ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לקנות שני רמקולים קטנים כאלו שבאים בכל מיני 5.1 בנפרד? בקיצור הרמקולים שמייצרים רק את הצלילים ללא הבאס... אם מישהו יודע אז שיגיד איפה. תודה.
-
שלום, איזה רמקולים כדאי יותר יותר למוזיקה ומשחקים מהמבחר הזה: 1. Microlab M-700U 2. Microlab M-940 3. altec lancing
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי בעבר שתי מדפסות של לקסמרק Z815 והיה דיי מזעזע הרבה תקלות לא מושכות דפים לא הגיוני שקניתי 2 מדפסות דפוקות ... יש לי אפשרות לרכוש עכשיו מדפסת לייזר של לקסמרק E120 ב 450 ש"ח ! השאלה אם אני לא אכנס שוב לצרות ... אני מתלבט אם לרכוש את ה XEROX ולגמור אם זה 3117 באותו מחיר .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1567&catcode=351 ולמה הוא דומה בצורה מחשידה לריידמקס סקורפיו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכבוד משחקי הכדורגל החדשים הבאים עלינו לטובה החלטתי לרכוש גיימפד למחשב. חבר המליץ לי על Logitech F710 האלחוטי. הוא לא חייב להיות אלחוטי, אם כי המחשב לא קרוב לטלוויזיה ואם אני מעוניין באחד עם כבל אצטרך לפחות 5 מטר (אני מאמין שלא קיים אחד כזה). אני גם לא הכי שמח לקנות משהו אלחוטי מחשש לבעיות קליטה (כרגע יש לי סט אלחוטי Logitech LX710 שבמרחק של 4-5 מטרים עושה בעיות קליטה.). המלצותיכם יתקבלו בברכה. תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד - Intel P4 - 1.7GHz 478PIN 996ש"ח לוח אם - אין לי מושג איזה ואם אתם נותנים אחד תוסיפו לידו גם ביקורות טובה זיכרון - CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 635 ש"ח כרטיס מסך - GAINWARD GF3 TI500TV - 1410 ש"ח מארז + ספק כוח - Dragon DA-01BD FULL TOWER - 1218 ש"ח אני חייב Full Tower סידירום - Lite on Cd X 52 - 181 ש"ח צורב - PLEXTOR CDRW 40X12X40 862 ש"ח כונן דיסקטים - ALPS FLOPPY 1.44 58 ש"ח וזה יוצא בערך 6200 ש"ח בקשר לכרטיס מסך אני לא כל כך בטוח ויש לי תקציב מההורים שלי רק של 5500 שח ואני לא Hardisk וגם לא מסך ובקשר למעבד אני מוכן להשקיע במפזר חום טוב בהכול רק כדי לעלות את המהירות ליבה של המעבד ל3000 תודה רבה. ואני לא יקח בחיים מערכת Amd .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://engchinesedev.weblogsinc.com/photos/razer-intros-orochi-portable-bluetooth-gaming-mouse-fancy-kabuto-surface-1/2162667/ http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-orochi/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי! מחר אני מקבל Yes לחדר, ואני מאמין שיהיה לו חיבור S-Video יש לי שתי כרטיסים שיש לי אפשרות לחבר אליהם את הממיר אפשרות ראשונה: V8200 Deluxe - האפשרות המעודפת.... בתאני שלממיר חיברר S-Video, אבל החיבור נועד לעבוד בתור חיברור IN מכיוון שהמחשב מוציא אליו מידע... השאלה שלי אך אני אני הופך אותו לחיבור OUT, ועוד דבר איפה אני יכול למצוא דריברים בשבילו שיעבדו בשבילו ב XP? הציפ הוא Philips אפשרות שנייה: Zoltrix Genie TV - האפשרות הפחות מועדפת למרות שזה כרטיס טלויזייה, אבל יש לו תמיכה כל כך גרועה בXP וב2000 אם למישהו יש מושג איפה אני ימצא בשבילו דריברים WDM... לא צריך תוכנה... אבל שהם יעבדו! אני משתמש ב Dentonator 21.81 והתוכנה שלי לראות Video היא Powervcr 2.0 version 3 Deluxe מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בשיטוטיי במקלדת מכאנית שנראתה לי מעניינת, סוויצ'ים שחורים, לוח מקשים מלא (104 מקשים): http://www.banggood.com/AJAZZ-AM80-3000-Multimedia-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Black-Switch-p-78657.html לפי מיטב הבנתי לגיימינג סוויצי'ים אדומים הם הנחשקים ביותר לרוב המשתמשים, איך שחורים אמורים לתפקד? אני שוקל להזמין בשביל לספק את יצר הסקרנות... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה לכל הרוחות יש להשיג את זה ?! היה לי אחד ונגמר קניתי אחד באופיס דיפוט הוא לא מתקרב בעוצמה שלו...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. אני רוצה אוזניות לגימינג חשבתי על The Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset אבל אני לא יודע כי הרבה אמרו לי ששווה לי ללכת על או G39או SteelSeries Siberia v2 2. אני רוצה להחילף את ההפאד שלי שי לי עכשיו x-ray thumder9 חשבתי אולי לקנות את רוב הציוד מריזר אז ראיתי את הפאד הזה Razer Megasoma ולא מכיר עוד פאדים אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ אני ישמח 3.אני רוצה להחליף את ה g5 שלי אני לא מרוצה מימנו חשבתי על razer mamba אבל שמעתי הרבה מאוד ביקורות טובות על xai של סטילסירייס ועל ה Razer Imperator או בכלל את ה g9 וסתם לידע יש לי g15 שאני מרוצה מימנה מאוד ואני לא רוצה להחליף אותה תודה לעוזרים אל תחשבו על הכסף זה לא חשוב עכשיו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם יש כזה דבר שיא במהירות המחשב כף יד ואם יש מה שיא העולם במהירות על כזה מחשב
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי בLX5 אלחוטי, עכבר סוף הדרך עכשיו, יש לו אופציית TILT, זאת אומרת גלילה לצדדים, הלחצן גלילה עצמו זז ימינה ושמאלה, כמו ANALOG STICK. עכשיו לא הצלחתי להשתמש באופציה הזאת, האם צריך להוריד תוכנה כלשהי? לא קיבלתי שום דיסק עם העכבר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לסט אמין של מקלדת + עכבר למחשב ביתי, במחיר סביר (מינוס) שימוש לא מאסיבי. אני אנסה לחבר את זה גם לטלביזיה של סמסונג.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי sidewinder gamepad של מייקרוסופט הישן ויש לו חיבור שאין לי אותו בלוח אם.... האם יש אפשרות לעשות קומבינה ולשים חיבור אחר במקום הנוכחי?.. או שזה לא יעבוד? חבל לי סתם לחתוח חוטים ובסוף יתברר שיש מתאם או משו כזה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קבלתי את העכבר הזה והוא נחמד אני צריך להתרגל אליו קצת כי הוא דיי גדול, עכשיו יש אופציה לשמור בזכרון של העכבר עם איזהשהו כפתור בעכבר, הייתי רוצה קצת הסבר על זה האופציה הזאת
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוזמנים לקרוא את הסקירה החדשה שלי על ליין המדפסות החדש של חברת ברדר brother: http://hitech-man.blogspot.co.il/2016/04/brother.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft ) חשבתי על זה של מיקרוסופט- http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517 עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה- לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ? תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה. חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו) האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות? אשמח לעזרה ממבינים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עכבר חדש הלכתי על הMX510 כי הוא בתקציב שלי וקראתי ביקורות עליו והוא ניראה טוב! עכשיו הלכתי לזאפ ובדקתי מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אותו ומצאתי אותו באתר הזה: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2178 עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר את החנות הזאת ויש לו ביקורות עליה (אני לא מת"א ככה שאיני מכיר את החנות הזאת) תגיבו בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים את החנות.. אני רוצה לראות אם מכירים אותה בכלל :s05: תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp 1600 laserjet עם מחסניות של צבעים ממוחזרים (כל ה 4) ולאחרונה משפריצים לי הצבע השחור והצהוב צבע על הנייר המודפס והורסים את ההדפסה (מעין טורים של צבע צהוב בצד ימין וטורים של צבע שחור בצד שמאל של הדף) מישהו יודע מה בדיוק הבעיה פה והאם אני יכול לתקן אותה מבלי להחליף את המחסניות ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר מספר שנים נפלאות עם Razer Destructor החלטתי לקנות פאד חדש בהתחלה חשבתי לקנות דיסטרקטור חדש אבל לאחר חיפוש קטנטן באינטרנט החלטתי ללכת על ה V2 של הדיסטרקטור Razer Scarab אז אחרי מספר שבועות של שימוש אני חייב להודועת שאכן יש שיפור ביחס לדיסטרקטור הפאד מאוד חלק אבל גם נותן שליטה מדהימה מאוד ממולץ... מה שכן דיי יקר ולא יודע עד כמה הפאד הזה שווה את המחיר בכול זאת 170 שקל לפאד זה לא קצת אבל שחושבים על זה שזאת השקעה חד פעמים לשנים הבאות אז זה לא כזה נורא... הדבר היחיד שדיי מפריע לי זה המראה שלו והצבע.. אבל זה כבר עניין של טעם אישי... אבל מהבחינה הטכנית הוא מעולה לדעתי הפאד הכי טוב שקיים כרגע בשוק לאחר שורה של מוצרים מאכזבים מבית רייזר סוף סוף הם עשו פאד נורמלי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתכלו על התמונה שלו וכמה מאוררים ואיזה ספב אתם חושבים שיכנסו בתוכו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הזה: axp 2500+ 333MHz FSB 512KB ABIT NF-7 nforce2 winbond 512MB pc2700: 2*256 Maxtor 60GB ATA133 7200rpm Lg 52x24x52 floppy 1.44 LG F700B ATI Radeon 9500pro 128MB מארז: Compucase CI-6A19 300W HEC הספק של HEC יחזיק את המערכת, או ללכת על 400W ג'נרי? (לא מתוכנן OC)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כבר מדברים על הרדיסקים איזה הרדיסק לדעתכם הכי טוב? כולם ממליצים IBM 60XP אז במיקרה מצאתי השוואה ולמי שאין כח לקרוא, אז בהשוואה יש את ההרדיסקים הבאים: IBM Deskstar 60GXP Fujitsu MPG3409AH-E Western Digital Caviar WD400BB Quantum Fireball Plus AS Seagate Barracuda ATA III Seagate Barracuda ATA IV כולם ATA100 7200 RPM ומקום ראשון לוקח Fujitsu MPG3409AH-E
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-