ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ראיתיכמה מהפדים הללו ואני לא יודע מה מיוחד בהם? חוץ מזה שאם מישהו מתגנב אלייך מאחור בזמן שאתה יושב מול המחשב אז אתה פשוט יכול להרוג אותו עם הפד . אבל ברצינות הם שווים משהו? חוץ מזה שהם יקרים בתירוף. עריכה: http://www.thermaltake.com/products/xaser/mousepad.htm
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש דונגל USB של BLUETOOTH שמגיע עם התוכנה BLUESOLEIL. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי כבר עם מגבונים, אפשר לנקות בנקודה מסויימת ויצא עוד ועוד אבק ולכלוך (יש לי בעיית אבק בבית, כל הזמן יורד אבק ואני לא יודע מאיפה לעזאזל) פשוט לקחת אותו לשטוף בברז? זה ידפוק משהו? ותגידו, הפד החדש שעשוי מסיליקון, הmegasoma, הוא לא בעל בעיות כמו משיכת אבק נכון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז רציתי לדעת איזה ציוד יותר טוב לגיימינג של RAZER ZONE או של LOGITECH ... אני מתכוון בכללי ... ותירשמו בבקשה למה דווקא החברה שבחרתם יותר טובה!!!!!!!! תודה ..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש כאלה מבינכם שהתנסו, איזו מבין 2 מצלמות הרשת של לוג'יטק עדיפה: C 600 או Pro 9000 ? ( שתיהן כמעט אותו מחיר ).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין בקניית GAMEPAD אלחוטי למחשב שלי, ובמסע החיפושים שלי מצאתי את הבקר הזה: SpeedLink D-Struct Wireless PS3 PC Gamepad Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2731_2461_2463&products_id=22232 מישהו ניסה את הבקר הזה? הוא דומה מאוד לזה של PS3, שיש לי ניסיון רב איתו, ואוכל לנצל אותו גם בPS3 של אח שלי. המחיר - 181 ש"ח. השאלה השנייה היא - האם עדיף להוסיף עוד 60 ש"ח ולקנות את הגיימפאד של ה XBOX360 האלחוטי??? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1435 240 ש"ח - המחיר הכי נמוך שמצאתי תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב דיי מוגבל אבל זה מה שיש. יש לי כמה מועמדים: המועמד המוביל הוא Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case, נראה לי אחלה מארז, אני רוצה ספק דיי איכותי הפעם, וממה שהבנתי FSP מייצרים ספקים ברמה גבוה, אפילו יותר מHEC, אם באמת הספק של FSP זו נראת לי עסקה משתלמת מאוד. סך הכל 250 שקל, מחיר מציאה ממש. הדלת שלו ממש נראת לי יעילה, יש מאוורר מול המעבד, ואלי אני אוכל להכניס מאוורר מול הכרטיס מסך איפה שנמצאת הרשת שם. המועמד השני הוא Compucase 6C29, נראה מצויין ועם ספק 300W של HEC. לשניהם יש USB ואודיו קדמי, מה שאני צריך. אני אומר ככה, אם הFoxconn בא עם ספק של FSP כמו שכתוב ללכת עליו, אחרת ללכת על הקומפייקס. מה אתם אומרים? ואל תציעו לי את ה61A9, תאמת ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מעוניין לבצע הזמנה מרוכזת מחו"ל של הגה+פדלים ריאליסטיים מארה"ב או מאירופה ? מדובר על הדגם: Porsche 911 GT3RS wheel - Clubsport edition יש על זה ביקורות ביוטיוב בערוץ של SimRacingTonight , הנה לינק: המחיר בארה"ב לחבילה כזאת עומד על $300 ובאירופה על 300 אירו.. נשמע מטומטם בגלל הפרשי השער חליפין אבל זה מה יש. בשביל איכות משלמים. החברה היצרנית ממוקמת בגרמניה. כמו כן, מישהו פה קנה פעם במקרה PlaySeat ? (מושב מרוצים עם מתקן לחיבור להגה ודוושות)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/N98B-Mini-Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Recorder-/141021853672?pt=AU_Components&hash=item20d58eb7e8 המקלט הזה יעבוד לי בארץ? והאם הוא יתאים למחשב נייד או ששוה להשקיע עוד כמה שקלים וקנות אחד אחר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!
-
מצלמת אינטרנט ה500 שקל איזה מצלמה הכי טובה ב 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נסיון טוב עם hp דיו מה ממליצים המומחים פה? לשימוש ביתי ומשרדי משולב, אנא ציינו 2 דגמים מומלצים, וחשוב לי שתהיה "קופסתית" בצורה ולא גדולה מדי (שני חתולים קופצניים וילד חבלן בסביבה) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי אם ניתן לסרוק כמות דפים דרך המגש הזנה שלמעלה אני יודע שזה לפקס . אבל אולי מישהו יודע אם אפשר לקבוע במדפסת הזאת שזה יעבור לתוכנה ? ומישהו יודע כמה דפים ניתן לסרוק דרך המגש הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק 200W של CODEGEN (כנראה משהו ג'נרי). המחשב שלי כולל: פנטיום 3 700Mhz צורב סי-די-רום 5 מאווררים (לא כולל זה שבספק) ארבעה כרטיסי PCI geforce 4 440 mx HD WD 80GB 7200rpm 8MB buffer אני עובד עם המחשב הזה כבר כמה שנים, אבל לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך (ל-geforce 4) והוספתי כמה מאווררים. האם הספק הנוכחי מספיק או שכדאי לי להחליף אותו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש עקרי:גיימינג שפות:אנגלית ועברית+ רוסית, אבל לא חובה. חוטי בלבד!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Pentium 4 2.0GHz 512k mother board ??????? GForce 2 mx 400 64MB (2 cards) drive-60GB 7200rpm WD Multimedia Keybord Microsoft Intely Mouse.(opti) חשבתי על זה. המלצה ללוח אם? בקשר לכרטיס אל תגידו לי GF4 4600....... אין צורך בזה לא משנה מה תגידו לי. אבל! זהו עדיין כרטיס קצת מיושן, לשנות.?? תנו לי סיבה גם, אם יש ואם אני צריך לברר משהו על הרכיבים כרגע?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אודה לפתרונות והצעות לגבי 10-20 אל פסק מחברת ADVICE שהבטריה שלהם חדלה לתפקד. לפיכך יש לי כמה שאלות בנושא: -האם ניתן להשמיש אותם לשימוש חוזר? -במידה ולא ניתן להשמיש אותם, כיצד ניתן לפנות אותם בעלות מינימלית עבור גורם מתאים או להטמנה מסודרת? אודה לעזרתכם בנושא המשך יום נעים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק ל UPS לשימוש ביתי עבור המחשב, מסך + הגנה על קו טלפון ורשת. דרישות נוספות, תקשורת עם המחשב. ורצוי שיגיע עם הכבל במחיר. תקציב עד 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות מנסיונכם תודה עמיר וינשטיין
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את העכבר הנ"ל בארץ / בחו"ל ממקום שניתן להזמין לארץ. ביקורת של GURU3D: http://www.guru3d.com/article/cooler-master-sentinel-advance-mouse-review-test/ תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדפסת צבעונית ברמה גבוהה ךתמונות ועבודות גרפיות שגם יודעת לצפות את התמונות בשעווה ? ראיתי את זה באיזה מקום שבנתיים הספיק להיסגר אז אני לא יכול למצוא פרטים על זה. אמורה להדפיס לי בערך 100 דפים בחודש, חשוב לי שתדפיס מהר. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-