ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני מחפש לקנות סט עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מטען לעכבר חובה, עקב כך ה CORDLESS DESKTOP LX710 של לוג'יטק לא יתאים. רעיונות הצעות..?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר עד 30 דולר מאיביי הוא ישמע אותי למשחקים (לא חובה שיהיו לו 200 כפתורים) 2-5 מספיק אני מעוניין שהעכבר יהיה קצת יותר גדול מעכבר סטנדרטי ב 10 שקל אני ימני תודה קראיתי את הנושא שיש פה למעלה אבל זה נראה לי מעבר לתקציב שלי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה במדפסת כשאני רוצה להדפיס משהו יש חלון של הדפשסה הכל טוב ויפה הליזר קורא את גודל הדף כמו שזה אמור להיות לפחות, אז כשזה מפסיק לבדוק זה פשוט מוציא את הדף בלי שהדפיס משהו, אבל כשאני עושה print sample מ-printer assistant זה עושה בסדר, זה ממש מוזר לא יודע מה לעשות לשלוח לתיקון? ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדפסת לייזר brother HL-2035. יש טונר תוצרת חוץ חלופי. מה ההבדל בינו לבין המקורי? עד עכשיו השתמשתי רק במקורי, אבל הנציג של החנות טוען שמדובר באותו יצרן, רק שהיבוא מקביל (אפור). מישהו התנסה? לא מדובר רק בחיסכון, יותר לכיוון זמן הקנייה! את המקורי אוכל לאסוף רק שבוע הבא, ומחנות אחרת לא אופציה כי אין לי זמן ליסוע רחוק כרגע (החנות הזו ליד הבית). מצד שני, את החלופי יש להם במלאי במחסנים ואאסוף היום בערב...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת חדשה, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המדפסת של HP דגם Deskjet 4180 ממשהו שמכיר את המדספת או שקנה אחת כזו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בבקשה המלצה על מדפסת לייזר משולבת עם פקס ואמינה לעבודה במשרד קטן, תקציב של 1000 ש"ח אם בהוספה קטנה אפשר להשיג גם צבעונית אז אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מעבד ובורד של AMD איזה מעבד ובורד אתם ממליצים אני רוצה גם סאונד בלסטר טוב וכרטיס מסך אפילו ON BOARD כמו GEFORE 2 MX או שכדאי לקנות בנפרד כרטיס מסך וגם זיכרון 256 צריך המלצה איזה חברות לקנות! אני מוכן להשקיע עד 2100 ש"ח תודה רבה!שמעתי שגם GIGABYTE הם טובים אני רוצה מעבד 1800 XP ATHLONE
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מצטער שאני כותב את זה פה, אבל בפורום אוזניות לא עונים, ואוזניות זה גם ציוד היקפי. יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB ? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה. ואם אתם לא יודעים א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי גיימפאד חדש, דגם rumblepad 2 וניסיתי אותו עם משחקים כמו COD 5 וWOW (אני יודע שאלה לא משחקים שבאמת נח לשחק איתם, אבל זה מה שיש לי על המחשב בינתיים..) וזה לא זיה את השלט! איך אני יכול לשחק עם השלט גם במשחקים החדשים? תודה לעוזרים! אלון עריכה: אני יכול לעשות ששלט יוכל לשמש גם כעכבר? אם כן איך?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש דונגל USB של BLUETOOTH שמגיע עם התוכנה BLUESOLEIL. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מדפיס הרבה בצבע ובעבר מהדפסה להדפסה נתקלתי בתופעה שהדיו התייבשה לפני שנגמרה או שהחרירים בראש הדיו נסתמו לאיזה מדפסת צבעונית אין בכלל בעיה של דיו מתייבש טרם זמנו? מי שיודע פרטים על סוג הדיו או המדפסת מתבקש להגיב. תודה
-
אם מישהו יודע איפה יש אותו בארץ באזור המרכז אני אשמח לקנות אותו אני לא מוצא בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (סורק+מדפסת) , תקציב 600שקל. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו זה כל מה שנשאר לי לבחור בשביל המחשב החדש וכנראה האחרון שלי!!! זכרון ומארז אז ככה אני אשתמש במעבד AMD athlon xp 2100+ ולוח אם a7v333 של asus וכרטיס מסך(אם זה משנה): MSI geforce4 ti 4600 אז השאלה העיקרית שלי היא :...... איזה זיכרון של איזה חברה ואם אפשר גם איזה דגם אם יש לכם זמן (תודה) ואני מחפש משהו טוב 256 מגה או 512 מגה שיתאים למה שכתבתי למעלה. אל תיחסו חשיבות יותר מדי גבוהה למחיר אני לא מחפש משהו זול סדר העדיפויות שלי הוא קודם כל איכות אחר כך מחיר אבל אם זה עולה ממש הרבה(יותר מ 120 דולר אז לוותר אבל בכל זאת אפשר להציע אם זה ממש טוב) ועוד משהו זה מארז אם יש משהו טוב במיוחד שיתאים ללוח אם ויהיה בו מספיק מקום ושהספק כוח שלו יהיה טוב... ועוד משהו שיהיה לו מספיק מאוררים …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון שמעבדי אינטל פנטיום 4 עברו אופטימיזציה עבור ווינדווס XP ושAMD נופלים הרבה עם מערכת הפעלה זו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדוגמא נקח את BF2 שבשביל לטוס חייבים להשתמש בלפחות 4\5 מקשים בו זמנית.. לדוגמא לחיצה על A ו W כשאני מוסיף ללחוץ על החיצים ימינה ושמאלה פשוט זה לא מגיב.. אני צריך לשחרר את W ו A ואז לבצע פניה.. זה בלתי אפשרי.. מה אפשר לעשות? כי במקלדת הקודמת שלי הכל היה טוב ויפה.. אגב זאת מקלדת חדשה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה מדפסת לייזר, רציתי להמליץ לה על שלי, הזירוקס 3117 (מחיר מצויין, ניצול דיו טוב ואפס תקלות=מאוד מרוצה) אבל אני רואה שהיא כבר לא נמכרת. האם יש לכם המלצות למוצרים שנמכרים היום?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6367 אני לא מדבר על הספק שמגיע איתו.. הוא ג'נרי ואני מחליף אותו לOCZ ModStream 450W אני צריך חוות דעת על המארז עצמו זרימת אוויר, החומר שממנו עשוי המארז... לא יודע, אתם יודעים תכתבו פה כל מה שאתם יודעים על המארז ואם יש לכם הצעות אחרות למארזים בטווח מחירים הזה (פחות 70 ש"ח החזר על הספק) אז תציעו חוץ מסמוראי כי בפנדס איפה שאני קונה... אין במלאי ויקח זמן להביא אני רוצה מארז יפה לא סתם כזה כמו ה compucase... סתם רגיל :-\ תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דבר ראשון שלום לכולם ! ודבר שני לנושא ראיתי בכתבה שאתם עשיתם על העכבר הזה : http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=MX700 שהעכבר טוב אבל יש רק בעיה בדריברים שלו... אז השאלה שלי האם הגירסה הישנה היה כמו החדשה כי כיום יש את העדכון הזה : mw978enu וברצוני לדעתי האם זו הגירסה החדשה והטוב יותר.... (אני השבוע הולך כניראה לקנות את העכבר הזה ... MX700 במחיר הרגיל שלו ... (450-500 שקל) .... ואם כדי לי לחכות עד קצת שזה יצא MX900 : http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=7110&countryid=19&languageid=1 השמח לשמוע תגובות ... תודה מראש לעזור ממני גרינברגר ברק (מי שמכיר אותי מגיימר 8))
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-