טובה (גם ללא פקס) עד 300 ש"ח. חשוב לי שהיא תיהיה חסכונית בראשי דיו ושהם לא יקרים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כמה אפשרויות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  25. אני מחפש אוזניות לגיימינג בלבד שיהיו זמינות לארץ התקציב שלי עד 700 ש"ח אני מעדיף מחנות KSP OR IVORY תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.