עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iib,

איך עושים את זה? האם צריך כבלים מיוחדים לחבר שתי מחשבים לתקשורות דו-כיוונית? או האם כבל זכר-זכר USB רגיל מספיק? האם אפשר לעבוד בפרוטוקול TCP/IP בחיבור שתי מחשבים דרך הUSB באמצעות כבל? אני רוצה לחבר שני מחשבים ולהעביר בינהם קבצים ולשחק וכו' אז אני מניח שאני צריך לעבוד בפורטוקול TCP/IP, LAN לפחות בשביל לשחק בינהם...?? אם כן איך אני עושה את זה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by onthemic,

אהלן כולם לפני כמה ימים קיבלתי מצלמת אינטרנט (עם חיבור יו אס בי למצלמה ו3.5 למיקרופון) וגם מיקרופון עם חיבור 3.5. ניסיתי לחבר את שניהם (בנפרד) לעיגול האדום/ורוד של המיקרופון, ולא עבד. הלכתי וקראתי כל דבר אפשרי שקשור לבעיה הזאת - שיניתי הגדרות, בדקתי שהווליום של המיקרופון הכי גבוה, שהוא לא מושתק, בדקתי כל הגדרת קול אפשרית - וכלום. התקנתי סאונד דרייבר של נ'ווידיה כדי לבדוק אולי אפשר לשנות שם משהו - הכל על הנייר פיקס. אבל זה לא עובד. נ.ב. המצלמת אינטרנט הקודמת שלי כללה מיקרופון מובנה עם חיבור יו אס בי משותף והכל עבד חלק, גם המצלמה וגם המיקרופון. אני כבר אובד עצות, מישהו יכול לעזור עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

האם צריך כרטיס מסך ספציפים כמו ה MSI וASUS כדי לחבר אותו למחשב ללא כרטיס טלוויזיה ? האם האיכות מהטיונר שלו טובה יותר משל הכרטיס טלוויזיה פליי וידאו ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי ממיר יס בחדר (משמש לחיבור לאינטרנט ו-VOD), ורציתי לדעת האם יש מכשיר כלשהו (כרטיס טלוויזיה חיצוני אולי?) שניתן להשתמש בו כדי לראות את התכנים בלפטופ, בזמן אמת כמובן. זה לא חייב להיות באיכות HD (הבנתי שצריך מפענחים מיוחדים בשביל זה), העיקר שיספק איכות מספקת. אין לי כרגע תקציב כי אני רוצה קודם לדעת מה סדר גודל של עלות של מכשיר כזה, אם הוא בכלל קיים. תודה!

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. שלום חיברתי את ממיר הכבלים הדיגיטלי שלי ( תוצרת THOMSON - אלו מהשנה האחרונה שמקבלים בערוצי זהב ) דרך יציאת הUSB... המחשב זרק שהוא מזהה CABLE DECODER... וכמובן דרש דיסק לדרייברים וכול'... אין לי מושג מאיפה אפשר להשיג את זה ( לא צאתי באתר של THOMSON כלום בנושא ) מישהו יודע על מה אני מדבר? והאם מישהו ניסה את זה כבר? סתם שאלה - מקווה שיש מישהו ביי ובתודה מראש... MEK

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by PriorTak,

הי. יש לי מחשב נייד ישן של דל, ואני מעוניין לחבר אותו למערך של 4 מסכים שיעבדו כמסך אחד גדול (על כל אחד מהמסכים יראו רק רבע מהתמונה הכללית). למחשב יש חיבור HDMI אחד בגרסת 1.3 וחיבור VGA אחד. השאלה היא אם יש מכשיר כלשהו שמאפשר חיבור של יותר ממסך אחד בו זמנית לאותה יציאה במחשב? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by jj516,

קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטר ועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד, אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by alfus73,

האם חיבור מסך מחשב לספק מחשב גוזל ממני W??? האם חיבור המסך לשקע חשמל נפרד יחסוך לי W ???

• 16 תגובות
    • 972 צפיות
  11. שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. Started by show_biz,

האם ניתן לחבר יותר מספק כח אחד למחשב??? אם כן האם ניתן לג'מפר ביניהם - ז"א כניסה אחת של 220 לשניהם??

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מע' סטריאו ישנה יחסית (כ-5 שנים עד כמה שזכור לי) של Panasonic, מודל SA-AK410. החיבור האפשרי היחיד מהמערכת למחשב הוא כמובן הAUX, שתי כניסות R וL במע' הסטריאו אליהם אני אמור לחבר את הכבל הצהוב והאדום, אבל היכן אני יכול למצוא מתאם מסויים כדי שאוכל לחבר את כל העסק למחשב עצמו?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

יש לי את המצלמה הזאת כשאני מחבר את המצלמה ל 2K היא עובדת מצויין ורואים את הכונן הנוסף אבל כשאני מחבר אותה ל XP אני לא רואה עוד כונן יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. ברשותי מצלמת וידאו סוני TRV330 מחוברת למחשב ב 1394 FIREWIRE עובדת מצוין. גם יאהו מסנג'ר זהה אותה כמצלמת רשת. לאחרונה עברתי ל XP -PRO ויאהו מסנג'ר לא מזהה אותה יותר. מה קרה? למה? עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני שוקל לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית(אני שוקל רכישת מצלמה של sony עדיין לא החלטתי איזה דגם), האם לצורך החיבור של המצלמה למחשב יש צורך בכרטיס ללכידת וידאו או שניתן לחבר אותה ישירות דרך הUSB?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

לא הכי בטוח שזה קשור לפה.. אין לי מתאם כזה ואין לי איפה להשיג כרגע. יש אפשרות לחתוך את החיבור, לחתוך כבל אחר עם חיבור usb, ולחבר חוט אדום לאדום ושחור לשחור ככה שיהיה usb, ואת הנותרים (אם יש) להשאיר לא מחוברים לכלום? זה אמור לעבוד? מישהו ניסה פעם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yosi58,

מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by itayd,

שלום, קניתי מקלדת מסוג microsoft comfort curve 2000 עם חיבור usb ואני רוצה לחבר אותה לשקע ps/2 במחשב או במפצל (kvm) שיש לו רק שקעי ps/2, יש לי גם עכבר usb שאני מחבר למפצל (kvm) עם מתאם – usb נקבה, ps/2 זכר שעובד כך כבר שנים. ניסיתי לחבר את המקלדת למתאם הזה ואת המתאם ל-kvm או לשקע המקלדת (ps/2) במחשב עצמו אבל זה לא עובד. האם מישהו יודע אם יש מתאם כזה שמתאים למקלדת כזאת ? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yairmal,

במידה ואני רוצה לחבר מקלדת אחת לשני מחשבים, ללא קופסת מיתוג (KVM) איך עושים זאת? כמובן שחייב להיות מיתוג כלשהוא איך ניתן? אשמח אם מישהו יכול לעזור...

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by benbmx666,

האם מישהו יכול לספק לינק או מידע כלשהו לגבי איך לעשות זאת? חיפוש בגוגל לא הניב מדריך כלשהו או אי אילו תוצאות מספקות. אני יודע שאצטרך לרכוש Dongle בלוטות' שיעבוד עם המקלדת. אבל איזה? אני יודע שאפשר לעשות Re-Mapping למקשים במקלדת עם תוכנות שונות. אבל איזה? תודה מראש. בן.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, יש לי אייפון ודונגל bluetooth שמחובר למחשב. האם ניתן בצורה הזו להשתמש במקלדת של המחשב לאייפון? אם כן כיצד? תודה על העזרה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Bar1234,

שלום לכולם.... יש לי את המערכת הבאה ברכב: DEH-1750 של PIONEER ... רצית ילדעת אם אני יכול לחבר לה כבל שהוא משדר ה- FM ודרכו לשמוע במערכת של האוטו את המוזיקה מה- mp3 .... תודה לכל העוזרים.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  24. - ברשותי מחשב ללא חיבור PARALLEL. רק חיבור : USB. ראיתי שקיים מתאם שהופך מ-USB ל-PARALLEL. - כאשר אני אחבר את המתאם, האם במנהל ההתקנים יופיע חיבור PARALLEL חדש ( LPT ) ? אם כן, האם יהיה זה חיבור LPT על כל משמעויותיו. שאת אומרת : האם יהיה לו טווח כתובות שניתן יהיה לשלוח לשם אינפורמצייה באופן ישיר ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Sav,

- ברשותי מחשב נייד ללא חיבור מקבילי. מה יופיע במנהל ההתקנים כאשר אחבר למחשב הנייד מתאם מ-USB ל-PARALLEL. האם הדבר יזוהה כחיבור מקבילי : "LPT" על כל משמעיותיו. לדוגמא : האם יופיעו טווח כתובות למשלוח נתונים כמו התקן PARALLEL אמיתי ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים