עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by faceless,

יש לי גויסטיק Logitech Wingman Attack ויש לי בעיה מעצבנת במרכוז שלו, פעם בכמה זמן המרכוז בורח לחלקיק שנייה לכיוון שמאל-מעלה(בכיול שלו ב CONTROL PANEL), גם המצערת אפילו שהיא באמצע בורחת לחלקיק שנייה ל FULL וחוזרת. זה לא כל-כך נורא שאני טס אבל כמעט כל נחיתה והמראה שלי הופכת לתאונה אווירית ניסיתי לכוון את ה DEAD BAND במשחק אבל ה"בריחה" של הגויסטיק מגיעה לכמעט אמצע המהלך כך שהדרך היחידה היא לכוון את ה DEAD BAND לרמה כזאת שאני לא אוכל לטוס בתודה :saint:

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מעבד ובורד של AMD איזה מעבד ובורד אתם ממליצים אני רוצה גם סאונד בלסטר טוב וכרטיס מסך אפילו ON BOARD כמו GEFORE 2 MX או שכדאי לקנות בנפרד כרטיס מסך וגם זיכרון 256 צריך המלצה איזה חברות לקנות! אני מוכן להשקיע עד 2100 ש"ח תודה רבה!שמעתי שגם GIGABYTE הם טובים אני רוצה מעבד 1800 XP ATHLONE

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by mic,

אוקיי אז ככה. 1. מחיר 2. האם זה נוח לכתיבה ולמשחקים 3. איפה אפשר לקנות בתחום אזור רעננה\הרצליה. 4. האם היא עדיפה על אלחוטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by bijo1,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס הרחבה usb 3.0. הכי זול שראיתי בחנויות בארץ הוא ב-ksp שעולה 60 שקלים. בדקתי באיביי ושם חצי מחיר. יש כאן מישהו שקנה ב-ebay כרטיס הרחבה usb 3.0 ויכול להמליץ? הזמנתי אחד (בקישור למטה) אבל הוא לא עבד כמו שצריך... http://www.ebay.com.au/itm/USB-3-0-4-pin-IDE-PCI-e-PCI-Express-Card-PCI-Express-Slot-5Gbps-Low-Profile-/131027786073?pt=AU_Components&hash=item1e81dd5959

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by qwerty1987,

כרגע יש לי את ה-M705, והסיבה שאני מעדיף עכבר של לוג'יטק היא הגלגלת שמסתובבת בחופשיות. הבעיה עם העכבר (ועם 2 עכברים קודמים שהיו לי), היא שבעת לחיצה על הלחצן השמאלי, פעמים רבות הלחיצה מזוהה כדאבל קליק. יש עכברים שלא סובלים מן הבעיה הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by bananabom,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הkvm החדש שקניתי, מהדגם הזה http://www.dcsil.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/CS84U/18 אני מחבר אליו מחשב, ממיר yes, ופלאפון לפעמים ופורט אחד נשאר פנוי. עכשיו כשאני עובר לפורט הפנוי אני שומע ברמקולים רעש חזק שדומה לצרחה שלא נפסק, כשאני עובר לyes אני עדיין שומע אותו אבל הרבה פחות, במחשב עוד יותר פחות עד בכלל לא, ובפלאפון בכלל לא. זה לא קשור למיקום של החיבורים שלהם בkvm, בדקתי את זה. לא קשור גם לכבלים, ניסיתי להחליף כבלים. יש לכם רעיון אולי למה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שהבעיה בkvm שכן הוא חדש ושל חברה רצינית(aten). תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by oreitan13,

אני מחפש מקלדת מכנית מלאה אלחוטית( bluetooth ) בתקציב של עד 100 דולר.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by forumate,

אני מקליד הרבה ובזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים באצבעות. המקלדת שלי עכשיו - Logitech K350. אחרי שניסיתי מקלדת אחרת זולה הבנתי שממש קשה ללחוץ על המקשים במקלדת הנוכחית. (המקלדת שניסיתי הייתה הייתה מהסט עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech MK270) אם הרבה יותר קל להקליד על מקלדת כזאת זולה וזה ממש על האצבעות, אולי יש משהו קצת יוצר ברמה שאפילו יקל יותר? למשל אף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית, יש מקלדות מכניות שטובות יותר מה-MK270? או אפילו משהו אחר לא מכני? תודה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למפרט החדש שלי. הדרישות הן: 1.עכבר בעל DPI גבוהה, כרגע יש לי כבר MX1000 ואני לא מרוצה מהדיוק שלו. 2.אני מעדיף ציוד של LOGITECH. 3.זה לא חייב להיות סט. 4.אני מחפש מקלדת דקה ומקשים רכים - ז"א שלא משמיעה רעש כשמקלידים עליה - אין צורך בכפתורים של ווליום וכו'. התקציב הוא +/- 500 ש"ח לשניהם - יש מקום לתופת במידת הצורך אבל רצוי שזה לא יעבור את המחיר הזה. כמו כן אני לא אוהב חברות כמו GENIUS וכו' . תודה לכולכם על העזרה ***הקפצה***

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  10. שלום, אני מברר בשביל חבר - הוא מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, כמובן חסכונית ככל האפשר (יחס מחיר הדפסה/דף), ועמידה לאורך זמן והדפסות מרובות. אם אפשר, נא לתת עדיפות למדפסת עם אפשרות הדפסה דו צדדית. אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  11. הדרייברים מותקנים ועובדים, אבל הכפתור של האגודל והגלגלת לצדדים לא מזוהים ככפתורים במשחקים. לפני זה היה לי עכבר MICROSOFT עם 5 לחצנים שכולם זוהו ללא דרייברים כך שזו לא בעייה במשחק. עריכה: סידרתי את זה ללחצן האגודל ע"י הגדרתו כ- generic button. איך אני יכול לעשות זאת גם ללחצן הגלגלת שנוטה שמאלה וימינה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי גיימפאד חדש, דגם rumblepad 2 וניסיתי אותו עם משחקים כמו COD 5 וWOW (אני יודע שאלה לא משחקים שבאמת נח לשחק איתם, אבל זה מה שיש לי על המחשב בינתיים..) וזה לא זיה את השלט! איך אני יכול לשחק עם השלט גם במשחקים החדשים? תודה לעוזרים! אלון עריכה: אני יכול לעשות ששלט יוכל לשמש גם כעכבר? אם כן איך?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by mafyoner,

איזה עדיף Razer Lycosa או Razer Tarantula או משהו אחר בכלל במחירים האלה +- תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by daniel123,

טוב אז יש לי בעיה במדפסת כשאני רוצה להדפיס משהו יש חלון של הדפשסה הכל טוב ויפה הליזר קורא את גודל הדף כמו שזה אמור להיות לפחות, אז כשזה מפסיק לבדוק זה פשוט מוציא את הדף בלי שהדפיס משהו, אבל כשאני עושה print sample מ-printer assistant זה עושה בסדר, זה ממש מוזר לא יודע מה לעשות לשלוח לתיקון? ???

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  15. אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…

16. Started by 6th Finger,

אהלן חבר'ה. בעקבות המכירות ביריד המשחקים ביום רביעי החלטתי לקנות אוזניות, עכבר ופאד לצורך גיימינג. אני רוצה כבר עכשיו לשים עין על הדברים הללו ולקבל כיוון מסוים כדי שלא ידחפו לי משהו גרוע או שאגלה בדיעבד שיכולתי לקנות ביותר זול. אני לא מקובע על קנייה משם, כך שאתם יכולים להמליץ על כל דבר (הרי אף אחד לא יודע מה יימכר שם). אוזניות: כרגע אני משחק עם רמקולים, כך שהבנתי שאפילו שדרוג לאוזניות הכי פשוטות יהיה הבדל עצום. מאחר וכרטיס הקול שלי מובנה על לוח האם (Gigabyte GA-EP43-DS3L), הבנתי שאני די מוגבל בבחירה והמליצו לי על SteelSeries Siberia (הגרסה הראשונה) ועל Razer Piranha. האם זה נכון? במידה וכן, איזה מהן אתם הייתם לוקחים ולמה? איזה מהן יותר נוחות? עכבר: אני כרגע נמצא עם עכבר ה…

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  17. או מקלדת עם TOUCHPAD מובנה? המקלדת נחוצה בדחיפות תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by JUNGLE,

please i need the best looking&performing case at exactly 500nis. dont go overboard theres no budget! tnx alot

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by MiniMizer,

לפני כשבוע שלחתי לחברת Mustek את המכתב הבא: Hello, I have recently purchased the new operating system Windows XP and I was surprised to find out my scanner (1200 USB) is not recognized. I tried searching your website for XP drivers but did not find any. Will you be releasing drivers for Windows XP anytime soon? היום קיבלתי מהם תגובה: Unfortunately at this time we currently do not support operating systems. We have begun testing our units with Xp however we are not currently supporting this operating system. We do expect drivers to start being made available in early November. Thank you, Mustek, INC לצערי, אנו מתקרבים כבר לאמצע נובמבר ודרייברים מעודכנים לXP עדיין לא נמצאים…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by L.I.C,

שמעתי על המעבד החדש של AMD ה- Athlon XP אני מאוד רוצה לקנות אותו, אבל מתי לעזאזל הוא יגיע לארצנו הקטנטונת, והאם הוא יעלה במידה משמעותית במחיר??? בבקשה תנו לי תשובות כי אני צריך דחוף(אולי אני קונה כנ"ל)!

21. Started by menis,

טוב ביצירת דיסקים של מוזיקה?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  22. יש לי את הלוח, ועבדתי עם העכבר שהוא מחובר לCOM1. ואתמול מסיבות קשות מאוד, חרגתי מהנוהל הרשי שלי, ושיחקתי משחקים בפעם הראשונה שלי, ועוד ברשת עם עוד 3 אנשים. אז חיברתי עכבר רגיל.. לPS2 שלא עבד עד עכשיו. (יש לי מקלדת אלחותית עם עכבר עליהה..) ופתאום, הביצועים של המחשב לפי סנדרה עברו מ1320, ל 3111+++ וכמווווווון שביצועים מורגשים גם בפעולה רגילה של המחשב.. למה לעזזל יש לו בעיה עם הCOM? (חיברתי עכשיו את העבר של המקלת לPS2 ככה שזה לא משנה אבל זה עדייןמעניין..)

23. Started by Dante_9,

ת'כלס לא משנה לי חברה רק לא משהו זבל. התקציב הוא 500 ש"ח

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מדפסת מדגם workcentre 3215 של zerox בעבר היא הייתה מחוברת לwifi עכשיו אתמול עברתי לסיבים ובעקבות זה יש צורך להגדיר את המדפסת מחדש ברשת וניסיתי לפי האינטרנט ולא הגעתי להגדרות הנכונות אשמח לעזרה

25. Started by asdasd,

אני מחפש תחליף עכבר כ TRACKPAD למחשב (שיתחבר דרך USB), חשוב לי שיהיה לו מוד עבודה כמו של עכבר למקרה שלא ניתן להתקין דריברים על המחשב, למישהו יש ניסיון ?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.