ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לגבי מקלדת מכאנית ועכבר לשימוש יומיומי, דגש על נוחות בהקלדה וגיימינג לפעמים. נראה לי שהכיוון הוא Cherry MX red/MX brown כדי שלא תהיה יותר מדי "קליקית" תקציב למקלדת + עכבר עד 500 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp 1600 laserjet עם מחסניות של צבעים ממוחזרים (כל ה 4) ולאחרונה משפריצים לי הצבע השחור והצהוב צבע על הנייר המודפס והורסים את ההדפסה (מעין טורים של צבע צהוב בצד ימין וטורים של צבע שחור בצד שמאל של הדף) מישהו יודע מה בדיוק הבעיה פה והאם אני יכול לתקן אותה מבלי להחליף את המחסניות ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מעוניין בפד לעכבר הלייזר שברשותי, לא למשחקים אלא לפעולות עדינות יותר: פוטושופ, אוטוקד וכמובן שימוש רגיל - פשוט בזמן האחרון אני מוצא את העכבר "מקפץ" והגיע הזמן להפסיק להשתגע... ראיתי המלצות חמות במיוחד כאן ל5L אבל הוא קצת יקר וואני לא יודע עד כמה הוא יהיה טוב לצרכים של לא משחקים... תודה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת עובדת אבל שאלה איך מצלמים לעזאזל בלי לשמור את הקובץ במחשב פשוט שיעשה סריקה ויוציא את זה על דף מישהו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור מדפסת דיו צבעונית איכותית כמה שיותר,בתקציב מינימלי, שלא זוללת דיו ובעלת ראשי דיו זולים כמה שאפשר. תודה, עמית
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היום קיבלתי אותו ממשלוח אבל להפעתיתי לא הגיע איתו כלום!! אפילו לא שמו אותו בקופסה (הוא רק היה עטוף בספוג דק) אז משהו יודע מה הבנדאל שאמור היה להגיע איתו?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לכבוד משחקי הכדורגל החדשים הבאים עלינו לטובה החלטתי לרכוש גיימפד למחשב. חבר המליץ לי על Logitech F710 האלחוטי. הוא לא חייב להיות אלחוטי, אם כי המחשב לא קרוב לטלוויזיה ואם אני מעוניין באחד עם כבל אצטרך לפחות 5 מטר (אני מאמין שלא קיים אחד כזה). אני גם לא הכי שמח לקנות משהו אלחוטי מחשש לבעיות קליטה (כרגע יש לי סט אלחוטי Logitech LX710 שבמרחק של 4-5 מטרים עושה בעיות קליטה.). המלצותיכם יתקבלו בברכה. תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
במהלך משחק BF-bc2 יש תקיעות וקטיעות בפעילות העכבר, מה שלא היה קורה לי בעכבר החוטי (עכבר מיקרוסופט מיני לניידים) סיכוי קלוש שזה כתוצאה מהמשטח - משהו שעכבר אופטי פשוט הצליח להתמודד איתו.. האם הגיוני - זה משהו שצריך לצפות ממנו בעכבר אלחוטי? או שזה ספציפי לעכבר שלי והוא תקול מדובר במחשב נייד של לנובו עם מעבד T6500 ו4 גיגה ראם
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
תכנסו ל http://www.compucase.com.tw ואז בתפריט ל COMPUTER CASES ו ATX SUPER MIDI TOWER CASES ותראו אותו. חיפשתי אותו בחנויות בארץ אואין אותו אבל גם בחו"ללא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו. מישהו יודע מתי הוא יצא ויגיע לארץ?
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
העכבר שברשותי זה לוג'יטק G9X, אני מחפש פד איכותי אך לא כ"כ יקר שמיועד בעיקר לגיימינג מסוג FPS, גודל הפד הוא קטן עד בינוני. תודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את העכבר אבל עדין לא קיבלתי אותו ( זאת אומרת שיש לי אופציה לבטל את הקניה) מה שאני רוצה לדעת האם הוא שווה , קניתי אותו ב מקום ב 160( תראו בזאפ) או האם כדי לבטל ולקחת משהו אחר.
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי המון ולא מצאתי מוצר כזה. מישה פגש אולי או יודע היכן ניתן לקנות (עדיפות בארץ)? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שאלה בכותרת אני חושב. אם אפשר גם את הlayout של החוטים (כלומר מה כל חוט מוביל) זה יהיה ממש נחמד
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תהנו..... http://www.sharkyforums.com/showthread.php?s=&threadid=117629 AMD הוציעו את המעבד הזה עם סוקט חדש, וזה היה דבר די ברור כי SOCKET A כבר הגיע אל פירקו ועבר הרבה גילגולים של מעבדים. וגם המפרט די נחמד: ◦ Die Size : 80mm(e.g Palomino : 129mm) ◦ Process : 0.13 micron ◦ L2 Cache : 256KB **Unless L2 cache has no improvement of performance, it could be shown as more higher speed. ◦ Initial Clock : M24001+(1.93Ghz:expected)
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 600 ש"ח המחשב הראשי שלי נמצא בסלון מחובר לטלוויזית LCD (היא המסך היחיד שלו) מרחק השליטה הוא עד 3-4 מטרים, משטחים לעכבר מגוונים: שולחן, ספות, רגל וכו' מעדיף לוג'יטק ( ה MX-518 הוא העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם) אם קיים סט אלחוטי שנמכר בארץ וכלול בו העכבר MX-1000 (הבנתי שהוא האלטרנטיבה האלחוטית ל 518) אני אשמח לדעת. אשמח לקבל המלצות, אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ על סמך נסיון אישי עם מוצרים. אפשר למתוח את התקציב אם יש סיבה ממש טובה. תודה! * הייעוד הוא לא גיימינג ייעודי - אלא שימושי מחשב כלליים אבל לא לפסול סטים ייעודיים לגיימינג, בד"כ אני אוהב את העיצוב וה feel במוצרים כאלה, ובנוסף הם תמיד מאוד נוחים (כמו ה MX-518)
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי פנטיום שתיים ואני רוצה לקנות כרטיס פורס לDVD כולל DVD האם למישהו יש המלצות, כדאי לא כדאי? וכו תודה
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת hp leserjet P1002 שחור לבן (ליזר) מצויינת, חסרונות שהיא רק ש/ל ושאיננה אלחוטית. מחפש מדפסת שתדפיס צבעוני, כמות השימוש תהיה בינונית, אישתי משתמשת בזה לעבודה (עבודות וכדו' לילדים). דרישות: מדפסת קטנת ממדים ככל האפשר חסכונית (אני מבין שטכנולוגיית ink tank עשויה לסייע) מאפשרת דיו חלופי בונוס: חיבור אלחוטי (אך לא קריטי) (כלל אין צורך במדפסת משולבת סורק פיצר נחמד, אך תו לו. פקס בוודאי שמיותר!) תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ראיתי פה באתר הרבה המלצות לDeathAdder אך מעט מאוד המלצות לLachesis שסוקר פה על ידי צוות האתר. ולImperator . האם מישהו התנסה בהם? או שאוליי בכלל עדיף Imperator ?? עד כמה משמעותי 5600DPI VS 3500DPI ואיזה עוד הבדלים משמעותיים יש לשלשת העכברים? מה תמליצו
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-