עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by tripto,

אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. מעוניין בהמלצות על מדפסת/צילום/פקס לשימוש ביתי עד 500ש"ח.

4. הייתי מעוניין לדעת מה עדיף לי לקנות. אני מעוניין בבקר למחשב, וזה בעצם רק למשחק pes6. אבל בכלל, מה עדיף לי לקנות? הייתי מעוניין לדעת איזה בקר עמיד יותר,נוח יותר לידיים,חזק יותר, וטוב יותר. SONY playstation2 DUALSHOCK Controller (תמונה כאן) או ‏Logitech® Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad‎ (תמונה כאן) את השלט של הסוני אני יכול להשיג ב150, ועוד מתאם למחשב USB יעלה בסביבות ה80 (מתאם USB ל2 שלטים של סוני) - רק אני לא יודע אם המתאם יתמוך ברטט של השלט של סוני (שידוע ברטט החזק שלו). ואת הלוג'יטק אני יכול לקנות בKSP ב190 שקל. - בזה יש רטט לשלט (וגם אני לא יודע איזה רטט יש לו). אבל עניין התקציב פחות חשוב כרגע, הייתי מעוניין לדעת מה עמיד יותר,חזק יותר,מדוייק יותר, נוח ליידיים …

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מחפש כבר הרבה זמן מקלדת ועכבר למחשב אלחוטיים אמינים ונוחים ולא מתוחכמים רק שיהיו אלחוטים. תודה eyalk

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום לכולם. מעוניין לרכוש מכשיר משולב לשימוש ביתי הכולל מדפסת, סורק, פאקס, מכונת צילום- ואם יהיה גם קורא כרטיסים או חיבור USB למצלמה- זה יהיה נחמד. חובה שהמכשיר יאפשר חיבור אלחוטי- מכיוון שיש לנו 4 מחשבים הממוקמים רחוק אחד מהשני בבית. דרישה נוספת היא שהמדפסת תהיה חסכונית. אני מוכן לשלם גם מחיר גבוה יותר בעת הקנייה- כדי לחסוך הוצאות עתידיות על ראשי דיו. תודות לעוזרים. נדב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by imrioz,

שלום. אני מעוניין לרכוש KVM PS/2 ומתלבט בין שלושה דגמים: http://global.level1.com/products2.php?Id=634 http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=137412 http://www.trendnet.com/en/products/TK-205K.htm אין לי ניסיון במוצרים דומים או במוצרים אחרים מחברות אלו. הייתי שמח לקבל ביקורות מאנשים שמשתמשים בהם, או לחילופין המלצות לKVM אחרים. שלושת המוצרים באותה סביבת מחיר (180 שח) כשהKVM של בלקין מגיע עם 3 שנות אחריות בניגוד לשנה אחת באחרים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by asinnn,

שמעו אני מחפש צורב כונן לא יודע איך שקוראים לזה שעושה תמונות על דיסקים אבל מהיר אני צריך לעשות כמויות גדולות של דיסיקים איזה מכונה זאות בדיוק ? אפשר המלצה על מכונה כזאות ?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by +Eliran+,

איך אני יכול לדעת מה המצב של הכמות של ראשי הדיו במכשיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  10. אז כך, עיינתי בחוברת האחרונה של באג אשר מגיעה עם העיתון "ידיעות אחרונות" ונכחתי לראות ש: א.מחירי המדפסות המשולבות צנחו ב.נכנסה מדפסת משולבת ממש זולה כאמור, המכשיר המדובר http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3200&main=1 הצרכים שלי הם לא יותר מצרכים של פעם בשבוע להדפיס איזה מסמך, ז"א צרכי מינימום, חוץ מזה שהסורק שלי (umax) שווק חיים לפני זמן קצר אז כנראה שאאלץ להחליף למכשיר המתוקצב משהו הזה את המדפסת הוותיקה HP 5550 מה אתם אומרים על זה? לא הבנתי כ"כ מה הולך עם הדיו: -האם הוא נפוץ או לא? -האם הוא יקר או לא? -האם משתלם לקנות אותה ואם הדיו יקר להפסיד כסף רב אחרי זמן מה? אם המכשיר הזה לא טוב מספיק, אז אנא תייקו לי אחד מהמכשירים הבאים: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. בראוטרים יש אנטנת WIFI זה תדר דומה או משהו?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  12. אני זקוק למדפסת לייזר שחור לבן בתקציב נמוך. ראיתי מדפסת של XEROX דגם phaser 3117. נראה סביר במחיר של 360 שקל. לכל היותר התקציב שלי הוא 500 שקל. השימוש הוא לצורכי לימודים. תודה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by A_D,

אני רוצה לקנות את הMX REVOLUTION זה עכבר טוב (כמובן אחרי שירד המחיר המופרז שלו למשו סביר יותר)? כמה כפתורים יש לו חוץ מה השתיים שיש בצד?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by arik100,

אז ככה מישהו מפה פעם קנה מNOACOMP.COM ויכול להמליץ עליהם? כי אני פשוט לא רוצה רכיבים ממוחזרים וג'נריים אני רוצה לקנות אצליהם את העכבר MX 518 קיצר איך החנות תנו חוות דעת

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. נראה לי שזה לא היה ככה שקניתי אותו לפני הרבה זמן זה לא איזה משהו מקצועי אבל אחד טוב,עם ג'יל אבל לא מהפשוטים אולי הוא צבר ליכלוך עם הזמן,וזה בגלל זה ? ???

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  16. בעיה מוזרה והזויה אבל אמיתית כשאני מסמיך מסמך PDF, ההדפסה עובדת יפה. כשאני מדפיס מסמך DOC,חלק מההדפסה יוצאת דהויה וחלקית. דיו שחור לבן, הבעיה היתה גם לפני שמילאתי וגם אחרי שמילאתי דיו. ממה זה יכול להיגרם?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. מישהו מכיר מדפסת טובה שהמידות רוחב שלה לא עולות על 310 מ"מ, לא משנה משולב או לא...העיקר שתהיה קומפקטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ronll,

אני מוכן לשלם קצת יותר רק שיעשו מישלוחים לארץ , מכירים? ותראו עוד משהו - http://prisguide.hardware.no/product.php?product_id=70550 זה דגם חדש יותר מזה? - http://www.pluscorp.com.au/Product.asp?CategoryID=6&WebsiteID=2&ProdID=11717

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by PuLsE,

שלום רציתי לברר לגבי הדגמים השונים של העכבר G5 איזה דגם מבחינת מרקם ו"מניעת זיעה" הכי מוצלח 1. בצבע חלודה 2. הכסוף 3. הדגם של bf2142 בתודה מראש, דור

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by Liran3331,

זה כל כך מעצבן... במיוחד במשחקים העכבר הרי שולט על הכוונת הבעיה היא שמדי פעם העכבר בורח מהמסך ופתאום הכוונת על השמיים ואז עד שאני מוצא איפה אני ומה קרה לי כבר מחסלים אותי בדקתי את זה והיד שלי לא קופצת! זה קרה לי גם כשרק נגעתי בעכבר ובקושי הזזתי אותו הוא פתאום קפץ (רק החץ עצמו קופץ.. לא העכבר פיזית!) זה קורה גם מדי פעם לא במשחקים סתם ככה אני מזיז את העכבר ופתאום אני קולט אותו בפינה של המסך או משהו (גם לא פרצו לי או משהו כזה) מה זה יכול להיות לעזאזל?

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  21. שלום לכולם, כבר חרשתי על מלא חנויות ובכולם אין את העכבר במלאי...! אולי מישהו יודע אם יש איזו חנות באיזור השרון והמרכז שמוכרת את העכבר במחיר של עד 240 ש"ח אבל שיהיה במלאי... תודה לעוזרים!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by vnhteyal,

1) רציתי לשאול איך אפשר לבדוק מצלמת WEBCAM לאחר התקנת הדרייבר 2) אני מחפש איזה תוכנה שאוכל להריץ אותה ולראות על המסך את התמונה המתקבלת מהמצלמה תודה אייל

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by MDK,

היי נשבר לי אחד הפלסטיקים שמושך את הדפים ורציתי לדעת אם ידוע לכם על מקום שמתקן או מוכר חלקים לHP 840C ? (אבא שלי מסרב לקנות חדשה ומשוכנע שיש מקום כזה)

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. שלום, אני מחפש לוח ציור אלקטרוני. ראיתי הרבה דגמים (חלקם של חברת GENIUS) ואני פשוט לא מבין בזה... מישהו יכול לכוון אותי לדגם טוב ומומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים