ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פה באתר הרבה המלצות לDeathAdder אך מעט מאוד המלצות לLachesis שסוקר פה על ידי צוות האתר. ולImperator . האם מישהו התנסה בהם? או שאוליי בכלל עדיף Imperator ?? עד כמה משמעותי 5600DPI VS 3500DPI ואיזה עוד הבדלים משמעותיים יש לשלשת העכברים? מה תמליצו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מדפסת משולבת בתקציב הזה. היא מדפיסה בעיקר בשחור לבן (לייזר או הזרקת דיו? ) יש לכם המלצות? בבקשה תתייחסו גם לעלות השוטפת (ראשי דיו) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חנות חוץ מנעה!(הם מקבלים את המארזים רק ב10.2?)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום הארדיסק חדש של WD SATA והמחשב מזהה אותו חלקית...זאת אומרת רק הRAID מזהה אותו כשאני פותח את המחשב ובביוס ובווידנאוס לא מצאתי זכר..ונכנסתי גם למהל דיסקים במחשב שלי ואין אפילו לאשר כונן חדש :\ אני חושב שהוא מחובר היטב כי הRAID מזהה אותו מה אני צריך לעשות? איך מתעסקים בככל עם הרייד הזה? במנהל התקנים ראיתי שיש איתו בעיה עכשיו אחרי שהתקנתי כונן חדש...אולי פה המפתח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם יש ברשותי כ300 שקל ועכשיו אני צריך עכבר ופאד אז יש לי כאן מעין פאד מסריח שעולה 10 שקל עכבר עם גולה שעוהל 10 שקל גם עכישו אני רוצה לקנות עכבר ואולי פאד חדשים אז אני מתלבט בין ה mx510 בלי פאד כלומר אני היה עם הפאד שיש לי כעת עד שהיה לי כסף לקנות פאד או לקנות IE exploer של מיקרוסופט יחד עם פאד פאנק מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בין הצורב לכרטיס קול? ואם יש לו שם כלשהו? ז"א כשאני בא לחנות, מה אני צריך לבקש. ועוד משהו (נשמע קטנוני אבל עדיין..) ארבעת הברגים, הם ברגים שספציפית מותאמים לצורבים או שאפשר לקנות אותם בכל חנות? תודה מראש.
-
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169418300 זהו פד חדש של רייזר שעשוי מסיליקון, חשבתי עליו אחרי שנתקלתי בבעיה עם הרייזר גוליאתוס ספיד, הוא מושך אבק ובבית שלי יש מכת אבק שומני מעצבן שמופיע משום מקום 24\7 (אולי הקרבה לחולות וים?) זה לא ממש מפריע לביצועים של העכבר אבל זה ממש מציק ביד ובמיוחד אחרי שנפצעתי לפני שנה ביד ימין והאבק עושה לי שורף ביד ואני יכול לנסות לנקות אותו עם טונה של מגבונים וזה לא נגמר כיזה בד שסופג פנימה איך יהיה עם פד סיליקון? אפשר להעיף ממנו את האבק בניעור קל? אפשר לשטוף אותו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המקלדת שלי לא עובדת ורציתי לקנות חדשה בסביבות ה100 ש"ח אני חשבתי על זו של Microsoft רק בצבע שחור http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&type=ovr&pcid=9a3df2fa-9966-4e55-b28d-cc6e156ccf1a יש משהו יותר טוב בסביבות ה100 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ive got the ultimate ears tf 10, but recently the casing of one of the earphones broke and 2 cables inside ripped. I just need to find a lab that can weld those 2 small cables together again. Please tell me if you know of one. Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין הS510 למייקרוסופט 700 1000 והאחרים. השימושים הם שימושיים כלליים, בעיקר שימוש משרדי, חשוב לי מאוד העיצוב התרשמתי שללוג'יטק מקלדת דקיקה לעומת MS 1000 שמגושמת מאוד. האם הלוג'יטק סט ששווה את ההפרש במחיר? אם למישהו יש את הסט ויכול לתת חוות דעת עליו זה יהיה מצוין
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר מדויק מהיר ואמין, ולא זוועתי כמו הMX 518 שיש לי מעל שנה העכבר הזה כולו מתקלף ולוקח זיעות בערימות!! שכבות על גבי שכבות!! שום דבר לא עוזר איתו, פשוט מעצבן! אני בטוח לא היחיד שמתלונן.. כמה שמנקים אותו לא עוזר, אפילו זה נכנס לתוך הגלגלת עצמה לפעמים העכבר למטרות כלליות, פעם ב... משחקים, גראפיקה כמעט ובכלל לא לשימוש כללי שעות רבות ורצופות, חשוב שיהיה מהיר(1600DPI ומעלה) לא בהכרח צריך להכיל מקשים של "הקודם" "הבא" בצדדים ושתיהיה לו אחיזה טובה כמו MX 518.. הRazer לא יודע כמה הוא נוח, הוא נראה ארוך . אני גם לא רוצה לקחת MX1100 /VX Revolution ועוד הפעם שיתקלף לי אחרי כמה חודשים ויצור שכבות של זיעה רק חוטי. אם על חוטי, אז רק אחד כזה שמגיע עם מטען בעמידה ו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי בכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש באופציית ה tv out. אם מישהו מבעלי כרטיס זה הצליח להשתמש באופציה זו? אם כן , איך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זו הפעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש מקלדת מכנית, למטרת גיימניג והקלדה נוחה (אופיס למשל). קראתי אתמול את הדיון הנעוץ שיש כאן ("מקלדנות מכניות - ריכוז מידע"). לפי רוב המלצות שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) מקשי Cherry MX black מתאימים לגיימרים וה brown מתאימים יותר להקלדה נוחה או שילוב של שניהם (גיימניג + הקלדה ליום יום). האם בחירה של Corsair K70 RGB Cherry MX Brown מתאימה לשימושים שלי? ראיתי שיש גם מקשים חדשים, למשל Speed ו- Slient , שאני לא מכיר אותם. התקציב פלוס מינוס הוא 700 שקל, במחיר של המקלדת שציינתי. אשמח להמלצה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי! מחר אני מקבל Yes לחדר, ואני מאמין שיהיה לו חיבור S-Video יש לי שתי כרטיסים שיש לי אפשרות לחבר אליהם את הממיר אפשרות ראשונה: V8200 Deluxe - האפשרות המעודפת.... בתאני שלממיר חיברר S-Video, אבל החיבור נועד לעבוד בתור חיברור IN מכיוון שהמחשב מוציא אליו מידע... השאלה שלי אך אני אני הופך אותו לחיבור OUT, ועוד דבר איפה אני יכול למצוא דריברים בשבילו שיעבדו בשבילו ב XP? הציפ הוא Philips אפשרות שנייה: Zoltrix Genie TV - האפשרות הפחות מועדפת למרות שזה כרטיס טלויזייה, אבל יש לו תמיכה כל כך גרועה בXP וב2000 אם למישהו יש מושג איפה אני ימצא בשבילו דריברים WDM... לא צריך תוכנה... אבל שהם יעבדו! אני משתמש ב Dentonator 21.81 והתוכנה שלי לראות Video היא Powervcr 2.0 version 3 Deluxe מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ועכבר למטרות גיימינג התקציב 300 בערך לכל אחד. חשבתי על Siberia v2 ועל Taipan Razer תודה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. אני רוצה אוזניות לגימינג חשבתי על The Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset אבל אני לא יודע כי הרבה אמרו לי ששווה לי ללכת על או G39או SteelSeries Siberia v2 2. אני רוצה להחילף את ההפאד שלי שי לי עכשיו x-ray thumder9 חשבתי אולי לקנות את רוב הציוד מריזר אז ראיתי את הפאד הזה Razer Megasoma ולא מכיר עוד פאדים אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ אני ישמח 3.אני רוצה להחליף את ה g5 שלי אני לא מרוצה מימנו חשבתי על razer mamba אבל שמעתי הרבה מאוד ביקורות טובות על xai של סטילסירייס ועל ה Razer Imperator או בכלל את ה g9 וסתם לידע יש לי g15 שאני מרוצה מימנה מאוד ואני לא רוצה להחליף אותה תודה לעוזרים אל תחשבו על הכסף זה לא חשוב עכשיו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1001867867&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי בLX5 אלחוטי, עכבר סוף הדרך עכשיו, יש לו אופציית TILT, זאת אומרת גלילה לצדדים, הלחצן גלילה עצמו זז ימינה ושמאלה, כמו ANALOG STICK. עכשיו לא הצלחתי להשתמש באופציה הזאת, האם צריך להוריד תוכנה כלשהי? לא קיבלתי שום דיסק עם העכבר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה זה בכלל??? ומה זה אומר ומה ההבדל בין cas 2 ל cas 3
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מדפסת הכוללת סורק בעד 300 ש"ח. עדיף מחנויות אמינות בהרצליה\הקרובות להרצליה יתרון-אם המדפסת יכולה להדפיס הישר ממצלמה ללא מחשב יתרון-המדפסת תיהיה בעלת צבע שחור חשבתי על הHP F2180 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה250 ש"ח או על הHP F4172 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה300 ש"ח מה ההבדל בין 2 המדפסות? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי או להמליץ על משהו אחר. (קישור לF2180: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/vn/en/ho/WF06b/1090037-1090149-12429394-12429394-80128651-80128652-80482768.html ) (קישור לF4172: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?rule=45285&lc=en&cc=vn&dlc=en&product=3341352 ) בתודה רבה, אור כהן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום החלטתי סוף סוף בפעם הראשונה להשקיע בעכבר גיימינג, ולאור זה אני רוצה לקנות משהו באמת טוב כדי להרגיש את ההבדל. כרגע יש לי Logitech Mediaplay מאד חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ולייזר ראיתי והתלהבתי מה Razer Mamba , מה דעתכם עליו? יש ב KSP אותו ב 600 ואת הדגם עם ה12 כפתורים ב700 (אני לא צריך את הכפתורים) האם יש דרך לנצל את ההקלות החדשות ביבוא מוצרי חשמל כדי לקנות את העכבר במחיר שפוי? אם יש אז איך? איזה מקלדת כדאי להתאים לו? מחכה לתשובה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לקנות שני רמקולים קטנים כאלו שבאים בכל מיני 5.1 בנפרד? בקיצור הרמקולים שמייצרים רק את הצלילים ללא הבאס... אם מישהו יודע אז שיגיד איפה. תודה.
-
שאלה בכותרת אני חושב. אם אפשר גם את הlayout של החוטים (כלומר מה כל חוט מוביל) זה יהיה ממש נחמד
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft ) חשבתי על זה של מיקרוסופט- http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517 עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה- לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ? תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה. חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו) האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות? אשמח לעזרה ממבינים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-