ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מבקש לדעת מי היבואנים של GIGABYTE בארץ + מספר טלפון תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה? [אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס]. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי רצח לי בדם קר את ה SS QCK MINI :'( מחפש משהו בערך באותו הגודל וכמה שיותר זול, מצאתי את אלה: ה QCK האהוב: http://www.tms.co.il/product/6379 ה Zowie N-CM שקטן יותר וזול יותר אבל העובי שלו הוא רק 1MM שזה נחמד: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6560 ה Mionix Sargas 260 שלא כל כך זמין במלאי אבל הצורה שלו יפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14451 גם ל Roccat יש משהו בגודל הזה אבל הכי זול שמצאתי זה 55 שקל וזה מעט מוגזם ל MINI...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לגבי מקלדת מכאנית ועכבר לשימוש יומיומי, דגש על נוחות בהקלדה וגיימינג לפעמים. נראה לי שהכיוון הוא Cherry MX red/MX brown כדי שלא תהיה יותר מדי "קליקית" תקציב למקלדת + עכבר עד 500 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נUSB הקידמיים שלי הלכו. ראיתי מקרה באתר של KSP את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6971 רציתי לשאול איך הוא? והאם לקנות אותו בלי לדאוג? ואיך זה מתחבר? ישירות ללוח? תודה, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אודה אם תייעצו לי על מדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס. המכשיר לא יהיה ליד המחשב, ועל כן צריך פתרון אלחוטי (יש לי ראוטר) - או שישנו פתרון אחר לסוגיה. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. *חשוב לציין שההתקן צריך להיות בעל ממשק דו צדדי - ז"א שאוכל לשלוח כפקס קובץ מסוים מהמחשב (אלחוטית) ולקבל דרך הסורק של המכשיר את תוצאות הסריקה. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל התייחסות לשרשור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
כרגע חזרתי משמיר, ניסיתי להחליף את המתאם שקניתי (מקלדת ישנה -> מחשב חדש) למה שמסתבר שאני באמת צריך (מקלדת חדשה-> מחשב ישן). קניתי את הדבר הלא נכון כי התבלבלתי זה לא בדיוק למקלדת זה למקלדת קומפי כזאת, בקיצור התבלבלתי וקניתי את הדבר הלא נכון ואין להם את מה שאני כן צריך, מכיון שאין לי צורך במתאם שכן קניתי רציתי להחזיר ולקבל את הכסף חזרה אבל הם אמרו שאפשר רק להחליף. אז חשבתי על משהו שאני צריך ושאלתי אם יש להם כבל כוח (בין מסך לחשמל או בין מחשב לחשמל) והם אמרו שכן ואז המנהל הביא לי ואמר לי כזה שקל מתנה. אני הודיתי לו מאוד הייתי בטוח הוא נותן לי את זה מתנה ומוותר על השקל שזה עולה אבל אז הסתבר לי שזה עולה 30 שקל והמתאם 29 אז ויתרו לי על השקל. התפלתיתי שכבל כזה פשוט וסטנדרט…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה במדפסת כשאני רוצה להדפיס משהו יש חלון של הדפשסה הכל טוב ויפה הליזר קורא את גודל הדף כמו שזה אמור להיות לפחות, אז כשזה מפסיק לבדוק זה פשוט מוציא את הדף בלי שהדפיס משהו, אבל כשאני עושה print sample מ-printer assistant זה עושה בסדר, זה ממש מוזר לא יודע מה לעשות לשלוח לתיקון? ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את המדפסת המשולבת של קנון - פיקסמה 150. השאלה היא אם עדיף, בגלל מחירי הדיו, לקנות את ה - 1500 שהיא מדפסת בלבד ולה דיו זול בהרבה, ולקנות סורק בנפרד. איך מצלמים במקרה כזה? דרך סריקה למחשב? האם זה נוח או שכבר עדיף ללכת על הפיקסמה 150? לשם השוואה: דיו שחור של 150 עולה 110 שח ושל ה 1500 - 40 שח (שניהם מקוריים כמובן). תודה לכל העונים הזריזים!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב של AOPEN האם מדובר בצורב איכותי הוא במהירות של 32X12X10 עם 4MB
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצרכים משרדיים כגון סריקת מסמכים איזה סורק כדאי לבחור ואיזה פרמטרים צריך להתעקש עליהם? תודות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרגע קניתי את העכבר ועדיין לא חיברתי אותו, על מנת לתעד את הרגע... ;D קנייה נבונה לדעתכם? אגב, הייתי קונה DeathAdder אילו היו לי עוד 50 ש"ח... תמונות בהמשך...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לפנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו במחשב שלי יש פנטיום 2 400 מגה הרץ איפה אני יכול למצוא אתרים שנותנים לך הצעת מחיר או משהו מיודע כלשהו בנוגע לשדרוג מחשבים אני מאוד יודה לכם אם תענו לי על השאלה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עוד מעט מזמין את המחשב החדש שלי והייתי רוצה גם איזה פד נחמד לעכבר \מקלדת. מפאת חוסר בכסף עקב קניית המחשב אין הרבה תקציב ואני צריך את זה ממש ממש זול בסביבות 30-65 שקל? (לא צריך איזה משהו יקר של מייקרו$ופט\לוג'יטק וכאלה-אני לא גיימר ) תודה! ד"א אני צריך הצעה אחת לעכבר ואחת למקלדת כן (אני לא באמת חושב שיש גם לעכבר וגם למקלדת ב65 שקל ) CYA לילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי 2 ראשי דיו חדשים ומאז המדפסת הפסיקה לתפקד. זה התחיל מזה שהייתי מקבל ERROR 5600 שזה אומר שיש תקלה בקבל הUSB. החלפתי את היציאות לUSB אחר, התקלה הסתדרה. לאחר מכן התחלתי לקבל ERROR אחר, הפעם הוא רושם לי שראשי הדיו לא מותקנים.. אני יכול להגיד בודאות שהראשים מותקנים כמו שצריך ומהודקים כמו שצריך. ניסיתי להוציא וחהכניס אותם כמה פעמים... לא עוזר. יש לציין שמדובר בדפסת מאוד ישנה, בבעלותי כשמונה שנים בערך.... האם ייתכן שהיא שבקה חיים? תמונה מצורפת:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתאם 2.4 GHZ של MICROSOFT למחשב ? כזה - http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רושם דרך האון סקרין קיבורד. אתמול המקלדת שלי התחילה "לפספס" כמה אותיות בכתיבה אז ניסיתי להחליף את הבטריות אחרי שהחלפתי אותם המקלדת בכלל לא עבדה! ניסיתי לסנכרן מלא פעמים וזה לא עובד. ניסיתי להחליף למקלדת אחרת וגם פתאום השניה הפסיקה לעבוד לי! העכברים של שניהם עובדים מעולה ככה שזה לא המשדר. וגם כן עבדתי עם שניהם כבר מעל לחצי שנה... יש למישהו עוד רעיונות? המקלדת הראשונה: MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 V2.0 המקלדת השנייה: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בתקציב לא מוגבל - מה העכבר האלחוטי (מצטער לא מסתדר עם חוטים) שגם מתאים לגיימינג? הוא כמובן צריך להיות נוח ולהתאים לשאר השימושים הרגילים (גלישה, אופיס). חשבתי על ה-Revolution של לוגיטק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר עכשיו לא אני משלם אז אחותי אמרה לי תביא לי דגם אני רוצה שתבואו לי 3 דגמים הכי טובים לגיימרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-M705, והסיבה שאני מעדיף עכבר של לוג'יטק היא הגלגלת שמסתובבת בחופשיות. הבעיה עם העכבר (ועם 2 עכברים קודמים שהיו לי), היא שבעת לחיצה על הלחצן השמאלי, פעמים רבות הלחיצה מזוהה כדאבל קליק. יש עכברים שלא סובלים מן הבעיה הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להחליף את הספק 130W ;D שלי ומהר. התקציב בערך 400 שקל (אבל עדיף פחות). המפרט הוא: 512DDR500 P4 2GH@ 2600-2800GHZ 40G WD R9800 (או משהו דומה) צורב CDROM אני חושב ש 420W יספיקו, לא? מצאתי את הספק הזה http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm 330 שקל. נראה מצוין- יש הצעות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פאלם ואני רוצה לשדר למחשב מידע באינפרא אדום, במחשב יש לי לוח אם AOPEN AK73 PRO A שיש עלין איזה קונקטור של אינפרא אדום מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך כדי לעשות את הקשר בינהם? איזה חומרה / תוכנה אני צריך להוסיף?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-