ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הרבה יותר טוב מהחרא הזה... IBM זונות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתם את הכתבה באתר? IBM מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים! המאבק נגד IBM הצליח, סוף סוף נעשה צדק, מגיע להם אני יוצא לחגוג!!!
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רכשתי מקלדת roccat isku מ-KSP והבעיה היא שכפתור התאורה במקלדת לא מגיב ממש טוב, והוא עובד רק כשלוחצים יחסית חזק. האם יממשו לי אחריות על דבר כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום האם אתם יודעים להגיד לי איזה כ. קול 5.1 עם יציאה אופטי הוא הכי זול בארץ? מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות שלט RF זול למחשב? סטייל הATI הזה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי שאלה מוזרה: פעם, לפני כמה שנים, כל המחשבים הגיעו עם ספק כוח ג'נרי של 300-350W ועבדו כמו תותחים בלי בעיות. אף אחד לא חשב אז להוציא 600 שקל על ספק כוח. למרות שאלו היו ספקים פשוטים ובלי שם גדול מאחוריהם הם בגדול עבדו יפה מאד. מאז התחום מאד התמקצע וכל החברות הגדולות יצאו עם ספקים מיוחדים עם מיליון מאווררים, תאורה ומה שלא תרצו והתחילו למכור אותם במחיר פי 5 ויותר מספק גנרי דומה. עכשיו, נכון שדרישות החשמל של מערכת ממוצעת עלו מאד וקשה להחזיק מחשב נורמאלי עם ספק של פחות מ 400W. אבל בשוק יש הרבה ספקים גנריים של 500-600W בגרושים (פחות מ 200 שקל). אז למה פתאום הם לא טובים מספיק ? אז נכון שבספק מוכר וידוע יש סיכוי של 2% לכשל ובספק גנרי יש סיכוי של 5%, אבל האם זה מצדיק את ההפרש ?…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מפצל HDMI לטלוויזיה, וכבל סטנדרטי באורך מטר הוא ארוך מדי ומסורבל האם קיים כבל DMI באורך 20 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מקווה שאני בפורום המתאים. רציתי לדעת, האם חיבור של מכרטיס המסך למסך ע"י כבל שיוצא מ-DP ונכנס למסך עם חיבור DVI הוא חיבור אפקטיבי? ראיתי שכבל כזה נמכר בהרבה מקומות ורציתי לדעת אם יש יתרון לכבל כזה על כבל DVI רגיל. https://www.google.co.il/search?q=displayport+to+dvi&biw=1420&bih=764&tbm=isch&imgil=LxmrVwXpyEpI7M%253A%253Bwz5DP-GE_oKeBM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.misco.co.uk%25252Fproduct%25252FQ150949%25252FHP-Display-Port-to-DVI-D-Adapter&source=iu&pf=m&fir=LxmrVwXpyEpI7M%253A%252Cwz5DP-GE_oKeBM%252C_&usg=__X32IbAv36JZPcBT5tzb113EkZ-s%3D&ved=0CDcQyjdqFQoTCMOjs_eakcYCFYq3FAodvkwAeQ&ei=S4N-VYPSNorvUr6ZgcgH#imgrc=Lxmr…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מסך LCD חדש של פיליפס ויש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש חיבור כזה.. הבנתי שזה חיבור דיגיטלי שעדיף מהאנלוגי הקיים ולכן אני רוצה לחבר אותו דרך זה.. השאלה אם יש משהו שאני צריך לדעת חוץ מזה או שפשוט לבקש מהמוכר כבל DVI או שיש יותר מסוג אחד? כמה זה אגב אמור לעלות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני מחפש מהיכן ניתן לקנות כבל ESATA לESATA באורך מטר , או מקסימום שניים , בישראל כמובן. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל HDMI דרך תעלה בקיר אבל הקונקטור גדול מידי והכבל לא עובר... חיפשתי המון פתרונות באינטרנט וקצת קשה לי להחליט איזה פתרון עדיף בפתרון הכי חשוב לי לשים דגש על איכות השידור והמחיר 1. לעביר כבל hdmi to mini hdmi ובצד של הMini להשתמש במתאם לhdmi רגיל 2. לקנות כבל hdmi רגיל, לחתוך אותו לפני אחד הראשים, להעביר את הכבל ואז לחבר. משהו בסגנון הזה 3. כבל hdmi עם ראש נשלף, כרגע מצאתי כבלים שהם מאוד יקרים יחסית (הכבל שלי צריך להיות 8-10M) תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש כבל micro usb לנתונים בלבד,ללא טעינה. שכשאחבר את הנייד למחשב הטלפון לא יטען?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, ברשותי UPS של ADVICE מדגם PR750. הוא אצלי כשנה וחצי ולאחרונה הוא עשה בעיות. שלחתי אותו לתיקון, ואכן הוא הגיע (היום) תקין לאחר כשבוע (אמרו לי שהבעיה הייתה בסוללה והחליפו לי אותה מהדגם של 7A לדגם של 9A). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי כרגע היא עם כבל התקשורת שלו. לפני כשנה וחצי לא קיבלתי את כבל התקשורת( COMM ל COMM) שאמור להגיע עם ה UPS וזה גם לא היה קריטי כל-כך. כששלחתי אותו לתיקון, ביקשתי לקבל את הכבל המתאים. הכבל שקיבלתי עם ה UPS מתאים מבחינת החיבורים, אבל על האריזה כתוב שזהו כבל מאריך RS232. התקנתי את התוכנה המתאימה מהאתר של ADVICE, אך היא לא הצליחה לזהות את ה UPS באחת מהיציאות הטוריות (1-4). ניסיתי את התוכנה גם ב XP וגם ב 2000, אך ללא הועיל. בנוסף בדק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! היכן אוכל לרכוש כבל S-VIHS עם 7 פינים מצד אחד ו-5 פינים מצד שני לחיבור בין מצלמת וידאו אנלוגית להתקן לכידה USB? אם אפשר קישור בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תוכן 4K מהלפטופ בו קיים חיבור USB 3.1 Gen 2 Type-C / Intel Thunderbolt™ 3 (Power Delivery, DisplayPort) למסך טלווזיה עם חיבור HDMI 2.1. מניח שנכון למצוא כבל מתאים ואין צורך במתאם? אודה לעזרתכם איפה ניתן לרכוש כבל מתאים באיזור המרכז. תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
אהלן. אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו. אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי. איך עושים זאת? מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים . תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני צריך כבל usb to mini usb באורך של לפחות 5 מטרים. יש חיה כזו ?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה שיש לה רק כניסת RCA (3 בננות אדום צהוב לבן) יש כבל כזה ? ואיפה קונים ?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי קיבלתי מכשיר All in One שזה פקס,מדפסת,סורק ועוד איזה משהו,זה הדבר: http://www.superwarehouse.com/HP_OfficeJet_D135/C8375A/p/118925 עכשיו חסרים לי כמה כבלים והורדתי את המדריך של זה[אפשר להוריד מפה: http://media-server.amazon.com/exec/drm/digital/moleproxy.cgi?name=SFAgT2ZmaWNlSmV0IEQxMzUgTXVsdGlmdW5jdGlvbiBNYW51YWw=&file=TUFOVUFMMDAwMDA3NDk3LnBkZg== עכשיו אני ראיתי שאפשר לחבר דרך USB ודרך עוד איזה כבל. אני רוצה לחבר דרך הUSB כי הסתבכתי עם הכבל השני אבל אני רואה שהכבל USB קצת שונה מהכבל USB שיש לי[ויש לי כמה וגם HUB] זה הכבל http://80.194.98.132/punchoutcommerce/images/products/cables/23072004102352.jpg וזה הכבל שלי יש: http://www.prairie.mb.ca/images/usb_cable.j…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-