ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום ! בימים האחרונים התחלתי לשמוע מוזיקה רועשת וזה גרם להרס הרמקולים הקיימים . לכן אני מחפש רמקולים שיתנו חווית שמיעה טובה בשירים ומשחקים כאחד . התקציב שלי 450 ש"ח . איני מתמצא כ"כ ברמקולים לכן זקוק לעזרתם . תודה רבה ושבת שלום . מה מומלץ לקחת ? http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310.&list=3&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר יכול להמליץ על כזו שנמכרת בארץ ? יש את ה-logitech illuminated אבל היא מאוד יקרה בארץ
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עם זה לא קשור לפורום זה אז סליחה תעבירו יש לי מחשב כף יד של HP דגם RZ1710 יש עליו מערכת של מיקרוסופט MOBILE CE בעברית אני רוצה לדעת איך אפשר לימחוק את כל התכנים על המחשב? או העם אפשר להתקין לינוקס או כל מערכת אחרת על המחשב? העניין הוא שאני מביא אותו למישהו אבל אני חייב לימחוק הכל בו ולא יודע איך כי לא נגעתי בו ביכלל ואין לי מושג איך הוא עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי צורב DVD [דגם NEC 3550A (שבקרוב אולי יהפוך ל- 4551 )], חשבתי להעביר את כל קלטות הוידאו האנלוגיות לפורמט דיגטלי. ולכן אני מחפש עכשיו המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר (לא זול ולא יקר) המסוגל לעשות זאת, בנוסף הייתי מעדיף שיהיה בו גם כרטיס טלוויזיה (ראיתי שהרבה כרטיסים היום משלבים את שתי האפשרויות האלו). תודה. נ.ב: אם זה לא הפורום המתאים אנא העבירו לפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהיו דיונים בנושא אבל עדיין הודה מאוד עם תעזרו לי אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח... עדיף פחות!! ראיתי שהרבה פה ממליצים על הA60 אבל זה טיפה יקר, במיוחד אם אני אצטרך להוסיף לה זיכרון וסוללות נטענות ראיתי בכמה אתרים Nikon 2100 ב1300 ש"ח והיא נראית לא רע בכלל, היא טובה?? אני עוד מעט טס לחו"ל (לשבוע בערך) כמה זיכרון מומלץ לקחת עם המצלמה? אני לא מצלם הרבה אבל גם לא רוצה להיות לחוץ שלא נשאר מקום איזה סוללות נטענות עדיף לקנות? ובכלל אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את הכרטיס מסך LEADTEK 6800GT ועכשיו אני צריך לבדוק כמה וואט הספק שלי(אמיתי) אם מישהו יכול להביא לי איזו תוכנה שבודקת אני אודה לו ועוד שאלה אם אני מחבר והספק לא מספיק זה יכול לדפוק חלקים?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש זרוע למסך שתהיה מחוברת לשולחן ושתהיה מספיק גבוהה כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי כשאני עומד, כלומר שהגובה המקסימלי שלה הוא כ86 ס"מ (זה גובה העיניים שלי יחסית לשולחן). משהו בסגנון הזה רק שהעמוד יהיה יותר גבוה או שהזרוע תוכל לזוז גם למעלה ולמטה ולא רק לצדדים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19116 זה בשביל שאוכל להשתמש במחשב בעמידה וגם בישיבה. האם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שם כזה דבר? אולי משהו כמו בלינק רק עם עמוד יותר גבוה? אני מעדיף שזה יהיה כמו שיותר זול ויכולה גם להיות חוליה אחת לזרוע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך סט שמיועד בעיקר למשחקים ועומד בטווח המלא של BLUETOOTH. יש לי קיר לא קטן שאני צריך לשדר מעבר לו. תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
גדול מקוור היטב. מקום לקטודות הוספת פאןבאס,lcd בעתיד וגדול! די דחוף אז תודה...
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אוקי אז דבר ראשון האל פסק של חברת ADVICE דגם E-320 יושב עליו מסך 17 אינץ של LG מחשב: סלרון 2400 לוח אסוס הרדיסק 80 גיגה 8 מגה באפר צורב 2 מאוררי סמארט פאן חזקים מאורר למעבד ספארק 7+ חזק כרטיס מסך MX440 מאורר ג'נרי מאורר מעבד 70מ"מ מתוצרת SPIRE וקטודה כחולה! הכל בסדר עד שהתחלתי אוברקלוקינג באובקלוק, כל טסט שהייתי מריץ שמעמיס על המעבד אפילו קצת (גם ב PCMARK וגם ב 3DMARK) האל פסק התחיל לצפצף בצורה היסטרית מה זה יכול להיות? באדוויס אומרים לי שזה תוצאה של עומס יתר, אבל האם אוברקלוקינג למעבד (אפילו בלי העלאת מתח!) יכול לגרום לזה? תודה. עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיר אם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקל אני מקבל את הדגם PR-600 מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני בדיוק בשלב של לבעוט בעכבר העכשווי, תעזרו לי אני חייב עכבר טוב! אני בשימוש תמידי במחשב, הוא מחובר לי לטלוויזיה, אני רואה סרטים אני גרפיקאי ברוב זמן השימוש שלי במחשב, ועורך סרטים, שימושים ממושכים בזמן והדיוק פחות חשוב לי, העיקר שיהיה נוח אהה ושחכתי לציין הטווח קליטה מאוד חשוב לי ושיהיה אלחוטי כי אני במרחק מהמחשב, בערך של 3-4 מטר וזאת הבעיה שלי כרגע עם הסט הזול שלי. בנוגע לתקציב בסביבות ה200 ש"ח לעכבר, 200 ש"ח למקלדת או סט ב400 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מאי ביי אז אם יש דגמים מומלצים במחיר גבוה גם תגידו לי אולי שם תהיה מציאה... תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. הייתה לי עד כה מדפסת הזרקת דיו. אמנם מחירי הטונרים של הזרקת הדיו זולים יותר, אך מרגע פתיחתם, גם אם לא נעשה בהם שימוש, הם מתחילים להתייבש, כך שאם אני לא מדפיס דף צבעוני כל יום, אלה פעם ב..., לא בטוח שהזרקת דיו יוצא יותר זול. מכיוון שאינני מבין בנושא, אין לי מושג מהו טווח המחירים כדי שאוכל לרשום פה את המחיר שבו אני מעוניין. אבל, המרכיב החשוב שלי מבחינת מחיר הוא האחזקה. הבנתי שיש מדפסות שגם הטונרים הלא מקוריים שלהם מאוד יקרים. אני מעוניין כמובן בכאלה שיש להם טונרים זולים, גם אם הם לא מקוריים. כמובן חשובה לי גם איכות המדפסת וההדפסה. עוד פינוקים שאשמח, במידה והם לא מייקרים את המחיר לשמיים - מדפסת משולבת: 1. אלחוטית 2. פקס 3. ס…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למארז איכותי שלא יתחמם יותר מדי-שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו הרבה מקומות למאווררים, פחות חשוב לי היופי(אבל בכל זאת אם הוא גם יהיה יפה לא יזיק...) המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)וגם חשוב שתיהיה דלת שקופה הנה בינתיים מה שנראה לי: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Super ATX Chieftec OEM עריכה: טעות התכוונתי לכתוב 650ש"ח(תקציב)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי למחשב נייח כרטיס רשת, אני מודה שקניתי את הכרטיס הכי זול שמצאתי, המחשב היה די קרוב לראוטר, והוא עבד מצויין. לפני חודש הכנסנו את המחשב לחדר של אחד הילדים, ועכשיו הכרטיס לא מעביר נתונים, למחשב הנייד שלי אין בעיה לעבוד בחדר. אני מעריך שהכרטיס שקניתי לא מספיק חזק. מחפש המלצה לכרטיס רשת זול שיהיה מספיק חזק כדי להתחבר לראוטר שנמצא כ 10-15 מטר ממנו עם קיר באמצע. תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה אני צריך שיהיה לה כניסות כמו USB וכפתורים נוחים לפחות לשליחת פקסים ( לא טאץ' ) תקציב 1500 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו לי מה ההבדל בין אופטי לליזר, אומרים שלליזר יש יותר יתרונות, אם אתם יודעים תפרטו את מה ההבדל....
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייד (Toshiba satellite) כניסת אינפרא אדום (עם צי'פ SMC IrCC) ואני רוצה לשלוט על המחשב בעזרתה ובעזרת שלט אוניברסלי. במנהל התקנים של WINXP כתוב שהיציאה היא על IRQ3 וDMA1, ונראה לי שכתוב שם שזה בכניסת SP1 (אולי serial port 1 או משהו כזה) אנימנסה להשתמש בUICE וגם בWINLIRC ללא שום הצלחה, התוכנות פשוט לא מצליחות לקבל אותות מהשלט... WINLIRC יכולה לקבל רק דברים שמתחברים לכניסות COM וכך גם UICE. נסיתי את כל הCOMים שאפשר לבחור בתוכנות האלה אבל אני לא מצליח לקבל אותות... האם למישהו יש נסיון בתחום הזה? יש תוכנות , אולי מתקדמות יותר, שמסוגלות להשתמש בכניסה שהיא לא COM? תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז של COMUCASE 6A19 +2 מאווררים של 120מ"מ ויש לי שאלה אני חיברתי את המאווררים לתוך הלוח אם בחיבור שקוראים לו AUXFAN1 ו- AUXFAN2 וראיתי שיש חיישנים על המאווררים וחיפשתי במחשב ולא מצאתי מקום שממנו אני יכול לקרוא אתהנתונים מיהם(החיישן בצבע ירוק) דבר שני איך אני יכול לדעת שהמאוורר מסתובב על המהירות הכי גבוה???? עמית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כלומר, ללא סוללות, אלא גוף הטענה. היחיד (המוכר) שמצאתי הוא עכבר Logitech MX700 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29495 חיפוש מעמיק יותר נתן את התוצאות הבאות , אך של מותגים מוכרים פחות : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30522 Harma HM901 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29506 Targus PAWM22E האם יש מוצרים דומים נוספים, ובמיוחד זולים יותר ? מהי המלצתכם ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת עד 550 ש"ח מדפסת שהיא גם סורק ומעתיק תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-