עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by orenoren1911,

תקציב: עד 1000 שקל שיהיה דיו חסכוני עד 200 שקל שיהיה לה 3 שנים אחריות שלא תעשה בעיות אחרי שנה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gershia,

שלום, יש לי ראוטר במקלט (חדר מקלט) ואני גולש במחשב נייד בקומה העליונה (שתי קומות מעל), בכל אופן, היה לי כרטיס רשת של tplink הרגיל והסטנדרטי שלהם והוא היה סביר מבחינת קליטה אבל נהרס לי יחסית מהר, הכרטיס קצת קיבל זווית והתחיל לרקוד בחיבור USB (אני לא משתמש עדין). אח"כ קניתי TPlink עם אנטנה חיצונית שקלט טוב יותר אבל גם הוא נהרס, (שוב בחיבור). אשמח לקבל המלצה לכרטיס רשת קטן!, ראיתי שיש כמה סוגים אבל אני לא סגור על הקליטה שלהם. האם יש כרטיס רשת שהוא לא בולט החוצה וקולט טוב?, אני יודע שזה אחד על חשבון השני אבל אולי יש כרטיס עם אנטנה פנימית מסולסלת שיכול לעשות את העבודה. גם כרטיס עם קליטה סבירה ויקר יתקבל בברכה. במידה ואין כזה שעונה על כל הקריטריונים, על איזה כרטיס הייתם ממליצ…

3. Started by b0nzZ,

השימוש הוא יותר ככלי מאשר גימנג אני הולך להשתמש בהן גם בשביל הטלויזיה בחדר וגם למחשב חשבתי על Siberia V2 אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותן ככה שאני לא יודע מה המחיר התקציב שלי בסביבות ה 300 שקלים. תודה

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

מה אתם מעדיפים לקנות? מקלדת או עכבר? טוב תיארתי לעצמי שאני יוכל לקנות גם מקלדת וגם עכבר בסכום כולל של 300 ש"ח אבל כנראה זה לא מאפשר לי.. 150 שקל.. אני האמת יש לי נטייה קטנה לעכבר מיוחד אך ורק לגיימינג ולמען הנוחות שלי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. טוב אז המחשב צריך להיות מוכן כבר בימים הקרובים - ועדיין לא הצלחתי להנעל על איזה מקלדת או עכבר ... ולעניין - חשוב לי שיהיה טווח של כ10 מטרים - עדיף יותר ( אני מניח שבbluethooth ). ראיתי כמה דברים יפים של לוג'יטק - אבל לא בא לי להוציא עכשיו 900~1000 ש''ח על מקלדת. אם משהו מכיר משהו טוב אשמח לשמוע . תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by Natan,

שלום ! אני רוצה לבנות משדר רדיו שבלחיצה על כפתור שנמצא עליו יופעל זמזם על המקלט. אם מישהו יודע איך לעשות את זה ומבין בזה נא לשלוח לי הודעה בדואר. העיניין דחוף. תודה לכל העוזר! נתן.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by Plumber,

שלום אני זקוק לעכבר אלחוטי שיהיה ניתן לטעון אותו על מעמד עד 300 +- תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקיי קיבלתי מכשיר All in One שזה פקס,מדפסת,סורק ועוד איזה משהו,זה הדבר: http://www.superwarehouse.com/HP_OfficeJet_D135/C8375A/p/118925 עכשיו חסרים לי כמה כבלים והורדתי את המדריך של זה[אפשר להוריד מפה: http://media-server.amazon.com/exec/drm/digital/moleproxy.cgi?name=SFAgT2ZmaWNlSmV0IEQxMzUgTXVsdGlmdW5jdGlvbiBNYW51YWw=&file=TUFOVUFMMDAwMDA3NDk3LnBkZg== עכשיו אני ראיתי שאפשר לחבר דרך USB ודרך עוד איזה כבל. אני רוצה לחבר דרך הUSB כי הסתבכתי עם הכבל השני אבל אני רואה שהכבל USB קצת שונה מהכבל USB שיש לי[ויש לי כמה וגם HUB] זה הכבל http://80.194.98.132/punchoutcommerce/images/products/cables/23072004102352.jpg וזה הכבל שלי יש: http://www.prairie.mb.ca/images/usb_cable.j…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  9. שלום לכולם, התפגר לי העכבר הזקן שלי (microsoft optical wireless, הגרסה הראשונה) וצריך כמובן לקנות חדש. החלטתי כרגע לקנות עכבר עם חיבור BT כי זה מוריד את עניין המקלט מהשולחן. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל בעצם בין עכבר אופטי לבין עכבר לייזר? אני מניח שמדובר בדיוק. אבל אם אני לא גיימר שצריך לצלוף לאויב בול בין העיניים, זה באמת משנה? 2. אני עדיין משתמש במקלדת חוטית, האם כדאי לקנות מקלדת+עכבר בחבילה בהנחה או שאם אקנה מקלדת בנפרד בעתיד זה לא הבדל משמעותי כל כך? 3. ראיתי באיביי את העכבר 8000 של מייקרוסופט ב-50 דולר כולל משלוח לארץ. האם זה בכלל כדאי למי שמשתמש במחשב סתם לגלישה ואופיס או שיש בו תכונות מתקדמות שאני לא צריך וסתם חבל על הכסף? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. Started by who_Cares,

זהו ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sonik,

מישהו יודע או יכול להפנות אותי היכן אני יכול למצוא חומר על מדפסות לכרטיסים מגנטים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by GZA3,

ראיתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm מזה התלהבתי ממנו חבל על הזמן חשבתי לבדוק אולי להזמין אותו והבנתי שאין אותו במלאי בכל מקרה סתם בא לי על מארז חדש אז שמעתי על המארז הבא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3020&catcode=183 שהוא "אחד המארזים הטובים בעולם" עכשיו מישהו יכול להגיד לי מזה המארז הזה? יופי זה לא המילה החזקה שלו... מה טוב בו ?

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  13. למישהו יש מושג כמה בערך עולה דף במדפסת לייזר מול דף במדפסת הזרקת דיו? יש ברשותי מדפסת HP 815C ואני משתמש בראשי דיו משוחזרים (100 ש"ח לראש), אני מתלבט האם לקנות את אחת ממדפסות הלייזר הזולות (HP/XEROX) בסביב 600 ש"ח, לשם כך הייתי מעוניין לדעת יותר טוב מה עלות ההדפסה בכל אחת מהטכנולוגיות.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. 1.זה נכון שלעכבר MX620 של לוג'יטק יש 1600DPI? 2.האם העכבר MX1000 טוב יותר מהעכבר MX620 או פחות טוב? 3.איזה מהעכברים האלו מתאימים יותר לגיימרים? תודה

15. Started by EAD,

יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. על העכבר להיות עמיד וטוב, לזמן רב, שיקלוט בצורה מעולה ב2מטר ומעלה, שלא יהיו תקיעות, (אני כמעט לא משחק בעכבר ד"א אז מהבחינה הזאת זה מקל על הדרישות )

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. Started by Drogba,

אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי מתאם שתומך רק בסלרונים (משום מה). אני צריך אחד שתומך במעבד PIII 800EB 133MH אם למישהו יש כזה מיותר / יודע איפה אפשר לקנות, אשמח לדעת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  20. שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

21. ראיתי מספר דגמים כמו 2210 2215 2110 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם כי לא ממש מובן באתרים בעיקר מה ההבדל בין הדגמים 2110 2115 כי נראה שהם ממש דומים! אם יש למשהו דומה שימליץ על דגם כלשהו.. יש לי עד 1500 שקל תקציב עוד שאלה האם יש אפשרות להוסיף למכשירים אלו תוסף של הדפסה דו צדדית? האם מכשירים אלה מגיעים עם מכלי דיו מלאים? וכמה עולה בערך דיו! עוד שאלה האם איכות התמונות יהיו דומות בתוצואות למדפסת ישנה יותר 970 cxi מקווה לעזרה! ולהמלצות תודה מראש! :)

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  22. אני שוקל לקנות השבוע את המקלדת הזו (Roccat Arvo) ב- KSP עם הקופון 20 אחוז הנחה על המוצר. עולה 176 ש"ח [shttp://ksp.co.il/?select=.1042..218.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15683&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= מישו יודע אם היא טובה? יש דומה במחיר ובאיכות? יש לי קצת מקום על השידה, לכן נראה לי שהיא מתאימה לי.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by N82,

קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק מבאג.אפשר חוות ממישהו שיש לו אותה? מקלדת שבנויה כביכול לטובת הזוויות של הידיים שימו לב בתמונה שהיא הולכת עקום כזה.. צריך זמן להתרגל אליה.. בנתיים אני מרוצה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=686936#

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מקסימום תל אביב. אם אסור לפרסם חנויות (לא זוכר כבר מה החוקים אומרים), אז כמובן אשמח להודעה פרטית. תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  25. אני קונה עכשיו מחשב צורב-Sony DW-G120A x 16 White DVD±RW Bulk מעבד-Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU דיסק קשיח-Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם-DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard זיכרונות-Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory ספק כוח-Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply כרטיס מסך-Asus EN7900GTTOP/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card ואני צריך מארז למחשב כזה עם usb קידמי ואחורי עם אופציה טובה למערכת קירור טובה עד 600 שקל

• 6 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.