עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ThE_BesT,

(לא יודע אם מותר לעשות את זה פה, אז בבקשה אל תמחקו...) אז ככה אני מעוניין בכרטיס מסך סביר... ובתמורה אתן או אקולייזר מחברת "קנווד" או גלאי רדאר מחברת "יונידן" אז מי שרוצה שירשום את הפרטים של הכרטיס והפרטים שלו...

2. Started by shloosh,

מה דעתכם על הסופרנו של טרמלנטייק? אני מדבר על זה http://www.thermaltake.com/images/cases/products/soprano/vb1000sws/swsenlargedView.jpg אני מזמין מחשב מ-ksp וחשבתי לקחת אותו כי אין להם מארזים נורמלים אחרים... מגיע עם 2 מאווררי 120 ועוד אחד של 90 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by OSTM,

טוב, אני שמאלי. מודה. ואני לא מתכוון לדבר המכוער הזה של לוג'יטק שאמור להתאים לשתי הידיים ( כי משתמשים בו עם האצבע ולא עם האגודל ) ? עריכה: ותעשו לי טובה, תגובות רציניות, ללא כל מיני "אז תעבור ליד ימין/תתרגל... וכדומה"

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by שורטי,

לפני כמה שעות הזמנתח את הדיימונדבק לאבה +אקזקט מייט ולשאלותי: 1.הם שילוב טוב? 2.צריך להוסיף סקייטס לעכבר למניעת חיכוך או שאין צורך<

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by reptile,

מי היבואן של העכברים של מיקרוסופט?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by b3ta0,

שלום ברצוני לדעת את שמות ואתריהם של ייבואני חומרה בארץ. לדוגמא, היבואן בישראל של מסכי ומוצרי LG, היבואן של לוחות אם של Gigabyte, Asus, יבואן או יבואנים של מוצרי Logitech וכו. המטרה של נושא זה הוא להתחלת דיון, שבסופו יהיה מאגר מסודר של ייבואני החומרה (כל ציוד שקשור למחשבים ולציוד היקפי) בישראל, ומידע לגביהם. לדעתי מידע זה יועיל, במקרים מסויימים, כאשר הצרכן יודע מי היבואן של מוצר שבבעלותו, כמה שנות אחריות היבואן נותן למוצר - לוודא זאת בחנות, מהם התנאים להחלפת או לתיקון המוצר, ואולי גם כאשר החנות בה המוצר נקנה, לא מסכימה להחלפת המוצר בזמן האחריות - אפשרי לדבר מול היבואן. בנוסף, טרם רכישת מוצר מסוים, הקונה יוכל לבדוק אם החנות נותנת את מספר שנות האחריות שהיבואן נותן, או מספר פ…

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by composite,

תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by JUVE,

מבקש לדעת מי היבואנים של GIGABYTE בארץ + מספר טלפון תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  11. ברשותי M6900 של ג'יגהבייט, כחודש וחצי. לצערי, כמעט תמיד לאחר חצי שעת משחק (BF3) היד שלי מתחילה להחליק על העכבר עקב הזעת יתר. אציין שאיני סובל מבעיית הזעה בכלל. למעשה, אני אחד האנשים שמפיקים הכי פחות זיעה שיצא לי להכיר. דבר נוסף, יש לי חבר שהייתה לו בעיה דומה עם M6800. 1. האם לעוד מישהו יש ניסיון דומה עם עכברי ג'יגהבייט? 2. ישנו פתרון? או פשוט להחליף עכבר? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by bobby323,

האם כל שלט של ה 360 תואם ל PC, גם כאלו של צד שלישי, האם ניתן לקנות אותו בארץ כבר

13. Started by d3vil,

מי יתן וידית המשחק הישנה שלי תנוח על משכבה בשלום. עכשיו - כמובן שצריך להחליף אותה. אני מתבלט אם באמת כדאי לי להשקיע בערך 480 שקל בFORCE FEEDBACK, או שאין טעם? אנשים עם ניסיון בבקשה לענות...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב. אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי מקלדת יחסית פשוטה Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 זאת מקלדת שמגיעה רק עם חיבור USB.. עכשיו, כשאני משחק במשחקים ואני לוחץ בו-זמנית על 4 כפתורים ומעלה זה זוכר רק את השלושה הראשונים (למשל בפרו אבולושן) וכל השאר כאילו לא נלחצו.. האם חיבור PS2 יפתור את הבעיה ? האם מתאם מ-USB ל-PS2 של עכבר יתאים גם למקלדת ??

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by new!!!!,

Func 49 שקל Steelpad 4D 59 שקל זה הנחה.. איזה פד יותר טוב? אל תסתקלו אל המחיר?

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by Drogba,

ספק 400W של Hec שבא עם המארז 6a21 יחזיק את המערכת הבאה ? Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66GHz LGA775 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot Gigabyte GA-8I945P-G CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII TwinMos DDR2 533MHz 1GB Dual Channel Maxtor 160GB 7200 Sata II מתוכנן OC למעבד ולכ"מ . אם הוא לא יחזיק, אתם יכולים לתת לי מארז+ספק שיחזיקו ? (תקציב - עד 500 ש"ח )

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by nice-1,

שלום שלום, אחי נוסע בימים הקרובים לטייוואן. חשבתי לבקש ממנו סלולרי שיתאים לסלקום (שאני מתכנן לעבור אליה בחודשיים הקרובים). כמה תהיות- א) איך אני אוכל לקבל הודעות בעברית? ב) איזה סלולרי מומלץ לייבא משם, שיתמוך בGSM המונהג כאן?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by yuval_cohen,

השבוע נכנסתי לפנדה פתאום אני רואה שהם הביאו עכברים חדשים... אחד העכברים דומה במידה מפתיעה לMX700 החיקוי הMX700 עריכת המודר: לאור בקשת הקהל, גם הכותרת צונזרה.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  20. אהלן. אני מחפש לקנות מקלדת בעלת כפתורים נמוכים (בסגנון מקלדת של לפטופ או קרוב לכך), ללא מרווחים ביניהם. המקלדת צריכה להיות קלה לניקוי, היות ומשום מה כל מקלדת שאני נוגע בה הופכת לשמנונית אחרי שעה ומלאה בחתיכות אוכל =[ האפשרויות שחשבתי עליהן: PLEOMAX PKB-300U http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5971&perur=2&t=9&c=200 LOGITECH ULTRA-FLAT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1949&CatCode=415 LOGITECH MEDIA-KEYBOARD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1591&products_id=15452 אני בחיים לא השתמשתי בכפתורי הMEDIA המיוחדים, אז אני לא רואה צורך מיוחד בהם. אם למישהו יש הצעות אחרות - בכיף - אני מוכן להוציא בסביבות 100 ש"ח על מקלדת, רצוי…

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by Xebu,

שלום לכולם, אני לא הכי מתמצא בציוד רשתות אז יש לי שאלה, אני עובר כרגע דירה והראוטר הנוכחי נשאר בדירה הנוכחית - אז צריך לרכוש ראוטר להקמת רשת ביתית אלחוטית. אמור להיות דגש בעיקר על המחיר - סביבות ה100שקלים נראה לי הגיוני, מצאתי את הדגם הזה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696850 אין לי יותר מדיי דרישות כי אני לא בקיא בזה יותר מדיי - חשוב רק שיהיה עם ממשק משתמש ידידותי ושיתן מגוון אפשרויות להגנה/הצפנה על הרשת (WPA/WEP/MAC Filter וכ"ו..) אשמח לעזרה והכוונה בנושא, תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by omersh83,
    • 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by Katriel Monastirski,

היי אני מחפש לקנות מדפסת ביתית חסכונית ורצוי שזולה. חובה שיהיה לה סורק ורצוי שיהיה אפשר לקנות גם דיו זול לא מקורי. אני מדפיס כ-50 עמודים בחודש. אשמח להצעות ולעזרה. תודה רבה!!

24. Started by ori1,

אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר פשוטה וזולה לבית. רציתי ללמוד מנסיונכם איזו חברה מומלצת ואיזה דגם, אני מעוניין במדפסת שלא תדרוש תיקוני מעבדות וכו' כמו"כ דיו חסכוני יוסיף בהחלט. תודה מראש לכל המסייעים

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by liorcomp,

מה המצב?.. רציתי לשאול אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני המצלמות שאני מתלבט כרגע מה לקנות. 1. מצלמה דיגיטלית (HP (3.34M.Pixel דגם Photosmart 720 2. מצלמה דיגיטלית (HP (4M.Pixel דגם Photosmart 812 בעיקרון המצלמה השנייה אמורה להיות יותר טוב... אבל לפי האתר של Olasle זה לא ממש נראה כך... להלן פירוט המידע על שתי המצלמות 1. 720 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=194749&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa 2. 812 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=188855&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa (יש לציין שלמצלמה הזו מ…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים