ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה, יש לה מקשי קיצורי דרך לכיבוי ו-STAND BY כשכפתור הכיבוי האוטומטי נלחץ לי בטעות כל מה שעשיתי ולא שמרתי נמחק ונהרס, אם מישהו מכיר תוכנה או דרך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת עובדת אבל שאלה איך מצלמים לעזאזל בלי לשמור את הקובץ במחשב פשוט שיעשה סריקה ויוציא את זה על דף מישהו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הלכתי לרכוש את המחשב.. עם מארז שוכב.. ואז ראיתי שלצערי המארז השוכב מבחינת עומק בכלל לא נכנס! אז ראיתי בחנות גם מארז של ASUS VINTAGE BAREBONE שכולל לוח אם.. והוא דווקא כן יכול להיכנס במזנון (במקום אחר במזנון.. לא בצורת שכיבה..) אבל חיפשתי באינטרנט ואני לא מוצא מארזים (ללא לוח אם ) בגדלים האלה.. למעשה הדרישות של המארז: גובה (H) עד 420 רוחב (W) לא מוגבל עומק (D) עד 380 (אפשר אולי חריגה קטנה) ועדיף שהמארז יהיה כולו שחור (בלי כסופים) אבל בגלל שאני מבין שאין הרבה מארזים במידות האלה.. אני מוכן להתפשר.. עדיף גם שמחירו לא יעלה על 300-400 שקל ועדיף משהו זול עד 200 שקל +/- אשמח אם תעזרו לי! המון תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט הזה. התקציב שלי 200. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זו הפעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש מקלדת מכנית, למטרת גיימניג והקלדה נוחה (אופיס למשל). קראתי אתמול את הדיון הנעוץ שיש כאן ("מקלדנות מכניות - ריכוז מידע"). לפי רוב המלצות שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) מקשי Cherry MX black מתאימים לגיימרים וה brown מתאימים יותר להקלדה נוחה או שילוב של שניהם (גיימניג + הקלדה ליום יום). האם בחירה של Corsair K70 RGB Cherry MX Brown מתאימה לשימושים שלי? ראיתי שיש גם מקשים חדשים, למשל Speed ו- Slient , שאני לא מכיר אותם. התקציב פלוס מינוס הוא 700 שקל, במחיר של המקלדת שציינתי. אשמח להמלצה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321 לעצלנים, Enermax 350W EG365AX , 350W, ACTIVE PFC BULK מה אתם אומרים? ספק- 250 ש"ח זה צריך להחזיק את הX1800GTO2 מה זה BULK?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת שבשבילה אני זקוק לאל פסק היא: MAG LCD 19" S976I ThermalTake PurePower 480W 4 W.D Hard Drives (2X SATA & 2X IDA) 2 DVDs (Burner and DVD-ROM) GeForce 6600GT תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לקנות: לוח אם Gigabyte GA-7VTX-H ולהשתמש בכרטיס רשת המובנה או לוח אם אחר (יש הצעות?)+כרטיס רשת רגיל ??? ואותו דבר לגבי כרטיס הקול... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העכבר שברשותי זה לוג'יטק G9X, אני מחפש פד איכותי אך לא כ"כ יקר שמיועד בעיקר לגיימינג מסוג FPS, גודל הפד הוא קטן עד בינוני. תודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את העכבר אבל עדין לא קיבלתי אותו ( זאת אומרת שיש לי אופציה לבטל את הקניה) מה שאני רוצה לדעת האם הוא שווה , קניתי אותו ב מקום ב 160( תראו בזאפ) או האם כדי לבטל ולקחת משהו אחר.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למען שמו באהבה אני מעוניין במדפסת לייזר וגם בסורק. אין לי צורך בפקס, יש לי רק קו אינטרנט. אני סטודנט, ועדיין אין לי מושג בנוגע להיקף השימוש החודשי. העדפה להדפסה דו צדדית. לא יודע אם יש עדיפות לסורק עם מזין דפים. אין דגש על חיבור רשת וכדומה. ההעדפה לתקציב היא עד 800 שקל, ולעלות זולה של טונרים. עדיף לקנות סורק ומדפסת או שעדיף מכשיר משולב? המחשב יכול לסנכרן בין הסורק למדפסת בכדי שישמשו כמכונת צילום, או שזו אפשרות הקיימת רק במכשירים משולבים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם יש ברשותי כ300 שקל ועכשיו אני צריך עכבר ופאד אז יש לי כאן מעין פאד מסריח שעולה 10 שקל עכבר עם גולה שעוהל 10 שקל גם עכישו אני רוצה לקנות עכבר ואולי פאד חדשים אז אני מתלבט בין ה mx510 בלי פאד כלומר אני היה עם הפאד שיש לי כעת עד שהיה לי כסף לקנות פאד או לקנות IE exploer של מיקרוסופט יחד עם פאד פאנק מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת לשיחות בסקייפ ובפייסבוק מה אתם אומרים על הלוגיטק 920?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי ספקים: 1) האם ספק 400W יתאים למחשב מבוסס על לסלרון 1000 2) האם ספק 300W יתאים למעבד AMD 3) כמה התקני 12V אפשר להשתמש בספק 300W
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Img_Pop.asp?Idx=284 מה אתם אומרים? מוסיף לחווית המשחק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במשטח יחסית גדול, קשיח, ושיהיה איכותי ומחוספס יחסית, לשילוב עם עכבר רייזור ממבה 4G. אהבתי מאד את המשטחים של FUNC.NET, כמו : http://www.func.net/en/products/surface-1030/ הבעייה היא שאין בארץ, ובחו"ל עם משלוח הוא עולה כמעו 400 שקלים, שזה דיי מטורף, האם יש משהו מקביל בארץ ? תקציב של 200-250 שקלים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי 8 שנים נולדה לנו בת והורים שלנו בגוש דן ואנחנו בצפון - אנחנו מחפשים להם מצלמה איכותית במיגבלות התקציב המפורט. יש היום המון דגמים והיות שאני עובד על אימק 24 אינצ' (עם מצלמה מובנת), אין לי שום מושג מה הולך היום עם מצלמות שמתאימות ל pc התקציב הוא בין 50-130 ש"ח. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ על דגם מוצלח שנותן איכות תמונה טובה וחויית שימוש נעימה (לא תמונה ניתקעת ושאר מרעין בישין...). אם אפשר 2 דגמים אחד בין 50 ל 80 ש"ח ואחד באיזור שבין 100 ל 1300 ש"ח, עדיף. בכל מיקרה המחיר הזה חייב לכלול גם מיקרופון או כחלק מהמצלמה או בניפרד. מגיע לנו זיכוי בחנות הזאת כך שהם הדגם שתמליצו קיים פה זה יהיה פשוט מושלם (בתיקוה שהם לא יקרים משמעותית ממקומות אמינים אחרים, כמובן) h…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעניין לגבי קניית פד לעכבר של ROCCAT ALUMIC מישהו מכיר/יש לו ויכול לתת חוות דעת?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב של עד 300 ש"ח, בעיקר למשחקי יריות וקצת למוסיקה. חוטי, (למחשב)... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1001867867&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על פי ידיעה המופיעה באתר זה, המעבד athlon xp ישווק בקרוב מאוד ובמחירים אפילו נוחים(למעשה t.bird 1.4=xp 1.4) לפחות בחו"ל. אני מעונין לרכוש T.BIRD 1.4 בימים אלה וכרגע אני מתלבט, להלן: 1. האם 1.4 XP יציג עליה משמעותית בביצועים ? 2.באם אני אקנה היום T.BIRDעם לוח אם asus a7v133-c , ואני ארצה לשדרג בעתיד לXP הלוח אם יתמוך? 3.ובקיצור, האם יש טעם לחכות(לפחות חודש חודשיים להערכתי)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מדפסת משולבת בתקציב הזה. היא מדפיסה בעיקר בשחור לבן (לייזר או הזרקת דיו? ) יש לכם המלצות? בבקשה תתייחסו גם לעלות השוטפת (ראשי דיו) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-