ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב למשחקים ומולטימדיה ואני רוצה לקחת את הסט הבא: LOGITECH CORDLESS DESKTOP S 510 שהוא כולל גם שלט שזה פיצ'ר נחמד. מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הטובה ביותר מבחינת נוחות, שקטה ואלחוט טוב. אני מכיר את המערכות סגנון MX של לוגיטק אך אני מתקשה להחליט. יש למישהו דעות בנושא? (ואל תמליצו לי חוטי, כי אני חייב אלחוטי)
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היכן אני יכול לקנות קופסת מיתוג מיכנית לשני מסכים? אזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. סורק ופקס עצמאיים. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), וגם משטח סריקה (לספרים וכדומה). 3. עלות הדפסת דף נמוכה (אני מדפיס די הרבה). אין לי בעיה עם דיו תחליפי, אבל גם זה לא זול, ואני מחפש מדפסת שהתחליפי שלה זול יחסית לאחרות (לכמות דיו נתונה במיכל, כמובן). אם מיכלים נפרדים לכל צבע יוצא חסכוני במחיר - מה טוב. מעבר לזה, רצוי: 1. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). 2. מהירה ככל שניתן. 3. קומפקטית ככל שניתן. 4. תוכנות נוחות (סריקה של הרבה עמודים ישירות לקובץ PDF/TIFF, סטטוס מצב דיו, OCR בעברית וכד'). עקרונית, לא אכפת לי לייזר או דיו (שמעתי שלייזר לא בהכר…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת Photo, טובה אמינה ואיכותית. תקציב לא ממש רלוונטי אם כי אני לא צריך משהו מקצועי. * הבנתי שחשוב גם שראשי הדיו יהיו יחסית זולים/לא מתייבשים.... אנא פרטו שיקוליכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מדפסת משולבת צבעונית הכוללת מכונת צילום ופקס. החלטתי ללכת על הזרקת דיו כי אני לא הולך להדפיס הרבה. שמעתי שיש מכשירים שהם עצמאים ומכשירים שמחוברים למחשב, השאלה היא אם אני צריך שהמחשב יהיה דלוק 7/24 עם מכשיר לא עצמאי על מנת לקבל ולשלוח פקסים? תמליצו לי בבקשה על דגמים. חשוב לי שיהיה אל מי לפנות במקרה של תקלה, אבל זה לא חובה, אז אנא ציינו אם יש למכשיר תמיכה בארץ. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
במשך השנתיים האחרונות הדפסתי הררי דפים בעזרת מדפסת ה-Canon i320 שלי, תוך שימוש בראשי דיו חלופיים (במחיר של כ-15 ש"ח ליחידה). הייתי שמח וטוב לבב, עד שהשבוע המדפסת החלה להראות סימני גסיסה מתקדמים ולבסוף שבקה סופית. עלות התיקון מצדיקה רכישת מדפסת חדשה. לכן, אשמח מאוד לקבל את המלצתכם למדפסת בהתאם למאפיינים הבאים: * מדפסת דיו צבעונית * מחיר עד 600 ש"ח * אין צורך במכשיר משולב/יכולת הדפסה על CD/הדפסת תמונות באיכות מדהימה/כל "אקסטרה" אחרת. אני זקוק למדפסת פשוטה, שתשמש בעיקר להדפסת טקסט ומצגות. * חשוב ביותר: דיו חלופי זול (אני מדפיס, כאמור, כמויות גדולות). אודה על תשובתכם המהירה, כי אינני יודע כיצד אסתדר בלי מדפסת עוד זמן רב
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד, אז אני אפתח ת'רד חדש. כבר הרבה זמן שיש לי את המדפסת HP DeskJet 970Cxi שכבר לא מתפקדת כמו שצריך והגיע הזמן להחליפה. הבעיה שבזמן הזה אני לא ממש יכול להרשות לעצמי להוציא הרבה כסף על מדפסת כך שהתקציב הוא 400 עד 500 ש"ח גג גג. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה שתעשה את העבודה ותהיה איכותית ככל האפשר בתמונות (עד כמה שאפשר בטווח מחירים נמוך כזה כמובן). חשבתי על מדפסת של CANON מאחר ולמיטב ידיעתי הן טובות וגם הדיו של מדפסות ה-HP יקר מאוד ולא שווה את זה. אז גם זאת נקודה חשובה. אפשר לאמר שאני מחפש תמורה טובה ככל האפשר למחיר. אני לא חושב שבמחיר נמוך כזה כדאי לקנות מכשיר משולב מהסיבה שכנראה האיכות שלו תהיה ברמה ירודה …
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אוקיי נמאס לי מהעכבר הפשוט של מייקרוסופט ומקלדת ג'נרית. אני צריך המלצה למקלדת ועכבר למשחקים עד 450 שקל ויהיו אלחוטיים. חשבתי על MX518 שעולה כ200+- ואני לא יודע איזו מקלדת לבחור. המלצות לעכבר אחר /מקלדת יתקבלו בשמחה 8)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה ניתן לצרוב עברית למקלדת, אני לא רוצה לכער אותה עם מדבקות!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי בזמן האחרון אני משחק המון המשחקים ואני תקוע עם עכבר אופטי מעאפן ברמות על איזה עכבר נוח אצתה יכולים להמליץ לי? הרבה אנשים אומרים G5, אבל הוא באמת טוב? אמרו לי שהוא מיועד אך ורק לגיימרים ואני גם באופיס אינטרנט וכל זה לפעמים.. לא משנה עם יהיה לוג'יטק או מיקרוסופט..
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש המלצות? זה בעיקר לגיימינג ולגלישה.. שיהיה נוח מאוד לאצבעות ושליטה נוחה בלי תקיעות וכדומה שיוכל להתרחק לפחות 3 מטר ושיהיה איכותי לכל היותר.. כמעט ולא אוכל לחרוג 20 שקל אני אצליח לעמוד בזה..
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ על סורק בייתי, עם מתאם לסריקת שקופיות - לא מכשיר משולב מדפסת וכו'. תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי קיים גיימפאד של לוגיטק - Rumblepad 2. הכפתורים ממופים מ- button 1 עד button 10. העניין הוא שזו תצורה פשוט לא נוחה לעבוד איתה. אני מעדיף שזה יהיה כמו בפלייסטיישן. שיש ריבוע, משולש, עיגול, R1, L2, select, start וכו'.. כלומר אני רוצה שכאשר אני נכנס ל button configuration במשחק אני רוצה שזה יראה לי את הכפתורים כמו בפלייסטיישן ולא button 5... כי זה פשוט לא נוח לי. יש איזה דרך לעשות זאת, אולי להתקין דרייבר מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כותרת... רמקולים של 2.1 וא מתאפשר בתקצי אז 5.1
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש יתרונות מסויימים לאחד מהחיבורים על פני החיבור השני?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק באמריקס ארמי.. בכדי שלפגיעה עצמה יהיה יותר מרחב המליצו לי פעם לשנות כמה דברים (בדרייבר של הווינדוס) עכשיו יש לי את העכבר החדש? אל איזה שינויים הייתם ממליצים לי לשנות בדרייבר?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קניתי את הפד הזה היום וכשבתי הסיתה מדדתי אותו על האריזה כתוב שהאורך שלו הוא 320/285mm כשמדדתי אתו יצאה שהאורך בסדר 320 אבל הרוחב יצאה 265mm שתי ס"מ קטן יותר למי שיש את הפד הזה תבדקו בבקשה את הגודל שלו ותגיבו האם גם אצלכם הרוחב קטן יותר ב 2 ס"מ תודה!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה עושים? אני על אקספי אספי2 עכבר MX510 הדרייבר שלו לא עזר לבעיה.... חוץ מלעבור ל ps/2 יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מנסה לבנות נערכת לעבודה כדלהלן! 3 מחשבים שיעבדו על מקלדת עכבר ומסך אחד. יש לי KVM של 4 כבר. חיברתי ובכל עובד מצויין. בשניים מהמחשבים יש כרטיס גרפי שתומך העבודה על שני מסכים. (יש על כל כרטיס מסך יציאה אחת של DVI ויציאה אחת של VGA) בנוסף על זה שהם עובדים על מסך אחד דרך הKVM אני רוצה שתהיה לי האפשרות לעבוד בשניהם על שני מסכים. (שיש שלי) אני עובד על שניהם בגרפיקה ותלת ורוצה ששניהם יעבדו בשני מסכים. חיברתי למסך השני קופסת KVM ישנה שלי של 2 מחשבים ואותה חיברתי ליציאות השניות של הכרטיסים הגרפים על שני המחשבים. אבל היא לא עובדת בלהחליף רק מסך כי צריך לחבר אליה ואל מחשב גם מקלדת על מנת ותפעל. יש פיתרון כמובן בלמצוא קופסת מיתוג מיכנית רק למסכים. השאלה שלי האם למישהו יש רעיון…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הנה הקריטריונים: *עד 150 ש"ח אם היא מאוד טובה ועולה קצת יותר אני מוכן לחרוג *חוטי בלבד (חובה) *עיצוב ומראה יפה עדיף לי מקלדת בצבע שחור כסוף (לא חובה) *נוחה לשימוש (חובה)
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני יודע שאין מחיר אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך לא להסחף אבל זה חשוב יש לי הספקות חשמל בבניין אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מארז - ANTEC P180
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-