ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! רציתי לדעת איזה עכבר כדאי לי להביא (בעיקר בישביל מישחקים מגוף ראישון לדוגמא:battelfield 3,mw3,ואולי rage חח...אבל לא רק...) יש לי 4 אופציות : Cyborg R.A.T 3 Razer DeathAdder 3500 (Razer DeathAdder 3.5) SteelSeries Xai RUSE Edition עם תוכלו לעזור אני אשמח וגם אם אפשר לדעת מה ההעדפה השניה שלכם למקרה שלא יהיה להם במלאי. וגם אם אפשר ייעוץ לגביי רמקולים למחשב במחיר עד 500 שח למטרת מישחקי מחשב וסרטים חשוב שיהיה 4 רמקולים כי אני תולה אותם ועוד יותר חשוב זה שהסאב יהיה חזק בישביל החוויה של המישחקי מחשב... מה שעוד חשוב לציין זה שאת העכבר אני קונה ברשת pcgames ואת הרמקולים בדיוטי פרי יש שם חנות של באג עם אני לא טועה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HEC Compucase 6A21 הומלץ לי. אילו מארזים נוספים מומלצים (איכותיים)? אני חושבת שדרוש לי ספק 400W ורצוי שחיצונית העיצוב יהיה יפה (אחרי שנים של מארזים סטנדרטיים לחלוטין) הבנתי גם שעדיף מאוורר 120 מ"מ (או שניים) תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הספק שלי עוד מעט מת...אני רוצה לקנות חדש שיהיה אם קירור טוב, לפחות 300 וואט במחיר 200-300... (אם יהיה אחד ממש טוב ב400 אז גם טוב)
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי חברים, קונסולת ה-PS3 שלי הולכת ומזדקנת ולכן החלטתי שבמקום לקנות קונסולה חדשה, הפיתרון יהיה לחבר את ה-PC לטלויזיה ולשחק עליה באמצעות gamepad. רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI) בצורה אלחוטית למטרת גיימינג. אני יודע שישנן אפשרויות לחבר את המחשב אלחוטית על מנת להזרים מדיה אבל כאשר מדובר בגיימינג יש צורך ב-latency נמוך ולכן העניין שונה. מישהו מודע לפתרון או מוצר שיכול לענות על הצרכים האלו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ומאוד הייתי רוצה להתאים לו שלט רחוק, כדי שאוכל לצפות דרכו בסרטים בטלויזיה. האם ניתן לעשות דבר כזה לכל מחשב? מאיפה קונים שלט למחשב?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק ממש טוב שהוא בממשחק Gameport ,ואני לא רוצה להחליף אותו,האם יש מתאם מgameport ל USB? ואם יש,היכן נ יתן לרכוש כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני מחפש סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. חשוב לי שהעכבר יהיה עם גלילה חלקית ולא גלילה רצופה... יש לי עכשיו את הסט של microsoft wireless desktop 3000 וסך הכול אני מאוד מרוצה, חוץ מהעניין שהעכבר הוא בעל גלילה רצופה וזה משגע אותי לעבוד ככה בסולידוורקס או לחלופין להחליף נשקים במשחקי פעולה וכדומה התקציב הוא עד 200 שקל לסט תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם! התייעצתי כאן בעבר כבר לגבי רכישת מדפסת אך עדיין לא יצא לי לרכוש מסיבות שלא אפרט כאן. בעבר המלצתם לי Canon MX-715 וגם Brother MFC-J825DW. הראשונה, חיפוש בגוגל/זאפ ורט לא מניב תוצאות מלבד חנות אחת בשם "דוקטור דיו" שגם בה אצטרך לבדוק את המלאי. מדוע כבר לא ניתן למצוא אותה?יש לה דגם חדש וטוב יותר? השנייה, עדיין ניתן להשיגה אך מבחינתי היא אופציה שנייה בלבד. קראתי שהחלק העליון הפלסטיק רעוע וצובר אבק מה שלבסוף יכול לגרום לתיפקוד לא תקין ובלאי עם הזמן. האם עדיין מומלץ לקנות אחת משתי המדפסות הנ"ל?עדיין ניתן להשיג דיו תואם זול? בנוסף לך, אשמח לשמוע המלצות נוספות ע"פ הקריטריונים הבאים: *מדפסת צבעונית משולבת - פקס, מכונת צילום, סורק. *אפשרות להדפסת תמונות. *אפשרות להדפסה …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! תיראו יש לי איזה דף שאמא שלי צריכה ליסרוק אותו ולהוסיף איזה כמה שורות,אז יש שיטה ליסרוק את הדף ולערוץ אותו ב WORD ? שמעתי על שיטה שקוראים לה OCR לא בידיוק הבנתי איך עושים את זה המדפסת שלי היא מדפסת משולבת brother 250c וראיתי שבאפשרויות סריקה יש לי scan to image ו scan to file ו scan to OCR ניסיתי לעשות SCAN TO OCR ובסוף הוא הביא לי אותיות כאלה מוזרות(הרבה אותיות) מה זה ואיך עושים?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה אני בעיקרון מחליף את כל הציוד ההפקי במחשב ומה שאנישאר לי שעוד לא מצאתי זה מיקלדת איכותית ואחראי חיפושים ולבטים הגעתי ל-3 אופציות Razer Lycosa deazon MERC Stealth Razer Tarantula עכשיו ממה שראיתי בביקרות פחות או יותר שהטרנטולה הכי טובה אבל מה גם יקרה שני האחרות יעלו ל באיזור ה-300-350 אבל גם הם ניראות סבבה+ המחיר לא כזה חשוב אני מעדיף יחס/תועלתי יותר טוב מה דעתכם נ.ב אם יש לכם מיקלדות אחרות ממולצות אז גם יתקבל בברכה נ.ב הבנתי שעל המיקלדות האלה אין את האותיות בעיברית אבל אפשר להקליד בעיברית ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
צריך ספק של 430W חוות דעתכם בבקשה... <בלי פרסומות חינם, במיוחד כשזה לא רלוונטי במיוחד>
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט רבות בין מארזים אלו. אני בעיקר מחפש מארז שקט, ללא צורך אסטטי גבוה מדי. האם מישהו בבקשה יכול לעזור לי להחליט בינהם? תודה. עריכה: *אין לי צורך בספק *אינני מתכוון לpretorian 731
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לגיטרה שתעבוד עם כמה שיותר משחקים מסדרת גיטר הירו ורוק בנד. אין הגבלת תקציב אבל אעדיף כמובן להוציא כמה שפחות. אשמח על הדרך גם לחנות ממולצת שעושה משלוחים ותהיה בה את הגיטרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוטוטו אני מקבל את המחשב החדש והמחשב הזה יעבור לאבא שלי. עכשיו למחשב הזה אין בכלל חיבור USB (כן אני יודע.. הוא מאוד ישן) ואבא שלי מתכוון לקנות מצלמה דיגטלית עוד מעט. רציתי לדעת אם ניתן להוסיף מעין כרטיס USB ללוח שאין לו כלל וכמה בערך הוא עולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום... פוסט ראשון שלי פה חברה יש לי כרטיס מסך gf4ti4200 לאחרונה הוא עושה בעיות כנראה בגלל התחממות יתר. אני מעוניין לקנות מארז שבה עם 2-3 מאוורים או 2 מינימום אם אופציות ליותר. יש להתחשב שיש לי ספק כח טסונמי 350וואט. אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אבל לא בסגנון של "עליזים" במקרה של הפרח. אני חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2087462346.htm זה בא עם 3 מאוורים 8ס"מ כל אחד. חשוב לי שיהיה נח להרכיב את הלוח וחלקים אחרים. אני שונא מארזים שאת הפנל הקידמי זה כמו ה 3r systems air ... זה פשוט על הפנים. חשוב שיהיה מרווח.. והשהטמרטורה תרדדדדדדד.. המעבד שלי הוא איי אמ די .. 62טמפ!! רגיל ו 68 שהוא מלא הלוח אם מגיע כבר ל 50! חשוב שאני יוכל לסגור את המחשב מבלי שיתחמם יו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר כבל IDE לסידי וצורב (40 גידים) כך שהוא הפוך גם בצד של הלוח וגם בסידי ובצורב כלומר הפס הלבן בפים 40 במקום פין 1 ברור שזה עובד והכל השאלה אם אין הבדל במוליכות של החוטים והכל עשיתי את זה אצל חבר כי לא היתה ברירה (מחשב חדש) אבל הצורב שלו עושה בעיות והוא טוען שזה מזה תגידו לו שזה בסדר
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם אני יקנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=35&cat=8 ויחבר שתי שלטים אני יוכל לשחק בפרו אבולשן 5 בלי בעיות? או שמישהו יכול להמליץ לי פה על משהו אחר, איזה שלט לחבר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? יש פה מישהו מב"ש שיש לו את הכבל בכותרת? יש מצב שהכבל שלי נדפק, או שהבעיה בלוח אם, ואין לי איך לבדוק את זה. בעקרון מדובר על לפטופ עם יציאת SPDIF בצורת 7PIN, והוא מחובר לרסיבר. לאחר בדיקה שלי, אחרי תקופה של עבודה תקינה, גיליתי היום שהרמקול הימני מוציא את הצלילים של הסנטר ושלו, והסנטר לא עושה רעש בכלל. (במצבים שלא קשורים לכבל, הסנטר עובד תקין)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, ראיתי את המוצר של sunbeam ששולט על התאורה ומגיע עם כמה מנורות כאלו שנקרא chameleon, אני מבין שהוא לא הגיע לארץ, מישהוא יכול לעזור לי ולתת לי אתר מחו"ל או אפילו אם יש מהארץ, שאפשר להזמין ממנו את ה-chameleon לארץ??? ועוד שאלה לגביו... האם כבל של uv יזהר ע"י הנורות שמגיעות איתו???
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אחרי שקניתי השבוע את העכבר DA של RAZER אני צריך משטח עכשבר נורמלי. מנסה לחסוך כמה שיותר (ממש נראה לי הזוי המחירים על המשטחים..כולה חתחת בד מסקנה ). ובנוסף יש לי ממש מעט מקום על מגירת עכבר/מקלדת. היום אני עובד עם משטח שיש לו כרית סיליקון וזה ממש נוח..אז לא יודע אבל נראה לי שמשטח שתוך לחלוטין קצת יפריע לי..ראיתי כאלו עם בליטה בחלק התחתון..זה כאילו תחליף לכרית הזו? שמתי עין על שני אלו..איזה עדיף: SteelSeries QcK Mini http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini Mionix Sargas 260 http://www.mionix.net/page.php?al=sargas260
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי עד 100 שקלים, בKSP, אני משתמש בו פעמיים בשבוע כשאני עם המחשב הנייד, כרגע יש לי עכבר אלחוטי של איזה חברת שקר "Delux" והרבה פעמים המחשב לא קולט את התנועות של העכבר. השימוש בעכבר הוא בעיקר אינטרנט ומשרדי... אני בזמנו נתקלתי ב Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 , מה אתם אומרים עליו? נ.ב אני שמאלי, אז העכבר צריך להיות סימטרי :]
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-