עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Vidati,

מה אתם אומרים על הZBOARD היא מקלדת טובה?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by yuraxp,

חשבתי על מקלדת בסככום של 200 מה אתם חושבים עליה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום לכולם קניתי ספק היום של HEC 300W אחריי הרבה המלצות של של חבריי ובאמת ספק ממש טוב שקט רציתי לדעת משהו בהתחלה המחשב לא נדלק אז אחר כך השארתי את הספק עם בורג אחד באויר בגלל שבדקתי את החיבורים אז הספק נפל על הרצפה מהמארז ורציתי לדעת אם קרה משהו לספק או משהו אחר ואם כן איך אפשר לבדוק את זה כרגע הספק עובד בסדר גמור השאלה שלי האם משהו יכול להנזק כתוצאה מהמכה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by D.Man,

אני מעוניין לקנות DVD של NEC. יש בפני 2 אפשרויות ND-3551 Dual Layer או במקומו ND-3550 Dual Layer ניסיתי למצא את ההבדלים ביניהם אבל לא הצלחתי למצא אשמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. לא יקרה ,ולא מתקלקלת שני וחמישי.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by Fighter,

החלטתי שאני צריך עכבר חדש כי זה שיש לי עכשיו הוא אופטי עם חוט והוא לא נוח כל כך והוא מעייף אני גם צריך שהוא יהיה אלחוטי בגלל שנמאס לי שהחוט של העכבר משפיע על התזוזה של העכבר מתי שהוא מתחכך עם השידה אני רוצה לציין שאני גם גיימר ואני משחק משחקי rpg ומשחקי יריות ממבט ראשון וגם משחקים ממבט שלישי לפעמים כמו הנסיך הפרסי השלישי הסתכלתי על הg7 של לוג'יטק והוא נראה לי מה שאני מחפש אחרי שבדקתי שוב ושוב את הפרטים שלו וביקורות מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  7. יש למישהו רעיון לעכבר ומכלדת בלוטוט' אבל שמהו טוב לא פשוט תקציב לא חשוב תציעו ונראה תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  8. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין מאוד בCOOLEMASTER CENTURION 534 החדש, שדרך אגב מארז מעולה ונראה טוב מאוד.. וקיבל בביקורות ציונים מצויינים. אבל הוא מאוד יקר, 537 בלי ספק! עם ספק 350W של אנרמקס דגם VE זה יצא לי ביחד 827 שקל, וזה ממש ממש יקר לי!! אני רוצה המלצה למארז + ספק או מארז שמגיע עם ספק ב650-700 שקל. אני תקוע בדיוק באמצע, כי לעלות מרמה של 6A19 שהוא לא סקרולס לגמרי למשל אבל מאוורר היטב ונראה סביר לרמה של הCM זה תוספת של 330 שקל. הייתי מעוניין שתציעו לי משהו מקורר היטב ואפילו אם אפשר משהו שנראה היטב( אני מעדיף כסוף ולשים עליו דיסק\צורב לבן) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by !_Evil_!,

P-4 3Ghz Presscot 1Mb ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 GIGABYTE ATI RADEON X1600PRO 256MB x2 Kingston DDR 512Mb 400MHz x2 Kingston DDR 256Mb 400MHz x1 Maxtor 40G x1 WD 80GB x1 Sony DVD R/RW

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  10. כולם אומרים שהמארז הכי מומלץ הוא זה Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU אבהל אני רוצה להבין למה הוא נחשב כזה טוב לכן יש לי כמה שאלות שאני רוצה שיענו לי עליהם 1. מה הקירור שלו והאם הוא מספיק מקרר ושקט למפרט למעבד פנטיום D930 + כרטיס מסך : ניוונה 7600GS וכו' 2. האם הוא בא עם ספק כוח והאם זה ספק כוח טוב או שצריך לקנות ספק כוח חדש שיבוא איתו (אני מתכנן מחשב בשביל משחקים כמו NFL 2006 וכו') 3. האם הוא הכי טוב לקנות בלי עוד קירור למעבד ובלי עוד ספק כוח ?(כמה הוא עולה?) בבקשה תענו לי כי זה ממש ממש חשוב לי לדעת את זה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  11. היי, אני מתכוון להזמין השבוע את המארז של sunbeam ה-transformer. אני רוצה לקנות לו גם בקר תאורה במחיר של עד 200ש"ח. על איזה בקר תאורה אתם הכי ממליצים לי??? בנתיים אני ראיתי את ה-chameleon של sunbeam. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by the godfather,

אני רוצה ליקנות מחשב חדש ואני צריך מארז טוב ושקט התקציב לא כל כך חשוב אבל לא משהו ב2000 ובנתיים אני מתלבת בין הARTIC COOLING לSONTA II יש למישהו המלצות ומה אתם חושבים על הספקים שלהם איכותיים או לא???

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי של מייקרוסופט ואני לא יודע באיזה דגם לבחור.. ראיתי שיש דגם של גיימרים ויש דגם של BLUETOOTH... על מה הייתם ממליצים...?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  14. היי, אני רוצה לקנות מכשירי תאורה מסוימים למארז שאין להם מפסקים של הפעלה או כיבוי והם כל הזמן דולקים וזה קצת מעצבן. לכן אני שואל אם מישהוא מכיר מכשיר זול ( לא בקר תאורה ) שאיכשהו מחברים אותו לקתודה למשל, ואותו שמים במקום של כרטיס PCI או משהוא כזה, ואזאפשר על ידיו להדליק ולכבות את הקתודה או מהשזה לא יהיה בלי צורך בניתוק הקתודה עצמה או פתיחת המארז???? אני חוזר, אני לא רוצה בקר תאורהשעולה אפילו 100ש"ח, מכיון שאני גם ככה מתכון לקנות תאורה למארז ( sunbeam chamelon ) אבל אני רוצה קצת לשחק עוד עם התאורה של המארז ולהכניסמשהוא קטן כמו ה- laser beam led של sunbeam, שהם קטנים כאלהואני רוצה להדגיש איתם מקום מסוים וקטן, ודברכז העול בנועה 15-20 שקל, ולכן אני לא מתכוון לקנות עוד בקר תא…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by dragon772,

כמה וואט ספק צריך לכרטיס הזה? ואיך החברה cooler master בספקים יותר טובה מ hec ? תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by Zelig,

יש לי ספק חדש שהגיע מקולקל והיה אמור להיות מוחלף כבר לפני חודש. החנות שבה קניתי ואשר אסור-להזכיר-את-שמה-בפורום טוענים שהספק אומר שאין לו במלאי והוא מחכה למשלוח מאנטק. אני לא מאמין לחנות-שאסור-להזכיר-את-שמה (שהטיפול שלהם במקרה שלי לוקה בהרבה בעיות) ואני רוצה לברר את זה בעצמי. מי היבואן של Antec בארץ? מה המספר טלפון שלו?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. העם ניתן לחבר נגיד לדוגמא ,עכבר ואוזניות למחשב דרך אותה יציאת ה BT?, או שאני יכול לחבר רק דבר אחד כל פעם?

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. שלום לכולם, קניתי גיימפאד חדש, דגם rumblepad 2 וניסיתי אותו עם משחקים כמו COD 5 וWOW (אני יודע שאלה לא משחקים שבאמת נח לשחק איתם, אבל זה מה שיש לי על המחשב בינתיים..) וזה לא זיה את השלט! איך אני יכול לשחק עם השלט גם במשחקים החדשים? תודה לעוזרים! אלון עריכה: אני יכול לעשות ששלט יוכל לשמש גם כעכבר? אם כן איך?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by cateye,

שלום, אני מחפש סורק לרופא שיהיה פשוט קל לתפעול ונוח, כדי לסרוק את כל המסמכים שהוא מקבל. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 16.4k צפיות
  20. צריך מדפסת לייזר צבעונית, לא בגלל שאני מדפיס הרבה אלא בגלל שנמאס לי מהבעיות הקשורות להזרקת דיו (מריחות, החלפת מיכל צבע כל 20 דפים ואיכות הדפסה על הפנים). אני מדפיס 50-100 דפים בשנה מקסימום, כך מהירות וחסכוניות הם לא כל כך עניין (כל עוד זה יותר טוב מהזרקת דיו). אני יודע שאין מדפסות ממש טובות בתקציב הנ"ל, אז אין צורך להגיד את זה, זה התקציב. רצוי שתהייה יחסית קטנה ויש יתרון למדפסות על דופלקס ו\או חיבור רשת. כל שאר הדברים כמו משולבת עם פקס\סורק או קורא כרטיסים לא רלוונטים. בנוסף, ראיתי שמוכרים Samsung CLP-310 ב-800 שקל, האם היא מדפסת טובה\סבירה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DarkLloth,

מי יותר טוב ? אני יודע שה GENIUS פחות מוכר , אבל הוא נראה לא פחות נוח מה MX518 ...

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by morben,

שלום רציתי לקבל ממכם כמה הצעות לגבי עכבר לגימר בסביבות ה200 שקל גג בתודה מראש מור בן

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Ashand,

"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tphss,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת עם חיבור רשת אלחוטי כדי פשוט לחבר לחשמל בלי צורך בחוטים ולהניח את המדפסת במקום שנוח לי בדירה. רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למדפסות מסויימות. אין לי דרישות מיוחדות אך עיינתי במדפסות משולבות: -HP OfficeJet j6413 -Canon PIXMA MP620 -Lexmark X6575 האם יש הצדקה בהפרשי המחירים? הCANON עולה 1000ש"ח הHP עולה 850 והLEXMARK עולה 650! כולן עם WIFI. תודה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום לכולם, שדרגתי את המחשב שלי, ובמחשב החדש אין לי חיבור ל PS2 לעכבר עקב כך, אני רוצה לקנות לי סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי אוותר על המקלדת) תקציב, עד 450 שקל, אבל רצוי באיזור ה300 אם יש אני בעיקר מתכנת, ככה שלא כזה משנה לי ביצועים מטורפים. אשמח להמלצות לדגמים.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים