ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש עכבר אלחוטי חדש לשימושים כלליים (עבודה משרדית, גלישה) וגם למשחקים מזדמנים (מדובר גם בז'אנרים תלויי-עכבר כגון RTS/FPS, אבל לא משהו תחרותי). היסטורית, מאוד אהבתי את עכברי ה- MX510/MX518 שהיו לי, ולכן שני העכברים הנ"ל צדו את מבטי עקב הדמיון שלהם לאותם עכברים ישנים. אשמח אם תגידו לי מי מבין העכברים מזכיר בצורה ובתפקוד את ה- MX510/MX518, ומי מביניהם טוב יותר באופן כללי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס הרחבה usb 3.0. הכי זול שראיתי בחנויות בארץ הוא ב-ksp שעולה 60 שקלים. בדקתי באיביי ושם חצי מחיר. יש כאן מישהו שקנה ב-ebay כרטיס הרחבה usb 3.0 ויכול להמליץ? הזמנתי אחד (בקישור למטה) אבל הוא לא עבד כמו שצריך... http://www.ebay.com.au/itm/USB-3-0-4-pin-IDE-PCI-e-PCI-Express-Card-PCI-Express-Slot-5Gbps-Low-Profile-/131027786073?pt=AU_Components&hash=item1e81dd5959
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מקלדת CMstorm Trigger עם סוויצ'ים שחורים, הורדתי את הדרייבר של המקלדת. כל כמה זמן האורות נכבים (הLED של המקשים) והמקלדת מפסיקה לעבוד למספר שניות (עד חצי דקה לכל היותר), וזה מראה לי הודעה על המסך שאומרת לא לנתק את המקלדת, ניסיתי לכבות את הדרייבר אבל זה עושה את זה פשוט בלי ההודעה. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי בעבר בפורום על פד לעכבר אבל לא יצא לי לרכוש, הזמן עבר והפד הנוכחי שלי רק נשחק עוד יותר והגיע הזמן להחליף. את הנושא אני לא מצליח למצוא אז החלטתי לפתוח מחדש. אז אני מחפש פד לעכבר עם עדיפות לSteelSeries, העכבר שאני משתמש בו הוא G700. בנוסף הסוללה הנטענת שהגיעה עם העכבר די נשחקה ואני נאלץ להטעין את העכבר פעמיים שלוש ביום. האם מישהו יודע איזו סוללה כדאי לי לרכוש במקום הנוכחית? (התקציב של הסוללה אגב זה בנפרד, אני לא יודע כמה להקציב לזה) לגבי מיקום וזה לא ממש משנה לי, אני מעדיף להזמין באינטרנט עם משלוח רשום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הצורך הוא במכונה שתעבוד קשה ולא תהיה חד פעמית כמו הרבה מדפסות לייזר זולות או מכונות משולבות שאחרי כמה חודשים הכל מתחיל להיתקע ועוד כל מני שטויות בסגנון שבא למות. אלא משהו שיכול לעבוד בצורה רציפה ואמינה במשך הרבה זמן. דרישות: -מדפסת לייזר (שחור לבן) -הדפסה דו-צדדית (חובה) -סריקה דו-צדדית (יתרון גדול) -פקס -wifi (ממש לא חובה, סתם יתרון, אין בעיה לוותר אם זה בא על חשבון איכות המדפסת) -יהיה נחמד אם מדובר בדגם שיש לכם ניסיון איתו שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף יהיה להשקיע במדפסת איכותית וסורק נפרד, יש בזה הגיון כלשהו? 2. הצורך בהדפסת משהו צבעוני הוא אחת למספר חודשים אולי, אני מניח שלא שווה להשקיע בשביל זה בלייזר צבעונית שעושה עבודה טובה גם בשחור לבן כי זה יעלה יותר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש ב-Steelseries Qck Heavy ובעכבר Logitech MX518. העכבר כבר עומד למות(כל כמה זמן מתנתק ומתחבר לבד) והפאד כבר שחוק. חשבתי לקנות פאד חדש(אותו האחד - qck heavy מאייבורי) ולגבי עכבר אני מתלבט בין: G400 Deathadder 2013. בגלל שאני משתמש ב-MX518 אני מפחד לקנות את ה-razer ולגלות שהוא לא מתאים ליד שלי, השתמשתי ב-MX518 כבר המון שנים. מה אתם אומרים על הכברים ועל הפאד? הם יתאימו? דרך אגב, ראיתי של-Deathadder יש רגליות מאוד קטנות, לא תהיה בעיה עם זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מקלדת נוחה במחיר שפוי של עד 250 ש"ח, יש מקלדות שמוארות עם אותיות בעברית? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לצלם ולהקליט פגישות שנערכות במשרד שלי על מנת למסור ללקוח עותק על גבי תקליטור. מדובר בכל פעם בפגישה של 45 דקות לכל היותר. מרחק הצילום הינו 0.5 מטר -3 מטר תאורת משרד איזה מצלמה תתאים (כולל הקלטת השיחה) ? ואיזה תוכנה צריך לצורך הצילום וההקלטה לתקליטור ? תקציב עד 400 ש"ח תודה שמי
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כרגע אני רגיל ל G400 אבל רוצה כבר לשנות לא מצאתי יותר מדי מידע על ה Alcor וה Mizar אבל הם נראים טוב מישהו יכול לתת חוות דעת לגביהם? אני אוהב את ה G400 ורוצה תכונות דומות, כולל אפשרות ל DPI נמוך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום Logitech Performance MX אני רוצה לשים אותו עם פד (למרות שיכול לנוע על כל משטח) עדיף לקנות את הפדים הרגילים ב30 ש"ח עם הגל תמיכה ביד או בפד של חברה כמו razer שיהיה איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מדפסת HP Inkjet 4645 חדשה, נייר צילום 80 גרם רגיל מתוצרת כלשהיא. לאחר הדפסה וייבוש, הדיו השחור נמרח בקלות ובשפע אם מעבירים אצבע או אם מקפלים את הנייר, ואילו הדיו הצבעוני בכלל לא זז. מוכר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש מקלדת מכנית לצורכי כתיבה בעיקר (תכנות,מסמכים) וקצת גיימינג. מעוניין שהיא לא תהיה רועשת מדי (אני חושב שחום זה הסוויטצ' הכי טוב בשבילי, כחול בהחלט לא בא בחשבון תקנו אותי אם אני טועה). עדיף מחיר שלא יהיה שחיטה. כפתורי מולטימדיה ו/או יציאות סאונד ו/או יציאות USB זה נחמד אבל לא מחייב. חייב שיהיה NUMPAD. אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מדפסת ממולצת יותר? שימוש בייתי בלבד... מה יותר חסכוני? [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C [/h]או [h=1]Brother MFCJ470DW [/h]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב סך הכל: 500 ש"ח ורצוי שיהיה פחות דרישות מהעכבר: זריז ומדוייק איכותי חוטי בלבד מצאתי 2 דגמים שאהבתי, מה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7938 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12709 דרישות מקלדת: אני מקליד הרבה (מתכנת) ולכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואיכותית מקשים בעברית ואנגלית כמובן מקשי מולטימדיה יכולים להוסיף, ממש לא קריטי תאורה אחורית שניתנת להדלקה וכיבוי יכולה להיות תוספת יעילה חוטית הבנתי שמקלדת מכנית תיתן פידבק טוב יותר ובכללי תהיה עמידה יותר אך באמת שאין לי מושג ולכן אני פונה אליכם. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המדפסת המשולבת HP Deskjet Ink Advantage 4645 וכשאני סורק, חלק מהדפים יוצאים ישר וחלק יוצאים עקום. הסורק קיבל מכה קטנה כשסגרתי את המכסה. יכול להיות שמשהו נדפק?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אז אחרי שתיקנתי את העכבר שלי (G400S) וקניתי מקלדת לגיימינג (Corsair K65 עם סוויצ'ים אדומים) הבנתי שאני נמצא בעבודה לפחות אותו פרק זמן שאני נמצא בבית, אם לא יותר. אז קניתי מקלדת למשרד (DAS עם סוויצ'ים חומים) ועד עכשיו אני מרוצה מאוד. מה שנשאר כדי להשלים את הפאזל זה עכבר לשימוש משרדי ואני אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. האחיזה למי שזוכר היא שילוב של פאלם וקלאו. לא משנה לי אם החיישן הוא לייזר או אופטי. לא צריך הרבה DPI או את היכולת לשנות אותו, זה לא רלוונטי לעבודה. אני מסתדר עם עכברים חוטיים גם בבית. אולי במשרד יכול להיות יותר נוח אלחוטי, אבל לא בא לי להחליף סוללה כל שבועיים. בקיצור, אין לי דרישה מיוחדת כאן. אולי אלחוטי נטען זה רעיון טוב, אבל זה בטח מוסיף לעלות. הדרישה היחי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לגיימינג בלבד שיהיו זמינות לארץ התקציב שלי עד 700 ש"ח אני מעדיף מחנות KSP OR IVORY תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-blackwidow-chroma http://youtu.be/0VRK_bsE6nw http://youtu.be/yzLdZy56g8o http://youtu.be/Fu1Ilj_znW8?list=UUhnN9MPURwKV2PbEoT2vhTQ http://youtu.be/ZFs03gCSB_g
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , צריך את עזרתכם 1) מחפש המלצות לעכבר גיימינג באחיזת Fingertipתקציב 400 / 500 ש"ח 2) מחפש מקלדת גיימינג ( לא כל כך חשוב לי סוויצים כי אין לי בעיה עם רגילה ואין לי ניסיון עם סוויצים) מחפש משהו איכותי עם פקודות מאקרו תקציב 600 ש"ח / 700 ש"ח תודה ,
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעדיף פאד זול כי אני לא רואה סיבה להוציא הרבה על מוצר כל כך פשוט. הפאד שיש לי כרגע הוא זה והוא בסדר, אבל לאחרונה הוא לא יושב שטוח. מלבד הנושא (החשוב) הזה אין לי טענות. השימושים העקריים שלי בעכבר (לוג'יטק G400) הם משחקים, גלישה ועיבוד תמונה. אני מעדיף פאד גדול וללא כרית תמיכה. הצורה והמותג לא חשובים לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני היחידי שמחפש מידע על המקלדת החדשה של לוג'יטק? לא נראה שיש הרבה מידע על המקלדת החדשה הזאת. מה שאני כן יודע, זה ש: - מתג חדש (שדי דומה לalps מאשר לcherry mx, אבל שונה), שייחודי למקלדת הספציפית הזאת, שנקרא romer g. אני לא יודע אם יש למתג גרסאות של linear או tactile. אני כן יודע שלוג'יטק טוענים שיש למתג זמן תגובה מהיר יותר (כמו זמן התגובה של המתג החדש של רייזר). - העיצוב של המקלדת הוא כמו הg710, בצבע שחור, ויש לה תאורת rpg הדבר הכי מעניין הוא שיש אפשרות לחבר את הנייד/טבלט למקלדת (על עוגן), ולהשתמש בו כמסך משני לנתונים ומידע (אם זה משחקים או כל דבר אחר), דרך הדרייבר של לוג'יטק למחשב והאפליקציה המתאימה על הפאלפון (Arx Control mobile app). שזה בעצם מה שאני תמיד אמ…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום שלום, משולבת לייזר שחור לבן, יכולת סריקה בצבע טובה, מחסנית נייר סגורה, קומפקטית וא-מ-י-נ-ה עם חיבור לרשת (רצוי אלחוטי) לאחר חפירות באתר והמלצות שונות הגיעו שתי מדפסות לגמר: mfc-1810 או MFC-7460dn איזו עדיפה ואולי בכלל אחת של סמסונג??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת אמינה וחסכונית. הסתכלתי בדיון מדפסות מומלצות וראיתי את הדגם הזה Canon Pixma MX475 . ואני מחפש לקנות את המדפסת מKSP.. אני באילת שבוע הבא. השאלה האם יש דגם יותר חסכוני ומומלץ מהדגם הזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפי כחצי שנה קניתי מדפסת OKI B401DN, איכות ההדפסה מאוד טובה, אבל! קצת מוגזם עם מחירי הטונר בארץ 280ש"ח לעומדת המדפסת שעולה 380ש"ח!!! ניסיתי לקנות טונרים מחו"ל (Ebay, Amazon..etc) אבל למרבה הצער אף אחד מהטונירים לא עבד. התקשרתי לחברת שר (היבואן הרשמי של OKI) והאם אמרו שיש אזו שהיא הגבלה על אזור המדפסת והטונר, ושלא משנה מאיפו אני אקנה בחו"ל הטונר לא יעבוד. השאלה שלי: האם אחד מכם נתקל בבעיה כזאת?מה הפתרון (חוץ מלקנות מדפסת BROTHER חדשה)? האם יש שיטה כך שטונרים מחו"ל יעבדו? האם יש חנות בארץ שמוכר טונרים במחירים סבירים?! תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-