ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי sidewinder gamepad של מייקרוסופט הישן ויש לו חיבור שאין לי אותו בלוח אם.... האם יש אפשרות לעשות קומבינה ולשים חיבור אחר במקום הנוכחי?.. או שזה לא יעבוד? חבל לי סתם לחתוח חוטים ובסוף יתברר שיש מתאם או משו כזה
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא מזמן קבלתי את העכבר הזה והוא נחמד אני צריך להתרגל אליו קצת כי הוא דיי גדול, עכשיו יש אופציה לשמור בזכרון של העכבר עם איזהשהו כפתור בעכבר, הייתי רוצה קצת הסבר על זה האופציה הזאת
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מחפש SAS CONTROLLER שיהיה זול ומעביר נתונים עד 3GB/S כולל כבלים ליבור ההרדיסק...מישהו יכול להפנות אותי לחנות/אתר כלשהוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת לשיחות בסקייפ ובפייסבוק מה אתם אומרים על הלוגיטק 920?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר רב תכליתי. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, ואינטרנט. גם בת זוגתי משתמשת במחשב והייעודים שלה הם בעיקר מסמכים של וורד. יש עכבר טוב שיתאים לשימושים שלנו, בתקציב שפוי?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום , צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי קליטה של עד 3 מטר עבור מחשב שמשמ מידה סנטר : כלומר גלישה באינטרנט , הצגת סרטים . לא למשחקים! תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מדפסת HP 5510 או LEXMAEK 6170?? מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
לאחר מספר שנים נפלאות עם Razer Destructor החלטתי לקנות פאד חדש בהתחלה חשבתי לקנות דיסטרקטור חדש אבל לאחר חיפוש קטנטן באינטרנט החלטתי ללכת על ה V2 של הדיסטרקטור Razer Scarab אז אחרי מספר שבועות של שימוש אני חייב להודועת שאכן יש שיפור ביחס לדיסטרקטור הפאד מאוד חלק אבל גם נותן שליטה מדהימה מאוד ממולץ... מה שכן דיי יקר ולא יודע עד כמה הפאד הזה שווה את המחיר בכול זאת 170 שקל לפאד זה לא קצת אבל שחושבים על זה שזאת השקעה חד פעמים לשנים הבאות אז זה לא כזה נורא... הדבר היחיד שדיי מפריע לי זה המראה שלו והצבע.. אבל זה כבר עניין של טעם אישי... אבל מהבחינה הטכנית הוא מעולה לדעתי הפאד הכי טוב שקיים כרגע בשוק לאחר שורה של מוצרים מאכזבים מבית רייזר סוף סוף הם עשו פאד נורמלי…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הזה: axp 2500+ 333MHz FSB 512KB ABIT NF-7 nforce2 winbond 512MB pc2700: 2*256 Maxtor 60GB ATA133 7200rpm Lg 52x24x52 floppy 1.44 LG F700B ATI Radeon 9500pro 128MB מארז: Compucase CI-6A19 300W HEC הספק של HEC יחזיק את המערכת, או ללכת על 400W ג'נרי? (לא מתוכנן OC)
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
האם בתקציב של 300 שקל אפשר למצוא עכבר אלחוטי שיעבוד מ-3 מטר מרחק ושיהיה טוב במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים של ה-MIO האם לכולם יש GPS מובנה? איזה מהם נחשב הכי טוב?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל מבעלי הסט Logitech EX110 חוות דעת על הסט, אני שוקל כרגע שדרוג של הסט החוטי שלי לסט הזה ואין טעם להפנות אותי לZAP כבר ראיתי את הביקורות שם
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
שלום, איזה רמקולים כדאי יותר יותר למוזיקה ומשחקים מהמבחר הזה: 1. Microlab M-700U 2. Microlab M-940 3. altec lancing
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היום פתאום קלטתי שהמקלדת האלחוטית של המק שלי דלוקה כמעט רצוף כבר שנה+ (אני תמיד שוכח לכבות אותה) והיא עדיין על 60% בטריה עם הבטריות המקוריות שקיבלתי איתה הבטריות הן ליתיום ולכן מחזיקות יותר זמן מרגילות אבל זה עדיין נראה לי מוזר אז החלטתי לשאול כאן בפורום כמה זה הזמן הנורמאלי
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אז ה-MX510 האדום והסקסי ששירת אותי נאמנות מעל שנתיים לדעתי, שובק חיים. הוא כל הזמן מתנתק וצריך לדפוק אותו בשולחן בשביל שיחזור לחיים, ואני מחפש חלופה הולמת. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ולא שקל יותר, מאוד אהבתי את הארגונומיה של העכבר, ואם אפשר עכבר סקסי כמו זה, אז פעמיים כי טוב.
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
שלום, המדפסת מדפיסה עם קווים ראו תמונות. טונר חדש, האם יש כזה דבר ניקוי אוטומטי ואם לא האם ניתן לנקות את התוף? ניתן לראות תמונה אחת שהכל קווים ובתמונה השניה יש מקומות שהטקסט לבן יותר
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
עכבר אופטי אלחוטי עם ג'ירוסקופים (מה זה ?) עכבר ג'ירוסקופי
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1567&catcode=351 ולמה הוא דומה בצורה מחשידה לריידמקס סקורפיו?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://engchinesedev.weblogsinc.com/photos/razer-intros-orochi-portable-bluetooth-gaming-mouse-fancy-kabuto-surface-1/2162667/ http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-orochi/
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אם כבר מדברים על הרדיסקים איזה הרדיסק לדעתכם הכי טוב? כולם ממליצים IBM 60XP אז במיקרה מצאתי השוואה ולמי שאין כח לקרוא, אז בהשוואה יש את ההרדיסקים הבאים: IBM Deskstar 60GXP Fujitsu MPG3409AH-E Western Digital Caviar WD400BB Quantum Fireball Plus AS Seagate Barracuda ATA III Seagate Barracuda ATA IV כולם ATA100 7200 RPM ומקום ראשון לוקח Fujitsu MPG3409AH-E
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-