עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ac1240,

אני מעוניין לקנות עכבר עד 30 דולר מאיביי הוא ישמע אותי למשחקים (לא חובה שיהיו לו 200 כפתורים) 2-5 מספיק אני מעוניין שהעכבר יהיה קצת יותר גדול מעכבר סטנדרטי ב 10 שקל אני ימני תודה קראיתי את הנושא שיש פה למעלה אבל זה נראה לי מעבר לתקציב שלי

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by TomerPerez,

שלום לכולם!אני רוצה להקליט את הגיימפליים שלי על המחשב,ניסיתי להקליט עם תוכנות כמו fraps וbandicam אבל הם גורמות לאיבוד פריימים גדול מאוד.לכן אני רוצה לקנות כרטיס שאיתו אני אוכל להקליט את הגיימפליים. התקציב שלי הוא 400 ש"ח אם התקציב הזה אינו מספיק לקניית כרטיס הקלטה מספיק איכותי איזה תקציב יהיה מספיק?בנוסף מאיפה אני אוכל לקנות כרטיס כזה? שאר המערכת שלי היא:intel core i7 2600kasus p8p67m-pro2x4 g.skill sniperhd 7950corsair carbide 500rchieftech 750 watt אם פתחתי את האשכול בפורום הלא מתאים אנא אל תנעלו אותו אלה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  3. שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  4. Started by ssib,

ביטול

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by sau,

*נמחק*

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  6. קניתי סט אלחוטי ואני צריך רק את מקלדת. אני מעוניין להשתמש בעכבר במחשב אחר. האם יש איזה מקלט אוניבסלי שהעכבר יכול להתחבר אליו? זה הסט - http://ksp.co.il/?uin=8445

7. http://www.ebay.com/itm/N98B-Mini-Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Recorder-/141021853672?pt=AU_Components&hash=item20d58eb7e8 המקלט הזה יעבוד לי בארץ? והאם הוא יתאים למחשב נייד או ששוה להשקיע עוד כמה שקלים וקנות אחד אחר?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  8. היי! אני מחפש דונגל USB של BLUETOOTH שמגיע עם התוכנה BLUESOLEIL. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  9. שלום רב, אני מחפש המלצה למדפסת צבעונית כמה שיותר קטנה(אין מקום על השולחן) וכמה שיותר חסכונית(מדפיסה הרבה, עבודה במשרד). חיפשתי לייזר צבעוני והכל גדול מדי ואין לזה מקום על השולחן שלה. האם יש מדפסת הזרקת דיו חסכונית מומלצת? חשבתי על הדגם הנ"ל CANON PIXMA 2700 איך הוא? בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by b00h,

שלום. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת מפני שהנוכחית תקולה (Canon MX300), ותקופת האחריות חלפה לה, וכעת יש צורך לשלם עבור הבדיקה וגם עבור התיקון, כך שכל הסיפור לא משתלם בעליל. בכל אופן, התקציב עומד על 400~700 ש"ח, לפי טווחי המחירים שראיתי ב-Zap. סה"כ, אני מחפש מדפסת משולבת שדרכה אוכל לסרוק תמונות בצורה איכותית, לשלוח פקסים, ולהדפיס בצורה איכותית. אני לא מחפש מוצר שונה לגמרי מהמוצר הקודם. ז"א, מדפסת העובדת עם מחסניות דיו וצבעונית. ראיתי שיש אפשרות לרכוש מוצר המתחבר לרשת האלחוטית, והדבר יכול להיות נחמד, אך ממש לא מדובר בשיקול חורץ גורלות. שוב אני מזכיר, עד שהמכשיר הקודם התקלקל, הייתי מרוצה ממנו ועשה את העבודה נאמנה. אני לא "נעול" על מותג מסוים, ואשמח לשמוע הצעות שונות. נ.ב אם …

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by OrBen91,

שלום, אני מעוניין להקליט את המרצה במהלך השיעור, אני מחפש מצלמה למחשב שתקליט באיכות טובה, אין צורך להשתגע עם איכויות מטורפות, המטרה היא לראות ולשמוע בצורה ברורה, ולא לצלם סרט קולנוע, מה גם אין יותר מדי כסף מיותר, סטודנט בכל זאת כמו כן אשמח לדעת עם איזה תוכנה היא נוח להקליט, אני לא מחפש אופציות עריכה למיניהם, רק הקלטה, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by lpelet2,

שלום אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו אלחוטית לשימוש ביתי אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו התקציב בסביבות 400₪ תודה

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by ASEP_1,

יש לי צורך במדפסת לשימוש ביתי בעיקר וקצת מעבר לכך (בעקבות פרוייקט שאני שותף בו) חקרתי מעט בנושע העלויות ומה חסכוני יותר והגעתי למסקנה שהמדפסת המתאימה לי היא של חברת ברדר עכשיו ישנם מס' דגמים שאני לא יודע מה ההבדלים ביניהם, יש את ה- J410W שעולה 399 יש את ה- J625DW שעולה 599. ואת הדגם ביניהם J430W שלפי דעתי עולה 499. הנטייה שלי היא ללכת על הדגם האמצעי (J430W) אך מי יכול לומר לי בבקשה מה באמת ההבדלים בין הדגמים? והאם הם שווים את הבדלי המחירים? אם יש לכם עוד הצעות למדפסות בסגנון או במחיר אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by erezb84,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לצורכי לימודים (סטודנט) לאחותי. לפני כשלוש שנים קניתי את המדפסת הזו: HP P1005 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 ואני מאוד מרוצה ממנה, הבעיה שהמחיר שלה עלה בערך ב 200 ש"ח ממה שאני קניתי. בכל מקרה הסתכלתי גם על דגמי HP P1102, ויש לי מספר שאלות עליהם: ראיתי 3 דגמים: P1102, LASERJET 1102, LASERJET 1102W. פרט לעובדה שבין 1102 ל 1102W יש הבדל שאחת אלחוטית והשנייה לא, לא הבנתי מה ההבדל בין ה 3 והאם הם מומלצות כמדפסות לייזר פשוטות? והשאלה הכי חשובה - האם הם מקבלות טיונר חלופי? המון תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  15. Started by rmindel,

היי, אני מתחיל עוד חודש את הלימודים לתואר באוניברסיטה והתחלתי להיזכר כמה הכתב יד שלי נוראי ולא קריא הפתרון לזה היה קניית מחשב נייד קל, זה כבר יש הבעיה היא שאני מתחיל ללמוד מתמטיקה, ויהיו מספיק מקרים שלהקליד או לפתור תרגילים לא ממש יהיה נוח בנייד חשבתי על זה, ונזכרתי שיש לוחות כתיבה אלקטרוניים ששומרים את מה שנכתב כתמונות\ דברים אחרים עכשיו לבעיה שלי יש לי בחירה בין 3 שמצאתי (אם יש עוד, אני אשמח לתת בהם מבט גם) הקטע הוא - אין ש-ו-ם הבדל ביניהם חברות שונות עיצוב ממש קצת שונה, אולי כמה גרמים יותר כמה גרמים פחות אבל אותה הפונקציונליות בדיוק לא מצאתי השוואות ביניהם באינטרנט (אם מישהו מצליח למצוא בגוגל, אני אשמח) אז השאלה היא, אם למישהו היה ניסיון עם אחד מהם, אני אשמח לביקורות ל…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by avishaiar17,

האופציה שקיימת כרגע... EPSON R290 מה אתם אומרים???היא עולה 550 ש"ח... הייעוד של המדפסת הינו להדפיס על גבי דפי פוטו A4 (הדפסת של תמונות), באיכות כמו של פיתוח רגיל... מה אתם אומרים עליה..?!?!? יש עוד אופציות ..חברות אחרות ...- HP או CANON שמשתוות אליה...??

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  17. ^ עריכה: עוד שאלה: איך זה שבאתר של נועה מחשבים רשום שיש לספק 350 וואט של TOPOWER 2 ריליים של 12 וולט ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4721 ופה מתמונה של הפרטים של הספק רשום ששיש לו רק רייל אחד עם 22 אמפר. http://zenfist.pl/images/_core/40_11.jpg גם באתר של TOPWER רשום שיש לו 2 ריילים של 12..או שאני לא הבנתי משהו.. http://www.topower.com.tw/En_default.asp

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by composite,

שלום... כיוון שאני צריך עוד שקעי USB והאלו שכבר יש לי מתפרקים, אני מעוניין לקנות את ה- USB HUB הזה: http://www.dlink.com/products/?model=DUB-H7 המודל הוא D-Link DUB-H7 7-Port USB 2.0 Hub והוא נראה לי איכותי. אני מעוניין לחבר אליו עכבר, מקלדת, קורא כרטיסים, gamepad, ואפילו כונן קשיח חיצוני (הכונן פנימי והוא הוכנס למארז החיצוני שנקנה בנפרד. שניהם מקבלים את הכוח שלהם משקע רגיל, יש לציין) ועוד כמה דברים... האם זה יהיה חכם? האם מוצר כזה הוא מומלץ? האם איכשהו הוא יפגע בביצועים\תפקודיות של המוצרים הנ''ל שיחוברו דרכו? (ובפרט של הכונן קשיח החיצוני!) תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

ספק מהדגם הבא התקלקל PW230ATX , איפה ובכמה אפשר לקנות אחד חדש? עוד שאלה, על המארז של הספק רשום המספר הבא: TH-98-04 זה מספיק אם אני באה לחנות להגיד להם שאני צריכה ספק שיתאים לו? תודה מראש, חציל

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by who_Cares,

זהו ;D

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  21. הכותרת מסבירה את עצמה אם לא הייתי מובן מספיק או שהדיון מעורר שאלות, אנה פנו אליו אני מתנצל מראש על כל חוסר הבנה שיגרם כתוצאה מקריאת הכותרת אם היא מפריעה למישהו אי שם ביקום אני מבטיח להתאבד תודה, Akimbo

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  22. Started by X-_PLOSIVE,

אחי הזמין הארד דיסק וזכרון הוא הזמין maxtor 40 gb 7200 rpm mushkin 256 mb sdram rev 1.5 high praformence מה אתם אומרים בחירה טובה?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by Inspector,

אני לא מדפיס הרבה בצבע ובעבר מהדפסה להדפסה נתקלתי בתופעה שהדיו התייבשה לפני שנגמרה או שהחרירים בראש הדיו נסתמו לאיזה מדפסת צבעונית אין בכלל בעיה של דיו מתייבש טרם זמנו? מי שיודע פרטים על סוג הדיו או המדפסת מתבקש להגיב. תודה

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by ThE_BesT,

חברה מה אתם אומרים על ההרד דיסקים של seagate??

25. Started by ilia121,

יש לי כרטיס pcmcia והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך אפשרית לחבר אותו לפיסי? (בעזרת כרטיס או משהו)

• 10 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.