עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ראיתיכמה מהפדים הללו ואני לא יודע מה מיוחד בהם? חוץ מזה שאם מישהו מתגנב אלייך מאחור בזמן שאתה יושב מול המחשב אז אתה פשוט יכול להרוג אותו עם הפד . אבל ברצינות הם שווים משהו? חוץ מזה שהם יקרים בתירוף. עריכה: http://www.thermaltake.com/products/xaser/mousepad.htm

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. השאלה שלי אם ניתן לסרוק כמות דפים דרך המגש הזנה שלמעלה אני יודע שזה לפקס . אבל אולי מישהו יודע אם אפשר לקבוע במדפסת הזאת שזה יעבור לתוכנה ? ומישהו יודע כמה דפים ניתן לסרוק דרך המגש הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by foxil,

שלום וחג שמח! ברשותי מתאם דונגל BT (מילת קיצור - בלוטוט') בחיבור USB, אני מחפש תוכנה חינמית שיגרום ל-BT להפוך ליציאת אודיו של PC. אני כבד שמיעה שעושה מכינה לאוניברסיטה ועליי לשמוע מאמרים בתכני וידאו מולטימדיה במחשב. אם תמצאו תוכנה חינמית ל-BT שיגרום להפוך ליציאת אודיו PC, אוכל לקנות דיבורית BT לסלולרי שמתאים למכשירי שמיעה באיכות צליל גבוהה, חדה ויותר ברורה (עולה 500 ש"ח) ולהאזין אודיו דרך דונגל BT. תודה רבה על עזרה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קניתי סט אלחוטי ואני צריך רק את מקלדת. אני מעוניין להשתמש בעכבר במחשב אחר. האם יש איזה מקלט אוניבסלי שהעכבר יכול להתחבר אליו? זה הסט - http://ksp.co.il/?uin=8445

5. יש לי תקציב של 750ש"ח למארז, אני צריך המלצות, ראיתי את האנרמקס FS-710BB, אבל הוא מגיד עם ספק שיש לו 2 מאוררים, אבל לאחד המאוררים יש יציאה ולאחד אין, אין חור בדלת, או שזה ככה רק בתמונה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ניסיתי כבר עם מגבונים, אפשר לנקות בנקודה מסויימת ויצא עוד ועוד אבק ולכלוך (יש לי בעיית אבק בבית, כל הזמן יורד אבק ואני לא יודע מאיפה לעזאזל) פשוט לקחת אותו לשטוף בברז? זה ידפוק משהו? ותגידו, הפד החדש שעשוי מסיליקון, הmegasoma, הוא לא בעל בעיות כמו משיכת אבק נכון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני זוכר בזמנו היו הרבה בעיות למצוא דרייברים למודמים פנימיים וגרסאות חדשות של ווינדוס. האם מישהו יודע מניסיון אישי על מודם פנימי שעובד טוב על ווינדוס 7 בגרסת ה-64 ביט? יש לי תוכנה חמודה שמציגה את המספר של מי שמתקשר על המחשב - כרגע על ווינדוס XP, אך אני מחליף מחשב לחלונות 7 בקרוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by McMerc,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת חדשה, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המדפסת של HP דגם Deskjet 4180 ממשהו שמכיר את המדספת או שקנה אחת כזו. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

יש לי כרגע 480W של חברת "סאנשיין קומה" האם כדאי לי להחליף לספק שמוזכר ב"נושא" ? ואם כן, למה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by qwerty1987,

כרגע יש לי את ה-M705, והסיבה שאני מעדיף עכבר של לוג'יטק היא הגלגלת שמסתובבת בחופשיות. הבעיה עם העכבר (ועם 2 עכברים קודמים שהיו לי), היא שבעת לחיצה על הלחצן השמאלי, פעמים רבות הלחיצה מזוהה כדאבל קליק. יש עכברים שלא סובלים מן הבעיה הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Or ei,

הכרטיס הזה שוה את המחיר שלו?? ASUS V7100 PRO 64GF MX 400 PRO 108$ 538 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לפנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו במחשב שלי יש פנטיום 2 400 מגה הרץ איפה אני יכול למצוא אתרים שנותנים לך הצעת מחיר או משהו מיודע כלשהו בנוגע לשדרוג מחשבים אני מאוד יודה לכם אם תענו לי על השאלה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yotam.m,

רציתי לשאול אם אפשר להעביר את רשימת אנשי הקשר מהאוטלוק אקספרס לפאלם פיילוט palm m515 ראיתי בעבר אנשים שעשו את זה רק אני לא יודע איך וגם ראיתי שהסיומות של הקבצים הם שונות כאשר שומרים את הקובץ של רשימת אנשי הקשר באוטלוק הסיומת היא PST והתוכנה של הפאלם מבקשת קבצים עם סיומת ABA. תודה רבה לעוזרים!!

14. Started by Dragongk,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6367 אני לא מדבר על הספק שמגיע איתו.. הוא ג'נרי ואני מחליף אותו לOCZ ModStream 450W אני צריך חוות דעת על המארז עצמו זרימת אוויר, החומר שממנו עשוי המארז... לא יודע, אתם יודעים תכתבו פה כל מה שאתם יודעים על המארז ואם יש לכם הצעות אחרות למארזים בטווח מחירים הזה (פחות 70 ש"ח החזר על הספק) אז תציעו חוץ מסמוראי כי בפנדס איפה שאני קונה... אין במלאי ויקח זמן להביא אני רוצה מארז יפה לא סתם כזה כמו ה compucase... סתם רגיל :-\ תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה? [אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס]. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מישהו מעוניין לבצע הזמנה מרוכזת מחו"ל של הגה+פדלים ריאליסטיים מארה"ב או מאירופה ? מדובר על הדגם: Porsche 911 GT3RS wheel - Clubsport edition יש על זה ביקורות ביוטיוב בערוץ של SimRacingTonight , הנה לינק: המחיר בארה"ב לחבילה כזאת עומד על $300 ובאירופה על 300 אירו.. נשמע מטומטם בגלל הפרשי השער חליפין אבל זה מה יש. בשביל איכות משלמים. החברה היצרנית ממוקמת בגרמניה. כמו כן, מישהו פה קנה פעם במקרה PlaySeat ? (מושב מרוצים עם מתקן לחיבור להגה ודוושות)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by striker,

יש לי פאלם ואני רוצה לשדר למחשב מידע באינפרא אדום, במחשב יש לי לוח אם AOPEN AK73 PRO A שיש עלין איזה קונקטור של אינפרא אדום מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך כדי לעשות את הקשר בינהם? איזה חומרה / תוכנה אני צריך להוסיף?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ProDude,

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לרמקולים למחשב. התקציב הוא עד 1200 עם אפשרות חריגה קטנה (אם זה שווה את זה). השימוש העיקרי הוא גיימניג וסרטים\סדרות (מוזיקה כמעט ולא). עד עכשיו השתמשתי ב- MicroLab SOLO6C ומחפש משהו שיותר טוב מהם (ירד להם האיכות לדעתי במהלך השנים). אם זה עוזר - יש לי במחשב את הכרטיס קול Sound blaster Z/ אשמח לשמוע מכם איזה רמקולים הכי מומלצים לי . מפה ושם מישהו בעבר הציע לי את הרמקולים : Mackie CR4 Creative Multimedia Monitor 4-inch CR4. תודה מראש על העזרה שלכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BenK,

אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כי הם פןלטים הרבה קרינה ? קניתי לא מיזמן ואני מפחד שזה נכון .. רציתי לדעת עם זה נכון זה מה שקניתי .. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by rov,

אם יש כאלה מבינכם שהתנסו, איזו מבין 2 מצלמות הרשת של לוג'יטק עדיפה: C 600 או Pro 9000 ? ( שתיהן כמעט אותו מחיר ).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Ice_m@n,

1.Hp 3500c רזולוציה 1200*1200 2.umax4600 רזולוציה 1200*2400 3.Epson 1260 רזולוציה 1200*2400 *פרט חשוב- ממש לא חשובה לי איכות הסריקה אלא רק אמינות ומ-ה-י-ר-ות הסורק כיוון שאני צריך להשתמש בו לסריקת כמות ענקית של מסמכים!!! *אין לי usb2.0 תודה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nazgull,

שלום אנשים כמו שהכותרת אומרת אני צריך עכבר גיימינג חדש, גם לעבודה כללית וגם למשחקים fps mmo וכו' תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by 1,

אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TomerPerez,

שלום לכולם!אני רוצה להקליט את הגיימפליים שלי על המחשב,ניסיתי להקליט עם תוכנות כמו fraps וbandicam אבל הם גורמות לאיבוד פריימים גדול מאוד.לכן אני רוצה לקנות כרטיס שאיתו אני אוכל להקליט את הגיימפליים. התקציב שלי הוא 400 ש"ח אם התקציב הזה אינו מספיק לקניית כרטיס הקלטה מספיק איכותי איזה תקציב יהיה מספיק?בנוסף מאיפה אני אוכל לקנות כרטיס כזה? שאר המערכת שלי היא:intel core i7 2600kasus p8p67m-pro2x4 g.skill sniperhd 7950corsair carbide 500rchieftech 750 watt אם פתחתי את האשכול בפורום הלא מתאים אנא אל תנעלו אותו אלה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים