ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

אני מעונין לקנות gamepad למחשב אבל אני רוצה משהו שדומה לזה של הפלייסטישן שרוטט כי זה נחמד.. ראיתי שיש אחד יפה של לוג'יטק משהו מכיר אותו? הוא נוח? באיזה משחקים מרגישים את הרטט ? הוא עובד בכל דבר? ועוד דבר ראיתי אותו בפנדה במחיר של 400 שקל ויש באתר שלהם (של לוג'יטק )אחד רוטט ואלחוטי משהו ראה כזה בארץ איפשהו? הלינק לפנדה.. http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=11&CONTENTID=5022&countryid=25&languageid=1 אשמח אם תחוו את דעתכם בנושא יש למשהו כזה ? אם כן אשמח לדבר איתו! עריכת המודר: כותרת שופצרה, ברוך הבא. אתה מתבקש לא לקשר ישר לחנויות, אלא למוצר באתר החברה, אלא אם מדובר במקרים קיצוניים, ערכתי את הלינק. … - 

- 2 תגובות
- 684 צפיות

- 

- 

אני מעוניין להרכיב מחשב לטובת משחקים בעיקר ומתלבט האם יש לי אפשרות להוזיל את הקניה על ידי בחירה של מארז זול, בשאר החלקים אני לא כל כך מתפשר הבנתי שאני צריך מינימום של 400WATT לצורך השימוש שלי ויש מארזים דיי זולים שמספקים זאת ,האם השיקול שלי הוא נכון או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב - 

- 5 תגובות
- 622 צפיות

- 

- 

היי, אני מעוניין לקנות מדפסת (לשימושים של סטודנט, הרבה הדפסות שחור לבן והרבה סריקות). מעוניין במדפסת עם דיו זול יחסית, תמיכה בWifi ואם יש אפשרות להדפסה דרך אפליקציה מרחוק זה יהיה מעולה. אין לי הרבה מקום אז חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. המלצות? (עברתי על המומלצים אבל לא נראה לי שמה שמציעים שם מתאים לדרישות שלי). - - - תגובה אוחדה: - - - BROTHER HL1110 נראת לי קטנה וקומפקטית, אבל אין שם סורק ואני מעדיף סורק - 

- 1 תגובה
- 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי amd athlon 1900+ לוח אם gigabye 7vax הרד דיסק של wd 20gb 5400rpm כרטיס מסך geforce 4mx440 64mb ddr צורב סוני 12 וסידירום ו 2 מאוררים עכשיו השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך כלומר כמה וואט W - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

יש לי מצלמת רשת נורא נורא נורא ישנה של Nogatech שרואים בה מצויין , תהיתי אם החיישן שבה הוא CMOS או CCD, יש דרך לבדוק זאת? - 

- 0 תגובות
- 563 צפיות

- 

- 

יש את זה Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=11982 והשני Thermaltake Shark VA7000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=7775 - 

- 5 תגובות
- 750 צפיות

- 

- 

אמפר על מסילה של 12v דורש הכרטיס מסך x1800xt וכמה וואט אמורה לצרוך המערכת הבאה והאם הספק המצורף יסחוב אותה כראוי ומעבר??? וגם הייתי רוצה לדעת איך נחשב המארז כאילו איך הוא בקיצור AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1270 ש"ח לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 790ש"ח זכרון- GeIL 1GB PC3200 DDR400 675ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2150 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח 6400 ש"ח - 

- 9 תגובות
- 787 צפיות

- 

- 

- 

יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה. - 

- 1 תגובה
- 695 צפיות

- 

- 

שלום חברים. אולי זה הפורום המתאים לשאלה. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל XP-RD33-8081 Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך , אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל וחיבור לקו טלפון, רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם - 

- 0 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

- 

אני מחפש מקלדת לגיימרים עם תאורה אדומה בעיקר ראיתי את המקלדות של מייקרוסופט X4 ו X6 מה ההבדל המשמעותי ביניהם? - 

- 21 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

ה-G9 שלי כבר מתקלף כולו ומחפש תחליף - חשוב שתהיה הגלגלת שמסתובבת באופן חופשי. מנסיון גם עם ה-G5 (שיש G500 באותה הצורה) - אני מעדיף עכבר גדול יותר, וכך הגעתי למועמדים הרשומים בכותרת. מה ההבדלים בין העכברים שגורמים להפרש מחירים כה משמעותי בינהם? - 

- 1 תגובה
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים של סטים אלחוטיים של עכבר+מקלדת, בסביבות ה-200 ש"ח: 1. Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 2. Logitech EX110 מבחינת העיצוב אהבתי יותר את הלוג'יטק מאשר את המיקרוסופט. אבל לגבי הלוג'יטק הבנתי שהעכבר זולל בטריות בצורה משמעותית. בנוסף, הבנתי שבלוג'יטק העכבר פועל כל הזמן, גם כשהמחשב מכובה. האם זה נכון? האם זה כך גם במיקרוסופט ובכל הדגמים? אשמח לעזרה בבחירה בין שני הדגמים האלו או בהצעה לסט אחר במחיר דומה. תודה רבה - 

- 2 תגובות
- 809 צפיות

- 

- 

אהלן, אני צריך אוזניות שיהיה נח להשתמש להרבה שעות ברצף השימוש העיקרי לסרטים ומוזיקה וטיפה גיימינג מחיר מקסימלי של 300~400 שקל תודה! - 

- 1 תגובה
- 1.3k צפיות

- 

- 

סטילפד 4D או פאנק סרפייס 1030 ? מהניסיון שלי הפאנק טוב יותר מה QCK של סטילפד, בגלל זה אני מתלבט... - 

- 10 תגובות
- 862 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, לאחרונה נשברה לי המקלדת והחלתתי שזו הפעם האחרונה שאני קונה מקלדת רגילה (למרות שהיא היתה דיי טובה) לכן אני רוצה המלצות למקלדת גיימינג אני משחק הרבה אבל ממש הרבה במחשב לרוב משחקי MMORPG (משחק תפקידים מרובה משתתפים) וMMOFPS (משחק יריות מרובה משתתפים) כנראה שזה מגיע לשורה תחתונה של LOGITECH VS. RAZER (כמו תמיד) אז הפעם זה Logitech G15 Gaming Keyboard Vs. Razer Lycosa Gaming Keyboard אז אם למישהו יש המלצות או חוות דעת אישיות אודה לכם מאוד בתודה, עמנואל. - 

- 13 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

טוב,קודם,כל,אתחיל,בזה,שהםקלדת,שלי,עכשיו,עובדת,בחלקה,היא,של,גייוס,אבל,חלק,םהםקשים,לא,עובדים,אז,םצטער,על,היסוח,הזה,,יופי,עכשיו,אןי,חפש,הםלצה,לקלדת,שחשוב,שיהיו,בה,הדברים,הבאים, 1שהיא,תהיה,בצבע,שחור, 2שתהיה,םקלדת,םולטיםדיה, 3עד,80,שקל,לא,יותר,ויש,להתחשב,בזה,שאןי,הולך,לקןות,םחןות,שןםצאת,בעיר,שלי,ולא,םהאיןטרןט, 4עדיפות,לםיקרוסופט,אבל,בתאכלס,כל,חברה,תספיק תודה1 עריכת המודר: טוב , קודם כל אתחיל בזה שהמקלדת שלי עובדת בצורה חלקית , חלק מהמקשים לא עובדים אז מצטער על הניסוח הזה. עכשיו אני מחפש המלצה למקלדת שחשוב שיהיו בה את הדברים הבאים: 1. שהיא תהיה בצבע שחור. 2. שתהיה םקלדת מולטיםדיה. 3. עד 80 שקל , לא יותר ויש להתחשב בזה שאני הולך לקנות מחנות שנמצאת בעיר שלי ולא מהאינט… - 

- 5 תגובות
- 882 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי עכבר מיקרוסוט שעבד שנתיים מצויין, פתאום שאני משחק ב DOD ברשת, המקש הימני בעכבר מגיב שלוחצים ממש חזק, אבל ממש! מה עושים? תודה- גיל - 

- 3 תגובות
- 764 צפיות

- 

- 

שלום , אני מחפש סט של עכבר ומקלדת אלחוטי תקציב של 500-600 שקל . אני מתכנת ולכן מחפש נוחות . אשמח להמלצות . תודה מראש , - 

- 5 תגובות
- 6.2k צפיות

- 

- 

אהלן חשבתי ללכת על אחד משני הדגמים הבאים : מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372067 מקלדתוdiNOVO Media Desktop BTוLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=344876 לחבר שלי יש את ה5000 לדעתי היא פצצה, אבל הNOVO הזאת מעניינת אותי רציתי לשמוע את דעתכם ובכלל מה יותר טוב , השוואתית ואם יש לכם הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה - 

- 4 תגובות
- 581 צפיות

- 

- 

- 

אני רוצה לקנות את המארז הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8487 בשילוב עם הספק כוח הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 כדי להרכיב את המפרט הבא - Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Conceptronic Ci1394B 3-port Firewire PCI Card 1 132 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 470 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 249 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1 1272 ¤ 17"… - 

- 5 תגובות
- 918 צפיות

- 

- 

מה יותר מרעיש מקלדות מכניות או רגילות? ובעצם מה הכוונה במרעיש? בעת לחיצה על מקש? - 

- 19 תגובות
- 3.7k צפיות

- 

- 

מצטער שאני פותח את התרד שוב, עשיתי טעות וכתבתי לפורום משחקים כי נראה לי נכון שימליצו לי חברה שמדברים ושאלים רק על משחקים. אז אם זה בסדר אני רוצה המלצה לשלט למשחקים (לא ג'ויסטיק לסימולציה מטוסים) אני הולך לשחק במשחקים כגון הכדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או משחקים GTA או NBA DOOM וכו' בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. ושוב מצטער <----(מגיע לי) נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע. - 

- 1 תגובה
- 605 צפיות

-