ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה.. אני מתכנן מערכת קטנה לכל מני צרכים והיא דורשת לוח קטן ביותר. היא תהיה מבוססת פנטיום 4 החדש (1.8 כנראה) וזיכרון DDR. אז אלו השאלות שלי... כמדומני, אין ממש הבדל בין הביצועים של ה-845D של אינטל לעומת המתחרה של SiS645.. האם אני צודק? חוץ מהעובדה שה-SiS תומך ב-333 והרבה יותר זול וכל מני דברים.. אני אישית מעדיף לוח עם הצ'יפסט שלהם.. אבל בקושי מצאתי כאלה Micro ATX של היצרניות השונות, ובכלל בארץ לא מצאתי כלום. מישהו יודע על משהו? הלוחות שאני יודע שקיימים הם: * Asus P4S333-M * MSI MS-6533GL אבל לא מצאתי אותם בארץ עדיין.... מבחינת הצ'יפסט של אינטל: * Abit BD7m * MSI MS-6507L * ECS P4IBMD * Asus P4B-M * Gigabyte GA-8IRML אני יודע שיש את האסוס בא…
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי שאלה- מה המהירות שפועל הזיכרון RDRAM??? קוראים לזה PC-800, אז זה עובד באמת ב-800 מגה הרץ????
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ועוד עם מעבד מ"הדור הישן" שבנוי ב0.18 ללא מטמון נוסף ועם 460 מה"צ פחות וכבר התחלתי לדאוג שהם בדרך למטה ואנחנו שוב חוזרים לימי המונופול... תאמת באמת קשה לחשוב איך אפשר להתמודד עם תאגיד כזה גדול ועם כל כך הרבה משאבים שנמצא כל כך הרבה זמן בשוק אבל אני מניח שפשוט חייבים, אסור שתהייה רק חברה אחת אני יודע שיהיו אנשים שיגידו שזה בעצם המקסימום שהPALOMINO יכול להגיע לעומת הNORTHWOOD שיכול להמשיך עוד הרבה, אבל בשביל זה יש את הHAMMER. כולי תקווה שהוא יצליח כמו אחיו הקטן.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
בגלל שהייתה הפסקת חשמל בבית , אבל המחשב לא עבד הוא היה מכובה איך זה יכול להיות שהוא נשרף שהמחשב כבוי? ???
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר רב תכליתי. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, ואינטרנט. גם בת זוגתי משתמשת במחשב והייעודים שלה הם בעיקר מסמכים של וורד. יש עכבר טוב שיתאים לשימושים שלנו, בתקציב שפוי?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היום פתאום קלטתי שהמקלדת האלחוטית של המק שלי דלוקה כמעט רצוף כבר שנה+ (אני תמיד שוכח לכבות אותה) והיא עדיין על 60% בטריה עם הבטריות המקוריות שקיבלתי איתה הבטריות הן ליתיום ולכן מחזיקות יותר זמן מרגילות אבל זה עדיין נראה לי מוזר אז החלטתי לשאול כאן בפורום כמה זה הזמן הנורמאלי
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169418300 זהו פד חדש של רייזר שעשוי מסיליקון, חשבתי עליו אחרי שנתקלתי בבעיה עם הרייזר גוליאתוס ספיד, הוא מושך אבק ובבית שלי יש מכת אבק שומני מעצבן שמופיע משום מקום 24\7 (אולי הקרבה לחולות וים?) זה לא ממש מפריע לביצועים של העכבר אבל זה ממש מציק ביד ובמיוחד אחרי שנפצעתי לפני שנה ביד ימין והאבק עושה לי שורף ביד ואני יכול לנסות לנקות אותו עם טונה של מגבונים וזה לא נגמר כיזה בד שסופג פנימה איך יהיה עם פד סיליקון? אפשר להעיף ממנו את האבק בניעור קל? אפשר לשטוף אותו?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום האם יש כזה דבר שיא במהירות המחשב כף יד ואם יש מה שיא העולם במהירות על כזה מחשב
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא ואני צריך מארז וספק, להקום שממנו אני קונה אין הרבה חברות, רק את ההכי גדולות (אין אפילו ANTEC) אשמח לשמוע כמה השצעות כך שאולי יהיה להם אחת מהם מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 קירור למעבד arctic cooling pro 7 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם בתקציב של 300 שקל אפשר למצוא עכבר אלחוטי שיעבוד מ-3 מטר מרחק ושיהיה טוב במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש כשהתכונות הרצויות הן : 1. אלחוטי 2. טווח גדול לפחות 5 מטר 3. ריבוי לחצנים ואפשרות לתכנת אותם 4. אחיזה נוחה (לא פלסטיק בשני שקל ....) ישמש למעט משחקים, צפייה בסרטים מהסלון ופעולות יומיות רגילות. ראיתי את ה MX900 אם יש למישהו אותו אשמח לחוות דעת. הצעות אחרות ייתקבלו בברכה תודה
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
המקלדת שלי לא עובדת ורציתי לקנות חדשה בסביבות ה100 ש"ח אני חשבתי על זו של Microsoft רק בצבע שחור http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&type=ovr&pcid=9a3df2fa-9966-4e55-b28d-cc6e156ccf1a יש משהו יותר טוב בסביבות ה100 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
התחדשתי בLX5 אלחוטי, עכבר סוף הדרך עכשיו, יש לו אופציית TILT, זאת אומרת גלילה לצדדים, הלחצן גלילה עצמו זז ימינה ושמאלה, כמו ANALOG STICK. עכשיו לא הצלחתי להשתמש באופציה הזאת, האם צריך להוריד תוכנה כלשהי? לא קיבלתי שום דיסק עם העכבר.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מארז חדש המארז הנוכחי שלי קטן והכל צפוף בו הייתי רוצה לקנות מארז יותר גדול ומרווח עם יותר סלוטים להארד דיסק ולכונן תקליטורים.... ראיתי כמה מארזים באתרי מכירות ברשת ואני לא יודע איזה לקחת..... עם ספק בלי ספק אולי הספק שיש לי עכשיו יתאים....... ראיתי דגמים של chieftec כמו: Dragon DA-01BLD או Dragon DA-01BD אני לא יודע מה לבחור מה יותר טוב ומה פחות ואני לא רוצה לגלוש למחירים יותר מדי גבוהים כמו 1000שקל אני רוצה להישאר במחירים יותר נמוכים של בסביבות ה500ש"ח אז אם למישהו יש הצעה כלשהי אני אשמח לראות אותה ואם יש לכם אולי אתרים שאפשר לקנות מהם במחירים זולים זה יהיה מצוין......... תודה...
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי: axp 2800+ 512mb ddr gffx5900xt 2x40gb 1x200gb צורב ודיוידי ו4 מאוררים ורציתי לדעת עם HEC (Herolchi) 300AR-T Power Supply יחזיק הכל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אוקיי, אחרי שהבנו את הסקר נגיע לשלב הבא. בנאדם עם הארדיסק גוסס מבית IBM מתכנן על הארדיסק חדש, האפשרויות מצטמצמות מיום ליום (ווסטרןדיגיטאל ממזמן מתים, IBM לא כדאי לקנות, לפחות לא בקרוב, וסמסונג גם לא כדאי כל כך, למרות שלא חסרים להם סיפורי הצלחה). אז בנאדם נשאר עם מגוון אופציות קטן, הרי הבדלי המחירים קטנים מאד. אז מה היתם מציעים לקנות ? כונן מבית מאקסטור, seafate או אולי בכלל קואנטום ? אשמח לתשובות מפורטות מעט, עם נימוקים... תודה מראש, ואני בטוח שזה יעזור לרבים.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לפני פחות מחודש קניתי את הפנטיום 4 שלי + לוח SDRAM של אינטל + מארז + INNOVISION GEFORCE2MX 400 64 MB אפילו בלי זיכרון = 2100 שקל ועכשיו אני רואה בזיג זג את המערכת הבאה : Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1600 + 256MB DDR MICRON + TASK TK3003 - Midi ATX 300W CASE + Inno3D MX400 - 64MB SDRAM ב2259 שקל!! פה הייתי מקבל הרבה יותר ביותר זול :( רק עכשיו הבנתי איזה פרייר הייתי :( :-[ :-X :-/
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי, יש פה מישהו שיש לו את המארז הזה? אם כן בבקשה תן התרשמות כללית (איכות בניה, קירור, נוחות, מראה, הספק שבא איתו....) ואני אשמח גם לתמונות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-