ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
לפרסם את הכתבה לפני השחרור הרשמי של המוצר זה לא חוקי. כשנותנים סאמפלים לאתרים הם צריכים לחותם על מסמכי NDA: non disclosure agreement שבהם האתר מתחייב לא להסגיר מידע על המוצר עד השקתו... אני חושב שטום פרסם מכיוון שבגרמניה כבר שעת צוהרים... בעוד בארה"ב גם לפי השעון הפסיפי וגם לפי השעון המרבי (ie Central time) עדיין מוקדם בבוקר... ולא מכריזים על מוצר מוקדם בבוקר...
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טוב, לידידה שלי יש יום הולדת, היא גרפיקאית ואני ועוד כמה חברים חשבנו לקנות לה לוח כתיבה אלקטרוני כזה כמו שהיא תמיד רצתה.... השאלה היא איזה כדאי לקנות לה... באיזו רזולוצייה תתקבל איכות תמונה סבירה ? נסו לזכור שהתקציב שלנו הוא גם נמוך, משהו בסביבות השלוש מאות ש"ח, לכן אנחנו צריכים משהו זול יחסית אבל איכותי, משהו שהיא תוכל לעבוד איתו ושיישמר לאורך זמן....
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
ה IPOD מציק עם ההתעסקות איתו ועם התוכנה של ה ITUNES. אני מחפש מכשיר עם מסך בגודל של ה IPOD פחות או יותר שיש לו בלוטוס בסביבות 64GB רק שאני יוכל לדחוף אליו המון שירים ולשמוע שירים ברכב
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קניתי היום הארדיסק חדש של WD SATA והמחשב מזהה אותו חלקית...זאת אומרת רק הRAID מזהה אותו כשאני פותח את המחשב ובביוס ובווידנאוס לא מצאתי זכר..ונכנסתי גם למהל דיסקים במחשב שלי ואין אפילו לאשר כונן חדש :\ אני חושב שהוא מחובר היטב כי הRAID מזהה אותו מה אני צריך לעשות? איך מתעסקים בככל עם הרייד הזה? במנהל התקנים ראיתי שיש איתו בעיה עכשיו אחרי שהתקנתי כונן חדש...אולי פה המפתח
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום, איזה רמקולים כדאי יותר יותר למוזיקה ומשחקים מהמבחר הזה: 1. Microlab M-700U 2. Microlab M-940 3. altec lancing
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
Ive got the ultimate ears tf 10, but recently the casing of one of the earphones broke and 2 cables inside ripped. I just need to find a lab that can weld those 2 small cables together again. Please tell me if you know of one. Thanks!
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר רב תכליתי. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, ואינטרנט. גם בת זוגתי משתמשת במחשב והייעודים שלה הם בעיקר מסמכים של וורד. יש עכבר טוב שיתאים לשימושים שלנו, בתקציב שפוי?
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
נUSB הקידמיים שלי הלכו. ראיתי מקרה באתר של KSP את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6971 רציתי לשאול איך הוא? והאם לקנות אותו בלי לדאוג? ואיך זה מתחבר? ישירות ללוח? תודה, אריאל
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מדפסת HP 5510 או LEXMAEK 6170?? מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
חובה תאימות לוויסטה ולווינדוס 7 שיגיע. חובה USB 2. יש לי העדפה למותגים של מייקרוסופט או לוגיטק. ממש לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה מיקרופון. עדיפה רזולוציית סטילס מעל 1024*700. אם אפשר לקבל כמה דגמים זה יהיה מעולה (בסוף זה גם שיקול של טעם וריח לגבי הצורה של המצלמה). תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
סתכלו על התמונה שלו וכמה מאוררים ואיזה ספב אתם חושבים שיכנסו בתוכו?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היה לי בעבר שתי מדפסות של לקסמרק Z815 והיה דיי מזעזע הרבה תקלות לא מושכות דפים לא הגיוני שקניתי 2 מדפסות דפוקות ... יש לי אפשרות לרכוש עכשיו מדפסת לייזר של לקסמרק E120 ב 450 ש"ח ! השאלה אם אני לא אכנס שוב לצרות ... אני מתלבט אם לרכוש את ה XEROX ולגמור אם זה 3117 באותו מחיר .
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חברה בשם Keychron מציעה לכם הזדמנות להשקיע במקלדת מכאנית איכותית ואלחוטית - עם מחיר התחלתי של 69 דולר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
ממה שראיתי בפורום האחיזה היא Palm וראיתי שה Razer DA מומלץ, איזו מהגרסאות עדיפה, הblack edition או ה3.5G הרגיל? איזה פד מומלץ לעכבר הזה? איזו מקלדת מכנאית מומלצת? ואיזה מקלדת לא מכאנית מומלצת? כמובן למשחקים.. המחיר לא כ"כ חשוב, אבל מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי אז לא צריך משהו יקר מידי... תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בזמן שיש גשם אז המסך שלי מרצד. למשל אתמול היה גשם בבוקר אז המסך שלי התחיל לרצד בתרוף אחרי בערך שעתיים כשה הגשם הפסיק והיתה שמש בחוץ אז המסך שלי עבד נורמלית. וזה קרא לי גם שבוע שעבר
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין הרבה בנושא הזה.. אבל הייתי רוצה לדעת אם כבר קיים דבר כזה מדפסת אלחוטית? אם כן... על אילו דגמים אתם ממליצים (לשימוש ביתי פשוט, הדפסת עבודות ומסמכים). הייתי רוצה שיגיע גם עם סורק, אין צורך בפקס.. ואין צורך במהירות הדפסה מטורפת.. אבל שיהיה איכותי ואמין תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש דף מידע (בד"כ בפורמט PDF) עבור מצלמת רשת מדגם Quantum TwinkleCam pc camera 100k אני מחפש מידע על העדשה שיש לה כמו : אורך מקוד וכו תודה לכל המשבים
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321 לעצלנים, Enermax 350W EG365AX , 350W, ACTIVE PFC BULK מה אתם אומרים? ספק- 250 ש"ח זה צריך להחזיק את הX1800GTO2 מה זה BULK?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה לכל הרוחות יש להשיג את זה ?! היה לי אחד ונגמר קניתי אחד באופיס דיפוט הוא לא מתקרב בעוצמה שלו...
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מצאתי מכשיר שאין לי מושג מה הוא עושה כתוב עליו PC+ABS HITPOINT
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ערב טוב, הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד, אז אני אפתח ת'רד חדש. כבר הרבה זמן שיש לי את המדפסת HP DeskJet 970Cxi שכבר לא מתפקדת כמו שצריך והגיע הזמן להחליפה. הבעיה שבזמן הזה אני לא ממש יכול להרשות לעצמי להוציא הרבה כסף על מדפסת כך שהתקציב הוא 400 עד 500 ש"ח גג גג. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה שתעשה את העבודה ותהיה איכותית ככל האפשר בתמונות (עד כמה שאפשר בטווח מחירים נמוך כזה כמובן). חשבתי על מדפסת של CANON מאחר ולמיטב ידיעתי הן טובות וגם הדיו של מדפסות ה-HP יקר מאוד ולא שווה את זה. אז גם זאת נקודה חשובה. אפשר לאמר שאני מחפש תמורה טובה ככל האפשר למחיר. אני לא חושב שבמחיר נמוך כזה כדאי לקנות מכשיר משולב מהסיבה שכנראה האיכות שלו תהיה ברמה ירודה …
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים של ה-MIO האם לכולם יש GPS מובנה? איזה מהם נחשב הכי טוב?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה זה בכלל??? ומה זה אומר ומה ההבדל בין cas 2 ל cas 3
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-