ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
^^ תודה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
Pentium D 950 Intel לוח אם- ASUS P5LD2 זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer- פנדה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1900xtX 512mb GDDR III דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW מארז- Sunbeam Transformer BLACK ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד אז כמובן שהוא צריך להיות סביר בגודלו ואלחוטי בינתיים אני חושב על ללכת על ה-וWireless Notebook Presenter Mouse 8000וMicrosoft עד 400 שקל תודה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום כולם... אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה ליפיף את המחשב שלי.. מגיע לו, עושה עבודה קשה. החלטתי לקנות מארז חדש. המארז הוא Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window השאלה היא כזאת...האם הוא שווה את הכסף (בערך 240 ש"חים)? והאם הוא יתאים לי למחשב הנוכחי, אני לא מתכנן בנתיים לקנות חדש... יש לי לוח אינטל פנטיום 3, 2 הארדיסקים, סידי, אמממ...וכד' את השאר אפשר לראות במפרט מחשב. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום.. יש לי איזה ספק מעפן של 520W אמרו לי 250W נקי ככה (לא זוכר איזה חברה ) שזה גרוע בעע ואין ביוכלתי כרגע כסף לקנות ספק אחד טוב ב550¤ ככה,וברשותי עוד ספק 500W(אני חושב 200W נקי או קצת יותר) ואני רוצה לחבר את שתיהם ביחד איכשהו.. האם זה ניתן? יש בזה סיכונים? זה לא יכול לעשות קצר? שריפה? משהו? ואז ככה ,*לבנתיים* עד שאני אחסוך כסף,ואקנה אחד טוב יהיה לי 2 ספקים שייעבדו בערך כמו אחד ולא יהיה לי לחץ על הספק ההוא שיש לי כרגע... תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי ספק 230V, ואני חוסך לכרטיס מסך חדש, הRadeons החדשים ידועים כזוללי אנרגיה, האם תהיה לי בעיה עם הכרטיס Radeon9500pro בספק הנוכחי? לא הייתי בטוח איפה לשים את הthread... תודה לעוזרים דרך אגב, את המסך אני מחבר לספק, כדאי לחבר אותו במקום לספק לחשמל? אני מתכוון אם כבל מהמסך לשקע ולא כמו שיש לי עכשיו מהמסך לספק
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
??? לפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש ל-GFORCE יש לי אקס פי וכרטיס מסך GFORCR 2- 200 MX גירסה 23.11 ולפני זה הוא עבד טוב המשחקים עבדו והכל היה בסדר אחרי שהתקנתי את הגירסה הזאת , וניסיתי להפעיל את המשחקים חלק מהמשחקים לא עבדו... ניסיתי לבטל את הגירסה ולהחזיר לקודם אך זה לא הלך בטוב... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... אם מישהו יכול לעזור..אני אשמח תודה מראש...!
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אני ממש צריך ביקורות רק על הרקולס טי 200 ו500 (עדיף 500) זאת אומרת שאני לאצריך ביקורות של השוואה בין מאיצים אחרים אלא ביקורות שעוסקות אך ורק בכרטיסים האלה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה מתאים לפה אם זה לא תעבירו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
-
1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 250-300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTi 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:אין לי משטח5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית הפאד): 50 חריגה מקסימלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הפאד): 50 2. מה …
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני צריך עכבר חדש כי הישן מתחיל למות ונגמרה האחריות (לצערי). התקציב כל כך רחב כי ראיתי את העכבר הזה http://www.pegasusgear.com/Default.asp?sType=0&PageId=84206 אבל הבעייה היא שאין עליו ביקורות (או שלא מצאתי ביקורות) ואינני מכיר את החברה או שמעתי עליה בעבר. לפי מה שאני הבנתי זאתי חברה ישראלית (לא בטוח גם בזה) שהתחילה לייצר מוצרי גיימינג במחירים ממש זולים. השאלה שלי היא אם העכבר שלהם שווה משהו או שהוא יחזיק חודש ויתפרק. החיסרון בעכבר, שאני רואה, שאין לו רפרש רייט של 1MS אבל הוא דיי קרוב ב-5 אז זה לא כזה קריטי. האפשרות השניה שלי היא עכבר שעוד לא יצא:http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-ouroboros אני יכל לחכות את הזמן הזה על שהוא יצא ויגיע לארץ אבל ההבדל במחיר הוא…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
SLIM זה מקלדת שהכפתורים נמוכים ושקועים כמו בלפטופ או במקלדות אפל. אני מחפש מקלדת כזו עד 250 שקל, חוטית כמובן, רק בעברית ומהארץ. חשוב מאוד שיהיה לה NUMPAD (ה9 ספרות מימין)
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
עד היום אני עם עכבר של לוגיטק אלחוטי וזה ממש מעצבן אני כל פעם צריך להחליף לו סוללות , עדיף עכבר חוטי. (או שיש עכבר שנטען, לא רוצה לשמוע על סוללות נטענות) אשמח להצעות של עכברי חוט[br]פורסם בתאריך: 25.02.2011 בשעה 12:34:19 תקציב של 100 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת, אני אשתמש באופציית ההדפסה לעיתים רחוקות מאוד, אני כן מעוניין שהסורק יהיה איכותי מספיק כדי לסרוק דפי טקסט ולהבין את הכתוב(גם כתב יד) ושיהיה פידר לסורק. מבחינת תקציב אני מתכוון להוציא כמה שפחות(סביבות 300 שח ומטה) מבלי להתפשר על אמינות יותר מידי, יש לי מדפסת לייזר(שחור לבן) שאיתה אני אעשה 99% ממהדפסות שלי. חשבתי על HP Officejet 4500, מה דעתכם? רק לוודא, הפידר שמדובר עליו הוא פידר לסורק נכון? באתר של HP רשום שיש 20-sheet automatic document feeder אבל לא בחלק של הסורק לכן אני לא בטוח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי את ההגה הזה חדש בקופסא הוא של לוגיטק מ2001 אני לא מצליח להפעיל אותו על המשחק בלור ואפילו לא על dirt3 האם יש תוכנה שמזהה את רוב ההגאים המוכרים וגורמת להם לעבוד(אולי דרך דרייבר רגיל של גויסטיק או מצערת) על משחקי מחשב שלא תומכים כי זה הגה מפורסם אומנם ישן וחבל לי לזרוק אותו
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מנסה כבר שבוע להשיג את העכבר הזה (rat5) ואני פשוט לא מצליח למצוא אותו בשום מקום (מבחינת זמינות) אז רציתי לדעת איפה הוא זמין ואם אין, אז המלצה לעכבר טוב מאוד לגיימינג עד שח 370-380.
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים (או לא) התחיל בלאק פרדי בבאג ואחת מההנחות שלהם היא steelseries siberia v2 ב250 שקל. אז אני שוקל לקנות את האוזניות האלה כי שמעתי שהם ממש טובות, אני רוצה להתיעץ עם אנשים שיש להם את האוזניות האלה/מכירים אנשים או האוזניות האלה ולשמוע את הדעה שלהם, האם הם שוות את זה וכו. מה שאני מחפש באוזניות זה מיקרופון ושיהיו נוחות לשימוש לזמן רב כלומר כמה שעות של משחק, המלצות על אוזניות אחרות באזור המחירים של 300 שקל יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היום הלכתי לרכוש את המחשב.. עם מארז שוכב.. ואז ראיתי שלצערי המארז השוכב מבחינת עומק בכלל לא נכנס! אז ראיתי בחנות גם מארז של ASUS VINTAGE BAREBONE שכולל לוח אם.. והוא דווקא כן יכול להיכנס במזנון (במקום אחר במזנון.. לא בצורת שכיבה..) אבל חיפשתי באינטרנט ואני לא מוצא מארזים (ללא לוח אם ) בגדלים האלה.. למעשה הדרישות של המארז: גובה (H) עד 420 רוחב (W) לא מוגבל עומק (D) עד 380 (אפשר אולי חריגה קטנה) ועדיף שהמארז יהיה כולו שחור (בלי כסופים) אבל בגלל שאני מבין שאין הרבה מארזים במידות האלה.. אני מוכן להתפשר.. עדיף גם שמחירו לא יעלה על 300-400 שקל ועדיף משהו זול עד 200 שקל +/- אשמח אם תעזרו לי! המון תודה
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון עם העכברים הללו. מי מהם עדיף? לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם ומי עדיף. האתר של Logitech לא סייע בעניין. תודה.
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בתכלס פעם שנאתי משחקי מרוצים...פשוט לא עניין אותי...אבל ביום חמישי קניתי מחשב חדש והתקנית עליו nfs undercover ונהנתי חבל על הזמן...פשוט אחד הדברים הכיפיים... אני רוצה לקנות הגה אבל לא בא לי להשקיע עליו מלא כסף...מן הסתם אני לא יחרוש עליו וזה יהיה בעיקר כשהחברה באים עושים תחרויות וכאלה... תכלס, אני לא מבין בזה כלום...לא איך זה מתחבר [מתאם או לא] ולא בכמות הכסף או המותגים ששוה להשקיע בשביל זה אני מעדיף לקנות יד שניה במצב יחסית טוב מאשר חדש. אם מישהו יכול בערך לכתוב כמה כדאי להוציא על דבר כזה ומה אני אקבל בתמורה...תודה! ודרך אגב, חיפשתי בגוגל מדריכי מושגים ודברים כאלה...אבל אני צריך טיפה להכנס לעניינים לפני...
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ערב טוב , אתמול רכשתי פד חדש ל G5 שלי - Razer exactmat... אך מה ? הפלא ופלא ,ב control side העכבר פשוט לא מגיב , וב speed side - הוא מגיב , כל עוד אני לא מזיז את העכבר מהר מאוד או לחלופין מצד לצד בזריזות . כמובן שווידאתי שהבעיה הינה בפד ולא בעכבר ע"י השוואה עם המשטח הישן . לפני כמה שנים נתתי צ'אנס ל steelpad s&s שבו ה G5 הגיב מעולה (אולי כי הוא היה מתכתי לעומת הרייזר שהוא מפלסטיק עם ציפוי שקר כלשהו) , אך פשוט לא התרגלתי לשחק בלי 'כרית' לפרק כף היד - וכתוצאה מכך מכרתי אותו . אז מה גיימר שחפץ בפד איכותי ולא יכול בלי כרית תמיכה אמור לעשות ? חשבתי לקנות razer vespula , אבל כמה כבר אפשר לזרוק כסף לאוויר ? בנתיים , משנת 2003 , אני משתמש בפד בד עם 'כרית' , שהוא אגב , מ…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני זקוק לאמצעי שיאפשר גלישה ברשת שאיננו מחשב נייח או נייד, מחשב לוח או סלולרי. ראיתי את הפיסקה הזו לגבי PDA: "בחלקם משולבת תקשורת אלחוטית, המאפשרת שליחה וקבלה של דואר אלקטרוני והודעות מידיות ואף גלישה באינטרנט." אבל לא הצלחתי לברר אופציה מעשית. מישהו יכול להבהיר אם זו קיימת או אם יש אמצעי אחר לצורך גלישה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-