ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה הגודל של ה Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA ביחס ל Antec PlusView1000AMG הוא יותר קטן ? יותר גדול ? או אותו דבר ? זה מאוד חשוב לי ... לא מצאתי באינטרנט תשובה מספקת https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2180 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 אם מישהו ימצא לי תמונה של הXaser LANMOTO כשאפשר לראות אותו מלא (לוח אם\ארד-דיסק וכו') זה יהיה אחלה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוי עם סוללות רגילות (הנטענות של ה-G7 ממס מבאסות).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין לוח אם GIGABYTE 7VTXE-266 PLUS לבין לוח אם GIGABYTE GH-7VTXH תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום המקלדת הפסיקה לעבוד או יותר מדויק אחרי שסידרתי קצת את מפרט המחשב, מסמנת רק אורות אך לא עובדת באמת. המקלדת הינה microsoft multimedia keyboard 1.0a החזיקה אצלי 11 שנים אם לא יותר, אמינות יוצאת דופן ורק לפני כמה חודשים ניקיתי אותה ביסודייות . אני מחפש מקלדת ברמה דומה, אך החשוב ביותר הינה הלחיצה המיושנת הזאת ששונה משאר המקלדות החדשות שפגשתי, כמו digital media pro ולוגטיק למשל, ההרגשה במקלדות האלה שונה מהמקלדת הישנה שלי. האם קיימת עדיין מקלדת כזאת? או שרק הלחיצה שונה מכיוון שהינם חדשות ? יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
חבר'ה! הרגע הגיע ואני בבבסיס סוגר היום.... BFG Ageia Physx הגיע עם שליח הביתה ישירות מיבואן BFG בחו"ל. (הכי מדליק!! לא בקשו ממני לשלם מכ"ס או מע"מ אפילו שהכרטיס הגיע מחו"ל...מוזר לא?) קניתי את הכרטיס במחיר 340 דולר כולל משלוח! עכשיו במחשב שלי יושב לו בנחת XFX GEFORCE 6800GT ובדרך במטוס כבר טס לו ATI AIW X1900 שיחליף את כיסה המלכות (בתקווה שיגיע לארץ כבר השבוע!!!!) שאלה שלי, מה השיפור שאני הולך להרגיש שאני אוסיף את PHYSX בנוסף ל 6800GT? ומה השיפור שיהיה לי אחרי שאוסיף את ה X1900! חבר'ה יאאלה תגיבו...תעשו לי את הערב/לילה בבסיס קצת יותר מהנה תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה, יש לה מקשי קיצורי דרך לכיבוי ו-STAND BY כשכפתור הכיבוי האוטומטי נלחץ לי בטעות כל מה שעשיתי ולא שמרתי נמחק ונהרס, אם מישהו מכיר תוכנה או דרך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת עובדת אבל שאלה איך מצלמים לעזאזל בלי לשמור את הקובץ במחשב פשוט שיעשה סריקה ויוציא את זה על דף מישהו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש מקלדת מכנית, כרגע אני משתמש ב Razer BlackWidow 2013 Ultimate והיא עושה לי בעיות (כפתורים בקושי נלחצים, כפתורים לא מגיבים או נלחצים פעמיים) לכן אאני מחפש מקלדת חדשה, רצוי מכנית ואם אפשר שקטה יותר מזו שאאני משתמש בה, רצוי תאאורה ירוקה. השימושים שלי הם בעיקר הרבה הקלדה ובזמני החופשי משחקים, רצוי שיהיו כפתורי מקרו. התקציב גג 1000 ש"ח רצוי פחות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, העכבר של המחשב השולחני שלי (ווינדוס 7 32 ביט) הפסיק לבצע גלילה. כלומר בתוכנות מסויימות הוא עובד ובאחרות לא. למשל: לא עובד באקספלורר 9, וורד, אקרובט רידר. אבל עובד בנוטפד ובויז'ואל סטודיו. סוג העכבר (טיאק לייזר) לא נראה לי שמשנה, כי ניסיתי איזה 4 עכברים אחרים מסוגים שונים ואף אחד מהם לא עבד. התקנת דרייבר לא עזרה. כל החפירות שעשיתי באינטרנט וכל החיטוט בקרביים של הווינדוס לא פתרו את הבעיה. מתסכל... :s05: כל עזרה בנושא תבורך
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכנסו ל http://www.compucase.com.tw ואז בתפריט ל COMPUTER CASES ו ATX SUPER MIDI TOWER CASES ותראו אותו. חיפשתי אותו בחנויות בארץ אואין אותו אבל גם בחו"ללא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו. מישהו יודע מתי הוא יצא ויגיע לארץ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש לקנות מקלדת חדשה.. עכשיו ראיתי כמה דברים ותאמת שאני מחפש שילוב בין אלחוטי וחוטי.. מהחיפוש שהרצתי גיליתי שזה לא ממש קיים למרות שיש עכברים שעושים את זה כבר.. RAZER MAMBA לדוגמא.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הכל חדש אבל עדיין: לוח אם: gigabyte ga-7vrxp מעבד: amd athlon xp 1700+ 1.466ghz זכרון : 256mb 333mhz OCZ כרטיס מסך: asus v8200 t2 delux geforce3 ti200 דיסקים קשיחים : maxtor 40gb 7200rpm ibm 30gb 7200rpm dvd : asus X16 צורב : hp 9200i series scsi 32*8*4 כרטיס קול : apache acs-200 בגלל היציאה האופטית למינידיסק שלי רמקולים : altec lensing avs300 מודם : 56.600 V90 כרטיס רשת על הלוח מסך : Mag 810fd 19" trinitron מדפסת: canon bjc3000 עכבר : intelimouse explorer אופטי מקלדת פשוטה וזהו נראה לי אז מה דעתכם? אני מבסוט וזה הכי חשוב :D אז תגידו לי מה אתם חושבים ושבוע טוב לכולכם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפרסם את הכתבה לפני השחרור הרשמי של המוצר זה לא חוקי. כשנותנים סאמפלים לאתרים הם צריכים לחותם על מסמכי NDA: non disclosure agreement שבהם האתר מתחייב לא להסגיר מידע על המוצר עד השקתו... אני חושב שטום פרסם מכיוון שבגרמניה כבר שעת צוהרים... בעוד בארה"ב גם לפי השעון הפסיפי וגם לפי השעון המרבי (ie Central time) עדיין מוקדם בבוקר... ולא מכריזים על מוצר מוקדם בבוקר...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש סט מקלדת ועכבר בחיבור חוטי עד 200שח המקלדת צריכה להיות שקטה ככל האפשר. משימה בלתי אפשרית?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שיוצא עדכון, כדאי לעדכן? אני אף פעם לא עדכנתי ביוס אז אתם יכולים לעזור לי קצת ולהסביר לי איך? יש לי Gigabyte GA-7VTXH
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שלא מזמן CANON הוציאה מדפסת עם פיצ'ר נחמד - הדפסה על דיסקים האם מאז חברות נוספות חיקו זאת? האם יש לכם המלצות למדפסות כאלה? אני לא מדפיס "כבד", אבל אפשרות ההדפסה על דיסקים תעזור לי..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל שהייתה הפסקת חשמל בבית , אבל המחשב לא עבד הוא היה מכובה איך זה יכול להיות שהוא נשרף שהמחשב כבוי? ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסתדרתי חברים,תודה רבה.. כל מי שמחפש פד ולא יודע מה לבחור - גוגל יעזור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/va8000bws.htm מה אתם חושבים ? מארז מרווח ? הוא יכול לשמש כBTX וכATX אני יודע שעדיין אין אותו בחנויות אבל זה התכנון שלי.... גם אם יעלה 1000 אני קונה.. אז מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת בסביבות 400 ש״ח. רוב עבודתה תהיה להדפסת דפי נוסחאות ועבודות לאוניברסיטה. אני מדפיס את הדפי נוסחאות בקטן מאוד (פונט 8-9) ככה שאני רוצה שהמדפסת תהיה מדוייקת ולא יצא מטושטש. צריך גם שהראשים יהיו לא יקרים (בכל זאת, סטודנט) ואם היא משולבת עם סורק/פקס השמחה תהיה אפילו כפולה(אבל לא חובה!) אה, ושתהיה אמינה... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-