עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by marking,

השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!! כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals". אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר. איפה אני משיג אחד??? תודה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  2. שלום האם עכבר מקלדת כרטיס קול ודיסק קשיח (חיצוניים ) יתאימו למחשב חדש ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) אני עומד לרכוש מחשב חדש עם לוח Z370M Pro4 asrock אני רוצה לדעת האם ההתקנים הישנים ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) שלי יעבדו עם לוח חדש.

3. Started by God4U2,

בהמשך להודעה האחרונה "זקוקה לעצות בנוגע לשדרוג" ok יש התפתחות .. מעניינת הצלחתי לשכנע את אבא שלי שאולי שווה לשדרג לי ולאח שלי את שני המחשבים באותו הזמן אלו המפרטים כיום : שלי *(PIII 666 (370 * SDRam 128 133 - מסיבה לא ברורה דרך SISOFT SANDRA - הוא מקבל תוצאות יותר נמוכות מ זכרונות של 100HZ (משהו כאן ממש דפוק ...) *MAG 17' XJ700T *MOBO - דרעק כזה לא שמעתם עליו אפילו באגדות הכי מפחידות - זה כנראה ה MOBO הכי גרוע שתפגשו בכל החיים שלכם :'( (יש לו גם SOUND ONBORAD - שבהזדמנות הראשונה שהייתה לי קניתי SB פשטו ב 150 שקל רק כדי לבטל את זה שעל הלוח *SB - TERATEC (פשוט ביותר - הכי פשוט שאפשר להגיע - זה כמעט רמקול *CDRom - 32 (עוד פירמה לא ידוע בדיוק כמו ה MOBO ) *Ca…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולעשות OC על המחשב החדש. לכן אני רוצה לקנות מארז וגם ספק שמתאימים. השאלה שלי היא: נניח שאני משדרג למעבד אינטל, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). נניח שאני משדרג למעבד AMD, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). כמה הספק צריך שיהיה לספק שלי (300,400,500 WATT), ואיזה ספק מומלץ (חברה ודגם) ? שאלה אחרונה: האם המאווררים של הספק נכנסים בספירה של המאווררים של המחשב. ז"א אם אומרים לי שצריך 4 מאווררים, אז 4 + המאוורר של הספק או 3 + המאוורר של הספק ? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by Blue Cheese,

אני חושב לקנות אחד מעכברי הגיימינג של רייזור,השאלה היא האם חווית השימוש באחד מעכברי הגיימינג האלו תשתפר אם אני אקנה לו עוד פאד? או שזה לא ממש רצוי עד כדי כך?אשצח לשמוע מאנשים שיש להם עכבר של RAZOR.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by status,

יש לי ספק AOpen 350W וכרגע הוא מחזיק לוח, 3 מאווררים 80MM, DVD, צורב DVD, וצורב, הארד דיסק 80GB 7200RPM, וכונן דיסקטים. רציתי לדעת... האם הספק יחזיק עוד שלושה מאווררים (אחד מהם עם לדים) וקטודה "קרה"?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  7. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1902 ראיתי את הספק הזה, הוא גם יפה וגם 480 WATT עכשיו הקטע שאין לי כח להתעסק עם שני בקרי השליטה של המאווררים בספק. מישהו יודע על ספק כזה בלי בקרי שליטה?? אם לא אז יקרה משהו אם אני ישאיר את הספק פשוט איך שהוא בלי לשנות את עומצת המאווררים?? יש את אותו דגם של ספק בזיגזאג שעולה 480 ש"ח ורשום במאפיינים שלו- active pfs. מה הכוונה?? תודה רבה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. שניהם של RAZER: http://www.razerzone.com/ אגב הDIAMONDBACK והDIAMONDBACK PLASMA זה אותו דבר נכון (מבחינה טכנית) ?

9. Started by eyal,

אני רוצה להחליף את הכרטיס שלי ויש לי די תקציב גדול ורציתי לדעת איזה כרטיס יעבוד הכי טוב עם מחשב מהיר פנטיום 4

10. היי, אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני) הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר). אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06 אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Guy950,

המליצו לי בעבר בפורום על פד לעכבר אבל לא יצא לי לרכוש, הזמן עבר והפד הנוכחי שלי רק נשחק עוד יותר והגיע הזמן להחליף. את הנושא אני לא מצליח למצוא אז החלטתי לפתוח מחדש. אז אני מחפש פד לעכבר עם עדיפות לSteelSeries, העכבר שאני משתמש בו הוא G700. בנוסף הסוללה הנטענת שהגיעה עם העכבר די נשחקה ואני נאלץ להטעין את העכבר פעמיים שלוש ביום. האם מישהו יודע איזו סוללה כדאי לי לרכוש במקום הנוכחית? (התקציב של הסוללה אגב זה בנפרד, אני לא יודע כמה להקציב לזה) לגבי מיקום וזה לא ממש משנה לי, אני מעדיף להזמין באינטרנט עם משלוח רשום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

קניתי לפני כמה שבועות MX 518 ולפני כמה ימים שמתי לב שמדי פעם הלייזר בעכבר נכבה ורק אחרי שאני מוציא אותו מהUSB ומנסה כמה פעמים הוא חוזר בסוף. כשהלייזר נכבה הכפתורים עדיין עובדים. יש למישהו רעיון ממה הבעיה הזאת נובעת?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by lior1989,

במחשב שלי יש לוח אם לא משהו..חסר בו המון חריצים(של כרטיס מסך שזה מאוד חשוב לי). אז אני רוצה להחליף בינו לבין לוח אם אחר שיש לי.. יש לי עכשיו: Manufacturer : Dell Inc. Model : OptiPlex GX520 תמונות שלו: http://img.dell.com/images/global/products..._mt_150x150.jpg http://img.dell.com/images/global/products...rts_123x345.gif ואני רוצה להחליף ל- BIOSTAR U8668-D V7.7 תמונות שלו: http://tienda.ndd.com.mx/images/8668d.jpg http://www.isellsurplus.com/productimages/...8668DN-1-sm.jpg ניתן?? חבר שלי אמר שאולי..כי אולי יש ציפים שונים..

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by almogas,

שלום אבא שלי רוצה לקנות פלאם אממ חשוב מאוד שיהיה עיברית מלאה בו.. שיהיה צבעוני עם 64MB השימושים העיקרים הם ספר טלאפונים יומן פגשות ואולי עוד משהו קטן.. אממ זה מה שאני מחפש תתנו דגמים בבקשה.. תודה מראש. אה אם יש כאלה עם מצלמה ו mp3 בזול אז תביאו גם

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by No-One,

שלום לכולם, מחפש סט רמקולים למוסיקה+גיימינג עד 500 שקלים, עם סאונד איכותי וסאב טוב עד מה שהתקציב מאפשר. העניין הוא שקראתי קצת ביקורות על לוגיטק סביב המחיר הנ"ל ועל כל סט היו טענות שונות. מישהו שמע\התנסה בסט מוצלח?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם מישהו יודע איפה אני יכול למצא דריברים בשביל וינדוס XP לכרטיס קול: Aztech PCI 288-Q3D :AR15:

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by maormark,

שלום כל המדפסות שראיתי בזאפ עם ציון על הפנים אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס במחיר עד 500 שח ואני לא מוצא נראה שכל המדפסות על הפנים, מישהו יכול להמליץ לי על משהו שבאמת טוב ואמין, ושמחיר הדיו לא בשמיים תודה חבר'ה אשמח אם עוד אנשים יגידו שהם מצטרפים לבקשה שלי, ומי שבדק ויוכל לכתוב לי כאן מאוד יעזור, תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avihy,

מה ההבדל בין G5 לבין G5 הגרסה החדשה?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. האם זה גודל סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by השופט,

יש לי בבית ענתיקה, HP600, עם מחלה. לאחר אבחון, הבעיה היא שהיא לא מושכת דפים - ע"מ להדפיס אני צריך להחזיק דף,להמשין שהיא תנסה למשוך אותו, לדחוף אותו מעט פנימה - עד שהוא ימשך. אחרת, הדפים לא נמשכים. ניסיתי כמויות שונות של דפים (ע"מ להגביה/להנמיך את גובה הדף הנמשך) - לא עזר. מישהו מכיר את המחלה ויש לו תרופה ? (חוץ מלהשמיד אותה )

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by card,

שלום מישהו מכיר עכבר עם הרבה כפתורים? אם יש לכם כמה דגמים, אודה לכם מאד אם תרשמו. הערה חשובה: העכבר לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך ברזולוציה מטורפת(שרק תייקר את המחיר). אני צריך שלעכבר יהיו כמה כפתורים נוספים לרגילים, וזהו.. תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by avivboker,

יש לי עכבר Microsoft SideWinder X8 Mouse ויש לו מלא כפתורים ואפשרויות מאקרו אני הייתי רוצה להגדיר אחד מהמקשים שלו שבזמן שאני גולש לחיצה על העכבר תעביר שיר אחד קדימה (תעשה נקסט) מישו מכיר את העכבר הזה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. משהו בעניין?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  24. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  25. ישנו ברשותי RAZER DiamondBack (למי שלא יודע, העכבר עבר סיקור אצלנו באתר : http://hwzone.co.il/reviews/diamondback/), התקנתי על המחשב את הדרייבר האחרון מהאתר של RAZER. הבעיה שלי היא כזאת, יש פונקציה בעכבר הישן שלי (MICROSOFT Intellimouse explorer 2.0) שמאוד אהבתי, והיא שכפתורי הצד של העכבר שימשו כ-BACK וכ-FORWARD, וזה איפשר לי לעבור מאוד מהר בין דפים באינטרנט. השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת גם את הכפתורים של ה-DiamondBack שלי, ככה שיהיו BACK ו-FORWARD.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.