עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by segev22,

שלום לכולם, ברשותי razer deathadder 1800DPI(העכבר הכי טוב שקיים לדעתי) אני מעביר את העכבר לאחי (קניתי את הrazer mamba) ורציתי להחליף לו את הגומיות טפלון שבתחתית, הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לרכוש את הגומיות ואם בכלל ניתן להשיג אותם כאן בארץ? בתודה מראש לכל העונים והיודעים.... שגב.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by 586,

שלום אני צריך עזרה אני רוצה לקנות ספק טוב ל אוברקלוקים בסביבות 550 שקל הציעו לי ספק Thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=11954 או של Enermax http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12027 מה הטוב מבינהם או ש יש לכם משהו יותר טוב להציע תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arik100,

אהלן מחפש המלצה למיקרופון לגיימינג אין לי העדפה אם זה יהיה עם אוזניות/בלי אוזיניות, שולחני או עם קליפס. אבל חשוב לי האיכות והנוחות. עדיפות לכמה שיותר זול עד 30$. עדיפות ליותר נמוך. להזמין מחו"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  4. שלום מצאתי בנועה מחשבים מצלמה של לוגיטק ויש שם שני דגמים שנראים די זהים וגם המחיר זהה אז מה ההבדל ביניהם?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2509 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8841#detailed תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. ראיתי פה המלצות על מדפסות לייזר, די זולות אבל על מנת לצמצם מקום בקלסרים, ולצמצם כריתת יערות רציתי לדעת מה הסיכוי שהמדפסות האלה יודעות להדפיס על שני הצדדים או שזה פונקציה שמייקרת את המדפסת מאוד? אם אתם יכולים להמליץ על דגמים ספציפיים, מהזולים יותר, אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by Vlad3,

אין לי תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה משהו מוגזם אני רוצה מיקרופון שיאפשר למי שנמצא בצד השני להבין מה אני מדבר בלי כל הרעשי רקע

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Turbine,

אני מחפש איזשהו תוספת, התקן, או כל דבר אחר שאני יכול להרכיב במארזבשביל להוסיף דיסקים קשיחים נוספים, בנוסף למקום שיש אצלי כבר במחשב כי יש לי מארז פול טאוור, ומשום מה רק 3 מקומות ל דיסקים קשיחים כולל הכונן 1.44 מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות דבר כזה?? *** מצורפת תמונה כדי שתבינו בטוח על מה אני מדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SPIDERRRMAN,

צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Fighter,

יש לי בעיה קטנה קניתי אתמול לוג'יטק G9X ופד razer megasoma לאחר שמפד בד רק אכלתי חרא (אבקקקקקק) השתמשתי וכו', באמצע משחק אני חושב קצת הוזזתי את הפד ופתאום העכבר לא קולט אותו שאני מוזיז אותו עליו ניסיתי על דברים אחרים והעכבר קולט מצויין, אני חושב ששנייה לפני שזה קרה הפד זז קצת על השולחן מה לעזאזל הגורם לבעיה פה? באיזה פורום אחד היה כתוב שאולי יש אבק על העינית שלא רואים אבל עשיתי מלא פעמים פו וזה לא עוזר אני ממש מבואס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בגלל שיש לי בעיית ריצודים חריפה בכרטיס מסך, החלטתי לנסות ספק אחר יציב יותר טוב מהאלמוני שיש לי עכשיו. ההתלבטויות להלן: Enermax 350W (EG365P-VE) Power Supply Antec TruePower 380W Power Supply HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply אם יש לכם הצעה אחרת לספק 350W ומעלה בסביבות 400-500 שקל אז כל הצעה מתקבלת בברכה. תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי סורק Genius ColorPage-Vivid Pro2 ואני צריך דרייברים שלו לוינדוס XP... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. Started by yamamoto,

נכנסתי לזאפ וקיבלתי סחרחורת בקיצור צריך עזרה מאנשים שמבינים לשימוש סטודנט כמה דפים ביום עד 300 ש"ח

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  13. אם כן, כיצד הוא נקרא, כמה הוא עולה, והיכן ניתן לרכוש אותו

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  14. אהלן חבריה, בגלל שאני שומע מוזיקה הרבה ואני רוצה להעביר שירים בלי למזער כל פעם את מה שאני עושה... חשבתי על לבדוק אופציה, בכל מקרה אני צריך להחליף תעכבר. חשבתי אולי אפשר להפוך את הכפתורי האחורה והקדימה של האינטרנט לאחורה וקדימה של שירים - להעביר שיר אחורה וקדימה במדייה פלייר. אני קצת יוצא מהנושא שלשמו האשכול נפתח אבל לא נורא. יש אולי אופציה להתאים כפתורים בNumpad שיעשו את הפעולה הזאת?(תוכנה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by taimor,

טוב נדפקה לי המקלדת =\ הרגלים שלה נשברו ומקש אחד עף לי =\ חחח (יותר נכון נשאב =\ ) בכל מיקרה היה לי את הMicrosoft Multimedia Pro Keyboard היא אל-חוטית עכשיו אני מחפש מקלדת אל-חוטית חדשה. המקסימום שיש לי לבזבז על זה הוא 150 שקל =\ סעמק איזה עצבים =\ יש משהו שאתם ממליצים עליו ? שתהיה אל-חוטית ונוחה =]

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. האם עניין האלחוטי הוא יותר מסתם גימיק? השאלה שלי האם שווה לי להשקיע בזה, כי ממילא אני צריך מקלדת ועכבר חדשים

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by The Man123,

נאי צריך חוות דעת על המארז הזה - Thermaltake Suprano VB1000SWS האם הוא טוב ויש לו מספיק איוורור ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. אני לוקח דרך העסק איזה מכשיר שאני רוצה ובנתיים חשבתי על המני פוז האם הוא הטוב ביותר בישבילהם ומה אתם חושבים עליו בכללי

20. Started by tomer16,

אני רוצה לקנות מצלמה למחשב אבל אני לא מבין גדול בזה וחשבתי אול מישהו יעזור לי ויציע לי מה לקנות....כי אני רוצה מצלמה לא ברמה גדולהה אבל שלא תיהרס לי גם אחרי שבוע......הצעותת יקבלו בברכההה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. המחשב והמסך יעלו יותר מ-5K אז הייתי שמח לו הייתי יכול להגביל את התקציב לציוד ההקפי הנ"ל למינימום האפשרי שעדיין יחשב כטוב. מאחר ואין לי מושג במחשבים אני אמשיל את זה למכוניות. אני לא מחפש פיאט אונו וגם לא מרצדס. משהו כמו מזדה/טויוטה יהיה בסדר גמור. אני לא מציין תקציב כי אני לא ממש מתמצא בנושא אבל הייתי שמח לשמור אותו מתחת ל-0.5K. אגב, היום יש לי פיאט אונו.... מבחינת החשיבות, העכבר הוא החשוב ביותר, המקלדת פחות והרמקולים הכי פחות כי המחשב ישמש בעיקר לעריכה ב-PS. משחקים כלל לא מעניינים אותי. חלוקה של 50% לעכבר, 30% למקלדת ו-20% לרמקולים נשמע לי סביר. עכבר: ראיתי עכברים עם המון כפתורים עליהם. אלו פשוט מפחידים אותי. לא צריך ולא רוצה. שלושה יספיקו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אשמח להמלצות , אני כמובן מחפש את המדפסת + סורק הטובה ביותר שהכסף שלי יכול לקנות. אני גם צריך שהמדפסת תהיה אלחוטית , זאת אומרת שאוכל למקם אותה היכן שארצה בבית כל עוד שיש חשמל באיזור. כמובן שמחיר הדיו הוא גם פקטור. תודה רבה על העזרה חברים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מישהו מכיר חנות שיש לה דבר כזה? הכוונה לשמאלי.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  24. אני עורך וידאו, עובד שעות רבות מאוד מול המחשב, משמע - חשוב לי נוחות . עכשיו יש לי משרד חדש,מעוצב עם ריהוט כהה. אני רוצה סט מקלדת ועכבר אלחוטי, לא מחייב בסט אחד. חשוב לי : 1. שיהיה נוחות לידיים. 2. צבע שחור (אפשרות שילוב כסף) 3. אורך חיים ,שלא תגמר הבטרייה שאמצע עבודה שוטפת של עריכה, אפשרות ל"נטען", ונכבה לבד כשהמחשב נכבה. 4. חשוב ביותר: אני עובד דרך KVM דיגיטלי שיש לו חיבור נפרד לעכבר וחיבור נפרד למקלדת. אם אני אקנה סט יחד של מקלדת ועכבר, אני מניח שיהיה להם חיבור USB אחד, ויש מצב שתיהיה בעיה עם החיבור ל KVM (אני לא בקיא בנושא הזה ואין לי נסיון בזה). אני נוטה לכיוון של לוגיטק. חשבתי על עכבר MX1000. חשבתי גם על Logitech cordless desktop S510 , האם העכבר הזה טוב? יש גם את ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתלבט בין 3 ערכות מקלדת ועכבר: 410 ש"ח Microsoft Wireless Optical Desktop Microsoft Wireless Optical Desktop Elite 470 ש"ח 310 ש"ח Creative Wireless Optical 6000 Desktop יש הבדל במחירים השאלה היא מה עדיף לקנות.... התדר של קריאטיב הוא 27 ,ושל מיקרוסופט אני לא יודע כמה, יש הבדל בתדרים?? ועל מה זה משפיע?? ובכלל איזה ערכה כדאי לי לקנות? אני חושב שעדיף של מיקורוספט,אם כן למה? אני צריך סיבה להוציא עוד 100-160 ש"ח,ובין 2 המקלדות של מיקרוסופט מה ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.