ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי היום שני בקרי משחק פשוטים בחיבור usb. רציתי דרך לבדוק אם הרטט שלהם עובד (dualshock). יש איזו תוכנה חינמית שתפעיל את הרטט בXP? תודה.
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מאתמול זה התחיל, כל פעם שאני מנסה להדפיס מופיע ההודעה "cover open, please close cover". אבל המכסה כבר סגור. חיפשתי פתרונות ברשת וגיליתי שהתופעה די נפוצה. הבעיה שמצאתי פתרונות לדגמים אחרים אבל הפתרון שלהם לא מתאים לדגם שלי (המדפסות בנויות אחרת). ------------- מצאתי פתרון: http://www.fixya.com/support/t252447-cover_door_open זה אומנם כתוב לדגם אחר אבל זה בהחלט מתאים גם לשלי. אם מישהו מסתך וצריך עזרה, אני אשמח לעזור.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש את ה SteelPad QcK mini מצאתי אותו רק בגולדטופ ופי סי גיימס האם אפשר למצוא אותו בעוד אתרים? תודה
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ה-MX510 האדום והסקסי ששירת אותי נאמנות מעל שנתיים לדעתי, שובק חיים. הוא כל הזמן מתנתק וצריך לדפוק אותו בשולחן בשביל שיחזור לחיים, ואני מחפש חלופה הולמת. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ולא שקל יותר, מאוד אהבתי את הארגונומיה של העכבר, ואם אפשר עכבר סקסי כמו זה, אז פעמיים כי טוב.
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי כאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה, אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט. תודה מראש לעוזרים Install
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002151686&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 הינה המפרט: מעבד: intel p-4 1.4ghz לוח אם: garibaldi d850gb+lan+audio זיכרון: 128ram rdram אוורור: מעבד- 0.23A מארז- 0.14A *2 DVD: טושיבה די.וי.די-X16 סי.די.- X48 כרטיס מסך: geforce 2MX 64MB+tv דיסק קשיח: 1-W.D 20.2GB 7200RPM 2- seagate 4.5GB 5400RPM מערכת הפעלה: XP pro & ME רמקולים: creative sound works 2+1 מה יש להוסיף?
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מה יעבוד יותר טוב עם פנטיום 4: VIKING RDRAM 256MB PC-800 או Mushkin DDR 256MB PC-333
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ה IPOD מציק עם ההתעסקות איתו ועם התוכנה של ה ITUNES. אני מחפש מכשיר עם מסך בגודל של ה IPOD פחות או יותר שיש לו בלוטוס בסביבות 64GB רק שאני יוכל לדחוף אליו המון שירים ולשמוע שירים ברכב
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מבחינת גודל אני מתכוון למקלדות שדומות למה שקיים בלפ טופים(לא כולל הNUMPAD מצד ימין). השימושים של המקלדת הם הקלדות טקסט,גלישה וגיימינג. משתמש המון במחשב אז שתיהיה עמידה ושהמקשים יהיו שקטים. מעדיף מקלדת אלחוטית, אבל בשביל הגיימינג אפשר לוותר. תקציב מוכן להשקיע עד 500 שקלים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר קניתי עכבר G700 והביצועים והכל בסדר רק ענין אחד מפריע וזה הסוללה. היא די מכבידה ויש הבדל משמעותי בנוחות כשאוחזים בעכבר בלי סוללה ועם. יש אפשרות לקנות סוללה אחרת קלה יותר ? לא נורא שתהיה פחות חזקה, פשוט בלי סוללה העכבר הרבה יותר "קליל" אבל אז חייב להיות עם כבל מחובר לעכבר וזה מבטל את כל העיקרון של האלחוטי... אשמח לעצות אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאת סוללה מיוחדת לעכבר. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל עם הדפסה דו צדדית וסורק. רצוי חסכונית וזולה, אני שוקל לרכוש את המדפסת הבאה: Brother DCP7060D אשמח לקבל אינפורמציה לגבי המדפסת הנ"ל או כל מדפסת אחרת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזאת לא בדיוק מטרת הפורום אבל אני ממש אוהב את העצות מהאתר הזה. יש לי שני רמקולים גדולים שאני מעוניין לחבר לטלוויזיה שלי (אין סנטר אבל אפשר כמובן לרכוש אם זה יהיה מהותי) עם חיבורי RCA. האם יש לכם המלצה לרסיבר שלא עולה כמה אלפי שקלים שיוכל להתאים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מעוניין לרכוש עכבר חדש לאחר שהdeathadder שלי הלך לעולמו. בעדיפות שהעכבר יהיה אלחוטי, אם יש עכברים אלחוטיים מספיק טובים במחירים האלה. כאמור העדיפות היא ל100 שקלים אבל אפשר לחרוג ל150. שימוש עיקרי יהיה לעבודה משרדית, לא גרפיקה, וגיימינג מדי פעם אבל לא צריך מקצועי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא מכיר מוצר כזה או מה לחפש. פעם היה לי SWITCH KVM כזה עם כניסה לעכבר מקלדת ומסך. ו2 יציאות מכל סוג. והייתי יכול לעבור בין מחשבים. אני מחפש היום משהו כזה אבל ל-2 כניסות USB, אחת לעכבר ואחת למקלדת. למסך עצמו יש SWITCH משל עצמו ככה שאני מעדיף משהו כמו שציינתי. מה מחפשים ? מה מומלץ תודה, govner
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את העכבר והתקנתי את הדריבר עכשיו הליזר לא פועל יענו יש מנורה אבל אין את האדום זה ככה צריך להיות? או שצריך להיות אור אדום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מכונה משולבת כוללת פקס, עד הסכוום המצורף בכותרת. ראיתי שני מכונות משולבות במחיר דומה של BROTHER ול HP. זאת הראשונה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4145165&pr=QJ5&N=2 31524 30224 וזאת השנייה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4164331&pr=QJ5&N=2 31524 30244 הבנתי שרזולוציה של הראשונה יותר גבוהה, אבל גם הבנתי שב BROTHER לא היה עכשיו את הטכנולוגיה שניתן להדפיס עם מחנית אחת במקרה שהשנייה נגמרת, אבל נראה לי שהם הכניסו את הטכנולוגיה הזאת כיום. איזה מהחברות אתם ממליצים לרכוש מחבינת שירות, איכות המוצר, תועלתו וכ…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין הרבה בנושא הזה.. אבל הייתי רוצה לדעת אם כבר קיים דבר כזה מדפסת אלחוטית? אם כן... על אילו דגמים אתם ממליצים (לשימוש ביתי פשוט, הדפסת עבודות ומסמכים). הייתי רוצה שיגיע גם עם סורק, אין צורך בפקס.. ואין צורך במהירות הדפסה מטורפת.. אבל שיהיה איכותי ואמין תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מי מהם עדיף להשיג, בבקשה רק מבין השניים. אני הסתכלתי במלא מקומות וקשה למצוא razer mantis speed במלאי בארץ אבל את הgoliathus קל למצוא. האם כדאי לי להתעקש למצוא מנטיס או להתפשר על גוליאתוס? מיועד לעכבר razer copperhead שאני מעוניין לרכוש יחד עם הפד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מקלדת גיימינג עם תאורה למקשים, ועם חיבור USB אחד לפחות. המקלדת הזאת הולכת למחשב של כל הבית אז אני צריך איזשהי דרך שעל המקשים יהיה גם עברית, אני לא יודע אם אפשרי לשים מדבקות על מקלדות גיימינג מכיוון שהעיצוב שלהן שונה וגם האותיות בדרך כלל ממוקמות במרכז המקש, אודה לכם על כל המלצה ופתרון לבעיית האותיות בעברית.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי ~2000 ש"ח לקנות מסך מה אתם ממליצים לי גודל 19 - יתרון
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-