ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קצת קשה להחליף ציוד היקפי אחרי שהתרגלת אליו, ביחוד עכבר ומקלדת. הבעיה היא ש-Logitech Performance MX משתמש בקליקר (Microswitch) זול של חברת Omron מדגם D2FC-F-7N, הקליקר הזה, אחרי שימוש ממושך מתחיל לייצר לחיצות כפולות על כל לחיצה, דבר שיכול להוציא כל אדם שעובד על המחשב באופן יומיומי מדעתו. כבר החלפתי 2 עכברים כאלו במסגרת האחריות של Logitech והשלישי בחוסר מזל משווע החליט להתחיל לעשות את הבעיה חודש ויומיים אחרי תום האחריות המוארכת שהם נתנו לי. קשה לי להשקיע עכשיו עוד $100 בעכבר, שלפי הסטטיסטיקה בטוח יתפגר בשלב מוקדם כלשהו של חייו. אז אחרי ההקדמה הארוכה והמייגעת, אני מחפש עכבר למחשב, אלחוטי, שעובד על זכוכית, משהו בסגנון של ה-Performance MX. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP DESKJET 930C ושני הראשים שלי התיבשו (היו דיי גמורים, אבל שכבו בארון איזה שנה והתיבשו לחלוטין). ראשים חדשים מקוריים יעלו לי 300 שקל (לשניהם, שחור וצבעוני). יש איזה חלופה שממלאים בראשים הקיימים שיש לי, או ראשים לא מקוריים זולים יותר? אם כן, מאיפה אני יכול להשיג כאלה בחיפה, ומה בנוגע לאיכות הצבע, אורך החיים של הראש וכו, מה בעצם שונה ראש מקורי מלא מקורי? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו אנשים, אני צריך לקנות מחשב בימים הקרובים וכל מה שחסר לי זה לוח אם. זה יהיה מחשב במיוחד למשחקים וכבר שמעתי שהלוח בכלל לא משפיע על העניין הזה אז בלי להתייחס לזה פשוט תגידו לי איזה לוח לקנות ושהוא יהיה בשילוב של מחיר יחסית נמוך עם ביצועים טובים. זה יהיה לוח בשביל מעבד +Athlon XP 1500. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן, במארז chieftec מה זה הדבר הסגול המאד לא ברור הזה שנמצא בחלק הקדמי של המארז מאחורי המגירה של ההרדיסק? הכוונה לדבר הזה עם ה-4 ריבועים אם אני לא טונה שנמצא מאחורי המאורר הקדמי של המארז? עריכת המודר: כותרת לא ברורה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מתאם לסידירום של מחשב נייד לחיבור IDE וספק כוח DC DC 12 וולט אלקטרוני עדיף 200 וואט עכשיו כמה זה יכול לעלות לי כולל משלוח לארצנו ?. ומאיפה להזמין את המתאם והספק ?.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום :> נוסע לאילת שבוע הבא חייב חנויות חומרה שנמצאות באילת , אני הולך לקנות LG L1732TQ באופיס דיפו , ואני צריך חנות שאני אוכל לקנות בה X1600PRO אני קונה משם בגלל שזה בלי מע"מ , הL1732TQ עולה שם 1340 שקל (!!!) אפשר גם חנויות במרכז , אבל אני צריך X1600PRO בהכי זול ... ביינתים ממה שראיתי KSP מוכרים אותו במחיר הכי טוב אז חנויות חומרה , או אילת או במרכז , שמוכרות X1600PRO תודה
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום אבא של חבר שלי טס בקרוב להונג קונג, ואני רוצה שיביא משם כמה דברים. מישהו יכול למצוא לי אתר של חנות שם באנגלית(אני לא מצאתי וחיפשתי קשות). או מישהו יודע מה רמת המחירים שם נמוכה/גבוהה מיפן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני רוצה להזמין את החשב החדש שלי בחלקים מחנות מקוונת. הצלחתי להרכיב מפרט שמוצא בעיניי ב-pandas.co.l אבל חבר שלי אמר לי שהשירות שלהם גרוע מאודף ושלא כדאי לי להזמין משם.. אז ניסתי את zigzag שהוא המליץ, דבר ראשון האתר שלהם נראה נורא ואיום.. כואב בעיניים פשוט.. המבחר שם לא משהו, המחירים של חלק מהדברים יותר זולים מבפאנדס, אבל בסוף יצא יותר יקר.. מישהו ממליץ על אחת מהחנויות האלה? מישהו מכיר וממליץ על חנות אחרת? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה: אני עומדת לקנות מסך 27 אינצ', וממש רוצה לראות אותו פועל לפני הרכישה, להרגיש את הצבעים, את השחור, לראות שאין זליגה. ב ivory הם לא מראים. בחצי חינם ברמת גן הם לא מראים. איפה (לכל הרוחות) אני יכולה לראות את ה u2713hm של dell בפעולה. תודה!!!
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות בחול שמוכרות ויותר נכון שולחות לארץ.. ובעיקר כרטיסי מסך..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי באתר http://2cooltek.safeshopper.com/index.htm?124 ובו נמצאים דברים רבים בהם אני חושק. האם כדאי לי להזמין משם לארץ? המכס לא יכסח אותי? אני רוצה להזמין RATPADZ, SK-6 וחמישה פילטרים למאווררים. מה אתם חושבים? זה בכלל ישלח לארץ? תודה, עומר
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש את דגם הMX510 של Logitech, רציתי לדעת אם יש חנות כלשהי באזור חיפה או באזור הצפון שיש לה אותו במלאי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, חברה שלי עכשיו ב UK ברייטון, אשמח לקבל המלצה על החנות הכי זולה שניתן לקנות בה את המוצרים הנל LOGITECH KEYBOARD K350 LOGITECH PERFORMANCE MX MOUSE אשמח לקבל המלצה למשהו זול יותר מהמחיר ב AMAZON תודה מראש, זה דיי דחוף אודה לתשובתכם אני פשוט לא מכיר חנויות זולות שמה או רשתות זולות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם מצאתי את זה בebay: http://www.ebay.com/itm/New-LOGITECH-G700s-Gaming-Rechargeable-Mouse-Free-Shipping-/321483207956?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad9e47514 זה אמיתי? או זיוף?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, משיהו מכיר חנות שבה ניתן לחוש את העכברים (כלומר לא שהם בקופסה... )? תודה לקוראים, moshe
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בדרכ במקלדות יש לחצן בין הALT לCTRL הימניים שפועל כמו הלחצן הימני של העכבר, במקלדת הנוכחית הלחצן מפעיל את לחצני הfunction קיצר אני רוצה שבמקום הלחצןfunction יהיה לי את הלחצן הישן, יש דרך לעשות את זה? (מבלי לקנות מקלדת חדשה?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה שחסר לי חלק מהמארז מקדימה(איפה שצריך להיות אזהרה של הטמפ - אין כלום, רואים את המעגל מאחורה) השאלה שלי האם זה תקין? יש שם "חור" כזה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שמעו הייתי בפורום של אתר מחו"ל ושאלתי אם AMD עדיף או שמא P4 (???) אמרו לי ש-AMD זה טוב, אבל: The only downside to AMD is they require a lot of cooling למה התכוונו ואיך מסדרים את זה....?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-