עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by csohad,

שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ilia121,

יש לי כרטיס pcmcia והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך אפשרית לחבר אותו לפיסי? (בעזרת כרטיס או משהו)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sma1,

שלום לכולם [glow=red,2,300]ושנה מצויינת![/glow] הייתי רוצה לשמוע הערות והארות לגבי מדפסת משולבת lexmark x1130 תודה מראש ושוב, [glow=red,2,300]שנה טובה![/glow] :dance:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הי, קניתי לי HTPC ושמתי עליו גםכרטיס מסך palit 9600GT כדי שאני אוכל גם לשחק קצת (מטרה משנית). בערך באותו סדר עדיפות אני צריך המלצה לסט אלחוטי. כלומר, אני מבין שלא תהיה לי חווית גיימינג מושלמת עם סט אלחוטי, אבל הייתי רוצה למקסם את החוויה, במסגרת התקציב, ותוך כדי לזכור שהמטרה העיקרית זה לשבת בסלון ולנהל HTPC (טווח 4-5 מטר). הערה קטנה - אני מוכן בקלות לוותר על כפתורי מולטימדיה. אז דבר ראשון, אני צריך המלצה. דבר שני - למשהו יצא לנסות לשחק עם מקלדת XGENE, או מקלדת אחרת שכוללת עכבר? איך היתה החוויה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי את הלוח, ועבדתי עם העכבר שהוא מחובר לCOM1. ואתמול מסיבות קשות מאוד, חרגתי מהנוהל הרשי שלי, ושיחקתי משחקים בפעם הראשונה שלי, ועוד ברשת עם עוד 3 אנשים. אז חיברתי עכבר רגיל.. לPS2 שלא עבד עד עכשיו. (יש לי מקלדת אלחותית עם עכבר עליהה..) ופתאום, הביצועים של המחשב לפי סנדרה עברו מ1320, ל 3111+++ וכמווווווון שביצועים מורגשים גם בפעולה רגילה של המחשב.. למה לעזזל יש לו בעיה עם הCOM? (חיברתי עכשיו את העבר של המקלת לPS2 ככה שזה לא משנה אבל זה עדייןמעניין..)

6. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by captaincaveman,

http://www.modthebox.com/review241_1.shtml

8. Started by Demagh,

היי חברוס אני מחפש מדפסת חדשה, אחרי שהלקסמרק שהיית אצלי בארון בערך שנה וחצי פתאום הפסיקה לעבוד.... אני רוצה מדפסת חסכונית בעיקר, שהצבע לא יעלה לי יותר מהמדפסת עצמה. מהירות הדפסה ואיכות פחות קריטי. אין צורך בשום חיבורים או פיצ'רים מיוחדים - פרט לסורק. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by אישי555,

ברשותי עכבר אופטי של GPT ואני מאוד מרוצה ממנו...עד עכשיו. העינית נכבית לבד מידי פעם וזה ממש מעצבן כי זה לא קרה עד עכשיו. כן, הוא מחובר היטב ואף פעם זה לא קרה לי. הוא בשימוש כבר 5 שנים אגב. האם כיבוי העינית מעיד על בעיה בעכבר או בלוח אם?

10. Started by yovel9,

אני רוצה לקנות עכבר התקציב שלי זה 450 שקל עם משטח וחריגה עד 500 זה מה שאני חשבתי לקנות ROCCAT KONE + ומשטח אני לא יודע משהו קשיח שיתאים לחיישן שלו הכי טוב.. עכשיו אמרו לי גם הg500 הוא טוב אז מה עדיף לי לקנות ואולי יש גם הצעות אחרות ? תודה רבה זה ממש חשוב ודחוף ! עריכה :שחכתי להגיד העכבר מיועד לגיימניג במשחק bf3 ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mafyoner,

איזה עדיף Razer Lycosa או Razer Tarantula או משהו אחר בכלל במחירים האלה +- תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

יש לי כרגע 480W של חברת "סאנשיין קומה" האם כדאי לי להחליף לספק שמוזכר ב"נושא" ? ואם כן, למה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rov,

אם יש כאלה מבינכם שהתנסו, איזו מבין 2 מצלמות הרשת של לוג'יטק עדיפה: C 600 או Pro 9000 ? ( שתיהן כמעט אותו מחיר ).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by The Rotter,

בעבר היה לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק ואז עברתי לסט אלחוטי של מיקרוסופט. היה לי את העכבר Wireless Intellimouse explore 2.0 והעכבר התקלקל והפסיק לעבוד. יש לי ניסיון מר עם העכבר הזה והעכבר של לוג'יטק עם בעיות תקשורת ותגובה יחסית איטית של העכבר, החלפת בטריות וכו' עכשיו איזה עכבר אתם ממליצים לי לקנות. האם אתם ממליצים לי ללכת על עכבר חוטי או שיש כיום עכברים אלחוטיים שפתרו את הבעיות הנ"ל אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק, לא בתדירות גבוהה אבל משתמש הרבה במחשב וחשוב לי שיהיה עכבר נוח לעבודה. חשבתי אולי ללכת על Logithech G5 G7 (אבל אני בספק אם ללכת עליו בגלל שהבטריות שלו לא מחזיקות הרבה זמן והמחיר הלא נמוך) MX 518 או על עכבר אחר שתמליצו לי עליו תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by OrBen91,

שלום, אני מעוניין להקליט את המרצה במהלך השיעור, אני מחפש מצלמה למחשב שתקליט באיכות טובה, אין צורך להשתגע עם איכויות מטורפות, המטרה היא לראות ולשמוע בצורה ברורה, ולא לצלם סרט קולנוע, מה גם אין יותר מדי כסף מיותר, סטודנט בכל זאת כמו כן אשמח לדעת עם איזה תוכנה היא נוח להקליט, אני לא מחפש אופציות עריכה למיניהם, רק הקלטה, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by asdasd,

אני מחפש תחליף עכבר כ TRACKPAD למחשב (שיתחבר דרך USB), חשוב לי שיהיה לו מוד עבודה כמו של עכבר למקרה שלא ניתן להתקין דריברים על המחשב, למישהו יש ניסיון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by HuGeMouTh,

אח שלי רצח לי בדם קר את ה SS QCK MINI :'( מחפש משהו בערך באותו הגודל וכמה שיותר זול, מצאתי את אלה: ה QCK האהוב: http://www.tms.co.il/product/6379 ה Zowie N-CM שקטן יותר וזול יותר אבל העובי שלו הוא רק 1MM שזה נחמד: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6560 ה Mionix Sargas 260 שלא כל כך זמין במלאי אבל הצורה שלו יפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14451 גם ל Roccat יש משהו בגודל הזה אבל הכי זול שמצאתי זה 55 שקל וזה מעט מוגזם ל MINI...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. זה לא בדיוק המלצה לספק אז פרסמתי את זה פה קניתי Abit Fatalt1y לא SLI AMD 3200 הזמנתי ספק שהמליצו לי עליו הנה הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=8239 עכשיו קראתי פה בפורומים שיש 24 פינים וגירסאות ATX שאין לי שום מושג בזה לא יודע איזה ספק זה לא יודע חיבורים לא שום דבר!!! ההזמנה עדיין לא יצה כך שאפשר לשנות,(האמת שהספק הזה לא מי יודע מה נראה לי אבל המחיר שלו עוד סביר לעומת האחרים (אמור להפעיל 7800GT)) אודה על כל עזרה ויעוץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שמתי את עיני על מארז של thermaltake שנקרא soprano (ב-sky pc הוא עולה 445 ש"ח בלי ספק כוח). מישהו מכיר? בכל מקרה אני אשמח לקבל גם המלצות נוספות. יש לי שאלה נוספת - האם בשביל להנות מ- parity בזכרון DDR2 אני חייב שני רכיבי זכרון זהים (כולל פירמה וכולי) או שאפשר פשוט להישתמש בשני רכיבים בעלי מהירות זהה? (במקרה שלי 533MHZ).

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by D_N_A,

כשאני מפעיל נניח 2 תוכנות יחסית כבדות במקביל... למה? (אחרי ריסט - הוא חוזר לפעולה תקינה - אז אני בספק אם הוא מתחמם...) נ.ב: למקרה ותהיתם - זה לא המחשב שלי...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by spaltiel,

יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש

22. ראיתיכמה מהפדים הללו ואני לא יודע מה מיוחד בהם? חוץ מזה שאם מישהו מתגנב אלייך מאחור בזמן שאתה יושב מול המחשב אז אתה פשוט יכול להרוג אותו עם הפד . אבל ברצינות הם שווים משהו? חוץ מזה שהם יקרים בתירוף. עריכה: http://www.thermaltake.com/products/xaser/mousepad.htm

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tal_p,

קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by oriklo,

יש חנות בארץ שמוכרת את המקלדת הזאת? ואם לא, יש מקום מומלץ להזמין מחול? ואם אני מזמין מחול, יהיה לי אפשרות לכתוב בעברית בכלל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.