ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש המלצות ליריעת בד / ניילון לכיסוי המקלדת והעכבר ? הן לשמירה מפני אבק, והן לגיוון ושינוי המראה .
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מחוברת אל החיבור הרגיל שלה ועוד אחת אל הusb שניהם עובדות טוב. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך את אחת מהם לג'ויסטיק -בשביל שיהיה אפשר לשחק בשניהם באותו משחק ושלא יפעילו שניהם את אותו כפתור.. אשמח אם תעזרו לי ,תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! ראיתי ב ebay שמוכרים reciever לlx8 ועוד כמה עכברים של לוג'יטק והוא רץ על 2.4ghz כרגע אני עם הרסיבר שקיבלתי עם העכבר עצמו וה range שלו ממש גרוע הוא תופס לי בקושי 3 מטר, מה שאומר שזה מגיע לי בדיוק לקצה של המיטה (ואני לא יכול להשתמש בו מהמיטה לצערי) רציתי לדעת אם אני אקנה את הרסיבר הזה זה יוכל לרוץ על 2.4 או לפחות להגביר את ה range או איזשהו פתרון חוראני אחר (לארגן אנטנה, או קומבינה אחרת) אני משתמש בנתיים בעכבר בלוטוס שיש לי.. אבל הוא קטן ואני רוצה לשחק משחקים ככה שזה לא פתרון להיט (קניתי אותו למחשב נייד) תודה מראש, sUP
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי SIDEWINDER ישן ועכשיו קניתי לוח אם NF7-SL של ABIT ואין לו GAMEPORT עליו וממש לא בא לי לקנות GAMEPAD חדש מכיוון שאני לא משחק הרבה כללית אבל כשאני כן משחק אני דיי אוהב להתשמש ב GAMEPAD מה עליי לעשות ? רק אל תגידו להתקין עוד כרטיס קול. :-\
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ברשותי גיימפאד לוג'יטק DUAL ACTION. אני סובל מבעיה שיש הרבה משחקים שהוא פשוט לא תואם להם, והמשחק תומך רק בגיימפאד של ה- 360. לאחרונה שמעתי כי יש דרך להפוך את הגיימפאד שלך למקלדת שלא משנה מה הגייימפד ייתמך כי הוא כאילו מקדלת, לדוגמה אם אני לא לוחץ על L2 בגייממפאד זה בעצם האות כ' במקדלת. יש דרך לעשות את זה ? האם אפשר להישתמש בסטיקים האנלוגיים בדך זו ? אם אפשר לגרום למשחק לחשוב שיש לי את הגיימפאד של ה 360 זה גם יהיה טוב.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כנראה שמסך המחשב שאקנה יגיע לחנות רק ביום שאני אמור כבר לקחת אותו. מכיוון שמדובר במסך שלא הצלחתי למצוא כמעט שום ביקורת עליו (פרוביו 19" 997N שטוח), אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לבחון את תכונות המסך בחנות, אולי בעזרת תוכנה כלשהי כי מראה עיניים לא תמיד מגלה הכל, כדי לראות אם יש בו בעייתיות כלשהי שיכולה לצוץ בהמשך. ואם ארצה לבדוק אותו בבית, אותה שאלה. כל זה כמובן מלבד בדיקה שהגדרות המסך תואמות את מפרט היצרן. בתודה מראש RH
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
פשוט אבא שלי כבר לא רואה כל כך טוב והכתב פשוט קטן לו עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי בשום מקום אפשרות להגדיל את הפונט עזרה?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לקנות שני רמקולים קטנים כאלו שבאים בכל מיני 5.1 בנפרד? בקיצור הרמקולים שמייצרים רק את הצלילים ללא הבאס... אם מישהו יודע אז שיגיד איפה. תודה.
-
יש לי לפטופ ונייח ורציתי לדעת האם יש אפשרות שמקלדת אלחוטית תחליף שליטה בין המחשבים בצורה מהירה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי הסכימו לקנות לי כרטיס ב-900 ש"ח(אחרי כמה שכנועים) אז החלטתי ללכת על: innovision geforce 2 ti200 64mb ddr, הוא אמור לעלות פה בערך 900 ש"ח, יש אותו כבר? עזבו את החברה, טוב? אם לא כנראה שבכסף הזה את יקנה geforce 2 ti 64mb ddr של leadtek.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה לקנות 6 ברגים Thumb Screws ב-29ש"ח? {הברגים הם של Antec}, אני הולך לכמה שעות, אז מישהו רוצה לדעת מאיפו שיגיד ואני ישלח לו יותר מאוחר בפרטי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניתן להשיג את המוצר בארץ ? כמה הוא עולה בחו"ל ? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3443&cl=us,en מישהו התנסה בו? תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי באתר (HWZONE אלא מה) ביקורת על הסמוראי לפני איזה שבועיים וחצי אבל אני לא מצליח למצוא את זה, גם החיפוש שם לא עוזר. WTF
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת אמינה, ללא תקלות ותקיעות לא מדפיס הרבה רוצה גם סורק וגם פקס עצמאי. קראתי שיש בעיית דרייברים ל 4500 HP עם ווינדוס 7 אולטימייט מה אתם יודעים על זה? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ליתר דיוק, כיום אני משתמש באוזניות ע"י כבל 3.5mm אך אני רוצה להשתמש בהן גם במצב אלחוטי. מה עלי לקנות בדיוק?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה שקורה אחרי זמן מה העכבר מפסיק לדבר עם המקלט,הלד נשאר על חזק לא משנה עם בסטנדביי או לא ותמיד מאיר חזק- הכוונה היא שכשאר לא משתמשים העכבר מהבהב חלש יותר כדי לחסוך בחשמל וכאשר הוא נתקע זה לא קורה המערכת בת חודש ...הסוללת של דורסל שבאו עם הערכה. משהו נתקל במצב כזה. היום כדיי לפתור את זה אני מוציא ומחזיר את הסוללה ומסנכן (עי לחיצה) מקלט והעכבר. המקלדת עובדת יופי.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
על לוח האם שלי יש שתי יציאות USB ישנות...קניתי מצלמה דיגיטלית, וכל הזמן קופץ לי חלון שאומר שאילו היה לי USB 2, ההעברה הייתה פועלת מהר יותר. האם קיים כרטיס pci או משהו בסגנון שפשוט מוסיף יציאת USB2? או שאני צריך מחשב חדש.......
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-