ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
האם שווה לי לקנות את המארז כי הוא לא יקר . יש במארז זה דלת ? אני רק צריך תגובות אם המארז הזה טוב !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp 1600 laserjet עם מחסניות של צבעים ממוחזרים (כל ה 4) ולאחרונה משפריצים לי הצבע השחור והצהוב צבע על הנייר המודפס והורסים את ההדפסה (מעין טורים של צבע צהוב בצד ימין וטורים של צבע שחור בצד שמאל של הדף) מישהו יודע מה בדיוק הבעיה פה והאם אני יכול לתקן אותה מבלי להחליף את המחסניות ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור מדפסת דיו צבעונית איכותית כמה שיותר,בתקציב מינימלי, שלא זוללת דיו ובעלת ראשי דיו זולים כמה שאפשר. תודה, עמית
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתכלו על התמונה שלו וכמה מאוררים ואיזה ספב אתם חושבים שיכנסו בתוכו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחפש מקלדת מכאנית חדשה חייב: *סוויצ'ים חומים- שיהיה טקטייל אבל עדיף עם מינימום רעש *פריסה מלאה כולל NUMPAD *משענת לשורש כף היד מובנה- חובה (סגנון הקורסייר 70) נחמד אם יהיה שליטה לווליום בגלגלת לא חייב נורות וצבעים עדיף בלי מקשי מאקרו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי איזה ספק מעפן של 520W אמרו לי 250W נקי ככה (לא זוכר איזה חברה ) שזה גרוע בעע ואין ביוכלתי כרגע כסף לקנות ספק אחד טוב ב550¤ ככה,וברשותי עוד ספק 500W(אני חושב 200W נקי או קצת יותר) ואני רוצה לחבר את שתיהם ביחד איכשהו.. האם זה ניתן? יש בזה סיכונים? זה לא יכול לעשות קצר? שריפה? משהו? ואז ככה ,*לבנתיים* עד שאני אחסוך כסף,ואקנה אחד טוב יהיה לי 2 ספקים שייעבדו בערך כמו אחד ולא יהיה לי לחץ על הספק ההוא שיש לי כרגע... תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבריא, אבקש את עזרתכם, אני מחפשת אוזניות קשת נוחות (משקפיים), וטובות לגיימינג. מחיר : עד 250. תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אקצר כי מאוחר: MX518 גדול לידיים היחסית קטנות שלי, חשבתי על הG5 אבל הבנתי שהוא אותו גודל, DiamondBack היה טוב אם היה זול, X-750F נראה לי האפשרות הראשונה .. למישהו יש את המידות של כל העכברים שציינתי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי עכבר לוגיטק g703 והתוכנה שלו לא עובדת יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוג'יטק mx510 והוא קצת מתקלקל כרגע [אחרי כמה שנים טובות..] עכשיו אני מחפש אחד כמוהו עם הדרישות האלה- שלא יהיה אלחוטי ולא יקר שיהיה נוח ואיכותי והכי חשוב שיהיה לו את אותה פונקציה כמו ה510- שיש שני כפתורים קטנים מעל ומתחת לגלילה שמאפשרים לגלול מהר [אחרי שמתרגלים בלתי אפשרי לחזור אחורה] בתודה
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה לעכבר אלחוטי השימוש: בעיקר לשליטה מרחוק במחשב בעת צפייה בתכני וידאו, גלישה ברשת שיהיה כמה שיותר נוח טווח סביר גודל סטנדרטי מחיר - עד 100, עדיף גם פחות תודה!
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך AOC 19 אינג' שקניתי לפני איזה 4 שנים בערך. המסך בימים האחרונים מקנפג את עצמו כל כמה שניות, כלומר, הכוונה היא שאם אלחץ בכפתורים של המסך ואגיע לפונקצייה שמקנפגת את המסך שיהיה טוב אז זה עושה לי את זה על אוטומט כל כמה שניות... כמובן שנסיתי לעשות ריסטרט למסך ולמחשב ולהוציא מהמחשמל.. לא עזר.. מישהו יודע מה הבעיה/יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
??? לפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש ל-GFORCE יש לי אקס פי וכרטיס מסך GFORCR 2- 200 MX גירסה 23.11 ולפני זה הוא עבד טוב המשחקים עבדו והכל היה בסדר אחרי שהתקנתי את הגירסה הזאת , וניסיתי להפעיל את המשחקים חלק מהמשחקים לא עבדו... ניסיתי לבטל את הגירסה ולהחזיר לקודם אך זה לא הלך בטוב... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... אם מישהו יכול לעזור..אני אשמח תודה מראש...!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 הינה המפרט: מעבד: intel p-4 1.4ghz לוח אם: garibaldi d850gb+lan+audio זיכרון: 128ram rdram אוורור: מעבד- 0.23A מארז- 0.14A *2 DVD: טושיבה די.וי.די-X16 סי.די.- X48 כרטיס מסך: geforce 2MX 64MB+tv דיסק קשיח: 1-W.D 20.2GB 7200RPM 2- seagate 4.5GB 5400RPM מערכת הפעלה: XP pro & ME רמקולים: creative sound works 2+1 מה יש להוסיף?
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חובה תאימות לוויסטה ולווינדוס 7 שיגיע. חובה USB 2. יש לי העדפה למותגים של מייקרוסופט או לוגיטק. ממש לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה מיקרופון. עדיפה רזולוציית סטילס מעל 1024*700. אם אפשר לקבל כמה דגמים זה יהיה מעולה (בסוף זה גם שיקול של טעם וריח לגבי הצורה של המצלמה). תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום. אני חשבתי ללכת על לייזר, אבל לא ממש מצאתי כאלו. אבל אני לא באמת יודע מה השיטת הדפסה הכי טובה. אני רוצה שהיא תהיה מהירה והיא אמורה להדפיס רק מסמכים. אין צורך בצבע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321 לעצלנים, Enermax 350W EG365AX , 350W, ACTIVE PFC BULK מה אתם אומרים? ספק- 250 ש"ח זה צריך להחזיק את הX1800GTO2 מה זה BULK?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ראיתי איפושהו ידיעה ובדיוק עכשיו נזכרתי... זה נכון שאלסה הולכים להפסיק את הפעילות בעקבות חוב ענק?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום האם יש כזה דבר שיא במהירות המחשב כף יד ואם יש מה שיא העולם במהירות על כזה מחשב
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי מדפסת ברדר J4410DWואני מנסה להתקין התוכנה שלה שקבלתי בדיסק במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסיתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והוא לא פועל מערכת הפעלה WIN7UL אודה לסיוע
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בביתי מחוברת מערכת קולנוע ביתי ממוחשבת ...כלומר מחשב בחדר מסוים וממנו כבל usb לסלון דרך קירות הוכן בבניה ...אורך הכבל כ10 מטר ...בנקודת חיבור בסלון מחובר עכבר אופטי ...קורא שלו יחדת הקצה +עכבר על השולחן ...עובד מציון כבר מעל שנה. הבעיה היא רכשתי שלט נוסף ,עם יחידת ir+ רכזת usb ,הרכזת לא מצליחה להתחבר דרך קצה הכבל בסלון ,ולכן אין באפשרותי לחבר את שני מוצרי הקצה...העכבר ןהשלט גם יחד. ניסיתי לחבר את הרכזת מקומית למחשב ביציאת המחשב , ולא בסלון ולא נתקלתי בשום בעיה , מה עושים??? שני הרכיבים נחוצים להפעלת המערכת מהסלון. יש לציין שבתחילה רכשתי רכזת usb ללא מתח ולאחר מכן החלפתי אותה ברכזת עם ספק מקומי (היושבת בסלון) לעזרה מהירה ......אודה לכם. האם יש אפשרות בהגברה של אות מועבר ו…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא FIRMWARE לצורב RICHO MP7163A 16X10X32
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-