ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את העכבר הנ"ל בארץ / בחו"ל ממקום שניתן להזמין לארץ. ביקורת של GURU3D: http://www.guru3d.com/article/cooler-master-sentinel-advance-mouse-review-test/ תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כפי שציפיתי יצאה mx700 אם מקלדת elit בחול http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=486&CONTENTID=6831&countryid=19&languageid=1 זה עולה 100 $ רציתי לקנות אבל לא היה כתוב על המקלדת בעברית אז רציתי לדעת האם שווה לקנות את המקלדת והעכבר בארץ שזה יעלה כ600 שקל כי בחול הmx700 עולה כ80 $ ובארץ 470 אז זה פי 5.8 אז המקלדת והעכבר יעלו 600 שקל או לקנות רק את העכבר בחול בזול?? נ.ב עכשיו יש לי Cordless Freedom Navigator
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
?8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W?-זה שמו ב-Ksp ואני פוחד מנפילת מתח או משהו כי יש לי שם כרטיס מסך יקר ודברים יקרים מאוד אז האם או טוב או שצריך לקנות ספק בנפרד? איך המארז? לא ברור לי כל כך איך הסרקולציית אוויר שלו, מה הוא כולל ?(תאורה,מאוררים,חלונות,עיצוב וכ'ו) עריכה:נוווו.... לא מגיע לי איזה תשובה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות מדפסת משולבת, כלומר שכוללת פקס וסורק במחיר סביר. שמתי עין על 3 דגמים: HP Officejet 5610, Lexmark X7350 ו-Brother MFC5440CN. לגבי ה-HP אמרו לי שאיכות ההדפסה שלה לא משהו, אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני בעיקר צריך אותה בשביל הדפסת מסמכים ופקסים (בכל זאת אני רוצה שתהיה צבעונית אם מישהו הולך להציע לי לייזר עכשיו) וגם ניתן להשיג לה ראשי דיו חלופיים זולים שזה גם חשוב. לפי מה שהבנתי, הלקסמרק יותר טובה מבחינת איכות ההדפסה והסריקה אבל אמרו לי שאין אפשרות לקנות ראשי דיו חלופיים אלא רק מקוריים, שזה חיסרון גדול. והאחרונה חביבה, ה-Brother, נראית לי בסדר, אבל אמרו לי שהיא בזבזנית דיו. השאלה האם ניתן להשיג ראשי דיו חלופיים במחיר סביר עבורה. אז על מה אתם ממליצים מבין …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים ה MX518 שלי מתחיל לשבוק חיים, מתנתק מהמחשב לכמה שניות כל כמה זמן, וזה בלתי נסבל במשחקים. הגיע הזמן להחליף אותו! מבדיקות שלי בכמה אתרים עלו כמה מתמודדים פוטנציאליים: 1. G400 - אותו העכבר ב 90% כמו ה MX518 , אופטי 3600DPI 2. G500 - ליזר 5700DPI , איך הרגישות/דיוק/נוחות שלו לעומת חיישן אופטי ? 3. מה עם העכברים של Razer? שווה להסתכל לכיוון שלהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת למטרת הדפסה פשוטה , עבודות בית ספר וכו' לא משהו מקצועי המחיר המקסימלי הוא 350 שח' .. ! אני מתלבט בין הדגמים הללו : EPSON STYLUS CX4300 HP DeskJet 2180 All in One LEXMARK X1290 Canon PIXMA MP160 אודה למי שימליץ ויסביר יתרונות וחסרונות , האפסון מגיעה עם 4 ראשי דיו !! האם זה יתרון או חסרון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב של AOPEN האם מדובר בצורב איכותי הוא במהירות של 32X12X10 עם 4MB
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כשנה אוזניות Steelseries Siberia V2 מאייבורי. לאחרונה יש לי בעיה בווליום, שלא שומעים טוב באחת האוזניות (זה יכול להיות בשמאלית או ימנית) ואני צריך כל הזמן לשחק עם הווליום עד שאני מסדר את זה. האם האחריות מכסה את זה? הם יכולים לבוא אלי בטענה שיכולתי לדרוך על החוט וזה בעצם מה שיכול לגרום לבעיה? (לא דרכתי)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני יכול לעשות? זה מכשיר מסוג marantz dvd micro combo mx3500
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין בקניית GAMEPAD אלחוטי למחשב שלי, ובמסע החיפושים שלי מצאתי את הבקר הזה: SpeedLink D-Struct Wireless PS3 PC Gamepad Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2731_2461_2463&products_id=22232 מישהו ניסה את הבקר הזה? הוא דומה מאוד לזה של PS3, שיש לי ניסיון רב איתו, ואוכל לנצל אותו גם בPS3 של אח שלי. המחיר - 181 ש"ח. השאלה השנייה היא - האם עדיף להוסיף עוד 60 ש"ח ולקנות את הגיימפאד של ה XBOX360 האלחוטי??? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1435 240 ש"ח - המחיר הכי נמוך שמצאתי תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם יש מחשבי HTPC עבור גיימרים שהם יציבים וחזקים? ואם יש למה קהל צרכני המחשבים לא זונח את המראה המכוער של מארזי ATX ועובר למארזים קטנים ואלגנטיים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מפצל USB כזה:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69197&saleNo=843740&comp=1 יש איתו בעיה,המחשב מזהה אותו כ"התקן לא מוכר" מישהו יודע מה לעשות?? תודה, עדן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אודה אם תייעצו לי על מדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס. המכשיר לא יהיה ליד המחשב, ועל כן צריך פתרון אלחוטי (יש לי ראוטר) - או שישנו פתרון אחר לסוגיה. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. *חשוב לציין שההתקן צריך להיות בעל ממשק דו צדדי - ז"א שאוכל לשלוח כפקס קובץ מסוים מהמחשב (אלחוטית) ולקבל דרך הסורק של המכשיר את תוצאות הסריקה. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל התייחסות לשרשור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי סטרימר עם ווינדוס 10 שיש לו חיבור hdmi אחד אני מעוניין לחבר אותו ל2 מסכים מסך מחשב ומסך טלווזיה (לא חייב ששניהם יעבדו יחד) אשמח להמלצה למפצל/בורר ושלא תיהיה פגיעה באיכות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה שייך לכאן כי זה שייך לפרוייקט מודינג שאני כרגע מתחיל ותקבלו עדכונים עליו בהמשך העזרה שאני צריך: מארז פול טאואר (או יותר גדול אם יש) בלי ספק לא משנה של איזה חברה (אני צריך רק את השלדה שלו) משומש או חדש לא משנה לי עד 250 ש"ח.....אז אם אתם יכולים לעזור לי למצוא איפשהו את מבוקשי אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד. תודה מראש, zniibidl.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי באקסלנט את הכרטיס הזה של ATI במחיר של 999$ שבמקרה ושמרתי במרוצת החודשים האחרונים: ATI FireGL 8800 128MB DDR Dual Head w/DVI זה לא Radeon אבל זה בהחלט נראה לי כמו סוס רציני, איך זה שלא הייתה עליו אפילו ביקורת אחת עד עכשיו? האם הוא באמת שווה את המחיר? האם כרטיס זה מסוגל להתחרות בGF4 למרות היותו כרטיס מקצועי לעיצוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Pentium 4 2.0GHz 512k mother board ??????? GForce 2 mx 400 64MB (2 cards) drive-60GB 7200rpm WD Multimedia Keybord Microsoft Intely Mouse.(opti) חשבתי על זה. המלצה ללוח אם? בקשר לכרטיס אל תגידו לי GF4 4600....... אין צורך בזה לא משנה מה תגידו לי. אבל! זהו עדיין כרטיס קצת מיושן, לשנות.?? תנו לי סיבה גם, אם יש ואם אני צריך לברר משהו על הרכיבים כרגע?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אודה לפתרונות והצעות לגבי 10-20 אל פסק מחברת ADVICE שהבטריה שלהם חדלה לתפקד. לפיכך יש לי כמה שאלות בנושא: -האם ניתן להשמיש אותם לשימוש חוזר? -במידה ולא ניתן להשמיש אותם, כיצד ניתן לפנות אותם בעלות מינימלית עבור גורם מתאים או להטמנה מסודרת? אודה לעזרתכם בנושא המשך יום נעים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני זקוק ל UPS לשימוש ביתי עבור המחשב, מסך + הגנה על קו טלפון ורשת. דרישות נוספות, תקשורת עם המחשב. ורצוי שיגיע עם הכבל במחיר. תקציב עד 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות מנסיונכם תודה עמיר וינשטיין
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי מחסנית שחור מט במדפסת ה-Canon iP5300 שלי, במחסנית חלופית של המותג Sinocopy, לאחר שבהדפסת תבנית בדיקה, המחסנית הריקה בקושי הדפיסה, ועכשיו המחסנית החדשה לא מדפיסה בכלל. יש לציין שביצעתי לפני ההחלפה ניקוי ידני של ראש ההדפסה של המדפסת ע"י נייר טואלט. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תחליף עכבר כ TRACKPAD למחשב (שיתחבר דרך USB), חשוב לי שיהיה לו מוד עבודה כמו של עכבר למקרה שלא ניתן להתקין דריברים על המחשב, למישהו יש ניסיון ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-