עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stone cold,

טוב אז מצאתי היום חנות די חדשה ברעננה שמוכרת את העכבר הזה לרוב העכבר לא נפוץ ברוב החנויות העכבר עלה לי 340 שקלים בכל מקרה העטיפה ניראת ככה ואני לוקח תמונות מהרשת כי אין לי כוח לצלם - באריזה לא כלול הרבה אבל היא יפה גם מבחוץ וגם מבפנים וניראת איכותית ההתקנה בוויסטה 64 לא הייתה נוחה המערכת לא התקינה אוטומטית את העכבר וגם לא נתנה להתקין בדריבר שקיבלתי הורדת דריבר חדש והכנסת העכבר בUSB של העכבר הקודם (510) עזר להפעיל את העכבר ואני לא יודע מה מהם פתר את הבעיה התוכנה של העכבר מאוד נחמדה והעכבר מאוד יפה אני יוריד דמו של f.e.a.r 2 לבדוק את העכבר במשחק FPS רציני מבחינת גלישה ושימוש רגיל אפשר לכוון את המהירות והוא מאוד נוח בערך כמו ה510 שהיה לי אבל הוא הרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by laufgas,

יש לי את הכונן הזה בערך שנה, ולפני חודש הוא הפסיק לקרוא תקליטורי דיוידי. אני לא מדבר על סרטים ועל הגדרות של איזורים, אלא על משחקים! הוא פשוט הפסיק לקרוא בעיקר את כל המשחקים שיש לי על דיוידי, והמשחקים שלי מקוריים, לא צרבתי וכו'. אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי לעדכן ת'קושחה, להסיר ולהתקין מחדש, לנקות את הכונן וכלום לא עוזר. הכונן מחובר עם הכבלים והכל תקין. מה לעשות? תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by ntl,

אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by Harbi,

לבעלי הסט הנ"ל ולכל מי שיצא לו לנסות אותו, האם ידוע לכם בוודאות אם הסט הזה יקלוט מטווח של כ-4 מטר ? אני מחפש סט מקלדת +עכבר איכותיים בתקציב נמוך לסלון שייקלטו בטווח של כ-שלוש עד ארבע מטר. נתקלתי בסט הזה: http://www.getit.co.il/Prod/46564/12 האם הוא יעשה ת'עבודה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, מה פחות או יותר טווח הקליטה של מוצרים עם משדר של 2.4MHZ? אני רוצה לקנות סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים שלLOGITECH והמרחק קליטה די חשוב לי. (אני לא רוצה מוצרי Bluetooth בגלל המחיר הגבוה) תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by talla4,

שלום, ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי. בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות. אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)? בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות). ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר,…

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by vered,

אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mikibit,

אני עומד לקנות את הטונר המקורי הנ"ל למדפסת לייזר של ברדר . באתר השוואת מחירים המחיר נע מ- 155 ועד 250 שח האם יכול להיות מצב שלא מדובר באותו טונר מקורי ? דגם הטונר TN - 2010

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. מדפסת Brother. נדרשת תשובה מהירה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by רועי כודרה,

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג טונר למדפסת xerox m750?

13. Started by אישי555,

אני חושב שהגיע הזמן להחליפו (מדובר בטונר שקיבלתי עם קניית המדפסת. אני מדפיס מעט וספק אם הדפסתי עד כה 500 דפים)כי למרות שהוצאתי וניערתי הוא לא מדפיס טוב יותר מ-4 דפים וצריך לנער מחדש כדי שידפיס טוב. זה לא נוח להדפיס ככה ולכן אני חושב שהגיע הזמן להחליף. מה עדיף? לקנות חדש מקורי או תחליף? ומאיפה קונים?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by alex_188,

שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  15. יש לי מדפסת ישנה שלפני שנה הצלחתי להחזיר מעולם המתים. בינתיים היא עושה את העבודה ועד שהיא תמות סופית, אני לא רואה סיבה להחליף אותה במשהו אחר. מדובר ב- Lexmark X215 ויש לי איתה רק בעיה אחת וזה הטונר כשקצת קשה להשיג. מנסיון, כל הטונרים "הממוחזרים", ממש לא ממלאים אותם עד הסוף. על פניו המחיר נראה סבבה, אומנם בהמשך מבינים למה זה באמת כך. כשקניתי את המדפסת הזאת לפני 11 שנה, היא הגיעה עם טונר אורגינל, אבל חצי-מלא. הוא הספיק לי כמעט לשנתיים. כשהוא נגמר, קניתי אחד אורגינל "מלא" שהחזיק משהו כמו 3 שנים. במהלך השנים הבאות הבאתי 4-5 טונרים "מפוברקים"... אם עושים חשבון רואים שהמזוייף עולה יותר יקר מהאורגינל... הסיבה העיקרית שבגללה עברתי לקומבינה הזאת היא שבזמנו לא הצלחתי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by danshimsh,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת HP LaserJet 1010. קניתי פעמיים טונר מקורי של HP עבור המדפסת, ברשת "אופיס דיפו". בשתי הפעמים ניגשתי למוכר, ביקשתי טונר ומסרתי את הדגם של המדפסת, וקניתי לאחר שווידאתי שהדגם הנ"ל מופיע בין הדגמים שנתמכים ע"י הטונר כפי שמופיע על גבי האריזה. בשתי הפעמים ההדפסות יוצאות מאוד חיוורות לעומת הדפסה של מדפסת דיו HP 4500 officeJet. למישהו יש מושג - האם זו בעייה של המדפסת ? האם קיימים מספר טונרים מתאימים, שיפיקו הדפסות פחות חיוורות? בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Baker1,

שלום, לפי כחצי שנה קניתי מדפסת OKI B401DN, איכות ההדפסה מאוד טובה, אבל! קצת מוגזם עם מחירי הטונר בארץ 280ש"ח לעומדת המדפסת שעולה 380ש"ח!!! ניסיתי לקנות טונרים מחו"ל (Ebay, Amazon..etc) אבל למרבה הצער אף אחד מהטונירים לא עבד. התקשרתי לחברת שר (היבואן הרשמי של OKI) והאם אמרו שיש אזו שהיא הגבלה על אזור המדפסת והטונר, ושלא משנה מאיפו אני אקנה בחו"ל הטונר לא יעבוד. השאלה שלי: האם אחד מכם נתקל בבעיה כזאת?מה הפתרון (חוץ מלקנות מדפסת BROTHER חדשה)? האם יש שיטה כך שטונרים מחו"ל יעבדו? האם יש חנות בארץ שמוכר טונרים במחירים סבירים?! תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eladsgv,

שלום חברים זמן קצר לאחר רכישת המדפסת, כצפוי, אזל הטונר. ההבדל במחיר בין טונר מקורי לטונר חליפי/תואם (יש הבדל בכלל בין המונחים?) אסטרונומי. האם יש סיבה להתעקש על מקורי (כ- 300 ש"ח) מול האחרים שראיתי גם ב- 70 ש"ח? מציין כי המוכרים טוענים לגבי שניהם שהם מספיקים ל 2300 עמודים בכיסוי 5%. אשמח לשמוע דעתכם. תודה, אלעד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yigael_o,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות טונר בזול? יש לי זירוקס 3120 שעשתה עד עכשיו 1450 דפים בשנתיים האחרונות. לחילופין (אם יהיה יקר מידי) אני שוקל לקנות זירוקס 3117 שעולה עכשיו 449 באופיס דיפו. אני זוכר שביררתי בקניה של המדפסת ואז טונר עלה 550 ש"ח באופיס דיפו, אני מקווה למצוא משהו תחליפי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by vbiti99,

אני עומד לקנות טונר למדפסת לייזר לברדר . האם יש מושג כזה שנקרא "תוקף לטונר" מבחינת הזמן ? ואם כן כיצד ניתן לבדוק באתר , שאני לא קונה טונר מקורי שפג תוקפו . בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני שוקל לקנות באי.ביי טונר תחליפי למדפסת לייזר סמסונג. האם הטונר מוגבל לאיזור גיאוגרפי? כלומר, האם חיבים לקנות הטונר בארץ? במילים אחרות, האם טונר שנקנה בארץ אחרת לא יפעל עם מדפסת שנקנתה בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by מר. זמן תה,

שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by Dima323,

איזה טיונרים מתאימים למדפסת הזאות? ראיתי בזאפ מלא טיונרים במחירים בין 70שח ל1000שח איך אני יודע איזה טיונר מתאים למדפסת שלי? על איזה טיונר אתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by bigdady,

שלום יש לי מדפסת sumsung ml-1610 לייזר ונגמר הטיונר. שאלתי היא ,איזה טיונר לקנות כך שלא אצטרך לקחת משכנתא. כלומר יש חלופי/תואם,יש ממוחזר ויש מקורי. איזה עדיף עדיף מבחינת האחריות, הנזק למדפסת ,הפגיעה בתוף,ואיכות ההדפסה? נ.ב המקורי יקר מדי אז לא להציע מקורי.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by Shmoe,

אתם בטח מכירים את הבעיה שיש עם ניקוי מסכים שטוחים - הציפוי שיש להם נגד הברקות רגיש וקל מאוד לפגוע בו. ניקוי עם מטלית ומים לא ממש מוריד כתמים רציניים כמו של טביעות אצבעות, ולעומת זאת, ניקוי עם דטרגנטים למינהם יכול לגרום לפגיעה בלתי הפיכה בציפוי. זאת גם בדיוק הסיבה שכמו עם ניקוי עדשות של מצלמות ושל משקפות, העצה שלי הייתה תמיד: לא לנקות אם לא יודעים בדיוק איך. הפתרון פשוט וזול, שימוש במטלית מבד שעשוי מ-Microfiber. עם מעט אדים (כמו שמנקים משקפיים), הן מורידות בקלות כל כתם אפשרי וללא חשש מנזק לציפוי. זוג מטליות מיקרופייבר בשם "אלונטית" עולות בהום סנטר 30 ומשהו ש"ח, ומטלית דומה אבל קטנה יותר עולה בארוקה מעט פחות. בכל מקרה, אם לא עשיתם עדיין נזק בלתי הפיך למסך שלכם, זאת הזדמנות…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.