עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Gohan,

יש לי: axp 2800+ 512mb ddr gffx5900xt 2x40gb 1x200gb צורב ודיוידי ו4 מאוררים ורציתי לדעת עם HEC (Herolchi) 300AR-T Power Supply יחזיק הכל? תודה.

2. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסך LCD?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  3. בשעה טובה אחרי 8 שנים נולדה לנו בת והורים שלנו בגוש דן ואנחנו בצפון - אנחנו מחפשים להם מצלמה איכותית במיגבלות התקציב המפורט. יש היום המון דגמים והיות שאני עובד על אימק 24 אינצ' (עם מצלמה מובנת), אין לי שום מושג מה הולך היום עם מצלמות שמתאימות ל pc התקציב הוא בין 50-130 ש"ח. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ על דגם מוצלח שנותן איכות תמונה טובה וחויית שימוש נעימה (לא תמונה ניתקעת ושאר מרעין בישין...). אם אפשר 2 דגמים אחד בין 50 ל 80 ש"ח ואחד באיזור שבין 100 ל 1300 ש"ח, עדיף. בכל מיקרה המחיר הזה חייב לכלול גם מיקרופון או כחלק מהמצלמה או בניפרד. מגיע לנו זיכוי בחנות הזאת כך שהם הדגם שתמליצו קיים פה זה יהיה פשוט מושלם (בתיקוה שהם לא יקרים משמעותית ממקומות אמינים אחרים, כמובן) h…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות את הסט הזה. התקציב שלי 200. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  5. שלום. אני חשבתי ללכת על לייזר, אבל לא ממש מצאתי כאלו. אבל אני לא באמת יודע מה השיטת הדפסה הכי טובה. אני רוצה שהיא תהיה מהירה והיא אמורה להדפיס רק מסמכים. אין צורך בצבע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by tomerbd,

לא אכפת לי חוטי או אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by PROSK8,

שלום האם יש כזה דבר שיא במהירות המחשב כף יד ואם יש מה שיא העולם במהירות על כזה מחשב

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by balagan777,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות את ה- Logitech G13 בארה"ב ויש לי 2 שאלות (בקשות): 1. האם יש למישהו המלצות למקלדת הזו או אולי עדיפות למקלדת אחרת (שמעתי על Belkin n52te) ? 2. האם מישהו מכיר חנות בארץ (באזור המרכז או ירושלים) שמאפשרת לנסות את המקלדת לפני קנייה ? (רק להניח את היד לראות שזה מתאים) תודה, גוסטב

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by ntl,

אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  10. מחפש המלצה לסט אמין של מקלדת + עכבר למחשב ביתי, במחיר סביר (מינוס) שימוש לא מאסיבי. אני אנסה לחבר את זה גם לטלביזיה של סמסונג.

11. שלום שאלה קצת מוזרה ובלי תקציב אבל ננסה אני רוצה להדפיס ברמה בערך של פוסטרים, כלומר להדפיס על נייר מיוחד (שאני מתאר לעצמי שיש למדפסות, הוא יקר ולא זמין?) תמונות מהמחשב ברמה שאני יכול לתלות על הקיר, בגודל של הנייר או לחבר מספר הדפסים ביחד. אני יודע שזה אפשרי כי אני מכיר תמונות כאלה שמוכרים אבל יש מדפסות במחיר נורמלי שיכולות לעשות את זה באיכות סבירה? כמובן בנוסף להדפסות נייר רגילות... לא צריך סורק או פקס תודה

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by ori-silver,

האם בתקציב של 300 שקל אפשר למצוא עכבר אלחוטי שיעבוד מ-3 מטר מרחק ושיהיה טוב במשחקים?

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  13. שלום לכולם,יש לי מקלדת Microsoft Wireless Comfot 1.0A ושאני לוחץ על F12(כדי להפעיל צ'יטים במשחק..)הוא לא מפעיל,עם מקלדות אחרות פשוטות שיש לי בצד הוא כן.. מה לעשות? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  14. שלום, אני מחפש אוזניות("רגילות"- לא אלו שנכנסו לאוזן) לשימוש כללי, שזה אומר: בעיקר מוזיקה וסרטים וקצת משחקים. מכיוון שאני לא יודע איך הנושא עובד, רצוי שיהיה לזה תאימות לסוני 4, לטלפון או למחשב (אם זה אומר שצריך לרכוש חלקים בנפרד, אשמח שתיידעו אותי על כך). בנוגע למיקרופון: אם יש מיקרופון פנימי, מה טוב. אני לא רוצה אוזניות שבהן המיקרופון חיצוני (משמע, זרוע שמגיעה לפה) חשוב מאוד שלא יהיו גם מצועצעות מידי. ואם זה משנה, אני אוהב לישון עם מוזיקה. תודה מראש.

15. Started by אור כהן,

שלום לכולם. אני צריך מדפסת הכוללת סורק בעד 300 ש"ח. עדיף מחנויות אמינות בהרצליה\הקרובות להרצליה יתרון-אם המדפסת יכולה להדפיס הישר ממצלמה ללא מחשב יתרון-המדפסת תיהיה בעלת צבע שחור חשבתי על הHP F2180 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה250 ש"ח או על הHP F4172 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה300 ש"ח מה ההבדל בין 2 המדפסות? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי או להמליץ על משהו אחר. (קישור לF2180: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/vn/en/ho/WF06b/1090037-1090149-12429394-12429394-80128651-80128652-80482768.html ) (קישור לF4172: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?rule=45285&lc=en&cc=vn&dlc=en&product=3341352 ) בתודה רבה, אור כהן

16. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש את ה SteelPad QcK mini מצאתי אותו רק בגולדטופ ופי סי גיימס האם אפשר למצוא אותו בעוד אתרים? תודה

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by snoopkin,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה לעכבר אלחוטי השימוש: בעיקר לשליטה מרחוק במחשב בעת צפייה בתכני וידאו, גלישה ברשת שיהיה כמה שיותר נוח טווח סביר גודל סטנדרטי מחיר - עד 100, עדיף גם פחות תודה!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  18. היום פתאום קלטתי שהמקלדת האלחוטית של המק שלי דלוקה כמעט רצוף כבר שנה+ (אני תמיד שוכח לכבות אותה) והיא עדיין על 60% בטריה עם הבטריות המקוריות שקיבלתי איתה הבטריות הן ליתיום ולכן מחזיקות יותר זמן מרגילות אבל זה עדיין נראה לי מוזר אז החלטתי לשאול כאן בפורום כמה זה הזמן הנורמאלי

19. מדפסת רגילה כבר יש לי, HP 5550 שאני דיי מרוצה מימנה. כך שהמטרה של המדפסת המשולבת היא בעיקר ושאני אומר בעיקר הכוונה למעל 80% זה לשמש במכונת צילום. בין השאר שתיהיה גם סורק טוב ואם אפשר אז גם פקס. המטרה העיקרית של המדפסת הזאת היא לצלם דברים שרובם יהיו בשחוק לבן..(אבל חשוב לי גם שהיא תדע לצלם ציבעוני.., שתיהיה את האופציה) בנוסף מאוד חשוב לי המחירים של הדיו, שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי בסופו של דבר לחסוך אותו בעתיד על דיו. אבל שהתוספת של הכסף באמת תיהיה מוצדקת כי אני והמשפחה שלי אם נצלם המון בחודש זה יהיה בסיבות ה-50 צילומים ככה גג. תודה רבה לכל העוזרים!

20. Started by AMD-Z,

אני קונה את המפרט הזה: axp 2500+ 333MHz FSB 512KB ABIT NF-7 nforce2 winbond 512MB pc2700: 2*256 Maxtor 60GB ATA133 7200rpm Lg 52x24x52 floppy 1.44 LG F700B ATI Radeon 9500pro 128MB מארז: Compucase CI-6A19 300W HEC הספק של HEC יחזיק את המערכת, או ללכת על 400W ג'נרי? (לא מתוכנן OC)

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by shendi,

כחלק מהכנת מחשבך לחורף אני מחליף ספק כוח ת וגם בגלל שהוא לפעמים עושה רעש של טרקטור באמצע הלילה הדילמה שלי היא זו : כרגע יש לי 4 הרדדיסקים מחוברים צורב וסי די אני בטוח שבעתיד יהיו עוד רכיבים שידרשו חשמל ( הרדיסקים וכוננים מאוורים ) מה קובע איזה מתח של ספק לקחת ? אים אני לוקח ספק חזק האם יש סכנה ללוח אם (ASUS CUV 4X ) יש מה להגדיר בלוח אם לפני ההחלפה ( או שזה בסגנון נתק וחבר ) בסבבה …

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  22. האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by BlackDiablo,

http://thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/va8000bws.htm מה אתם חושבים ? מארז מרווח ? הוא יכול לשמש כBTX וכATX אני יודע שעדיין אין אותו בחנויות אבל זה התכנון שלי.... גם אם יעלה 1000 אני קונה.. אז מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

יש לי שקלדת USB אם אני מאתחל דרך דיסקט אני לא יכול להישתמש בה אבל אם אני נכנס ל-BIOS אז אפשר למה זה קורה

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  25. מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.