עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, קניתי היום שני בקרי משחק פשוטים בחיבור usb. רציתי דרך לבדוק אם הרטט שלהם עובד (dualshock). יש איזו תוכנה חינמית שתפעיל את הרטט בXP? תודה.

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  2. שלום, העכבר שלי יהיה Razer DeathAdder (יש מצב שזה יתחלף ל Logitech MX518). התקציב הוא עד 200 ש"ח בלי אפשרות לחרוג. השימושים הם משחקים ועבודות משרדיות (החלוקה היא 50:50 אז שניהם חשובים באותה המידה). האיכות של הפד יותר חשובה לי מהביצועים. אלה הם הפדים שאני מתלבט בינהם: 1. Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=10522&affid=1492 2. Razer eXactMat Mouse Pad http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814 3. Razer Goliathus Standard Mouse Pad Speed http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24819 4. Razer Mantis Professional Gaming Speed http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=RZ02060100&Cat2Cat1ID=23&Ca…

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  3. שלום רב, אני מעוניין לקנות ספק למעבד פנטיום 3 , אך אשר יתאים לשדרוג עתידי. לצורך כך, הבאתי רשימה של ספקים לפי סדר מחירם. התקציב לקניית ספק הוא עד מחירו של הספק האחרון קרי 425 ש"ח. אני מעוניין בספק שקט המדדים לבחירת ספק: 1. הספק ממוקם במאונך במארז, אולי ישנו השפעה במידה וייבחר ספק עם מאוורר 120 מ"מ אשר נמצא בתחתית הספק. 2. מדד השוואתי לרעש הוא ספק HEC. ספק HEC לפי דעתי הוא רועש. אני מעוניין בספק אשר יהיה שקט ממנו. 3. אמינות. ספק HEC הוא ספק אמין. במידה ואין ספק שקט יותר אולי אקנה ספק HEC הודות לאמינותו. 4. אני יודע שישנו ספק של חברת FSP. אך אינני מעוניין לקנות בחנות אשר מחוץ לתל אביב. האם כדאי לקחת סיכון? hec 300 ART hec 400 ART RS-380-PMSR/P hec 350 TRT FSP ATX-400PA RS-…

4. שלום , צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי קליטה של עד 3 מטר עבור מחשב שמשמ מידה סנטר : כלומר גלישה באינטרנט , הצגת סרטים . לא למשחקים! תודה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  5. אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  6. Started by g_s,

על הספק כתוב שצריך להזיז את הכפתור הזה כדי לבחור איזה מתח נכנס מהחשמל לספק (110/220)... אבל אני לא מוצא את זה. ..מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by Coca Cola,

USB? או PS\2? אני לא יודע מה ההבדל ולכן אני שואל פה, תודה

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  8. אני מתלבט אם לקנות OCZ ModStream 520W או OCZ PowerStream 520W. שמעתי שההבדל הוא שהראשון מודולרי והשני לא. אין לי מושג מה זה אומר כך שהחלטתי לשאול יודעי דבר אשמח לקבל הסבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by Haflo,

יש לי מישהו שזקוק לגיבוי ב DOS משהו כמו 300Mb לכל היותר, המקום שהמחשב ממוקם הוא אזור עבודה ובניקוי האחרון שהעברתי על המחשב הוצאתי ממנו "גושי" אבק.... איזה כונן חיצוני אני יכול לרכוש שיוכל לבצע גיבוי (ב DOS)?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by demultiplexer,

אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

12. Started by Freezer,

שלום לכולם יש לי מעבד athlon 1000 על לוח asus a7v 133A ,ממה שהבנתי לא כדאי להחליף מעבד. שמתי לב שבחנויות המחשבים כבר לא מוכרים athlon1000 ,כנראה שהוא התיישן קצת. חשבתי מה ניתן לעשות כדי להישאר בחזית הטכנולוגיה. חשבתי לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדים לשים עליו את ה athlon 1000 שלי,לחכות כמה חודשים שמחירי המעבדים ירדו בצורה משמעותית ואז להוסיף לו למשל את ה amd xp1800 או ה1900. ככה בהשקעות קטנות כל הזמן אני אוכל לשמור על מחשב חזק לאורך הרבה זמן. ;D מה אתם חושבים זה כדאי או שעדיף לתת לו להתיישן ???

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by onioni,

שוב אני..! חבר שלי גם רוצה לקנות דיוידי.. כדאי לו לקנות את האסוס 16 כמו שיש לי, או שיצא בינתיים סוג אחר יותר טוב?

14. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002151686&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by BIGWOLF,

חברה שלום מישהו יודע, מי מביא את הכרטיסים האלו לארץ ? תודה

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by BlackDiablo,

http://thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/va8000bws.htm מה אתם חושבים ? מארז מרווח ? הוא יכול לשמש כBTX וכATX אני יודע שעדיין אין אותו בחנויות אבל זה התכנון שלי.... גם אם יעלה 1000 אני קונה.. אז מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by lipa,

של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה

18. Started by se7en,

אני רוצה לחבר שתי מקלדות למחשב אחד. יש לי מפצל אבל כל פעם רק אחת עובדת. ידוע לכם אם זה אפשרי מבחינה טכנולוגית? תודה.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  19. Started by barakhil,

היי, זאת שוב אני :-) בעזרתכם הגעתי להחלטה שאני אקנה את ה- ENERMAX FS-710B יש לי במחשב הנוכחי ספק של 250W האם שווה לי לקנות את המחשב הזה עם הספק או להשאיר את הספק שיש לי? (בכוונתי להוסיף עוד כמה מאווררים ואור למחשב או משהו כזה) זה עוד איזה 400 שקל לספק חדש שזה לא מעט...אבל האם שווה לי? :-* -הילה-

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by shim,

שלום רב, ברצוני לצלם ולהקליט פגישות שנערכות במשרד שלי על מנת למסור ללקוח עותק על גבי תקליטור. מדובר בכל פעם בפגישה של 45 דקות לכל היותר. מרחק הצילום הינו 0.5 מטר -3 מטר תאורת משרד איזה מצלמה תתאים (כולל הקלטת השיחה) ? ואיזה תוכנה צריך לצורך הצילום וההקלטה לתקליטור ? תקציב עד 400 ש"ח תודה שמי

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by yosi b,

היי לכולם. הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל כשיש שאלה ברור למי פונים🙂 אני בעבודתי מנהל בארגון גדול (מגזר שלישי) ובמקביל עובד כמרצה. מטבע הדברים אני מבלה שעות רבות בשבוע ב'זום'. עד כה השתמשתי במצלמה המובנית במחשב שלי, וללא תאורה נלווית. אך ברצוני להשתדרג. הצרכים שלי הם 1. מצלמה איכותית (לאו דווקא ברזלוציה מטורפת : אני מניח ש4K ממילא לא יוזרם בזום למשתמש הסביר) מבחינת הצבעים עומק התמונה וכאלה, 2. תאורה טובה (אולי פתרון לד כלשהוא) 3. מיקרופון איכותי. 4. המלצה לרקע (יש איזשהוא מרקם או גוון שמומלץ?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  22. לאחר מספר שנים נפלאות עם Razer Destructor החלטתי לקנות פאד חדש בהתחלה חשבתי לקנות דיסטרקטור חדש אבל לאחר חיפוש קטנטן באינטרנט החלטתי ללכת על ה V2 של הדיסטרקטור Razer Scarab אז אחרי מספר שבועות של שימוש אני חייב להודועת שאכן יש שיפור ביחס לדיסטרקטור הפאד מאוד חלק אבל גם נותן שליטה מדהימה מאוד ממולץ... מה שכן דיי יקר ולא יודע עד כמה הפאד הזה שווה את המחיר בכול זאת 170 שקל לפאד זה לא קצת אבל שחושבים על זה שזאת השקעה חד פעמים לשנים הבאות אז זה לא כזה נורא... הדבר היחיד שדיי מפריע לי זה המראה שלו והצבע.. אבל זה כבר עניין של טעם אישי... אבל מהבחינה הטכנית הוא מעולה לדעתי הפאד הכי טוב שקיים כרגע בשוק לאחר שורה של מוצרים מאכזבים מבית רייזר סוף סוף הם עשו פאד נורמלי…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  23. עקב ה BLACK FRIDAY שיש ברשת באג רציתי לקנות את הסט הזה של עכבר + פד כדי לקבל 1+1 בשביל אחי ואני. מה אתם חושבים על השילוב או בכלל על כל מוצר בנפרד ? Steelseries SENSEI Steelseries 4HD סה"כ יצא שהעכבר יעלה 200 ש"ח והפד 50 ש"ח מחיר זול לכל הדעות.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  24. Started by justit123,

תקציב של עד 300 ש"ח, בעיקר למשחקי יריות וקצת למוסיקה. חוטי, (למחשב)... תודה!

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  25. שלום לכולם,יש לי מקלדת Microsoft Wireless Comfot 1.0A ושאני לוחץ על F12(כדי להפעיל צ'יטים במשחק..)הוא לא מפעיל,עם מקלדות אחרות פשוטות שיש לי בצד הוא כן.. מה לעשות? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים