עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by ori-silver,

האם בתקציב של 300 שקל אפשר למצוא עכבר אלחוטי שיעבוד מ-3 מטר מרחק ושיהיה טוב במשחקים?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  3. השאלה בכותר. הכוונה היא כשלוחצים על הגלגלת, ואז לדוגמה נפתח חלון חדש בעת לחיצה על לינק בחלון אינטרנט ( הכוונה היא בדפדפן פיירפוקס). אשמח לתשובה אמינה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. שלום לא ידעתי היכן לשאול אז אני ישאל בפורום זה יש לי ג'ויסטיק של sidewider של מיקרוסופוט, זה ג'וייסטיק ישן מאוד של לפני כ-10 שנים, ברצוני להשתמש בו למחשב אבל לצערי אין חיבור מתאים שלו ללוח אם, במחשב שלי ברצוני לדעת אם יש מתאם USB מתאים לג'וייסטיק שלי והיכן אני יכול לקנות כזה אם יש תודה רבה לעוזר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MoMo-P,

.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אוקיי אז ככה בזמן האחרון יצא לי לשאול את עצמי הרבה פעמים איזה מבין עכברי הG5 הוא הכי טוב.. מכל הבחינות.. האפור בגלל הfrimware המעודכן והמחיר השחור בגלל המרקם או שבכלל ה2142 בגלל היופי אז רציתי לשאול אתכם.. אילו מביניהם את מעדיפים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by sto00,

די התרשמתי מהמוצר , עלה לי 320 ויש לי שאלות" אם נגיד אני לא משתמש בעכבר אני חייב לכבות אותו בלחיצה מאחורי העכבר או שהוא נכבה אוטומטית וחוסך סוללה? שאלה נוספת: איך אני מבטל את הירוק הזה שמופיע כל פעם שמשתמשים בקיצורים?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש עכבר מדוייק למשחקים ולתוכנות 3d רצוי מאוד שיהיה אלחוטי אבל שיהיה לו עריסת טעינה (חשוב מאוד) כי אין לי כוח להחליף בטריות כל הזמן.... תודה! נ.ב לפני שפרסמתי את ההודעה חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש(אלחוטי +עריסת טעינה). ויש לי עוד שאלה למי שמבין...האם לוח אלקטרוני מתאים לתוכנות כמו rhino ו 3dmax? תודה!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  9. בתור מישהו שרואה הרבה סדרות נמאס לי כל פעם לקום מהמיטה ולהפעיל את הפרק הבא, אז אני צריך עכבר די פשוט לא משוכלל אבל שלא יהייה גרוע במשחקים כי אני גם משחק במשחקים קצת[3% מהזמן ]. ויש לי שאלה: מה ההבדל בין בין עכבר אופטי ללייזר?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. השאלה בכותר - VX Revolution מול MX1000. מי לוקח ? ביצועים נטו. אני מתכוון להביא את ה VX למחשב הנייח. כמו כן, עוד שאלה : כמה זמן מחזיקה בטריה בעכבר VX? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  11. שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו... ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה... ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני ! חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות... ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין ! אז מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איזה מבין הפאדים הכי טוב למשחקים עד 150?האם יש משו יותר טוב מהפאדים הנ"ל עד 150 שקל?והאם הם גנריים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=444_445&newitem=true

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  13. אז ככה, אני רוצה לקנות עכבר גיימינג "חדש". הגבלתי את התקציב שלי ל150 ש"ח, וחשבתי על כמה אפשרויות. 1. Point of View A1600 Gamer Laser מחיר: 70 ש"ח לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 חשבתי עליו בעקבות דיון שראיתי במקרה בפורום הזה. הבחור שקנה אותו דיי התלהב ממנו אז חשבתי... 2. A4tech X-750F מחיר: 150 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=603&in=34 ראיתי שיש לו נתונים מרשימים וביקורות נחמדות, וגם הפיצ'ר של ה3 יריות, שאין לי מושג אם שימושי לBF2. 3. Logitech® MX518 מחיר: 145 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300 עכשיו, הבנתי שזה עכבר מעולה. אבל העכבר שנעה מציעים הוא מתצוגה עם שריטות/ש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי!! תקציב עד 300 שקל אני מעדיף שהיהי אפילו עד 200 אני אפשר להגיד חצי גיימר תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nnfyrbsnss,

קניתי את העכבר מנעה בגרסאת Retail ולא OEM לא יודע לגבי הצבעים לא מבין בזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 האם MX518 היה עדיף? מה לעשות שאני מחבר אותו לעדכן FM? לשנות משהו בדרייברים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. יש לי BROTHER DCP 130C. חשבתי אולי לקנות בקבוק גדול של דיו שחור ולמלא את המיכל דיו המקורי שלי ע"י מזרק. חשבתי לקדוח חור ולמלא ולסתום אותו בסיליקון או סלוטייפ. מישהו ניסה דבר כזה? תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מדובר על הסטים הבאים: Genius Ergomedia R710 Genius Ergomedia R800 כאשר הראשון עולה מעט פחות מ300 והשני 430. האם מומלץ? יש משהו טוב יותר בתקציב (בלי קיטועים, חיי סוללה נורמליים וכוץ...)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי שנואשתי מהאיכות של הזרקת דיו ומהדרעק של למלא דיו לבד או לחפש מבצעים כי אחרת ההדפסה יוצאת ממש ביוקר, החלטתי לנסות לייזר. רוב ההדפסות שלי גם ככה טקסטואליות (סטודנט) אז נראה לי מתאים. יש עכשיו מבצע באופיס דיפו של hp1018 ב 450 ש"ח + אתה מקבל קרטון נייר שאני מניח שזה 5 חבילות, וזה גם משהו ששווה לי בערך 75 שקל, ככה שבתאכלס המדפסת תעלה פחות מ 400. השאלה אם מישהו מכיר את המדפסת הזאת ויכול לספר עליה. התגובות באתרי הקניות השונים לא יותר מדי אינפורמטיביות לצרכים שלי. מדאיג אותי במיוחד גם העובדה שיש לה רק 2 מגה זיכרון, ומה זה אומר בדיוק לגבי ההדפסה שלי. נניח שאני רוצה להדפיס PDF יותר גדול מ 2 מגה, מה קורה אז? עד כמה זה יהיה איטי ? לפני שנה בערך היה בנענע מדריך קנייה …

19. שלום . אני מעוניין לקנות ממרכזים גדולים כמו office depot או משהוא אחר . אני מעוניין למכשיר לא יקר ומשהוא טוב אם תוכלו להמליץ לי על משהוא כזה ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. Started by tomiv,

יש לי מחשב נייד ודיסק קשיח חיצוני (דיסק קשיח של מחשב שולחן) שיכול להתחבר לUSB באמצעות מתאמם ואני רוצה לחבר אותו לתוך המחשב נייד שלי במקום הדיסק קשיח שיש לי שם או בנוסף לא משנה ושמשם תעלה המערכת הפעלה השאלה שלי אם קיים כבל כזה שיכול לחבר דיסק קשיח של מחשב רגיל או USB (מאחר ויש לי מתאמם לדיסק קשיח שיכול לגרום לו להתחבר דרך הUSB ) לתוך לוח האם של המחשב נייד .. ? שאלתי השנייה היא האם חיבור דיסק קשיח של מחשב נייד הוא כמו דיסק קשיח של מחשב רגיל ? כי לפי מה שאני ראיתי זה חיבור יותר קטן (ואני חושב שבמחשב נייד שלי זה IDE).. מקווה שהבנתם, אשמח לשמוע את תשובותיכם.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שלום! אני מחר יהיה בדיוטי פרי, ואני אקנה מקלדת, או לחילופין בחו''ל. איזה המלצות לממקלדת יש? השימושים הם, משחקים, וסרטים. מצד אחד אלחוטי מצריך כל הזמן בטריות, וזה קרינה, מצד שני אני גם לפעמים ארצה להתרחק מהמסך, ולשבת במיטה, ולצפות בסרטים, אז חשוב לי גם נוחות \=. יש לי את העכבר של לוג'יטק MX518 אז אני צריך רק מקלדת, שהעכבר מצידי יהיה חרא, חשוב לי מקלדת איכותית. אופציות כמה שיותר והסבר למה דווקא את המקלדת שבחרתם. תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by shareall123,

יש לי מדפסת משולבת של BROTHER דגם MFC-410CN. חודש אחרי שנגמרה לי האחריות, המדפסת הפסיקה להדפיס צבעוני - זאת אומרת, הדפיסה רק שחור ובמקום כל הצבעים, רק הצהוב היה ניתן להדפסה. התקשרתי לרשף (נותני האחריות) הם אמרו שנגמרה לי האחריות..דההה........ את זה ידעתי..., אבל נשמע להם שאו שהדיו נגמר (מה שלא נכון, כי קניתי דיו חדש ובדקתי אותו) או שנהרס ראש הדפסה, הם אמרו שלא שווה לתקן דבר כזה. אז נכון, השתמשתי בדיו תחליפי מ TNG, אבל אני קונה מהם שנים, יש להם אחלה סחורה, היו כבר 4 מדפסות שקניתי רק דרכם ואף פעם לא היתה לי בעיה (גם במדפסת הזאת כבר החלפתי כמה פעמים דיו והכל היה בסדר). השאלה שלי, האם באמת הלך ראש ההדפסה? מה אפשר לעשות? חבל לי לזרוק את המדפסת, היא עלתה 700 ש"ח לפני שנה וחצי ו…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by re5pect,

קניתי את הMX610 מחו"ל לפני בערך חצי שנה.. הוא נפל לי הרבה פעמים מאז.. אבל בפעם האחרונה שהוא נפל חלק אחד טיפה יצא.. (אז הכפתור השמאלי לא עבד טוב לחצתי את החלק שיצא וזה הסתדר) עכשיו עדיין יש בעיה בכפתור של הBACK . הוא כאילו לחוץ, אני חושב. בדקתי אם זה לכלוך או משהו וזה לא. עכשיו אני מחפש דרך לפתוח את העכבר ואני לא מוצא, מאחורי הבטריות, מתחת לגומיות- כלום! עזרה? ד"א, לאדע אם זה מתאים פה או בכללי או במודינג, אם יש צורך, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by Guyn,

אני מחפש סט אלחוטי שמתאים למשחקים. מה שחשוב לי הוא שהעכבר לא יהיה כבד מדי, כי יצא לי לעבוד (לא בבית) עם 2 עכברים אלחוטיים שהיו ממש לא נוחים בגלל המשקל. לגבי המרחק- אני לא צריך יותר מ-2 מטר. מחפש סט חוטי איכותי למשחקים. אני מוכן לחרוג בתקציב מעט אם יש סט ששווה את זה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים